Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
ας ελπισουμε να ισχυει αυτο
γτ τοτε εξοικονομεις τα 150.000
και εχεις αλλα 100.000 πολυ καλο ακουγεται
η ξανθουλα ειναι μια ομαδα με καλη οικονομικη κατασταση
γτ τοτε εξοικονομεις τα 150.000
και εχεις αλλα 100.000 πολυ καλο ακουγεται
η ξανθουλα ειναι μια ομαδα με καλη οικονομικη κατασταση
Θα πάει κανονική μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει 100.000 από την Ξάνθη + θα γλιτώσει 300.000 από το υπόλοιπο συμβόλαιο του Αραμπατζή (γιατί έχει αλλά δύο χρόνια συμβόλαιο 150+150) .
Στην Ιταλία υπάρχει ελεύθερος, προς το παρόν όμως, ο έμπειρος Damiano Zenoni που είναι παλιός γνώριμος του Μπερετα. Βέβαια είναι μεγάλος στην ηλικία (μόλις 33) αλλά θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τον κλείσει για 1+1 γιατί είναι πολύ έμπειρος και καλό δεξί μπακ και θα βοηθούσε.
Στην Ιταλία υπάρχει ελεύθερος, προς το παρόν όμως, ο έμπειρος Damiano Zenoni που είναι παλιός γνώριμος του Μπερετα. Βέβαια είναι μεγάλος στην ηλικία (μόλις 33) αλλά θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τον κλείσει για 1+1 γιατί είναι πολύ έμπειρος και καλό δεξί μπακ και θα βοηθούσε.
στο μανατζερ του 2001 ηταν το καλυτερο δεξι μπακ
ο ζενονι
αλλα παντα ερχοτανε στον ΠΑΟΚ
ο ζενονι

- paok kerkyra
δηλαδή απο την πώληση Αραμπατζή αν ισχύει κερδίζουμε 400 χιλιάρικα οτι πρέπει για μια καλή λύση στα αριστερά απο τας Ευρώπας η και απο την λατινική αμερική ο Χουάρες του Μεξικού μένει ελεύθερος απο την ομάδα του αλλα δεν ξέρω πόσα θα θέλει και αν είναι αξιόπιστη λύση...
aggmet έγραψε:στο μανατζερ του 2001 ηταν το καλυτερο δεξι μπακ
ο ζενονι
Τώρα γιατί μου τα θυμίζεις αυτά??
Τόσα χρόνια αποτοξίνωση κ έρχεσαι κ τα πετάς φόρα παρτίδα...
Νταμιάνο Ζενονι....
- Caballo Viejo
Caballo Viejo έγραψε:Ο Αραμπατζής φεύγει για Ξάνθη με 100.000 ευρώ;![]()
![]()
Όχι φίλε μου, απλά έχω την απορία αν ο ΠΑΟΚ θα βρει κάποιον τουλάχιστον ισάξιο με τα ίδια λεφτά. Ή μήπως πιστεύεις πως θα δώσουμε παραπάνω για ακραίο μπακ; Ανάποδα να γυρίσουμε, δεν πέφτει σέντσι...navigator11 έγραψε:περιμενες ενα μηδενικο ακομα στο ποσο??
Όσο για την ποδοσφαιρική αξία του Αραμπατζάκου μπορώ να δεχτώ ότι θες, όμως να ξέρεις ότι κατά την άποψή μου δεν του φερθήκαμε καλά. Τον σπρώξαμε προς την άξοδο άτσαλα... με άκομψο τρόπο...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μερικοί συνεχίζετε να δένεστε με παίκτες,είναι επαγγελματιές δεν του φερθήκαμε σκάρτα ουτε τον σπρώξαμε στη νέξοδο,δόξα τον θεο απο ευκαιρίες πάρα πολλες,και αν είναι να το πάμε εκεί,είμαι σίγουρος ότι ο νούμερο 2 έαν του χρωστούσαμε μισθούς για κανά 6μηνο,και τον ήθελε το ΠΟΚ μια χαρά προσφυγή θακανε για να φυγει
Ο ΠΑΟΚ πανω απολα και απόλους
Ο ΠΑΟΚ πανω απολα και απόλους
- navigator11
κατ'αρχην αστειευομουν στο σχολιο μου.
κατα δευτερον,ακομψα-ξεακομψα φιλε μου,τι να κανουμε?ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ομαδα ανα τον κοσμο ειμαστε,που ελεω αναγκης σπρωχνουμε εναν παιχτη προς την εξοδο.και στο φιναλε-φιναλε δεν ξερω και κατα ποσο δε συναδει η ξανθη με τις αγωνιστικες δυνατοτητες του αραμπατζη.εγω νομιζω πως ταιριαζουν κουτι.
οσο για το τι εχει υπ'οψιν του ο ζησης,ο Θεος κι η ψυχη του.αν και φανταζομαι οτι τοσο καιρος προεργασιας θα αποδωσει καρπους.

