2. Νίκος Αραμπατζής
Re: 2. Νίκος Αραμπατζής
250 000 κερδος δλδ.....μακαρι να φυγει και ο βερον επιτελους + 300 + μπαλαφο αμπουμπακαριδες να φτασουμε στο 800 000....
μανιακε γλιτωνεις και της επομενης χρονιας το 150.000 ,λεμε αν καθοταν σαν τον βερον, τον ειχες δεν τον ειχες θα τα πληρωνες..
απο τοτε που τραυματιστηκες 2η φορα ο συντοπιτης μου νικολας πρεπει να εχασε και το μυαλο του, η εστω να αλλαξε η φαση που λειτουργουσε
τον ειχα σε εκτιμηση, ευστροφο και εξυπνο αλλα ρε φιλε αμα δεν μπορεις να στειλεις την μπαλα απο πλαγιο σε δικο σου παικτη εστω και μια φορα σε ενα ματς τι να πω, σε κανα ερασιτεχνικο καλυτερα κανουν επαναφορα της μπαλας,
να μη μιλησω για τη σεντρα-μπεκαμ που εχεις..
πανε στην ξανθη αγορινα μου να μας φερνεις και κανα σιροπιαστο...αντε στο καλο..με τον τζονι λιγοτερο τριβαμε τα ματια μας..
απο τοτε που τραυματιστηκες 2η φορα ο συντοπιτης μου νικολας πρεπει να εχασε και το μυαλο του, η εστω να αλλαξε η φαση που λειτουργουσε
τον ειχα σε εκτιμηση, ευστροφο και εξυπνο αλλα ρε φιλε αμα δεν μπορεις να στειλεις την μπαλα απο πλαγιο σε δικο σου παικτη εστω και μια φορα σε ενα ματς τι να πω, σε κανα ερασιτεχνικο καλυτερα κανουν επαναφορα της μπαλας,
να μη μιλησω για τη σεντρα-μπεκαμ που εχεις..
πανε στην ξανθη αγορινα μου να μας φερνεις και κανα σιροπιαστο...αντε στο καλο..με τον τζονι λιγοτερο τριβαμε τα ματια μας..
100.000 για παικτη που δεν μπορει να εκτελεσει ενα απλο πλαγιο αουτ? Κοροιδα τους πιανουμε! 

- navigator11
Σενάριο για Αραμπατζή στην Αούστρια
30 Ιουν 2010 12:45, Από Σταύρος Κόλκας
Μία φημολογία που προκύπτει όχι από τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά από μανατζερικούς κύκλος, αιωρείται στον αέρα της Θεσσαλονίκης από σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με αυτή, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον ατζέντη του Νίκου Αραμπατζή, Πασχάλη Παπαδόπουλο, να περάσει τον πελάτη του στην Αούστρια Βιέννης. Κάτι το οποίο αν αληθεύει, θα ευνοήσει τον ΠΑΟΚ και το ταμείο του.
Η φημολογία βέβαια, έχει βάση και για αυτό αναφέρεται από τον PAOK24, αφού ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ισχυρές γνωριμίες στην Αυστρία και μάλιστα διαμένει και σε αυτή.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν σχολιάζεται ακόμη το συγκεκριμένο σενάριο, αφού άπαντες είναι απασχολημένοι με την πρώτη προπόνηση της ομάδας και οργανωτικά θέματα της ΠΑΕ, όμως μέχρι το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο 26χρονός δεξιός αμυντικός από την ιστορικότερη ομάδα της Αυστρίας.

30 Ιουν 2010 12:45, Από Σταύρος Κόλκας
Μία φημολογία που προκύπτει όχι από τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά από μανατζερικούς κύκλος, αιωρείται στον αέρα της Θεσσαλονίκης από σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με αυτή, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον ατζέντη του Νίκου Αραμπατζή, Πασχάλη Παπαδόπουλο, να περάσει τον πελάτη του στην Αούστρια Βιέννης. Κάτι το οποίο αν αληθεύει, θα ευνοήσει τον ΠΑΟΚ και το ταμείο του.
Η φημολογία βέβαια, έχει βάση και για αυτό αναφέρεται από τον PAOK24, αφού ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει ισχυρές γνωριμίες στην Αυστρία και μάλιστα διαμένει και σε αυτή.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν σχολιάζεται ακόμη το συγκεκριμένο σενάριο, αφού άπαντες είναι απασχολημένοι με την πρώτη προπόνηση της ομάδας και οργανωτικά θέματα της ΠΑΕ, όμως μέχρι το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο 26χρονός δεξιός αμυντικός από την ιστορικότερη ομάδα της Αυστρίας.

