Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karlat85 έγραψε:Πιστεψέμε δεν το φψναζουν επειδή βαριούντε οχι επειδή δεν το ξερουν,γιατυτό το συνθημα πρέπει να είναι μικρό για να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα,
Συμφωνώ. Μικρά συνθήματα.
Επίσης δε καταλαβαίνω την ανάγκη να βγαίνουν συνεχώς νέα - καινούρια.
Επίσης δε μου αρέσει καθόλου η έννοια του αντι-συνθήματος.
Αν και δεν είμαι ο πιο αρμόδιος για αυτά τα πράγματα.
Προσωπικά όταν πηγαίνω σε γήπεδα της Αθήνας κ ακούω αντι-συνθήματα για εμάς , λέω από μέσα μου... ρε τους άχρηστους δεν έχουν να πουν κάτι για την ομάδα τους και ασχολούνται με δικούς μας ρυθμούς...
Απόλυτη ξενέρα για μένα.
Θα σας πω δυο ιστοριούλες για 2 συνθήματα,που γιναν μπροστά μου,για να καταλάβετε τι θέλω να σας πω
Πριν απο 2-3 χρόνια ήταν σε ένα συνδεσμο δυτικα κάτι παιδακια 18 19 χρονών και λέει ο ένας"φαντάζεστε να βγαλουμε ένα σύνθημα και να τον λέει όλη η τουμπα?",και τρελάθηκαν όλοι,κάτσαν 3 μερες γραφαν σβήναν αλλάζαν ρυθμό και τελικά βγάλαν,προσωπθκή μου γνώμη,το νερόβραστο παοκαρα σαγαπώ εισαι συ ναρκωτικο,το οποίο παρεμπίπτοντος
στηρίχτικε πάρα πολύ απτους οργανωτες τις κερκιδας και πιέστικε ο κοσμος να το πει.
Πριν απο 3 χρόνια τετάρτη στο παιχνίδη κυπέλου με βαζελο(2-1),κάποιος παλίκαρος απο τον μπέλλο(δεν χρειάζετε να πώ όνομα,εσυ sidpanos φυσιολογικα θα τον ξέρεις)καθόταν διπλα μου,λέει μια έκφραση,την οποία την γουστάραμε όλοι,και μέσα σε λίγα λεπτά κυριολεκτικά αυτόματα δημιουργήθηκε το σύνθημα και οταν μια μέρα ΠΑΟΚ θα πεθανω,πετάχτηκε πάνω στα κάγκελα,τον φώναξε μια φορα και δεν υπήρχε ανθρωπος στην τέσσερα να μην το γουστάρει και να χοροπηδάει,
Τέλος πάντων,θέλω να πω οτι τα συνθήματα φτιάχνονται στο γήπεδο την ώρα που έχεις πάθος μεσα σου,κ όχι με συλο και χαρτι, γραφοντας ολόκληρα ποιήματα,η μαλλον τελευταία κλέβοντας συνθήματα