Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω μας τρύπησαν?

Αν μιλάτε για τρύπημα και κακολογείτε πάλι τόσο εύκολα δεν θα έπρεπε να έπαιρνε και περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ?
η συζητηση που κανουμε για τρυπημα αφορα κυριως τον πιλαβιο και το οτι πλησιασε τον προπονητη του ΠΑΟΚ και του προσεφερε συμβολαιο.
εκτος εαν θεωρεις πως οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βλέπεις κάτι το παράνομο και το ανήθικο?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αρα κι ο,τι εκανε ο ΠΑΟΚ με το σαλπιγγιδη στο βαζελο ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ??
kos

Δημοσίευση από kos »

σαφεστατα ναι. ο πιλαβιος με την σταση του δεν σεβαστηκε ουτε τον ΠΑΟΚ ουτε τον ζαγορακη και την προσφορα του στην εθνικη ομαδα. παλευει με τα κυμματα εδω και 3 χρονια να κανει κατι καλο στον ΠΑΟΚ και ο προεδρος της επο παει και του τσιμπαει τον προπονητη.

και φυσικα δεν μιλαμε για μια ανταγωνιστικη ομαδα εκει οπου μπορεις να πεις οτι δεν χωρανε συναισθηματισμοι και ηθικοι κανονες οπως αυτοι που επικροτησες με την αποφαση του ζαγορακη να μην ακουμπησει παικτη του ηρακλη αλλα για την ελληνικη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια.

επισης πιστευω οτι ο πιλαβιος λειτουργησε απεναντι στον ΠΑΟΚ και στον ζαγορακη οπως δεν θα ειχε τολμησει ποτε να λειτρουργησει απεναντι στον βαζελο του τζιγγερ κανοντας προταση π.χ στον τεν κατε ή στον γαβρο του κοκκαλη κανοντας προταση π.χ στον βαλβερδε. για το αεκακι στην κατασταση που ειναι δεν ειμαι και σιγουρος :lol: , αλλα με εναν δυνατο προεδρο τυπο μελλισανιδη δεν θα τολμουσε ουτε εκει να παιξει πουστια.

δεν ξερω εαν το εχω γραψει ηδη αλλα θεωρω οτι εαν δεν υπηρχε η προοπτικη της εθνικης ο σαντος δεν θα εφευγε απο τον ΠΑΟΚ για αλλον συλλογο. και φυσικα πιστευω οτι η κινηση του πιλαβιου (εαν εγινε, που πιστευω οτι εγινε) λειτουργησε αρνητικα στην προσπαθεια του ζαγορακη να ψησει τον σαντος να ανανεωσει.
kos

Δημοσίευση από kos »

navigator11 έγραψε:αρα κι ο,τι εκανε ο ΠΑΟΚ με το σαλπιγγιδη στο βαζελο ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ??
εξηγησα και στον γκας οτι υπαρχει διαφορα στις σχεσεις αναμεσα σε ανταγωνιστικες ή μη ομαδες, σε συλλογικο επιπεδο εαν προτιμας, και στον τροπο που πρεπει να αντιμετωπιζει τετοιου ειδους θεματα η επο. αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ναι ρε συ κος.επι της ουσιας δε διαφωνω οπως προσεγγιζεις το θεμα απο πλευρας επο.απλα,απο μερους σαντος θεωρω υπερβολικη την ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΗ κριτικη,που του ασκειται.κι εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε επο,ο σαντος για μια ακομα χρονια θα εμενε αβλεπι στην ομαδα.ω γεγονε,γεγονε.υπαρχει ιντερνετικος μπερεττας πλεον.με αλυσιδα με μπλε χαντρα στο λαιμο και χωρις δερματινο χειμωνα-ανοιξη-φθινοπωρο-καλοκαιρι .....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε παιδιά γιατί το κουράζετε το θέμα?

Φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του Ζαγοράκη.
Πως θα σας φαινόταν ο προπονητής Σάντος που έχεις συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο,
να δεχτεί πρόταση στα μουλουχτά από τον πιλάβιο, τον Μάρτιο?

Πως θα σας φαινότανε, αν τελικά ευδοκιμούσε η παραπάνω πρόταση συνεργασίας, που έγινε τον Μάρτιο?

και ενώ εσείς καίγεστε για να είναι έτοιμη η ομάδα για το CL.

Και ενώ ο πιλάβιος κάλυψε τον κώλο του τελικά, εσείς είστε εκτεθιμένος, να ψάχνετε με πίεση, έναν νέο προπονητή, και παράλληλα να ακούτε ολοένα και περισσότερο τη μουρμούρα του κόσμου για την καθυστέρηση στην επιλογή νέου προπονητή.

Φάγαμε παπά από την έπο, αυτό έγινε. και φταίει σε μεγάλο βαθμό ο Σάντος.
Ο Ζαγοράκης τον πίστεψε, αλλά ο άλλος τον πούλησε. Τι κουράστηκες κύριε Σάντος?
Πάνε να δουλέψεις σε κανά μεταλλείο, σε καμμιά ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να δεις εκεί τι θα πει κούραση!
από την πρώτη στιγμή δεν με έπεισε αυτή η δικαιολογία.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

γιατι τα βαλατε ολοι με τον σαντος δεν καταλαβαινω
1στην αρχη της χρονιας προφορικα συμφωνισε για αλλα 2 χρονια εφυγε ομως ο ζαγορ και χαλασε η συμφωνια
2ποιος σας ειπε οτι δεν ηξερε ο ζαγορ για την προταση πιλαβιου;
3 ηταν ελευθερος να δεχτει προτασεις
4το οτι ανελαβε την εθνικη σημαινει οτι ηθελε να ξεκουραστει αν αναλαμβανε συλλογο τοτε ναι
5οταν ειρθε δεν ηταν στα αζητητα μολις ειχε λυσει την συνεργασια του με την μπενφικα και δεν ειχε καμια καψα να ρθει σε εμας
6ζητησε να φυγει τουλαχιστον 4 φορες αυτα τα 3 χρονια

ΣΑΝΤΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σκέψου αν γίνετε σαματάς τώρα που έφυγε τι θα γινόταν σε περίπτωση αποτυχίας.
Αυτό ακριβώς είναι και η πίεση που ασκείτε στην ομάδα.
Η ψυχολογική πίεση σε κάποιον που δεν μπορεί να δουλέψει στην τελική.
Το αναμένω και με την περίπτωση του Ιταλού Επταλοφίτη σύντομα ότι θα έχει παρόμοια αντιμετώπιση με δικαιολογία ότι υπάρχουν απαιτήσεις κλπ κλπ στον ΠΑΟΚ τα γνωστά δηλαδή.
Σε περίπτωση αποκλεισμού χτύπα ξύλο θα κριθεί ως συνήθως απο όλους τους παντογνώστες και ο Μπερέτας και αλίμονο αν ήταν ο Σάντος στην θέση του.

Ούτε η γκόμενα να σας παράτησε ρε έλεος!

Αλλά έτσι είναι μάλλον ο εγωισμός μας πάνω απο όλα για άλλη μια φορά όταν τα θέλω μας δεν γίνονται πραγματικότητα.

Αγνοούμε την ειλικρίνεια του Σάντος να ενημερώσει την διοίκηση ότι έχει πρόταση απο την εθνική και τώρα ψάχνουμε για προδότες πάλι.
Προδότης και ο Σάντος που πήγε στην Εθνική με λιγότερα ε?

Και δεν σεβάστηκε ο Πηλάβιος.
Μέχρι και για τον Μπάγιεβιτς ενδιαφέρον υπήρχε για όσους δεν θυμούνται για την Εθνική.
Μεταξύ Μπάγιεβιτς-Σάντος που είναι και γνωστοί στην χώρα μας.

