Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Δημοσίευση από free4 »

Διαφωνώ μαζί σου...
Αν θες το κουβεντιάζουμε κιόλας!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Πάμε να κλάψουμε όλοι μαζί..Ένας ακόμη χαμένος τελικός από μια ομάδα που εκείνη τη σεζον την είχαμε κερδίσει με 43 πόντους στο Παλέ και καμιά 25άρα μέσα στη Νέα Σμύρνη..! Αλλά κλασσικά στον τελικό πάλι κάτι πάθαμε. Και ήταν και η περίοδος που μόλις είχαμε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό στη Γενεύη και είπαμε πως πήραμε φόρα. Άλλα εις μάτην..Τυχαία το βρήκα, από τότε είχα να το δω και συγχύστηκα απογευματιάτικα!

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cRpzHY1BUAA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cRpzHY1BUAA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και έλεγα τι καλά τόσο καιρό λείπει ο trikaliotis και δεν ποστάρει τίποτα στο ρετρό για να με συγχήσει....
μέσα ήμουνα. απόλυτη στεναχώρια. όρεξη έχεις μου φαίνεται... :twisted:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Όχι ρε Τρικαλιώτη... φταίω εγώ να ποστάρω τώρα εισιτήρια, φωτογραφίες και στατιστικά να κλαίμε όλο το βράδι ?

Μέσα στην πίκρα, το χειρότερο ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου των αδερφών μας κατά την αναχώρηση στην Εθνική οδό που στοίχισε τη ζωή δύο εξ αυτών...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αυτό το man to man στον Φάνη απ' τον Ιωάννου ήταν για highlight.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

GORDON έγραψε:Όχι ρε Τρικαλιώτη... φταίω εγώ να ποστάρω τώρα εισιτήρια, φωτογραφίες και στατιστικά να κλαίμε όλο το βράδι ?

Μέσα στην πίκρα, το χειρότερο ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου των αδερφών μας κατά την αναχώρηση στην Εθνική οδό που στοίχισε τη ζωή δύο εξ αυτών...
Ειδικά το τελευταίο καλά το είχα ξεχάσει.... :cry:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GORDON έγραψε: Μέσα στην πίκρα, το χειρότερο ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου των αδερφών μας κατά την αναχώρηση στην Εθνική οδό που στοίχισε τη ζωή δύο εξ αυτών...
Τότε ήταν; Είχα την εντύπωση ότι ήταν μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα με τον πανιώνιο ή τον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τότε ήταν δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Καλος ο Παπαλουκάς,ο καλύτερος στη θέση του τα χρόνια που έπρεπε να παίξει,τωρα παει για απόσυρση.Είχε τέλεια διείσδυση,μιας και 200 cm άνετα έκανε επελάσεις. Αλλα δεν ήταν και Κόρφας. Πλήρης παίκτης ο Γιάννης, έκανε τα πάντα σε άμυνα και επίθεση,πανέξυπνος και πανπόνηρος.Νομίζω ξεπερνά τον Παπαλουκά.

Μου κάνει εντύπωση που εχει μείνει στη μνήμη ολων το κάρφωμα του Levingston με αντίπαλο το Muresan (στον εκτος έδρας αγώνα με την Ortez)και οχι επίσης μια αλλη εντυπωσιακή φάση. Σε διεκδίκηση της μπάλας στο παρκέ μεταξυ Κόρφα και Muresan κρατώντας και οι δυο τη μπάλα,οι διαιτητές "έδωσαν" jump ball και ολοι χαμογελούσαν πιστεύοντας το λογικό,και ομως ο Κόρφας το κέρδισε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο παπαλουκας ειναι το καλυτερο ποιντ γκαρντ στην ευρωπη 2003-2007 σιγουρα και μαλιστα με διαφορα απο τον δευτερο ουτε καν ο διαμαντιδης και κανενας ξενος στη θεση αυτη δεν εφτανε τα στοιχεια του παπαλουκα.
Οι συγκρισεις με τον τζον ειναι αστοχες, πολυ καλος ο κορφας κανεις δεν λεει οχι αλλα παπαλουκας με τιποτα.
Δεν μπορω βεβαια να απαγορεψω σε κανενα να εχει τη γνωμη του, αλλες εποχες τοτε και οι συγκρισεις ισως να μην ειναι σωστες αλλα αν τον συγκρινω με το αντιστοιχο αντιπαλο δεος της εποχης (κλαψομουνης) ισως ο κορφας να υπερτερει στα σημεια.
Αμυντικα ηταν πολυ ευαλωτος και πως να μην ηταν με υψος μολις 1.75 :opaokara:
niks

