Δεν πάει πουθενά ρε εδώ θα μείνει!!!!!! και είμαι και χαρούμενος γι' αυτό!!!

Πολυ σημαντικο στοιχειο που πρωτη φορα βλεπω καποιος να αναφερει...Στην ουσια, αυτη η διοικηση εφτιαξε αξια απο αερα. Αν κοιταξουμε το ροστερ μας το 2007 και το 2010, θα δουμε οτι χωρις να ξοδεψουμε πολλα λεφτα αυξησαμε την χρηματηστηριακη αξια του ροστερ κατα τουλαχιστον 5 φορες!tad έγραψε: Εδώ θα ήθελα να προσθέσω το εξής ....
Κανείς στους υπολογισμούς για τα πεπραγμένα αυτής της διοίκησης στο οικονομικό επίπεδο δεν υπολογίζει την αξία των παιχτών της ομάδας ... Λέμε π.χ. για άνοιγμα πέρσι 2,5 εκατ. ευρώ ... Δεκτόν ... Το άνοιγμα αυτό όμως κλείνει άμεσα αν ρευστοποιήσεις ένα περιουσιακό σου στοιχείο ... Και σου μένουν οι υπόλοιποι ...
Η διοίκηση αυτή παρέλαβε ομάδα αξίας 2-3 εκατ ευρώ και τώρα η ομάδα κάνει .... δύσκολος υπολογισμός αλλά είναι δεκάδες εκατ . To transfermarkt λέει 53 εκατ αλλά ο υπολογισμός είναι της πλάκας ... Αν δεν το δεις σε απόλυτους αριθμούς όμως και το δεις συγκριτικά με τους άλλους υπολογισμούς τότε προκείπτει πολύ θετικό αποτέλεσμα ...
Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις, ούτε ισχυρίζομαι ότι οι δικές μου είναι οι πιο σωστές. Πάντως η Χιλή μπορεί να είχε καλή άμυνα μέχρι τώρα αλλά δεν είχε παίξει με Βραζιλία...paokpool έγραψε:Έχω διαφορετική αντίληψη με τον Αποστόλη. Κατά την άποψη μου λίγο πολύ και στα δύο τέρματα (ιδιαίτερα στο δεύτερο) έμπαζε. Γενικά με αξαίρεση 1-2 καλές φάσεις που είχε, αν παρατηρήσατε τα τρεξίματα και τις κινήσεις του φάνηκε πως είναι εντελώς εκτός κλίματος.
Η Χιλή είχε άμυνα για σεμινάρια στους αγώνες πριν από αυτόν με την Βραζιλία. Οπότε όχι λάθος που τον έβγαλε.... αλλά πιο πολύ λάθος που τον χρησημοπείησε καν....