World Cup 2010
- ΑποστόληςΑ
Re: World Cup 2010
Εμείς οι Ελληνάρες δεν παιζόμαστε! Ο καθένας έχει αναλάβει μια Εθνική ομάδα, την οποία υποστηρίζει με πολύ πάθος και πιστεύει ότι είναι - ξεκάθαρα - καλύτερη από τις άλλες!
Εγώ πάντως από τους μέχρι τώρα αγώνες δεν έχω ξεχωρίσει κάποια. Πιθανόν να είμαι εκτός τόπου και χρόνου! Βρίσκω σε όλες τα συν και τα πλην που τις κάνουν - όλες ανεξαιρέτως - ευάλωτες. Αυτό είναι καλό, γιατί οι μεταξύ τους αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον.
Οι Γερμανοί πχ, που όντως κατά διαστήματα ήσαν πολύ καλοί, έφαγαν μέσα σε 5 λεπτά ΔΥΟ γκολ από την ανύπαρκτη Αγγλία. Δηλαδή τι θα γίνει με την καλύτερη των Άγγλων Αργεντινή, το Σάββατο; Για να μην πω για την ήττα τους από τους Σέρβους (!) Ευκαιρία να ξεδιπλώσουν και οι δύο όλες τους τις αρετές.
Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν αντιμετωπίσει ακόμα δύσκολο αντίπαλο, πλην της Πορτογαλίας που δεν την νίκησαν, αλλά τότε τους βόλευε η ισοπαλία.
Οι Ολλανδοί είναι γρίφος. Την Παρασκευή στις 17:00 καλούνται να τον λύσουν κόντρα στη μεγάλη Βραζιλία.
Οι Ισπανοί έχουν ήδη χάσει από τους Ελβετούς, αλλά πιστεύω ότι θα προκριθούν, δύσκολα ή εύκολα, κόντρα στην Παραγουάη, το βράδυ του Σαββάτου.
Η Ουρουγουάη είναι ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά δεν έχει πείσει, για υψηλές προσδοκίες. Παίζει με την Γκάνα βέβαια (το βράδυ της Παρασκευής), οπότε έχει κι άλλες ευκαιρίες να μας δείξει τις δυνατότητές της. Η Γκάνα θα είναι η μεγάλη έκπληξη του κυπέλου, αν περάσει.
Οι ημιτελικοί:
1. Τρίτη 6/7 21:30 Ορουγουάη ή Γκάνα - Βραζιλία ή Ολλανδία
2. Τετάρτη 7/7 21:30 Αργεντινή ή Γερμανία - Παραγουάη ή Ισπανία
ΥΓ: Θεωρώ ότι είναι άδικο να λέμε ότι ο Βιερι θα έπαιζε καλύτερα από τους επιλεχθέντες παίκτες της Εθνικής του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ θα είχε να αντιμετωπίσει, ως αντιπάλους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.
Εγώ πάντως από τους μέχρι τώρα αγώνες δεν έχω ξεχωρίσει κάποια. Πιθανόν να είμαι εκτός τόπου και χρόνου! Βρίσκω σε όλες τα συν και τα πλην που τις κάνουν - όλες ανεξαιρέτως - ευάλωτες. Αυτό είναι καλό, γιατί οι μεταξύ τους αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον.
Οι Γερμανοί πχ, που όντως κατά διαστήματα ήσαν πολύ καλοί, έφαγαν μέσα σε 5 λεπτά ΔΥΟ γκολ από την ανύπαρκτη Αγγλία. Δηλαδή τι θα γίνει με την καλύτερη των Άγγλων Αργεντινή, το Σάββατο; Για να μην πω για την ήττα τους από τους Σέρβους (!) Ευκαιρία να ξεδιπλώσουν και οι δύο όλες τους τις αρετές.
Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν αντιμετωπίσει ακόμα δύσκολο αντίπαλο, πλην της Πορτογαλίας που δεν την νίκησαν, αλλά τότε τους βόλευε η ισοπαλία.
Οι Ολλανδοί είναι γρίφος. Την Παρασκευή στις 17:00 καλούνται να τον λύσουν κόντρα στη μεγάλη Βραζιλία.
Οι Ισπανοί έχουν ήδη χάσει από τους Ελβετούς, αλλά πιστεύω ότι θα προκριθούν, δύσκολα ή εύκολα, κόντρα στην Παραγουάη, το βράδυ του Σαββάτου.
Η Ουρουγουάη είναι ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά δεν έχει πείσει, για υψηλές προσδοκίες. Παίζει με την Γκάνα βέβαια (το βράδυ της Παρασκευής), οπότε έχει κι άλλες ευκαιρίες να μας δείξει τις δυνατότητές της. Η Γκάνα θα είναι η μεγάλη έκπληξη του κυπέλου, αν περάσει.
Οι ημιτελικοί:
1. Τρίτη 6/7 21:30 Ορουγουάη ή Γκάνα - Βραζιλία ή Ολλανδία
2. Τετάρτη 7/7 21:30 Αργεντινή ή Γερμανία - Παραγουάη ή Ισπανία
ΥΓ: Θεωρώ ότι είναι άδικο να λέμε ότι ο Βιερι θα έπαιζε καλύτερα από τους επιλεχθέντες παίκτες της Εθνικής του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ θα είχε να αντιμετωπίσει, ως αντιπάλους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.
θα θελα να δω Ολλανδια - Αργεντινη στον τελικο ! ! ! τουλαχιστον ας κανουν καλα ματσ τωρα στα προημητελικα , γιατι εχουμε ξενερωσει +τις κακες διαιτησιες !
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ... ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Αντε να ξεκινησει αυριο παλι, με την ιστορικη Αργεντινη να πηγαινει στα ημιτελικα...!!