Δημοσίευση από niks »

axilleas4 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που εχει μείνει στη μνήμη ολων το κάρφωμα του Levingston με αντίπαλο το Muresan (στον εκτος έδρας αγώνα με την Ortez)και οχι επίσης μια αλλη εντυπωσιακή φάση. Σε διεκδίκηση της μπάλας στο παρκέ μεταξυ Κόρφα και Muresan κρατώντας και οι δυο τη μπάλα,οι διαιτητές "έδωσαν" jump ball και ολοι χαμογελούσαν πιστεύοντας το λογικό,και ομως ο Κόρφας το κέρδισε.
αυτό νομίζω πως ήταν στον 1ο τελικό με τη Στεφανέλ αδερφέ
Trikaliotis

Στον αγώνα με τη Σκαβολίνι ήταν τη σεζόν 1994-95 για τους ομίλους του τότε Πρωταθλητριών. Σχετικά με τη σύγκριση Παπαλουκά-Κόρφα (τον οποίο είδα την προηγούμενη βδομάδα στο αεροδρόμιο!) έχω να πω το εξής: οι παλιότεροι θα θυμούνται πως στο περιοδικό Τρίποντο της εποχής εκείνης υπήρχε η κατηγορία "Ο παίχτης-οικονομία", που ήταν κάτι σαν το σημερινό tendex (ασίστ, κλεψίματα, λάθη κτλ). Εκεί, λοιπόν, ο Τεν-Τεν (προσωπική μου αδυναμία μεγαλύτερη από τον Μπάνε) ήταν συνήθως στους πρώτους.

Ναι μεν ο Παπαλουκάς διαθέτει μυαλό και διαβάζει το παιχνίδι, αλλά είναι και πολύ επιρρεπής στο λάθος σε αντίθεση με τον Κόρφα που σπάνια θα έκανε λάθος και σχεδόν ποτέ λάθος πάσα (σε αντίθεση με τον Παπαλουκά που στην προσπάθεια του για "έξυπνη" πάσα, η μπάλα πολλές φορές καταλήγει στην κερκίδα), ίσως γιατί ο Τζών συνήθως θα τη σιγούρευε και ποτέ δε θα έδινε την εντυπωσιακή πάσα. Αφήστε που ο Κόρφας τη μπάλα στην τρίπλα δε την έχανε με τίποτα. Για το δε σούτ καλύτερα να μην αναφερθούμε καν, μιας και ο Παπαλουκάς μετά βίας φτάνει το στοιχειώδες για έναν πολύ μέτριο άσσο (δε νομίζω ότι έχει καλύτερο σουτ από τον Δεμερτζή).

Για να το κλείσω, παρ'όλο που νομίζω πως είναι λίγο άτοπη η σύγκριση μεταξύ τους λόγω της εποχής, αλλά και της τεράστιας διαφοράς του μπάσκετ τότε με τώρα, θα πω ότι ο Κόρφας παρά τη διαφορά ύψους έχει 10 Παπαλουκάδες για πρωινό!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τρικαλιώτη, το παραπάνω βίντεο είναι ισόποσο με κατάπωση 5 λίτρων κυροζίνης!
Trikaliotis

Άσε ρε Free αφού όταν έβλεπα το βιντεάκι, στο σημείο που πήραμε διαφορά 5 πόντων πίστευα ότι θα κερδίσουμε και άνετα μια 20άρα για πλάκα κιόλας..! Λέω δε μπορεί κάτι θα γίνει και θα το πάρουμε στο τέλος..έχω Μπάνε, Κόρφα, Μπάρλοου είμαι και Κυπελλούχος Ευρώπης, δε μπορεί να χάσω από τον Μποσγανά και τον Μπρούγο..! Άλλα μπα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Μπρούγος του τότε, ισοδυναμεί με τον Μπράμος του τώρα? :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”