Το παράξενο και ανήθικο δεν βρίσκω πουθενά να τον έπιασε ο Πηλάβιος και να του είπε θέλεις να έρθεις να δουλέψεις Εθνική λίγο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του.

Και ο δικός μας την έκανε για Χονολουλού θα ηρέμησε μετά απο το άγχος του να βγάλει το πλάνο ολόσωστο θα περίμενε να δει αν η Πορτογαλία δείξει ενδιαφέρον για όσους θυμούνται μόνο που τον έγραψε η χώρα του και σου λέει οκ ας γυρίσω Ελλαδίτσα που έχει ούζο μουζάκα και συρτάκι ήλιο κάθε χρόνο και ωραία γκομενάκια θα παίρνω και ένα μεροκάματο να ζω και θα περνάω ζάχαρη.

Ούτε να ηρεμήσει δεν μπορεί κανείς?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Παμε παρακατω,παιδες!.........Το κεφαλαιο Σαντος εκλεισε για τον ΠΑΟΚ!Ανοιξε,χθες,μια νεα σελιδα που πιστευω θα μας αποζημιωσει για ολα αυτα που τραβηξαμε τα τελευταια χρονια!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν ξέρω τι είναι ο Ιταλός αλλά έχουμε μια έτοιμη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα ακόμα και με εμένα προπονητή και άντε κανά δυό προσθήκες.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ρε συ gash τι μας λες δλδ. για να καταλάβω και γω??
Οτι όποιος προπονητής έχει σώας τας φρένας δεν θα δεχόταν να δουλέψει στον ΠΑΟΚ??
Αυτό είναι το ρεζουμέ των όσων λες??
Δλδ τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση που κάποιος προπονητής στον ΠΑΟΚ αποτυχαίνει??
Να πηγαίνουμε να του χτυπάμε στοργικά την πλάτη και να του λέμε δεν πειράζει ρε συ,εμείς σε γουστάρουμε,μην τυχόν και εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα??
Ποιός ο λόγος να παρουσιάζεται η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ όπως και σε κάθε άλλη μικρή ή μεγάλη ομάδα σαν κάτι το πρωτοφανές ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
Τι είναι ο ΠΑΟΚ?? το κλουβί με τις τρελλές??

Και για να το προεκτείνω περισσότερο και ο Ιβιτς που ουκ ολίγη μουρμούρα ακουγόταν για λόγου του όταν έπαιζε προφανώς μαλακία έκανε και ανανέωσε και γούσταρε που ανανέωσε στον ΠΑΟΚ??
Θα μπορούσε να πάει και αυτός σε καμμιά cool Ευρωπαική χώρα για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.
Αλλά το γεγονός ότι έμεινε κάτι δείχνει σε μένα....σε σένα??
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Απόδειχτηκε οτι ο Σαντος ειχε ανγκαη την ξεκουραση τελικα και γι' αυτο υπεγραψε με εθνικη, οπου θα δουλευει 2-3 μερες το μηνα σχεδον. Καμια μομφη σε Σαντος απο μερους μου, συνεχιζω να τον εκτιμω αφανταστα ως ανθρωπο και ως προπονητη. Απο μεριας επο, συμφωνω οτι δε μας σεβαστηκε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Μπερέτας λίγο τρελούτσικος δείχνει πάντως δεν συμφωνείς Bono? :lol:
Σε περίπτωση αποτυχίας ενός προπονητή εξαρτάται τι θεωρούμε αποτυχία.
Αν αποτυχία είναι να κράζουμε στην πρώτη στραβή τότε σόρρυ αλλά κάποιος κάνει λάθος.
Δεν παρουσιάζεται τίποτα Bono και απο κανέναν.
Αυτό που τονίζω είναι ότι η πίεση ειδικά στον ΠΑΟΚ είναι ασφυκτική.
Μπορείς να το καταλάβεις και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του Ζαγοράκη ο οποίος παρομοίως αποχώρησε κάποια στιγμή.
Μπορείς να το καταλάβεις απο το ύφος τους.
Μπορεί να είναι συνηθισμένοι να εργάζονται υπο αντίξοες συνθήκες στον ΠΑΟΚ όμως οι βαλβίδες χτυπάνε κόκκινα απο το ποιο σημαντικό θέμα μέχρι το ποιο ασήμαντο που θα διογκωθεί και θα φουσκώσει αρκετά κάθε φορά.

