Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Εμένα πάντως αυτό με τις αυτοπροτάσεις των πρώην σκουληκιών δε μου αρέσει. Εάν είναι να πάρουμε κάποιον από δαύτους θα τον πάρουμε επειδή τον θέλουμε ΕΜΕΙΣ κι όχι επειδή γουστάρει αυτός να έρθει. Κι όσο για τον Καμήλα τον Μεριέμ, αφού κατάλαβε ότι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα είναι οι βαζελογαυροχανούμικες, ας πάει εκεί και να μας αφήσει ήσυχους. Άει σιχτίρ λοιπόν...
- Mario Jardel
Δεν εχει ακουστει τιποτα ομως στη δικη μας περιπτωση πιο πιθανο ειναι ο,τι δε παιζει παρα αυτο που ακουγεται
Παντως χλωμο γιατι υπαρχει υπεροπλια στα αμυντικα χαφ...

Παντως χλωμο γιατι υπαρχει υπεροπλια στα αμυντικα χαφ...
- sidpanos
σε καμια σειρά στον αντέννα μπορεί...blackfox έγραψε:ρε παιδες παιζει σεναριο με στολτιδη?

- DaFFy_NaSH
Στολτίδης Πάντος απότι ξέρω (Δεν πολυασχολούμε) πάνε στις Σέρρες.. Για εκεί ειναι μια χαρά..
ενας και καλα δημοσιογραφος (το είχε δηλώσει) που ειχε μπει κάποτε στο τοπικ και ειχε γραψει οτι ειχαμε κλεισει τον σουάζο της χιλης που ειναι???
το θυμαται κανας αλλος???

- sidpanos
αφού είπαμε...γεια σου παπα-παπα γαμώ τον πειραια τώρα..
τι χαλάς το κλίμα?
τι χαλάς το κλίμα?

ναι ρε κ ειχε ενα παραπλιγικο ονομα που δν μου ερχετεpaok87 έγραψε:ενας και καλα δημοσιογραφος (το είχε δηλώσει) που ειχε μπει κάποτε στο τοπικ και ειχε γραψει οτι ειχαμε κλεισει τον σουάζο της χιλης που ειναι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kουβέντα να γίνεται. Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ πάντως εάν πάρουμε τον συγκεκριμμένο παίκτη θα απογοητευτώ. Τον είδα στα περισσότερα παιχνίδια του φέτος και ήταν άφαντος. Το ότι έπαιξε στον Άρη δεξιά δεν σημαίνει ότι έπαιξε καλά εκεί. Δε νομίζω ότι παίζει καλά και στα 2 άκρα λοιπόν. Πιο τεχνίτης από τον Sorlin μπορεί να είναι (έχει και καλύτερο στημένο). Γρηγορότερος; Δε νομίζω. Θεόαργος είναι όσο και ο Sorlin. Βασικά παρακαλάει να βρει ομάδα αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η αλήθεια. Γενικά θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά καλύτερος από τον Sorlin ώστε να αξίζει τον κόπο. Εκτός εάν προχωρήσουμε σε μια αντικατάσταση του παίκτη μας.paokassss έγραψε:Ο Μεριεμ ειναι μια χαρα παιχτης και διαφορετικου στυλ απο Σορλεν... Παιζει και στα 2 ακρα και πισω απο επιθετικο και κεντρικο χαφ αμα παμε σε ρομβο....Ειναι πιο δυνατος απο το Σορλεν , πιο τεχνιτης ,πιο γρηγορος και εχει παιξει και σε υψηλοτερο επιπεδο....crabsody έγραψε:Meriem έχουμε ήδη και λέγετε Sorlin. Μάλιστα είναι τόσο καιρό στην ομάδα και είναι προσαρμοσμένος. Δεν μας χρειάζεται παίκτης τύπου Meriem.
Σε τι κατασταση ειναι δεν το γνωριζω αλλα για να κανει κινηση ο Ζησης θα εχει βγαλει τα συμπερασματα του απο την εξαμηνη παρουσια του στο νταχαου..
Γενικα τη γουσταρω πολυ σα μεταγραφη ειδικα με κατω απο 300 χιλιαρικα...Σκεφτειτε στελνεις επιτελους το βερον και κανεις χωρο για ενα πολυ πιο χρησιμο παιχτη που θα καλυψει παμπολλες τρύπες μες τη χρονια και λυνει και τα χερια του προπονητη για ενα 4-4-2 ειτε ,με ρομβο ειτε χωρις...
evans4 έγραψε:ναι ρε κ ειχε ενα παραπλιγικο ονομα που δν μου ερχετεpaok87 έγραψε:ενας και καλα δημοσιογραφος (το είχε δηλώσει) που ειχε μπει κάποτε στο τοπικ και ειχε γραψει οτι ειχαμε κλεισει τον σουάζο της χιλης που ειναι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το θυμαται κανας αλλος???![]()
Α καλά που μου το θύμησες ξέχασα να σας το πω αυτό....

Ο μικρός μου ξάδερφός ήτανε!

Εγώ ήμουν Αθήνα εκείνη την περίοδο και δεν συμμετείχα στο φόρουμ λόγο πολύ δουλειάς...και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έσπασε πολύ πλάκα ... Μπήκε λέει στο PAOKMANIA με το ψευδώνυμο «ιδιότροπος» (έτσι τον φωνάζω εγώ)

Και εσείς μου είπε ότι το φάγατε

Πράγματι αυτός σπουδάζει δημοσιογραφία αλλά πως του ήρθε και μπήκε δεν ξέρω...

- soflodoras
ανα μπραβο ρε ιδιοτροπος
ειχε γραψει ενα ποστ ολοκληρη σελιδα κ ελεγε μπαινω καιρο στο σαιτ αλα δεν γραφω γιατι ειμαι ιδιοτροπος κ κατι τετοια κ μας πουλησε τρελο παπα λαιμε

ειχε γραψει ενα ποστ ολοκληρη σελιδα κ ελεγε μπαινω καιρο στο σαιτ αλα δεν γραφω γιατι ειμαι ιδιοτροπος κ κατι τετοια κ μας πουλησε τρελο παπα λαιμε

απο ρεπορταζ της ξανθης
* 29/06/2010, 02:28
Το «ναι» του Νίκου Αραμπατζή απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 26χρονου δεξιού μπακ από τον ΠΑΟΚ στην SKODA Ξάνθη! Σε περίπτωση που απαντήσει καταφατικά στην πρόταση των Ακριτών, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 100.000 ευρώ.
Ο Αραμπατζής φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Θρακιώτες καθώς θα έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα και αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, τότε ίσως να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
http://www.sport-fm.gr/article/280559
* 29/06/2010, 02:28
Το «ναι» του Νίκου Αραμπατζή απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 26χρονου δεξιού μπακ από τον ΠΑΟΚ στην SKODA Ξάνθη! Σε περίπτωση που απαντήσει καταφατικά στην πρόταση των Ακριτών, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 100.000 ευρώ.
Ο Αραμπατζής φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Θρακιώτες καθώς θα έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα και αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, τότε ίσως να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
http://www.sport-fm.gr/article/280559
- DaFFy_NaSH
Πρωτοσέλιδο Γάτας:
ΘΕΛΩ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ - ΝΙΟΠΛΙΑΣ
ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΜΑΤΖΙΟΣ
Τι αλλο θα διαβάσω θέε μου...
Νιοπλιας: Καναν βιειρινια θα πάρουμε ;;;
Ζαγοράκης: αχΧΑαχΧΑΧΑαχΧΑΧΑαχΧΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑΑΧχαΧΑΧΑχαχαΧΑ Τ'ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΧΑΑΧχαχαχαΧΑαχΧΑΧΑχαΑΧΑΧχαΧΑΑΧχαΑΧΧΑαχχα
σκουλικίσια νέα:
αποστομωτική απάντηση παε αρης: ο παικτης είναι εξοφλημένος (για καμπορα) ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΠΟΣΤΩΜΟΣΗ ΘΕΕ ΜΟΥ
και το ανεκδοτο του καλοκαιριού(περισυ ήταν αυτο με τον βιτόλο και τις δηθεν ρητρες): οποια ομάδα θελει τον κάμπορα θα πληρώσει 300.000 στον αρη..(δεν λεω οτι θα τον παρουμε, αλλα παπαρια μεντολες παλι οι "ρητρες" τους)
Σκεφτομαι στα γενέθλια του αδερφού μου που θα γίνει 5 χρονών να πάρω έναν κλόουν, και δεν βρίσκω πιο κατάλληλο απο τον κόντη...
ΘΕΛΩ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ - ΝΙΟΠΛΙΑΣ
ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΜΑΤΖΙΟΣ
Τι αλλο θα διαβάσω θέε μου...
Νιοπλιας: Καναν βιειρινια θα πάρουμε ;;;
Ζαγοράκης: αχΧΑαχΧΑΧΑαχΧΑΧΑαχΧΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑΑΧχαΧΑΧΑχαχαΧΑ Τ'ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΧΑΑΧχαχαχαΧΑαχΧΑΧΑχαΑΧΑΧχαΧΑΑΧχαΑΧΧΑαχχα
σκουλικίσια νέα:
αποστομωτική απάντηση παε αρης: ο παικτης είναι εξοφλημένος (για καμπορα) ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΠΟΣΤΩΜΟΣΗ ΘΕΕ ΜΟΥ
και το ανεκδοτο του καλοκαιριού(περισυ ήταν αυτο με τον βιτόλο και τις δηθεν ρητρες): οποια ομάδα θελει τον κάμπορα θα πληρώσει 300.000 στον αρη..(δεν λεω οτι θα τον παρουμε, αλλα παπαρια μεντολες παλι οι "ρητρες" τους)
Σκεφτομαι στα γενέθλια του αδερφού μου που θα γίνει 5 χρονών να πάρω έναν κλόουν, και δεν βρίσκω πιο κατάλληλο απο τον κόντη...