- ΑποστόληςΑ
moican4 έγραψε:Αντε να ξεκινησει αυριο παλι, με την ιστορικη Αργεντινη να πηγαινει στα ημιτελικα...!!![]()
Αντε μωρή Argentina...
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Γιατί; Περίμενε κανείς, πριν απο 4 χρόνια την Γαλλία στον τελικό με την Ιταλία; Ποτέ δεν ξέρεις στα ομαδικά παιχνίδια...
- navigator11
πλην της ελλαδος και της "σουπερ" λιγκ (
),οντως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .....

- ΑποστόληςΑ
Απαξίωση στον ΠΑΟΚ στο full ε?Εδώ εμείς δεν πιστεύουμε σε μας και περιμένουμε η ομάδα να ανταποκρι8εί σε αυτά που μπορεί???Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...

- ΑποστόληςΑ
Δεν μιλάω για εμάς. Για τον φίλαθλο που δεν είναι ΠΑΟΚτσής μιλάω. Αυτόν που έχει βαρεθεί να βλέπει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να σαρώνουν τους τίτλους.
- navigator11
αποστολη,μονο αν παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ θα ασπαστω ΠΛΗΡΩΣ αυτο που λες.μιλαμε για 15 εκατομμυριακα σιγουρα τσεπατα με ακομα μεγαλυτερες οικονομικες προοπτικες,εφοσον ο δευτερος δεν περασει στους ομιλους.θα σε αφησουν???
ρε συ φωτη δεν επιασες το νοημα της κουβεντας .....
απαξιωνουμε τους Θ Ε Σ Μ Ο Υ Σ του ελληνικου ποδοσφαιρου,οχι την ομαδα μας!!
ρε συ φωτη δεν επιασες το νοημα της κουβεντας .....
απαξιωνουμε τους Θ Ε Σ Μ Ο Υ Σ του ελληνικου ποδοσφαιρου,οχι την ομαδα μας!!
- ΑποστόληςΑ
Κόντρα στο χρήμα, κόντρα στην βρωμιά της παράγκας που διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με βάση την λογική ούτε κι εγώ έδινα πιθανότητες στον ΠΑΟΚ. Αλλά η υπερομάδα μας έκανε ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ! Κι αν τα πράγματα παιζόντουσαν 50-50 τώρα θα είχαμε πάρει και πρωτάθλημα!
Κάτι τέτοια βλέπεις και δεν απελπίζεσαι!
(μήπως είμαι λίγο off-topic?)
Κάτι τέτοια βλέπεις και δεν απελπίζεσαι!
(μήπως είμαι λίγο off-topic?)
moican4 έγραψε:Αντε να ξεκινησει αυριο παλι, με την ιστορικη Αργεντινη να πηγαινει στα ημιτελικα...!!![]()

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΤΗΝ PHOTO...
ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΡΕΝΤ-ΟΝΑ ...

ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ ΓΕΡΑ ... ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ...