Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
DOCTOR -4-: ΑΠ: Ηρθε η ώρα να μιλήσει...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ(ΜΟΥΣΛΙ,ΚΟΝΤΡΕ ΡΑΣ)ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ
Παράθεση 27-06-2010 16:27 #2
παιδια εγω αυτο ειδα σημερα στα νεα που βγαζετε εδω δεν νομιζω οτι πρεπει να μενει κατι κρυφο???
αν υπαρχει κατι το λεμε αν, οχι δεν ριχνουμε απλα λασπη και μετα τερμα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ(ΜΟΥΣΛΙ,ΚΟΝΤΡΕ ΡΑΣ)ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ
Παράθεση 27-06-2010 16:27 #2
παιδια εγω αυτο ειδα σημερα στα νεα που βγαζετε εδω δεν νομιζω οτι πρεπει να μενει κατι κρυφο???
αν υπαρχει κατι το λεμε αν, οχι δεν ριχνουμε απλα λασπη και μετα τερμα
- sidpanos
εμ γι'αυτο λέγεται λάσπη...γιατί το γράφεις και μετά χάνεσαι...απο προσώπου γης...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ με τον Πάνο. Ή γράφουμε κάτι επί της ουσίας ή δεν γράφουμε τίποτα. Τα μισόλογα κάνουν μόνο κακό.
Πολύ κακό!
Πολύ κακό!
- Mario Jardel
Ακουω πολλα και απο διαφορους(και ασχετους ακομα με τον ΠΑΟΚ) που λενε οτι εφοσον καθε φορα βαζουν τα ελαχιστα πιθανα εσοδα για να καθορισουν το μπατζετ και ειναι μετρημενα κουκια και καθοριζουν το μπατζετ πως εγινε η τρυπα...Αρχικα παραξενευτηκα, ειπα ισως καναν μια υπερβαση και λογω αποκλεισμου απο Ευρωπη την πατησαμε...
Αλλα λενε δεν δικαιολογηται τοσο μεγαλο ανοιγμα...
Προβληματιστηκα αλλα τωρα τελευταια θυμηθηκα κατι που πολλοι εχουν ξεχασει...Ενα προπονητικο κεντρο στη Μεσημβρια!Ποσο απιθανο ειναι να δοθηκαν λεφτα κατα εκει;
Αλλα λενε δεν δικαιολογηται τοσο μεγαλο ανοιγμα...
Προβληματιστηκα αλλα τωρα τελευταια θυμηθηκα κατι που πολλοι εχουν ξεχασει...Ενα προπονητικο κεντρο στη Μεσημβρια!Ποσο απιθανο ειναι να δοθηκαν λεφτα κατα εκει;
μην παραμυθιαζεστε απο διαφορους που δεν μας αγαπησαν ξαφνικα εγω δεν πιστευω
με τιποτα οτι ζαγορ ζησης θα κανανε λαμογιες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ θα μας τα πουνε ολα οπως τα λενε
παντα εμεις πρεπει να ειμαστε απλα διπλα τους εμεις ειμαστε η δυναμη τους...
με τιποτα οτι ζαγορ ζησης θα κανανε λαμογιες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ θα μας τα πουνε ολα οπως τα λενε
παντα εμεις πρεπει να ειμαστε απλα διπλα τους εμεις ειμαστε η δυναμη τους...
- navigator11
μη μπερδευεσαι φιλε.καθενας πιστευει ο,τι θελει να πιστεψει.εγω πιστευω αυτο που λες κι εσυ για ζαγορ-ζηση,αλλοι,που μπορει εσχατως να την εχουν δει διαφορετικα τη δουλεια,πιστευουν οσα καλοβουλα αιωρουνται στον αερα.μενει να δοθουν απαντησεις ωστε ειτε να κλονιστουν οσοι πιστευουν στην καθαροτητα των πεπραγμενων ζαγορακη και συν αυτω ειτε να μπουν στις τρυπες τους οσοι επιθυμουν να βαλλουν κατα της εντιμης διαχειρισης της διοικησης,λασπολογωντας και θιγοντας προσωπα και υποληψεις!ζυγωνει η ωρα απ'οτι αντιλαμβανομαι .....
Και μονο που το συζηταμε, σημαινει οτι αυτοι οι "καποιοι" μας βαλαν στο τριπακι τους.
Εγω δεν θελω να μιλησουν για να μου λυσουν αμφιβολιες για οτιδηποτε και να τους υποχρεωνω να μου φερουν στοιχεια οτι...δεν ειναι ελεφαντες.
Ξερω γιατι ειναι εκει γιατι τους εβαλα εγω, και τους εβαλα εκει γιατι ποτε δεν θα αμφεβαλα για τα κινητρα τους.
