Συναυλίες: όσες έρχονται,ήρθαν,σας έμειναν,θέλετε να έρθουν

Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Συναυλιες: οσες ερχονται,ηρθαν,σας εμειναν,θελετε να ερθ

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μετα τους γιγαντες Metallica,θελω να δω τους Pearl Jam........
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

porcupine tree 10 σεπτεμβριου στο Principal.....και αντε γεια σας.

για να ευλογήσουμε και τα γένια μας....

www.livez.gr :opaokara: ολες οι συναυλίες σε ελλαδα....αιντε βοηθήστε.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Είναι πολλά τα group που θα ήθελα να δώ: System Of A Down, Coheed And Cambria, reunion Sepultura, Gathering με την Anneke, Dead Can Dance, Mastodon σε κλειστό χώρο, Portishead, Rage Against the Machine...

Υ.Γ.: Το καλύτερο live που έχω παρακολουθήσει ήταν ίσως αυτό των Slipknot στον Λυκαβηττό το 2005.

Υ.Γ.2: Καλό αλλά υπερεκτιμημένο group οι Porcupine Tree φίλε Falegkos. Δώσε μια ευκαιρία (εαν δεν το έχεις κάνει ήδη) σε σχήματα όπως οι Braintoy και οι Dredg. Θα γουστάρεις εγγυημένα.
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

http://www.neolaia.gr/wordpress/index.p ... in-ellada/

για τον αδερφο Giannena απο πανω , μπορει SOAD να μην μπορεσουμε να δουμε γτ εχουν ψιλοδιαλυθει , θα χουμε την ευκαιρια ομως να δουμε τον frontman τους Serj Tankian την Τριτη 17 Αυγουστου στη Μαλακασα και με τιμη 25Ε λογω κρισης!

επισης 1 Οκτωβριου Napalm Death στο An , αλλα εχει ακομα καιρο...
Άβαταρ μέλους
hxc4life

ας αρχισουμε να ανεβαζουμε και κανα βιντεο με live που χουμε δει

εδω το πρωτο μεγαλο live που ειδα στην Ελλαδα , Μarilyn Manson..

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

εδω το καλυτερο που χω δει και αγαπημενο μου live , Madball

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

και το τελευταιο που χω δει , Nine Inch Nails ....

μην ξεχασω 13 Ioυλιου Bad Religion(!!!) με Faith no More στο Ejekt Festival
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Με το που έμαθα για Serj Tankian έριξα αμέσως μια ματιά στο setlist ελπίζοντας να δώ και κομμάτια των SOAD αλλά έφαγα άκυρο. Ούτε ένα, έτσι για να ξεκ@βλώσουμε. Ακόμη κι έτσι πάντως αξίζει τον κόπο γιατί ο άνθρωπος έχει εξαιρετική φωνή και το live θα είναι σίγουρα καλό.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα..
Άβαταρ μέλους
hxc4life

μπα δεν νομιζω να μην παιξει κατι απο soad , να βγαλει ολοκληρο live με ενα αλμπουμ μονο ? ειτε θα παιξει δλδ ολο το δισκο ''elect the dead'' , πραγμα δυσκολο γτ δεν ειναι ολα τα τραγουδια ''συναυλιακα'' ειτε λογικα θα χει και κανα soad , ετσι νομιζω , παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως με 25ευρω αξιζει οσο δεν παει να τον δει κανεις γτ οντως ειναι φοβερος performer και φωναρα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Πάντως μιας και το θέμα μας είναι οι συναυλίες οφείλω να αποτίσω φόρο τιμής σε ένα απο τα πιο cult thrash/death συγκροτήματα της χώρας, τους γιαννιώτες Spider Kickers, οι οποίοι υπάρχουν απο το '86 έως και σήμερα. Η πρώτη μου επαφή με metal συναυλία ήταν οι Spider Kickers. Μιλάμε για έναν θανατηφόρο συνδιασμό καφρίλας, κουλαμάρας, τσίπουρου, ιδρωτίλας, και τρίχας (μαλλιά, γένια, πολύ τρίχα). "Ιδανικός" συνδιασμός για έναν έφηβο μεταλά.

Υ.Γ.: Κερασάκι στην τούρτα των live, οι διασκευές-σκότωμα στους Slayer και το μεγάλο τους hit "Screams In My Pain" από το 7ιντσο “Kingdom of Epirus” του '93

Trivia: Τραγουδάει ο drummer, James...
paok87

Re: Sonisphere Festival June 24th Festival 2010 Greece

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:Εικόνα
A.A. 15499

επίσης τα 15500,15501,15502 ειναι καβατζωμένα 8-)
μεγάλες στιγμές στη μαλακάσα...εγω σήμερα συνήλθα πλήρως.
δε θα ξεχάσω ποτέ το συνδυασμό For Whom The Bell Tolls με βροχή.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αύριο το καλό αλλά με τα εισιτήρια εδώ και μέρες τα φθηνά να έχουν κάνει φτερά και τώρα να παίζει μόνο με 80ρια.

Πάντως μια πρόγευση απο την γειτονική χώρα που θυμάμαι πάντα απο εκεί ξεκινούσαν τα καλά (ουκ ολίγα είδα ναι έτσι μαμάει η Βουλγαρία :twisted: ) και μετά απο 2-3 μέρες κατέληγαν και Αθήνα.

Βάζω αυτό μιας και είναι πλημμύρα το ίντερνετ απο βίδεα και δεν βάζω κάτι σημαντικό για να μην την σπάσω σε τυγχόν φάν που θα παραβρεθούν εκεί και τους ξενερώσω.

[youtube]1YgejJbR96Y&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

iggy pop θελω!!γινεται?????????

και θελω παλι anne clark!!!

οσο για ραμσταιν δεν ειχα παρεα γ αυτο δεν πηρα εισητηριο αλλα το σκυλομετανιωσα που δεν πηγα εστω και μονη :cry:
Άβαταρ μέλους
hxc4life

παθων και γω , δεν βρηκα κανεναν και εκτος αν μου τη βαρεσει μεχρι το βραδυ και παω Μαλακασα μονος μου , δεν θα παω...εισητηρια βεβαια εχω την εντυπωση εχει μονο με 55 η 75 κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος....δεν ξερω παντως οσο βλεπω βιντεο στο youtube ψηνομαι να παω και οτι γινει...εντωμεταξυ ολο ακου οτι στο Terravibe μπαινουν και τσαμπα καποιοι αλλα δεν εχω δει κατι , στους Slipknot δλδ παλι δεν ειχα εισητηριο , πηγα δυο ωρες πιο πριν και κανα γυρους μπας και βρω κατι να μπω ετσι αλλα τπτ , τελικα αφου ειχα παιει μεχρι εκει πληρωσα και πηγα κανονινα και δε το μετανοιωσα καθολου , επικο live..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και εγώ φώναζα για παρέα και κανένας δεν μιλούσε για Ράμσταιν!
Τι να σας πω μπρε!
Δεν υπάρχουν εισιτήρια παρά μονο των 80 γιούροζζζ.
its too late..
Άβαταρ μέλους
hxc4life

σε ειδα αδερφε αλλα εγω ειχα παρεα που με ''πουλησε'' μολις χθες και μεινα μονος...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”