Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ στον βάζελο για δεξί μπάκ τον θυμόμουν. Απ' οτι έψαξα πάντως πρέπει να είναι περίπτωση Σαβίνι. Εμείς τον Σαβίνι για αριστερό μπάκ τον πήραμε αλλά αυτός δηλώνει κεντρικός...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σεντερ μπακ γρηγορος και κοντος είναι ο μορις

επαιξε και στον ρουλη
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Ναι νομίζω έπαιζε και στον τελικο με μας.. Και γω Σεντερ Μπακ τον θυμαμε.. αλλα τωρα ναχαμεναλεγαμε
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οι Ολλανδοί μιλάνε για Λάζιτς και ΠΑΟΚ

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ ενδιαφέρει και τον "Δικέφαλο", λένε τα ολλανδικά ΜΜΕ

Η ιστοσελίδα "ajaxshowtime.com" αναφέρει ότι ο μάνατζερ του Βλάτκο Λάζιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, έκανε γνωστό ότι για τον παίκτη ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ, η βελγική Μέχελεν και η ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ.

Η θέση του Λάζιτς είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης και ξεχωρίζει κυρίως για την ταχύτητά του. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 01/05/89 και έχει σερβική καταγωγή ενώ έχει πάρει και την ολλανδική υπηκοότητα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Τον Vlatko Lazic τον θέλουν πολλοί ξένοι σύλλογοι. Ο εκπρόσωπος του ακραίου επιθετικού δήλωσε ότι η KV Mechelen και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για αυτόν. Επίσης, και η Σπάρτα Ρότερνταμ φέρεται να έχει ρωτήσει για τον παίκτη".

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωναν ότι, πλην της περίπτωσης Ζουέλα, δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με άλλο ποδοσφαιριστή.

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes ... 93597.html

Φρέσκος παπάς.. 8-) :pano:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο μόρρις σε αρρη και βάζελο έπαιζε κυρίως σεντερ μπακ,αλλα σε ανάγκη έπαιζε και δεξια,αλλα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση γιαμας γιατι δεν πρέπει ναχει κοινοτικό διαβατήριο και πο ξένους είμαστε φουλ
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Ο Δαρλας που βρισκεται?
Δεν θα με χαλουσε....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

«Οχι» ΠΑΟΚ σε Καστίγιο!

Ενα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» εισέπραξε ο Νέρι Καστίγιο, όταν χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μη βλέποντας φως στο τούνελ με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν δείχνουν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, προκειμένου να τον «σώσουν» από τα γήπεδα της Ουκρανίας, απευθύνθηκε μέσω του μάνατζερ του, στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όμως ο Θοδωρής Ζαγοράκης ζύγισε την περίπτωσή του και αποφάνθηκε πως δεν αξίζει να την προχωρήσει. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συζήτησε το θέμα με τον Ζήση Βρύζα, που είχε έρθει σε επαφή με τον Μεξικανό επιθετικό και από κοινού διαπίστωσαν πως τα αρνητικά που «κουβαλά» ο Νέρι είναι περισσότερα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει.

Το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε πλήρη αγωνιστική απραξία, καθώς και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του, που προξενεί ουκ ολίγες φορές προβλήματα στα αποδυτήρια των ομάδων των οποίων ανήκει απέτρεψαν τον Ζαγοράκη να κάνει μια μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλούσε αίσθηση.

Αλλωστε είναι γνωστό πως ο διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλονικιών το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν πρόκειται κάνει μια μεταγραφή είναι το κατά πόσο αυτή θα βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο και θα αφομοιωθεί στο γενικότερο σύνολο βάζοντας το «εγώ» κάτω από την ομάδα. Κρίνοντας λοιπόν ότι ο Καστίγιο δεν πληροί τις άνωθεν προδιαγραφές, δεν υπέκυψε από τις διάφορες πιέσεις που δέχθηκε…

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=68569
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

cronos έγραψε:Ο Δαρλας που βρισκεται?
Δεν θα με χαλουσε....
Γαλλία νομίζω.
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

Μηπως παιζει τπτ με Αραουχο....? :?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και εγω το σκεφτηκα σημερα για αραουχο
ζητάει να μεινει ελευθερος λεει λογω οικογενειακων προβληματων

πολυ καλο δεξι μπακ οπως τον εχω κοψει εγω
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Ο Λαγογιάννης (ειναι ο μονος μαζι με τον Νικολάου που ακούω στο μετρο γιατι λενε καποια πραγματα που έχουν ενδιαφέρον) τωρα εβαλε ενα ηχητικο απο περισυ για καζουρα στα ερπετα για τον βιτολο, και λεει περισυ φωνάζατε που ειναι ο βιτολο, φετος θα φωνάζετε που ειναι ο ????? και λεει δεν μου επιτρεπουν να πω ποιος..
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Ποιός Αραούχο τώρα...Μακρυά!!!!!! :redcard:
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Ουτε εγω γουσταρω αραουχο..οχι για παικτικους λογους...αλλα λογω χαρακτηρα...μακαρι να μιλουσε για Νετο ο Λαγογιαννης...!!!
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Τωρα είπε ο χαλκιας δινει στον νασουτι αυτος στον βιτολο ο βιτολο στον ιβιτς μετα στον καμπορα και μετα γκολ, λειπει μια πασα αλλα δεν μπορω να πω.. τρωγομε λεει αλλα υποσχεθηκα
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

DaFFy_NaSH έγραψε:Τωρα είπε ο χαλκιας δινει στον νασουτι αυτος στον βιτολο ο βιτολο στον ιβιτς μετα στον καμπορα και μετα γκολ, λειπει μια πασα αλλα δεν μπορω να πω.. τρωγομε λεει αλλα υποσχεθηκα
Μακαρι να ναι ο Neto η ο Calvo...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”