Αλλωστε αν θελει καποιος να σε κλεψει, πολυ απλα δεν σου λεει οτι εχεις ανοιγμα, σ αφηνει να κοιμασαι και να τα βρεις μπροστα σου οταν εχουν αυτοι φυγει.
Οπως εκανα οι Μπατατουδογουμενοι στο παρελθον που τα κατορθωματα τους τα μαθαμε αφου την ειχαν κανει, οπως κανουν αλλοι σημερα αλλου που προτιμουν να τους εχουν κοιμισμενους οτι ολα ειναι καλα και...πληρωμενα.
Εγω θελω να μιλησουν γιατι δυστυχως πολλοι το εχουν αναγκη να τους ακουν που και που για να ανεβαινει η ευθραυστη ψυχολογια τους και για να ξερω απλα που βρισκομαστε και τι να περιμενω για τη συνεχεια. Το μελλον μ' ενδιαφερει.
Αυτα και μεχρι εκει.
Ολα τα αλλα το μονο που κανουν ειναι να δινουν κουραγιο τους διαφορους που κυκλοφορουν στα περιξ με φτυαρια και λασπη ολημερις ωστε να συνεχισουν το εργο τους. και δυστυχως η μικρη επαφη των διοικουντων (επικοινωνιακα) με τον κοσμο βοηθαει στο να δημιουργουνται και να αιωρουνται εντυπωσεις. Λετε κ δεν τα ξαναδαμε.
Η απαντηση και η ψηφος εμπιστοσυνης θα δοθει και αυριο οπως δινεται παντα οταν υπαρχει αμεση επαφη. Για τους ελαχιστους υπολοιπους, αφου επηρρεαζονται απο ανωνυμους/επωνυμους με υποπτα κινητρα αντι να ακουν την καρδια τους, το βρισκω περιττο να ασχολουμαι περισσοτερο.
Εγω δεν θελω να μιλησουν για να μου λυσουν αμφιβολιες για οτιδηποτε και να τους υποχρεωνω να μου φερουν στοιχεια οτι...δεν ειναι ελεφαντες.
Ξερω γιατι ειναι εκει γιατι τους εβαλα εγω, και τους εβαλα εκει γιατι ποτε δεν θα αμφεβαλα για τα κινητρα τους.
Αλλωστε αν θελει καποιος να σε κλεψει, πολυ απλα δεν σου λεει οτι εχεις ανοιγμα, σ αφηνει να κοιμασαι και να τα βρεις μπροστα σου οταν εχουν αυτοι φυγει.
Οπως εκανα οι Μπατατουδογουμενοι στο παρελθον που τα κατορθωματα τους τα μαθαμε αφου την ειχαν κανει, οπως κανουν αλλοι σημερα αλλου που προτιμουν να τους εχουν κοιμισμενους οτι ολα ειναι καλα και...πληρωμενα.
Εγω θελω να μιλησουν γιατι δυστυχως πολλοι το εχουν αναγκη να τους ακουν που και που για να ανεβαινει η ευθραυστη ψυχολογια τους και για να ξερω απλα που βρισκομαστε και τι να περιμενω για τη συνεχεια. Το μελλον μ' ενδιαφερει.
Αυτα και μεχρι εκει.
Ολα τα αλλα το μονο που κανουν ειναι να δινουν κουραγιο τους διαφορους που κυκλοφορουν στα περιξ με φτυαρια και λασπη ολημερις ωστε να συνεχισουν το εργο τους. και δυστυχως η μικρη επαφη των διοικουντων (επικοινωνιακα) με τον κοσμο βοηθαει στο να δημιουργουνται και να αιωρουνται εντυπωσεις. Λετε κ δεν τα ξαναδαμε.
Η απαντηση και η ψηφος εμπιστοσυνης θα δοθει και αυριο οπως δινεται παντα οταν υπαρχει αμεση επαφη. Για τους ελαχιστους υπολοιπους, αφου επηρρεαζονται απο ανωνυμους/επωνυμους με υποπτα κινητρα αντι να ακουν την καρδια τους, το βρισκω περιττο να ασχολουμαι περισσοτερο.
Πάρα πολύ ωραίος !!!Besuch έγραψε:...
Αυτα και μεχρι εκει.
Τα λες όλα όπως είναι !!
- navigator11
ΛΟΓΙΚΑ αν προσεγγισω τα οσα γραφεις,δε γινεται να διαφωνησω μαζι σου.ελα ομως που υπαρχουν κι αυτοι με την ..... ευθραστη ψυχολογια που αναφερεις.που με τον καιρο κανενας δε γινεται να υπολογισει αν και με τι ρυθμους θα πληθαινουν!διοτι οσο πληθαινουν,αντιλαμβανεσαι οτι η διοικηση θα τιθεται εν αμφιβολω και δε θα μπορει να λειτουργει οπως θελει και ξερει!