Εκτός αν υιοθετήσουμε την παρακάτω τηλεφωνική συνδιάλεξη για να ελαφρύνουμε και το κλίμα.
:lol:

-Έλα λούζερ!
-Α?
-Έλα ρε μαλάκα κοιμάσαι πάλι?
-Ποιος είναι Α?
-Ο Πιλάβιος ρε μαλάκα τι κάνεις?
-Να εδώ σπέρνω κάτι καρπούζια στο κόρνερ.
-Ξεκόλλα ρε μαλάκα και άκουσε με, σου έχω μια πρόταση.
-Ευχαριστώ προεδράου αλλά είμαι παντρεμένου!
-Αίντε καλά!Βρε άκουσε με λίγο τι έχω να σου πω!
-Α τι? Για πες...
-Λοιπόν διώχνουμε τον Ότο Ρεχάγκελ και έρχεσαι στην Εθνική ρε και θα τρως όσα καλαμπόκια θες!
-Εμένα μ αρέσει μπουγάτσαου με κακάου προεδράου!
-Καλά ρε μην κάνεις έτσι θα σου βρούμε και απο αυτήν έχουμε τυρόπιτες εδώ κάτω όσες θες!
-Μπουγάτσα με τυρί το λαίμαι προεδράου!
-Καλά καλά πωωωω ηρέμησε και άκου.
Λοιπόν 1 μύριο καλά σου είναι τόσα έπαιρνε και ο άνθρωπος της Μέρκελ.
-1 μυριάου?Λίγα είναι πρόεδρε.2 μυριάου αν είναι και κανά πιτογυράου χωρίς τζατζικάου και θα το σκεφτώ.
-1.2 ρε τρελέ 600 σου δίνει ο Τεό με πληροφόρησαν θέλεις και 2 εκατομυριάου πανάθεμα σε?
-1.8 ακατέβατα και μου δίνεις και την Νέων και τις Ελπίδες!
-Φερνάνδου ξεκόλλα και έλα στην Εθνική μη μου το παίζεις ότι θα σε θέλουν και στην Πορτογαλάου!
Λοιπόν τι λες για 1.4?
-1.7 προεδράου!
-Καλά για 500 και καινούργιο δερμάτινο?
-Αν το θέτεις έτσι προεδράου....Νταν κλείσαμε!
-Ωραία άκου λοιπόν τι πρέπει να κάνεις.
-Α?Τι?
-Θα το παίξεις Σαλπιγίδης!
-Μα δεν έχω φαλάκρα προεδράου!
-Πόσα θέλεις να με τρελάνεις ρε Φερδινάνδε?
Δεν θα υπογράψεις σε ότι και αν σου πει ο Θοδωρής ή ο άλλος ο περίεργος ο Βρύζας!
Σου έχω και έτοιμες τις διακοπές μετά.Να σου στείλω και κανά νιμού?
-Όχι προεδράου αγαπώ γυναίκα μου εγώ!
-Εντάξει ρε περίεργε κλείσαμε τα λέμε όταν γυρίσεις απο τις διακοπές σου.
-Εντάξει προεδράου Σάντος τιμήσει λόγο του και αφήσει Ζαγοράκη ψαχτεί μετά!

υγ
Οι λέξεις μ@λ@κ@ς και περίεργε ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα ή καταστάσεις και η χρήση τους βασίζεται αποκλειστικά στην διάλεκτο των κατοίκων της Παράγκας. :D
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ελεος ρε θεοτρελε gash! :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”