Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από navigator11 »

παιχτες ..... ,δικαιολογημενα θεωρουμενοι ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ,ακομα και ΠΑΛΤΑ,απο τα 5-6 μεγαλυτερα-αγγλικο,ισπανικο,γαλλικο,γερμανικο,ιταλικο-πρωταθληματα του κοσμου στεκονται (το πιθανοτερο) για πλακα σε οποιαδηποτε πραγματικα ή υποθετικα ΜΕΓΑΛΗ ομαδα στο ελλαντα.οποτε σεβαστες οι αποψεις καθε φιλαθλου-οπαδου απο εξω αλλα μιλαμε για διαφορετικα μεγεθη και αλλα διαμετρηματα.ασφαλως κι ο κακιστος για ρεαλ γκαρσια σε μας κανει παρτι.ασφαλως κι ο τραβολογουμενος περα-δωθε στο πορτουγκαλ βιειρινια βγαζει ματια εδω.φυσικα κι ο βιτολο για τα δεδομενα του ισπανικου πρωταθληματος δεν μπορει παρα να θεωρειται παιχτης της σειρας ενω πλεον,ας μιλησω για μενα,δε διανοουμαι 11αδα ΠΑΟΚ χωρις αυτον.τα ιδια για τον κοντρερας.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Χό - σε - μι

Τούμπα

Βιετνάμ!

Άινταααααααααα Ζήσηηηηηη! Δώσε κι άλλο!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν χαλασει παντως η μεταγραφη να ξερετε οτι θα φταιμε εμεις εδω...
Που να τα διαβαζε ολα αυτα ο ανθρωπος δε θα ξανασηκωνε τηλεφωνο απο Ελλαδα.

Βγηκαν και οι Μαγιορκεζοι και τον θαψανε, γουνινο παλτο με κουκουλα μας τον κανανε.

Χαλαρωστε ρε παιδια να δουμε τι θα γινει...για ολα αποψη εχουμε. Εγω παντως δεν τον ηξερα μεχρι χθες, ουτε βεβαια τον εχω δει καπου, ουτε στη Λιβερπουλ μου επεσε στο ματι, οποτε μαλλον ή αυτος ειναι πραγματι παλτουδια χειμερινη ή εγω σουπερ αμπαλος... 8-) :lol:

ΥΓ Παω να ασχοληθω με το Χιμενεθ για να ειμαι ετοιμος... 8-)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ποιος Χιμένεθ ρε παιδιά...???Δεν τον παίρνεις αυτόν....

:pano:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

χαχαχαχα Caballo Viejo έγραψες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Γιατι Φωτη? Εχει τυφο? (χτυπα ξυλο)...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτο το ειδατε:

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλες Ρέι, γνωστός κι ως Χοσέμι δεν θα έχει πρόβλημα να λύσει την συνεργασία του με την Μαγιόρκα, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να γίνει στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται Ισπανοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μαγιόρκα, ο Χοσέμι τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρα Φερέρ, τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ που είναι ο νέος πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας.
Ο Σέρα Φερέρ θέλει να ρίξει πολύ το μπάτζετ της ομάδας του και το συμβόλαιο του Χοσέμι που άγγιζε τις 600 χιλιάδες ευρώ είναι δυσβάσταχτο.
Έτσι, αναγκάστηκε να μιλήσει με τον 30χρονό ποδοσφαιριστή και να καταλήξουν σε συμφωνία η οποία θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο ποδοσφαιριστής βρει ομάδα.
Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως το πιθανότερα σενάριο είναι να δοθούν στον παίκτη τα δεδουλευμένα και ένα ποσό για τη λύση του συμβολαίου της επόμενης σεζόν.
Για αυτό προφανώς οι απαιτήσει του Χοσέμι από τον ΠΑΟΚ δεν ξεπερνάνε τις 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

ΠΑΟΚ24
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Platon έγραψε:Γιατι Φωτη? Εχει τυφο? (χτυπα ξυλο)...
Όχι!!!Πολύ ψηλό κασέ.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Δεν ξερω αν τον αποκτησουμε, η αν ειναι καλος παιχτης, εγω με το που τον ειδα μου ηρθε αμεσως στο μυαλο ο Εγκωμιτης. Νομιζω του φερνει δεν ξερω αν συμφωνει κανεις. Ελπιζω να ειναι το ιδιο σκυλος με το Γιωτη
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Με μια 500άρα τον εκλεισες. Θελει να φυγει απο την Ιταλια, θα βαλει χερι κι ο σουπερ-Μαριο (Μπερεττα), αφου γνωριζονται κι εκελεισε η δουλεια. Ολα μιλημενα ειναι. 8-)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Και ας ελπισουμε να μην περνει τα ιδια συμπληρώματα διατροφής με τον Γιωτάρα

Χμμμμ,λαθος πεστε οτι δεν το πα :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Μιλάω με ένα φίλο μου βαζελο στο τηλέφωνο ... :lol: Άκου τι βρήκε να μου πει για το Χοσεμι... :?:
Προσέχετε λέει μην είναι σαν τον Igor Biscan! :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καμία σχέση φίλε...είχε πρόβλημα μυϊκό χρόνιο ο Γιώτης...τι συμπληρώματα και λαλακίες..
Πλάτον δεν νομίζω αδελφέ...μακάρι αλλά δεν...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

karlat85 έγραψε:Και ας ελπισουμε να μην περνει τα ιδια συμπληρώματα διατροφής με τον Γιωτάρα

Χμμμμ,λαθος πεστε οτι δεν το πα :evil: :evil: :evil: :evil:

Δε θελω να ανοιξουμε τετοια κουβεντα, αλλα μην εχετε αυταπατες για τους επαγγελματιες αθλητες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα ο Χοσέμι θα πρέπει να είναι (πλέον) ένας παίκτης τύπου Σαβίνι, αλλά από τα δεξιά. Διαφορετικά δεν υπάρχει λογική στο χαμηλό κασέ του. Εδώ ο Σεϊταρίδης παίρνει τα τριπλά! Η ίδια η ομάδα του δεν του ανανεώνει το χαμηλό συμβόλαιό του! Τρελλάθηκαν όλοι; Μήπως πρόκειται για κουτσό άλογο;

Η απαντηση ειναι μια και απλη... μανατζερ... εχω εμπειριες απο μανατζερ φιλε... τα λεφτα που παιρνει καποιος συνηθως δεν αντικατοπτριζουν την αξια του.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”