Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από gash04 »

1.Λαμιν Ντιαρα
2.Μαρκος Αντονιο
3.Χερμαν Ντενις
4.Γκουσταβο
5.Ντουγκλαο
6.Μανιατης
7.Νταριο Φερναντεζ
8.Κριστιαν Σαπουναρου
9.Αβρααμ
10.Αρτουρ
11.Σαβιο Νσερεκο
12.Ζαν Καλβε
13.Φαμπιαν Εστογιανοφ
14. Αχμετ Αμπντουλ Ραζεκ Φατλαλα Σικαμπαλα
15.Μάουρο Εσποζίτο
16.Σιμόνε Τιριμπόκι
17.Κονέ
18.Ντένις Ρόμενταλ
19.Λάνγκελα
20.Κώστας Καπετάνος
21.Ρικάρντο Οσόριο
22.Ανταϊλτον
23.Μανουέλ Κόπολα
24.Μιλοβάνοβιτς
25.Τζιανλούκα Κομότο
26.Κάμπορα
27.Ντανιέλε Πορτανόβα
28.Αντρέα Εσπόζιτο
29.Λουίς Χιμένεζ
30.Πατσατζόγλου
31.Μεριέμ
32.Γκουστάβο Ντενίς
33.Κρίς Μπουντ
34.Φάνης Γκέκας
35.Κριστιάν Νασούτι
36.Φραντσίσκο Ζουέλα
37.Ντόιν Γκοΐαν
38.Γιαν Πόλακ
39.Δημήτρης Παπαδόπουλος
40.Νέρι Καστίγιο
41.Βλάτκο Λάζιτς
42.Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες
43.Άντζελο Μαριάνο ντε Αλμέιδα
44.Φερνάντο Μάριο Φορεστιέρι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

karlat85 έγραψε:Δεν μνπορώ να καταλάβω την λογική μερικών,καταρχήν καποιους τους βρωμάει που κοστίζει 250000,
Αν μπεις στη δική μου λογική θα καταλάβεις. Είναι σαν να μου λένε ότι θα πάρεις το νέο Golf R (2.000cc - 270 HP) με 20.000,00 €.
Δεν θα απορήσεις; Δεν θα αναρωτηθείς μήπως είναι τρακαρισμένο κλπ; Έτσι κι εγώ. Δεν έχει καμία σημασία όμως. Σημασία έχει να έρθει ο παίκτης, να προσφέρει, κι ας μένουμε εμείς με τις απορίες μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

free4 έγραψε:Ποιον θέλετε να πάρουμε, τον Ντάνι Αλβες ή τον Μαικόν?
Έ, όχι και το παλτό τον Μαϊκόν!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

arrwstos έγραψε:Διαβάστε το πρωτοσέλιδο του Γαύρου σήμερα........ :shock: :shock: :shock: :? :? :?

εχουν ξεπεσει οι ανθρωποι,αν δεν ηταν γαυροι ισως και να τους λυπομουνα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

arrwstos έγραψε:Διαβάστε το πρωτοσέλιδο του Γαύρου σήμερα........ :shock: :shock: :shock: :? :? :?
καλα αυτοι δεν παιζονται!!!

παντως εγω δεν αποκλειω την περιπτωση μεταγραφης του κοντρερας στον βαζελο.
πιστευω ειναι κατι που θα παιξει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

navigator11 έγραψε:αν εμενε ο αραμπατζης,θα ακουγαμε "γιατι σε αλλους μαχαλαδες λυνονται συμβολαια ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ κι εμεις αδυνατουμε να ξεφορτωθουμε οσων δε θελουμε?"!λογικα φευγει ο ανεπαρκης για τον τωρινο ΠΑΟΚ αραμπατζης κι ερχεται παιχτης καλυτερος,ενεργος,οχι παλαιμαχος(αμοροζο),με συμμετοχες και βιογραφικο ασυγκριτως καλυτερο και με λεφτα ικανοποιητικοτατα,γυριζει το τροπαρι "καποιο λακο θα'χει η φαβα,δεν μπορει να κοστιζει μονο τοσο.γιατι να μην τον τσιμπησουν δηλαδις αλλες ισπανικες ομαδες??".μιλαμε για αρρωστια.περυσι ολοι ειχαν παθει παρακρουση με τον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παλαιμαχο ποδοσφαιριστη σεϊταριδη.μη μιλησω για το λεοναρντο.να πω το βαψομαλλια?μηπως για το ριερα?τί παρουσιασαν ολοι αυτοι φετος?να σας πω?απολυτως τιποτα.γι'αυτο να ειμαστε θετικα διακειμενοι προς το βρυζα,το αξιζει λογω ΕΡΓΩΝ.
Να δεις που θα γκρινιάξουμε επειδή ο Νικολάκης, ή ο Βερόν, ή ο Άμπου δεν έφυγαν με ανάλογο οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αν συνωστιστουν τα γραφεια στην μικρας ασιας απο προτασεις για τους παιχτες,δε νομιζω να πει κανεις ΟΧΙ!αν παλι θελουν να στρογγυλοκαθισουν στα συμβολαια τους,θα υπομεινουμε .....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ για τον Αραμπατζή διαφωνώ.
Δε νομίζω τα 100.000 που έδινε η Ξάνθη είναι ποσό για να πουληθεί ο οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ έχει παίξει και σε 20-25 ματς τη περσυνή σαιζον...

