Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
ωωωωωω....
δηλώσεις!!!!
άντε για ψηθείτε ρε γατιά να παίξουμε ΚΑΙ αυτή την Παρασκευή ΚΑΙ την άλλη...
δηλώσεις!!!!
Εγώ είμαι μέσα εκτός από αυτή τη Παρασκευή 2 που είμαι 50% μπορεί και να φύγω για 3ήμερο.hxc4life έγραψε: α) Παρασκευή 2 Ιουλίου
β) Τετάρτη 7 Ιουλίου
γ) Πέμπτη 8 Ιουλίου
δ) Παρασκευή 9 Ιουλίου
ΩΡΑ: κατά τις 21:00 (σε άλλο γήπεδο αυτή τη φορά / καλύτερο)
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...

Διαθέσιμος και για τις 4 ημερομηνίες.
22 ωρες και τέλος εξεταστική ξερω γω ξερω γω νταξ.
22 ωρες και τέλος εξεταστική ξερω γω ξερω γω νταξ.

interad έγραψε:ωωωωωω....
δηλώσεις!!!!
εγω ψηνομαι καλο θα μου κανει...
- PAOKfanAthens
- paok nafplio
moican4 έγραψε:Ο πρωτος αγωνας δεν ηταν καλος αν και προσπαθησαμε αλλα δεν παιξαμε ουτε αμυνα ,ουτε επιθεση..
Ενας Stallion δεν φερνει την ανοιξη..!!![]()
![]()
Οντως ο δασκαλος εχει δικιο...
Στον δευτερο ομως κεντησαμε ειδικα μπροστα....![]()
![]()
![]()
Με sid, ναυπλιωτη ,stallion περασαμε ευκολα στην "επομενη" φαση.!!![]()
![]()
Να πω πως οι πιτσιρικαδες του Δασκαλου καποια μερα θα γινουν ...καθηγητες.!!!![]()
NEXT PLEASE...
Kαποιοι ειχαν πει οτι οι χαμενοι του δευτερου ματς μιας κ το πρωτο δεν πιανεται γιατι οι ομαδες ηταν πολυ ανησες θ'ανοιξουν ενα τοπικ αλλα δεν βλεπω τιποτα μονο λογια.....
Τωρα το ειδα! Στο επομενο θα προσπαθησω να ερθω γιατι αρχιζω να φτιαχνω νεοελληνικη μπακα... αργα αλλα σταθερα. Εχω να πατησω σε γηπεδο οιουδηποτε ειδους εδω και 7 μηνες!free4 έγραψε:Ελγκρέγκο, Ολοριν, Μπάνις ψήνονται?
Σας προκαλώ να έχουμε ίδιες ομάδες..
Ωρα για εκδίκηση!!!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VnJuLqVsJQU&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=el_GR&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VnJuLqVsJQU&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=el_GR&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Ωρα για εκδίκηση!!!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VnJuLqVsJQU&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=el_GR&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VnJuLqVsJQU&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=el_GR&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
- paok nafplio
moican4 έγραψε:Τι περιμενεις ..!! .Δασκαλος στον ...."προλογο"...!!![]()
![]()

- PAOKfanAthens
Νοτιοι αφου βλεπω οτι σχεδον μαζευτηκαμε,απο δευτερα να κλεισω γηπεδο για την Παρασκευη?
Aκόμα ρε να κλείσετε γήπεδο?
Εμείς σε 2 μέρες μαζευτήκαμε, κλείσαμε γήπεδο και παίξαμε κιόλας κι εσείς μια βδομάδα κι ακόμη το πολεμάτε!

Εμείς σε 2 μέρες μαζευτήκαμε, κλείσαμε γήπεδο και παίξαμε κιόλας κι εσείς μια βδομάδα κι ακόμη το πολεμάτε!