Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O αριστερός ακραίος μέσος μπορεί να είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι.
Μου είπαν κάτι Καβαλιώτες ότι η Καβάλα θέλει να τον πάρει γιατί είναι ελεύθερος (λόγο υποβιβασμού του Κομπότη), αλλά υπάρχει λέει και μία άλλη ομάδα που τον έχει στο περίμενε. Ποια λέτε να είναι αυτή η ομάδα που ενδιαφέρετε για τον 24 χρόνο Ιταλό?
Υ.Γ.: O Μετρουλάκης εν το μεταξύ θυσίασε τον Κοντρέρας για το καλό του ΠΑΟΚ.
Δεν πρόκειται για τον Μάρκος Αντόνιο, τον Γκουστάβο ή κάποια από τα δεκάδες ονόματα που έχουν ντυθεί δια... μέσου του Τύπου στα ασπρόμαυρα, αλλά για μια υπαρκτή περίπτωση αυτή την φορά.
Σχετικά links
* Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
Στις 12.325 έκλεισαν οι ανανεώσεις των διαρκείας
Ο 27χρονος Ανγκολέζος στόπερ, Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος έχει περάσει από την Ξάνθη και τον Ακράτητο και πέρυσι ανήκε στο ρόστερ της ρωσικής Αλάνια Βλαντικαφκάζ, βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας.
Ο Ζήσης Βρύζας έχει συμφωνήσει προφορικά με την ρωσική ομάδα η οποία έχει τα δικαιώματα του Ζουέλα (Κούμπαν Κράσνονταρ) και με τον ίδιο τον παίκτη, για μονοετή δανεισμό του, με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους για τον δικέφαλο του βορρά, που αφορούν την ιδιοκτησία του 27χρονου Ανγκολέζου, παρότι η ρήτρα αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι θα είναι υψηλή (πάνω από 1 εκ. ευρώ), αλλά και διαπραγματεύσιμη. Οι αποδοχές του Ζουέλα θα κυμαίνονται γύρω στα 270.000 ευρώ.
Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η επισημοποίηση της συμφωνίας, αφού ο Ζουέλα παντρεύτηκε πρόσφατα με το μοντέλο, Γωγώ Αποστολέλη και βρίσκεται στην Ελλάδα, έτοιμος να έρθει για τις υπογραφές στη Θεσσαλονίκη. Ο Ανγκολέζος στόπερ είναι εισήγηση του Βρύζα, ο οποίος τον είχε συμπαίκτη στη Ξάνθη και έκρινε ότι διαθέτει τα στοιχεία του δυναμισμού που θέλει ο Μάριο Μπερέτα για το κέντρο της άμυνας.
Η απόκτηση του Ζουέλα θα ματαιωθεί μόνο εάν προκύψει άμεσα μια πολύ καλύτερη περίπτωση στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Βρύζα, κάτι που δεν συγκεντρώνει, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πολλές πιθανότητες. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτηση του 27χρονου Αφρικανού στόπερ δεν θα αναζητηθεί αριστερό μπακ, αφού θα καλύψει αυτή τη θέση ο Μίρκο Σαβίνι.
κοντρα
Τα απολύτως τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η μεταγραφή Ζουέλα και ο παίκτης από την Αγκόλα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο PAOK24, δείχνοντας πραγματικά ενθουσιασμένος για την εξέλιξη αυτή.
Καθόλου δεν ξαφνιάστηκε ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός με το τηλεφώνημά μας. Εξάλλου από την πρώτη του ατάκα φάνηκε πόσο πολύ ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Με τα πολύ καλά Ελληνικά του, μας είπε
«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που έφυγα, ότι κάποια στιγμή θα ξαναγύριζα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Απλώς δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα που φέτος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και στο Τσάμπιονς ληγκ..».
Χωρίς καν να περιμένει ερώτηση, ο παίκτης από την Αγκόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα. Όσα είπε δείχνουν πολλά: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία. Έχει και την καλύτερη έδρα. Να ξέρετε ότι όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται την Τούμπα. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί και εγώ αντίπαλος ήμουν τόσα χρόνια. Έχει καταπληκτικό κόσμο ο ΠΑΟΚ που αγαπάει πολύ την ομάδα. Γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω και εγώ γι’ αυτό τον κόσμο».
-«Είσαι έτοιμος για προετοιμασία, αλλά και τους αγώνες που έρχονται σύντομα για τον ΠΑΟΚ»;
Φυσικά. Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει στην Ρωσία. Από τις 14 Μαρτίου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.
