Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Άν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν είμαι και κανένας επιστήμονας του ποδοσφαίρου,
Γιατί ψάχνουμε εναγωνίως επιθετικογενές δεξί μπακ τη στιγμή που δεξιά θα πετάμε φωτιές με Βιερίνια ή Σάλπι; Γιατί δεν εχει βγεί προς τα έξω κάποια κίνηση για απόκτηση ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστών) για αριστερά; Με Λίνο και Κριστιάνο τραυματίες πως θα είναι η αριστερή μας πλευρά;
Δηλαδή η απορία μου είναι η εξής: Μόνο απο δεξιά θα επιτίθεται φέτος η ομάδα;
Γιατί ψάχνουμε εναγωνίως επιθετικογενές δεξί μπακ τη στιγμή που δεξιά θα πετάμε φωτιές με Βιερίνια ή Σάλπι; Γιατί δεν εχει βγεί προς τα έξω κάποια κίνηση για απόκτηση ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστών) για αριστερά; Με Λίνο και Κριστιάνο τραυματίες πως θα είναι η αριστερή μας πλευρά;
Δηλαδή η απορία μου είναι η εξής: Μόνο απο δεξιά θα επιτίθεται φέτος η ομάδα;
- navigator11
"Ο Χουμπ Στιβενς, που ειναι τωρα προπονητης της Σαλτσμπουργκ, τα πηρε μαζι του οταν δεν θελησε να ακολουθησει την ομαδα στο Ισραηλ οταν επαιζαν με την Μακαμπι και τον παροπλισε στελνοντας τον στην Β ομαδα!"
παντως αν ο ενλογω εχει προβληματα με καθε τι εβραϊκης προελευσης,δε βλεπω με καλο ματι να παιξουμε χωρις δεξι μπακ στο ..... κλ.ατιτλιδης!!

παντως αν ο ενλογω εχει προβληματα με καθε τι εβραϊκης προελευσης,δε βλεπω με καλο ματι να παιξουμε χωρις δεξι μπακ στο ..... κλ.ατιτλιδης!!

- paok kerkyra
αδερφέ ψάχνουμε επιθετικογενές μπακ για να υπάρχει ισοροποία στις γραμές και να παρέχει στήριξη στον Βιεϊρινια όπως κάνει ο Λίνο απο αριστερά γιαυτό θέλουμε και αριστερό εξτρέμ σαν τον Βιεϊρίνια...
Παιδια απο δεξια πισω εχουμε 1-2 παιχτες(μιροσλαβ+κοντρερας αν δεν πουληθει)
Εγω αριστερα πισω καιγομαι παντως και δεν βλεπω να μιλανε για αριστερο μπακ!

Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς λέγοντας "ισοροπία στις γραμμές". Απλά εγω βλέπω οτι δεν θα υπάρχει καμία ισσοροπία στις πλευρές. Παίρνοντας το δεξί μπάκ που θές + Βιειρίνια ή Σάλπι, η δεξιά σου πλευρά θα γ@μ@ει ενω η αριστερή σου θα παίζει ουσιαστικά με λύσεις ανάγκης.
αμα φερουνε αυτο το κασονι τον μπουγιουρντι που εχει να παιξει ενα χρονο μπαλα
θα ειμαστε για γελια ... φερτε ενα δεξι μπακ παιχταρα και ενα καλο αριστερο εξτρεμι ρεεεεε ...
θα ειμαστε για γελια ... φερτε ενα δεξι μπακ παιχταρα και ενα καλο αριστερο εξτρεμι ρεεεεε ...
- paok kerkyra
αριστερά Λίνο και το αριστερό εξτρέμ που θα έρθει τύπου Βιεϊρίνια και δεξιά το μπακ τύπου Λίνο με τον Βιεϊρίνια τον Σαλπιγγίδη μην τον υπολογίζεις δεξιά ούτε βάζελος είμαστε ούτε εθνική ελλάδοςGI4NNEN4 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς λέγοντας "ισοροπία στις γραμμές". Απλά εγω βλέπω οτι δεν θα υπάρχει καμία ισσοροπία στις πλευρές. Παίρνοντας το δεξί μπάκ που θές + Βιειρίνια ή Σάλπι, η δεξιά σου πλευρά θα γ@μ@ει ενω η αριστερή σου θα παίζει ουσιαστικά με λύσεις ανάγκης.
Δεν γινετε αν τραυματιζετε ένας παίκτης για 20 μερες να φορτώνουμε την πλευρά με μπακ,γιατι σενα μηνα θαχουμε λινο σαβινι γεωργίου + ο καινουριος,εκτος και αν τραβηξεις τον σαβινι στα σεντερ μπακ,και παλι μετα εχεις κοντρερας μαλεζα τσιριλο ζουελα και σαβινι,παλι πολλοιMALEF έγραψε:Παιδια απο δεξια πισω εχουμε 1-2 παιχτες(μιροσλαβ+κοντρερας αν δεν πουληθει)
Πάντως απο φιλο μου αυστριακο φαν τις σαλτσμουργκ μου ειπε αρκετα καλα λογια,τωρα το οτι θα γρκινιαζαν οι περισσοτεροι..αναμενομενο ηταν,ΠΑΟΚ εισαι,και στον μαικον κατι θα βρίσκαμε,
Δεν γκρινιάζουμε μονο αν μπαινουμε στο τρανσφερμανιακ βλεπουμε πια συμβόλαι τελειώνουν και πεταμε ενα όνομα,πχ του ορασιο του μεξικου που γεμιζαμε ετσι τις σελιδες με υποθεσεις,τοτε κανεις δεν γκίνιαζε
Ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Γάλλο άσο του ΠΑΟΚ, Ολιβιέ Σολρέν αποκαλύπτει το «France Football». Όπως αναφέρει το έγκυρο περιοδικό της Γαλλίας, οι «στεφανουά» ενδιαφέρονται για τον παίκτη του «Δικεφάλου» του βορρά, ωστόσο αποτελεί εμπόδιο το συμβόλαιο του.
«Ο Ολιβιέ Σορλέν είναι πιθανό να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα και την ομάδα της γενέτειράς του, Σεντ Ετιέν. Μοναδικό πρόβλημα: Ο 31χρονος επιθετικός μέσος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό αργοπορεί τις διαπραγματεύσεις με τους “πράσινους”», αναφέρει το δημοσίευμα.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=229710
Λες?Βαρεθηκα το "πολυεργαλειο" στην αριστερη πλευρα,
«Ο Ολιβιέ Σορλέν είναι πιθανό να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα και την ομάδα της γενέτειράς του, Σεντ Ετιέν. Μοναδικό πρόβλημα: Ο 31χρονος επιθετικός μέσος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό αργοπορεί τις διαπραγματεύσεις με τους “πράσινους”», αναφέρει το δημοσίευμα.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=229710
Λες?Βαρεθηκα το "πολυεργαλειο" στην αριστερη πλευρα,
- navigator11
το βαρεθηκες αδερφε αλλα δεν αγωνιζοταν στη θεση του.και αντεπεξηλθε αξιοπρεπεστατα στο ρολο του.καλυτερα και απο παιχτες που την ειχαν απο φυσικου τους τη θεση αριστερα μπροστα ......
ας πληρωσουν οι στεφανουα και στην ευχη του Θεου,αν αληθευει.
ας πληρωσουν οι στεφανουα και στην ευχη του Θεου,αν αληθευει.
Γεια σου ρε Ντμίτρι Σέλουκ !
Άντε μετά τον Τυνήσιο φέρε μας και τον Καστιγιο (μάνατζερ Σέλουκ
) να τελειώνουμε...Γιατί από ότι μαθαίνω η Σαχτάρ δεν θέλει να τον δώσει στον γαύρο...
Καλά ρε έχουν μαζευτεί εδώ μέσα όλοι οι τεχνικοί διευθυντές του ίντερνετ και όποιος παίχτης προτείνετε στον ΠΑΟΚ και δεν έχει βιντεάκια στο you tube και βιογραφικό στο wikipedia απορρίπτεται.
Περιμένετε να έρθει πρώτα ο παίχτης και μετά μαλώνετε. Εσείς μαλώνετε με όποιον προτείνετε...
Και το άλλο πάλι...όποιος παίχτης προτείνετε στον ΠΑΟΚ όλοι το ξέρετε ρε σεις...
ή τον ξέρει κάποιος φίλο σας στο εξωτερικό...
Και από το πρωτάθλημα των νησιών Φερόε να προταθεί παίχτης κάποιοι θα μπείτε και θα πείτε ότι τον ξέρετε και είναι καλός κτλ...ή φίλος σας που πήγε διακοπές τον είδε...

Υ.Γ.: Τελικά γλίτωσε μόνο 150.000 o ΠΑΟΚ από τον Βερόν.Από μισά θα πληρώσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Άντε μετά τον Τυνήσιο φέρε μας και τον Καστιγιο (μάνατζερ Σέλουκ

Καλά ρε έχουν μαζευτεί εδώ μέσα όλοι οι τεχνικοί διευθυντές του ίντερνετ και όποιος παίχτης προτείνετε στον ΠΑΟΚ και δεν έχει βιντεάκια στο you tube και βιογραφικό στο wikipedia απορρίπτεται.

Περιμένετε να έρθει πρώτα ο παίχτης και μετά μαλώνετε. Εσείς μαλώνετε με όποιον προτείνετε...

Και το άλλο πάλι...όποιος παίχτης προτείνετε στον ΠΑΟΚ όλοι το ξέρετε ρε σεις...

Υ.Γ.: Τελικά γλίτωσε μόνο 150.000 o ΠΑΟΚ από τον Βερόν.Από μισά θα πληρώσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.
αμα ηταν να πλερωσουν δεν θα ελεγαν πως ειναι προβλημα ο ενας χρονος συμβολαιο που εχει ακομα μαζι μας
Κάτω τα χέρια από τον Sorlen ρε σκατόγαλλοι!!!

αντε αν φυγει ο σορλεν μια χαρα θα ειμαστε
θα γλυτώσουμε και 400 χιλιάρικα που παίρνει και δίνουμε αλλα 100 και φερνουμε πολύ καλύτερο παιχτη
θα γλυτώσουμε και 400 χιλιάρικα που παίρνει και δίνουμε αλλα 100 και φερνουμε πολύ καλύτερο παιχτη