Καλά ρε δεν ντρέπεστε να ανοίγετε το στόμα σας ορισμένοι για τον Βιολίδη;;
Προφανώς δεν τον ξέρω, δεν δουλεύω στα μαγαζιά του και δεν έχω κανένα λόγο να τον στηρίζω.
Αλλά έχετε μήπως έστω την παραμικρή αντίληψη και γνώση του πόσα φράγκα έχει στάξει σε ανύποπτες στιγμές ο Βιολίδης για τον ΠΑΟΚ κυρίως στο υπο διάλυση μπάσκετ;; Και μου ζητάτε ελαφρά τη καρδία να φύγει -ακουσον- προσωρινά (;;) απο την ΠΑΕ. Αυτή η βρωμούπολη στάζει χολή για τον οποιονδήποτε.
Προσωπικά τον θεωρώ απο τους ελάχιστους σοβαρούς επιχειρηματίες στη Βόρεια Ελλάδα, άσχετα αν δραστηριοποιείται σε τομέα που συνήθως είναι όλοι λιγούρηδες. Τον τοποθετώ πραγματικά ψηλά στην βαθμολογία των επιχειρηματιών, και προφανώς είναι λογικό να μην πάει καλά αυτή την περίοδο. Ξέρετε κανέναν που να πηγαίνει καλά φέτος;; Το Σεπτέμβρη που θα σκάνε τα κανόνια το ένα πίσω απ τ άλλο, ΟΟΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ που θα κλείνουν, θα είναι λαμόγια που κλέβουν τον ΠΑΟΚ;; ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ. Τι να κάνουμε το σύστημα διαλύεται και όλοι έχουν ζόρια, δε σημαίνει οτι κλέβουν κιόλας..ή οτι θα κλέψουν σίγουρα..
Και..τον θεωρώ πραγματικά σοβαρό, κρίνοντας τον και μόνο απο τον τρόπο που τοποθετείτε για οποιοδήποτε ζήτημα. Ούτε αρλούμπες λέει, όυτε σα το μπέο είναι λαμόγιο. Λοιπόν ας χαλαρώσουμε, κι αν αποδειχτεί κάτι μεμπτό γι αυτόν, πρώτος θα βγώ να κράξω και μάλιστα πολύ.
Αλλά τις βρωμιές που σπέρνουν οι ΠΑΟΚάρχες απο τα σκοτεινά δωματιάκια τους, δεν ανέχομαι καν να τις βλέπω.