το να απευθυνθει ο ζαγορ στον κοσμο δε σημαινει οτι θα απολογηθει ουτε θα κανει το χατιρι κανενος ανακατωσουρα.κι εγω που εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη διοικηση,διχως να καιγομαι κιολας,θα ακουγα μια αναλυση των οικον.δεδομενων.τι εγινε ας πουμε και δημιουργηθηκε η περιβοητη "τρυπα" και πως προβλεπεται να κλεισει,ακομα κι αν δεν παιξουμε ευρωπη.αν υπαρχει σχεδιο ωστε ακομα και στην περιπτωση αυτη η χρονια να βγει οσο πιο ομαλα γινεται!
συν το οτι κι οι διοικουντες ειναι ανθρωποι κι εχουν σιγουρα τα προσωπικα τους κινητρα να ξεκαθαρισουν ορισμενα πραγματα.και να κοψουν το βηχα σε καποιους,περα απο το να καθησυχασουν απλα τους ανησυχουντες .....
το να απευθυνθει ο ζαγορ στον κοσμο δε σημαινει οτι θα απολογηθει ουτε θα κανει το χατιρι κανενος ανακατωσουρα.κι εγω που εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη διοικηση,διχως να καιγομαι κιολας,θα ακουγα μια αναλυση των οικον.δεδομενων.τι εγινε ας πουμε και δημιουργηθηκε η περιβοητη "τρυπα" και πως προβλεπεται να κλεισει,ακομα κι αν δεν παιξουμε ευρωπη.αν υπαρχει σχεδιο ωστε ακομα και στην περιπτωση αυτη η χρονια να βγει οσο πιο ομαλα γινεται!
συν το οτι κι οι διοικουντες ειναι ανθρωποι κι εχουν σιγουρα τα προσωπικα τους κινητρα να ξεκαθαρισουν ορισμενα πραγματα.και να κοψουν το βηχα σε καποιους,περα απο το να καθησυχασουν απλα τους ανησυχουντες .....
Δηλαδή ρε παιδιά αν κάποιοι δεν πέτυχαν τους στόχους τους ή κάνανε λάθος υπολογισμούς , είναι απαραιτητα και λαμόγια ? Ποτέ δέν έπεσε έξω μια οποιαδήποτε εταιρία από λάθος χειρισμούς ή ατυχία? Υπάρχει περίπτωση ο αρχηγός να εμπιστεύτηκε κάποια άτομα χωρίς ικανότητες. Όπως κάποιες μεταγραφές δεν μας βγαίνουν έτσι είναι και στους υπόλοιπους διοικητικους υπαλλήλους της ομάδας. Πάντως επιμένω οτι οι πωλήσεις είναι λάθος , αλλά άν είναι μονόδρομος , σε 3 διεθνεις μας δεν θα έλεγα όχι. Αν πρέπει να ξαναβοηθήσω θα το κάνω με κάθε τροπο.
πολυ ωραιος αδερφε μπραβοgiapas έγραψε:Πάρα πολύ ωραίος !!!Besuch έγραψε:...
Αυτα και μεχρι εκει.
Τα λες όλα όπως είναι !!

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Θόδωρε please, είναι πολύ σημαντικό.
Μας τρύπησε ο πιλάβιος από τον Μαρτιο?
αν είναι έτσι αλλάζουν όλα για τον σάντος.
Μας τρύπησε ο πιλάβιος από τον Μαρτιο?
αν είναι έτσι αλλάζουν όλα για τον σάντος.
- sidpanos
το τρύπημα είναι στη διαιτησία...
το οτι είπε στον σάντος να αναλάβει την εθνική,είναι το ένα σκέλος....
το άλλο είναι η απόφαση του σάντος...
μην μπερδεύουμε τα πράγματα...
το οτι είπε στον σάντος να αναλάβει την εθνική,είναι το ένα σκέλος....
το άλλο είναι η απόφαση του σάντος...
μην μπερδεύουμε τα πράγματα...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το τρύπημα είναι που ο πιλάβιος μίλησε με τον σάντος, από τον μάρτιο, χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο Ζαγοράκης και ο ΠΑΟΚ.
αυτό είναι casus belli
αν είναι αλήθεια αναθεωρώ κάθε άποψή μου για τον σάντος.
αυτό είναι casus belli
αν είναι αλήθεια αναθεωρώ κάθε άποψή μου για τον σάντος.