κατα δευτερον,ακομψα-ξεακομψα φιλε μου,τι να κανουμε?ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ομαδα ανα τον κοσμο ειμαστε,που ελεω αναγκης σπρωχνουμε εναν παιχτη προς την εξοδο.και στο φιναλε-φιναλε δεν ξερω και κατα ποσο δε συναδει η ξανθη με τις αγωνιστικες δυνατοτητες του αραμπατζη.εγω νομιζω πως ταιριαζουν κουτι.
οσο για το τι εχει υπ'οψιν του ο ζησης,ο Θεος κι η ψυχη του.αν και φανταζομαι οτι τοσο καιρος προεργασιας θα αποδωσει καρπους.
Caballo Viejo έγραψε:Caballo Viejo έγραψε:Ο Αραμπατζής φεύγει για Ξάνθη με 100.000 ευρώ;![]()
Όχι φίλε μου, απλά έχω την απορία αν ο ΠΑΟΚ θα βρει κάποιον τουλάχιστον ισάξιο με τα ίδια λεφτά. Ή μήπως πιστεύεις πως θα δώσουμε παραπάνω για ακραίο μπακ; Ανάποδα να γυρίσουμε, δεν πέφτει σέντσι...navigator11 έγραψε:περιμενες ενα μηδενικο ακομα στο ποσο??
Όσο για την ποδοσφαιρική αξία του Αραμπατζάκου μπορώ να δεχτώ ότι θες, όμως να ξέρεις ότι κατά την άποψή μου δεν του φερθήκαμε καλά. Τον σπρώξαμε προς την άξοδο άτσαλα... με άκομψο τρόπο...
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει κομψός τρόπος να πεις σε κάποιον ότι δεν σου κάνει. Καλό παιδί, μας βοήθησε όσο μπορούσε, εύχομαι να πετύχει εκεί που θα πάει (ειλικρινά), αλλά ήρθε η ώρα να κανει ο ΠΑΟΚ το επόμενο βήμα χωρίς αυτόν.
Μακάρι να έπαιρνε και τον Βερόν.
Μακάρι να έπαιρνε και τον Βερόν.
και καποιον απο τη 2η ομαδα να ανεβασεις που λεει ο λογος πανω κατω αυτα που εκανε ο νικολας φετος θα τα κανει...και αν ισχυει οντως το σεναριο θα πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι...δεν του φερθηκαμε καλα???μαλλον ξεχναμε ευκολα οταν ειχε 2 χρονια να παιξει μπαλα ποιος σταθηκε διπλα του και του εκανε ανανεωση συμβολαιου για να δειξει την εμπιστοσδυνη του...παε ειμαστε οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν τον πεταμε με τις κλωτσιες τον ειπαμε απλα οτι δεν υπολογιζεται...λες και του κοψαμε τη μπαλα κανετε...Caballo Viejo έγραψε:Caballo Viejo έγραψε:Ο Αραμπατζής φεύγει για Ξάνθη με 100.000 ευρώ;![]()
διαφωνω με αυτους που λενε οτι δεν τον φερθηκε σωστα ο ΠΑΟΚ
ποιος τρελος κανει ανανεωση σε παικτη που εχει 2 χιαστους μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα;
και τα 150.000 δεν ειναι λιγα σε μια τετοια περιπτωση
απλα ο ΠΑΟΚ ευελπιστουσε η να του βγει λιρα 100 η να τον πουλησει καποτε, με τις εμφανισεις του ομως τιποτα απο αυτα βγηκε..
η διαθεση παντως να τον δωσουμε ενισχυει τις ελπιδες μου να μεινει ο κοντρερας η οτι μαγειρευει ο ζησης κατι καλο για εκει!!
ποιος τρελος κανει ανανεωση σε παικτη που εχει 2 χιαστους μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα;
και τα 150.000 δεν ειναι λιγα σε μια τετοια περιπτωση
απλα ο ΠΑΟΚ ευελπιστουσε η να του βγει λιρα 100 η να τον πουλησει καποτε, με τις εμφανισεις του ομως τιποτα απο αυτα βγηκε..
η διαθεση παντως να τον δωσουμε ενισχυει τις ελπιδες μου να μεινει ο κοντρερας η οτι μαγειρευει ο ζησης κατι καλο για εκει!!
το ποσο ειναι ξεφτιλα, αραμπατζη με τοσα λιγα δεν βρισκεις....νομιζω οτι κανουν λαθος εκει στην παε εκτος αν εχουν κατι αλλο στο μυααλο τους....
αν φυγει αραμπατζης και κοντρερας που μπορει να παιξει την θεση να δω τι θα βρουν....ειμαι πολυ περιεργος...
αν φυγει αραμπατζης και κοντρερας που μπορει να παιξει την θεση να δω τι θα βρουν....ειμαι πολυ περιεργος...