Προσοχή , δε μιλάω για τη ποδοσφαιρική αξία του παίκτη. Τα μειονεκτήματά του είναι δεδομένα και μη αμφισβητήσιμα. Μη παραβλέπουμε όμως ότι έπαιξε πολλά παιχνίδια πέρυσι.

Εκτός αν νομίζετε ότι με 100 χιλιάρικα + το τωρινό μισθό του Αραμπατζή θα βρεις καλύτερο παίκτη.

Μου φαίνεται δύσκολο.

Για το Χοσεμι που λένε , μόνο από το football manager τον ήξερα , πριν 10 χρόνια!!! Ισως είναι καλός , ίσως όχι.
Ομως θα συμφωνήσω λιγο με τον Αποστολη στο θέμα αυτό σχετικά με τις επιφυλάξεις του.

Γενικά το έγραψα και χτες-προχτες..Δε μου αρέσει κάποιοι παίκτες μας να είναι δακτυλοδεικτούμενοι ως "υποψήφιοι για αποχώρηση"... μου θυμίζει ΑΕΚ το σκηνικό

Δηλαδή αν δε βρεθεί ομάδα για Αραμπατζή , τί θα γίνει ? Θα πάμε στα προκριμάτικα με 1 δεξί μπακ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

MANIAKOS έγραψε: 06 Ιουλ 2010 11:05, Από Σταύρος Κόλκας

Αυτό που έγινε γνωστό από τον επίσημο ΠΑΟΚ, είναι μία φοβία για το πώς έχουν αντεπεξέλθει στην Ελλάδα οι Ισπανοί ακραίοι μπακ ή αυτοί που πήγαν καλά σε Ισπανικές ομάδες και ήρθαν στη χώρα μας.
Οι δύο περιπτώσεις που προβληματίζουν τον ΠΑΟΚ, είναι αυτές των Χουανφράν και Αουραμπαρένα της ΑΕΚ, παίκτες που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας και δεν κατάφεραν να αποδώσουν παρά τις περγαμηνές που τους συνόδευαν.
Εκεί κάπου ο Βρύζας μαζεύεται, έχοντας τον Μίρο Σνάουτσνερ ως καθαρά αμυντικογενή μπακ και έχοντας την ανάγκη για κάτι πιο επιθετικογενές.
Αυτό το άρθρο δεν είναι να το πάρεις στα σοβαρά.
1. Το ότι κάποιοι Ισπανοί ακραίοι μπακ δεν αντεπεξέλθησαν στις προσδοκίες άλλων Ελληνικών ομάδων, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας (ΕΛΕΟΣ!) κι όποιος προσπαθεί να το περάσει ως κανόνα που διέπει όλους τους Ισπανούς ακραίους μπακ, θα είναι κρετίνος, οπότε καλύτερα να μην ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο (επαγγελματικά).
2. Το ότι ένας ακραίος μπακ έχει (ή όχι) επιθετικές ικανότητες είναι κάτι που το μαθαίνεις αμέσως, ΠΡΙΝ καν ξεκινήσεις τις επαφές. Εφόσον λοιπόν έδωσε το ΟΚ ο Ζ δεν υπάρχει περίπτωση να αιφνιδιάζεται και να αλάζει άποψη ξαφνικά (εκτός αν βρέθηκε και άλλο λαυράκι)
3. Για το μαζεύει ο Κόλκας, πιθανόν να ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι (Ελληνικοί)
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Τι γίνετε τώρα... ενδιαφερόμαστε ξαφνικά για το δεξί μπακ της Λέτσε... Ο Άντζελο από Μπραζιλ έχει σήμερα το μενού. Κάθε μέρα και ένα δεξί μπακ. :lol:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

giapas έγραψε:Εγώ για τον Αραμπατζή διαφωνώ.
Δε νομίζω τα 100.000 που έδινε η Ξάνθη είναι ποσό για να πουληθεί ο οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ έχει παίξει και σε 20-25 ματς τη περσυνή σαιζον...
Σωστά τα γράφεις... φυσικά και είναι λίγα τα 100.000.... Βασικά, αν τα βρει με την Αούστρια "παίζει" μια αποζημίωση για εμάς γύρω στα 300.000... ποσό ικανοποιητικό θα έλεγα...
Άβαταρ μέλους
moutro123

Δημοσίευση από moutro123 »

Fantomas έγραψε:Τι γίνετε τώρα... ενδιαφερόμαστε ξαφνικά για το δεξί μπακ της Λέτσε... Ο Άντζελο από Μπραζιλ έχει σήμερα το μενού. Κάθε μέρα και ένα δεξί μπακ. :lol:
και ξαφνικα θα σκασει ανακοινωνηση για αποκταηση εξτρεμ
ερε γλεντια!!!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Που το ξέρεις ρε συ Ιωάννη για 300 χιλιάρικα???Από που βγαίνει???

:pano:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Photis έγραψε:Που το ξέρεις ρε συ Ιωάννη για 300 χιλιάρικα???Από που βγαίνει???

:pano:
Κάπου το διάβασα....ότι ο ΠΑΟΚ προτιμά να δωθεί στην Αούστρια (για αυτό το λόγο έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερ) η οποία θα δώσει και ένα σεβαστό ποσό στην ΠΑΕ που θα πλησιάζει τα 300.000.
Φώτη, όταν βρω το link θα το στείλω... πριν μια εβδομάδα το διάβασα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Να ρωτήσω κάτι; Άσχετο.
Πως γράφουμε άρθρο στο τρωκτικό;
Έχω κάποιες πληροφορίες (διασταυρωμένες) για επικείμενη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Νίνη και θέλω να το γράψω εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”