-«Έρχεσαι δανεικός στον ΠΑΟΚ, πως σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να παραμείνεις στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια»;
Μακάρι να γίνει αυτό. Γιατί όχι. Είμαι επαγγελματίας και όλα αυτά τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Μακάρι να πάμε καλά φέτος και εγώ και η ομάδα και στην συνέχεια να τα συζητήσουμε όλα».
-«Στον ΠΑΟΚ θα συναντήσεις και τον Ζήση τον Βρύζα με τον οποίο έπαιξες μαζί στην Ξάνθη. Μίλησες μαζί του»;
Φυσικά. Από την πρώτη στιγμή του είπα… «φίλε θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε». Τον ξέρετε και εσείς. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, καλός στην δουλειά του και γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσα βήματα προόδου.
Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, ο Ζουέλα υπογράφει άμεσα το συμβόλαιο συνεργασίας, αύριο Κυριακή έρχεται στην Θεσσαλονίκη, Δευτέρα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη αναχωρεί κανονικά μαζί με την αποστολή της ομάδας για την Γερμανία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
απο ΠΑΟΚ24.γρ
Ντύνεται στα "ασπρόμαυρα" με 300.000 ευρώ για 1 χρόνο. Απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την έλευση του Αγκολέζου άσου στην Θεσσαλονίκη.
Ο Φρανκ Γκουέλα αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Ο Αγκολέζος άσος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό ενός έτους από την ρωσική Κούμπαν Κράσνονταρ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πριν από λίγη ώρα ο επίσημος ΠΑΟΚ άναψε το "πράσινο φως" για την μεταγραφή και έτσι ο 27χρονος άσος που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να πετάξει για την Θεσσαλονίκη.
Οι απολαβές του για τον ένα χρόνο συνεργασίας θα φθάσουν τις 300.000 ευρώ. Πάντως, με δεδομένο ότι τις προηγούμενες μέρες από την ΠΑΕ υπήρχε σταθερή θέση "πρώτα θα φύγει παίκτης και μετά θα αποκτηθεί" φουντώνουν τα σενάρια περί πώλησης του Κοντρέρας και του Μουσλίμοβιτς.
Θυμίζουμε, τέλος, ότι πριν από λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ δεν είχε αποκτήσει τον Μάρκος Αντόνιο (με λιγότερα χρήματα) επειδή δεν υπήρχαν ανοιχτές θέσεις, ενώ ήταν πολύ "σφιχτά" τα οικονομικά της ΠΑΕ.
Οπως φαινεται παντως ο Κοντρερας θα φυγει απο την ομαδα,δεν παιζει με την οικονομικη στενοτητα της ΠΑΕ να εχουμε 4 σεντερ μπακ στην ομαδα(5 με Σαβινι)...
Ρολίστας ο Ζουέλα και κατ' ανάγκη προσθήκη. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο για την ώρα. Υπό κανονικές (???) συνθήκες δε θα γινόταν ποτέ αυτή η μεταγραφή. Νομίζω.
Μακάρι όμως να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα. Γιατί όχι στο κάτω κάτω?
gate4mitsos έγραψε:Οπως φαινεται παντως ο Κοντρερας θα φυγει απο την ομαδα,δεν παιζει με την οικονομικη στενοτητα της ΠΑΕ να εχουμε 4 σεντερ μπακ στην ομαδα(5 με Σαβινι)...
και θα παιξουμε τσουλου με τσιριλο ζουελα διδυμο σεντερ μπακ , αριστερα σαβινι και δεξια καποια μεταγραφη ? ...ο μαλεζας παιζει να χασει την προετοιμασια και ο σαβινι παει για αριστερο μπακ και αν φυγει ο κοντρερας μενουμε με τσιριλο ζουελα σεντερ μπακ ...
Αυτή η παλιογκαντεμιά πάλι με τους τραυματισμούς στη αρχή, εύχομαι, την τύχη μας μέσα, να μη μας κοστίσει πάλι όπως και πέρσι. Όχι τίποτε άλλο, αναγκαζόμαστε να κάνουμε μεταγραφές στα γρήγορα και βιαστικά και συν τοις άλλοις επιβαρύνουμε και το σχετικά άδειο πορτοφολάκι μας.
αν και γουσταρω οπως ολοι μας να εχουμε παιχτες με πα8ος οπως τσιριλο και ζουελα..ομως στο ποδοσφαιρο την διαφορα κανει το μυαλλο..που δια8ετει μονο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...παντως αν ο ζουελα σκεφτουμε οτι παιζει και μπακ αλλα και αμυντικο χαφ ειναι ενα καλο εργαλιο..απο κει και περα περιμενω απο την δοιηκηση μια καλη μεταγραφη γιατι το αξιζει ο λαος...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!