- navigator11
ελα ρε συ γκασμανι.υπερβολες.το φιλοτιμο μονο δεν προσδιδει αξια χρηματιστηριακη σε κανεναν ποδοσφαιριστη ....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ναι ρε συ, εκατό χιλιάρικα είναι ξεφτίλα! ας τον δώσουν τζάμπα τότε!
είπαμε, δεν είναι και ο ντε μικέλις αλλά όχι και στη ξεφτίλα ο Νικόλας.
είπαμε, δεν είναι και ο ντε μικέλις αλλά όχι και στη ξεφτίλα ο Νικόλας.
- paok kerkyra
για παίχτη που έχει δυο χιαστούς τα 100 χιλιάρικα μια χαρά είναι όποιος ξέρει απο τέτοιους τραυματισμούς ξέρει οτι οι χιαστοί μπορούν να σου τερματίσουν την καριέρα και ο Αραμπατζής ειναι τυχερός που μπορεί και στέκεται ακόμα σε επίπεδο σούπερ λίγκ και όπως είπε ο πλοηγός το φιλότιμο δεν παίζει μπάλα η όπως είχε πει ο Παντελάκης για εναν παίχτη που τον προτείνανε λέγοντας του ειναι καλό παιδί ειχε πεί αν είναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μια πάστα εμένα με νοιάζει να μπορεί να παίξει μπάλα..
Ο μακαρίτης ο Σαββίδης το είχε πει.
Αν ο Αραμπατζής ήταν παίκτης των 300 χιλιάδων, οι ΖΖ δεν θα κοίταζαν τον Γουστάβο των 130.
Στόχος είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα και οι πιο πρόσφορες θέσεις για την αλλαγή είναι πίσω δεξιά και εμπρός αριστερά.
Απλά πράματα.
Αν ο Αραμπατζής ήταν παίκτης των 300 χιλιάδων, οι ΖΖ δεν θα κοίταζαν τον Γουστάβο των 130.
Στόχος είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα και οι πιο πρόσφορες θέσεις για την αλλαγή είναι πίσω δεξιά και εμπρός αριστερά.
Απλά πράματα.
Βασικά 100.000 είναι τζάμι και καθόλου ξεφτίλα, και όχι, ο Νικόλας δεν το αξίζει. Δόξα το Θεώ αν υπάρχει κάτι σε αυτή την ομάδα είναι η αξιοκρατία, ο Νικόλας θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στις κερκίδες αλλά οι εποχές που ήταν κατάλληλος για το αγωνιστικό πέρασαν εδώ και καιρό
Διαφωνώ...DC έγραψε:Ο μακαρίτης ο Σαββίδης το είχε πει.
Απλά πράματα.
Αν ο Αραμπατζής προσφέρει 5/10 και παίρνει 300.000 και ο Γκουστάβο προσφέρει 4/10 και παίρνει 130.000, θα προτιμηθεί ο Γκουστάβο.
Μάλλον όμως ψάχνουν κάποιον με προσφορά παραπάνω από 5/10...
Εγώ γκίκα δεν κάνω ποσόστωση. Ούτε και ξέρω να σε πω ποιος από τους 2 είναι καλύτερος.
Εγώ πιστεύω ότι σε όλες τις θέσεις, πλην πίσω δεξιά (και μετά μπροστά αριστερά) είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αν οι ΖΖ θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, πρώτα εκεί θα κοιτάξουν. Αλλά και πάλι, δεν είμαι προπονητής.
Εγώ πιστεύω ότι σε όλες τις θέσεις, πλην πίσω δεξιά (και μετά μπροστά αριστερά) είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αν οι ΖΖ θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, πρώτα εκεί θα κοιτάξουν. Αλλά και πάλι, δεν είμαι προπονητής.
βλεπω να τον τρωμε και φετος τον αραμπατζακο
αν και πιστευω καλυτερα να ψαξουμε για αριστερο μπακ ετσι οπως εγινε, α ρε ζωη καμια φορα πως τα φερνεις..
απο δεξια εχουμε μιρο και αραμπα απο αριστερα;;σαβινι;;αστα να πανε δηλαδη..
αν και πιστευω καλυτερα να ψαξουμε για αριστερο μπακ ετσι οπως εγινε, α ρε ζωη καμια φορα πως τα φερνεις..
απο δεξια εχουμε μιρο και αραμπα απο αριστερα;;σαβινι;;αστα να πανε δηλαδη..
Παίδες και εγώ συμφωνω πως θες καποιον καλύτερο αλλα για μπακ-απ που παντα χρειάζεσαι
καλός είναι ο Αραμπατζής των 200.000.
Εγώ τουλάχιστων τον προτιμάω απο τον Σνάουτσερ μια και μου αρέσουν τα πιο επιθετικά ακραία μπακ

καλός είναι ο Αραμπατζής των 200.000.
Εγώ τουλάχιστων τον προτιμάω απο τον Σνάουτσερ μια και μου αρέσουν τα πιο επιθετικά ακραία μπακ