δεν σε ξαναειπα ρε γατακι να μην τους ανοιγεις τα ματια????
Κάμπορα: «Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, παράδειγμα για τον Άρη»
06 Ιουλ 2010 16:29, Από PAOK24
Ο Χαβιέ Κάμπορα επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παράγοντές του, αλλά δήλωσε πως δεν θα παίξει σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Χαβιέ Κάμπορα μίλησε στο αθλητικό metropolis, όπου πέρα από όλες τις κατηγορίες για τους παράγοντες της πρώην ομάδας του, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Χαρακτηριστικά, σε αυτό το κομμάτι της συνέντευξης –όπου ο Κάμπορα μίλησε χωρίς καν να ρωτηθεί- ανέφερε:
«Ευχαριστώ τις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, αλλά λόγω σεβασμού στους φίλους του Άρη θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Είτε σε ομάδα της Αργεντινής, είτε κάπου αλλού, αφού συζητήσω με την οικογένειά μου».
Όσον αφορά τις άλλες δηλώσεις του Αργεντινού που ξεχώρισαν, αυτές ήταν: «Ήταν ψέματα αυτά που είπαν ότι έφυγα για οικογενειακούς λόγους. Από τον Δεκέμβριο ήμουν απλήρωτος. Έξι μήνες ήμουν απλήρωτος. Με κούρασε η διοίκηση της πρώην ομάδας μου, που μου είπε πολλά ψέματα. Εκεί όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει μεγάλο κακό. Δεν θα πω το όνομά του. Θα ακολουθήσω τη νομική οδό για όλες τις εκκρεμότητες».
Σε σχετική ερώτηση για την ρήτρα που υπάρχει να μην παίξει σε άλλη Ελληνική ομάδα, ανέφερε: «Πράγματι υπέγραψα κάτι τέτοιο, αλλά οι νομικοί μου, μου είπαν ότι αυτή δεν μπορεί να ισχύσει».
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης ο Κάμπορα επανήλθε στο θέμα του ΠΑΟΚ: «Χθες το βράδυ πήρα την απόφαση για τις δύο συγκεκριμένες προτάσεις που είχα από την Θεσσαλονίκη. Δεν θα παίξω στον ΠΑΟΚ ή στον Ηρακλή γιατί αν το έκανα αυτό θα ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για τον κόσμο του Άρη. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του οποίου μιλούσα χθες. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρή ομάδα, με σωστή διοίκηση, που ξέρουν από ποδόσφαιρο, γιατί έχουν παίξει μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι ένας παίκτης έχει οικογένεια από πίσω. Στον Άρη το βλέπουν ως επιχείρηση αυτό».
Εκπλήσσοντας τους πάντες με την ειλικρίνειά του, ο Κάμπορα είπε και άλλα για ΠΑΟΚ και Άρη, κάνοντας συγκρίσεις: «Πολλοί συμπαίκτες μου στον Άρη χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα. Ο Άρης δεν γίνεται να αλλάζει κάθε χρόνο 10-15 παίκτες. Ο Άρης έχει δίπλα του στην πόλη το καλύτερο παράδειγμα και αυτό πρέπει να ακολουθήσει. Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ που έχει ως βάση 20 παίκτες που υπολογίζονται και κάθε χρόνο κάνει 3-4 προσθήκες».
υγ αληθεια το σαιτ του 33 33 33 στο ραδιοφωνο του οποιου εγινε και η συνεντευξη γιατι δεν την εχει ανεβασμενη???για το καλο του ΠΑΟΚ οπως ελεγε για την πωληση κοντρερας??διορθωστε με αν κανω λαθος