Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
ειναι του 1979
Thx, AdminTeam
ειναι του 1979
Ειχα ψηθει με μανιατη αλλα ο πατσα μιυ φαινεται καλη λυση για δξι μπακ.........αν ηταν και νεοτερος μονο......31χρ που σημαινει οτι και του χρονου παλι θα ψαχνουμε παικτη δεξια......
Πείτε μου μου ποιος είναι ο μάνατζερ του πατσατζόγλου για να τον πάρω και εγώ. Μπορεί να ξαναξεκινήσω το ποδόσφαιρο στα 30 μου και να κάνω και καριέρα. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός. Κατάφερε να τον χώσει στην αποστολή της εθνικής για το μουντιάλ, και όχι μονό αυτό, ο άνθρωπος έπαιξε κιόλας σε σημεία που η εθνική καιγόταν. Και τώρα έκανε να παίζει το όνομα του σε εφημερίδες για ΠΑΟΚ και αεκ και έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι όντως μπορεί να προσφέρει. Λες και μιλάμε για κανέναν γερασμένο ευρωπαίο σούπερ σταρ. Έλεος.... Ποιος πατσατζόγου τώρα??? Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου? Ο άνθρωπος έπαιζε δεν έπαιζε στον γαύρο πριν πάει Κύπρο, όπου έκανε και μια μέτρια χρονιά. Μην ανασταίνουμε πεθαμένους τώρα!
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
θα κανεις ποιο καλη καριερα απο μενα ειμαι 27
ειναι ενας απο τους 3 πρωην ποδοσφαιριστες που πηγαν στο μουντιαλ
Thx, AdminTeam
θα κανεις ποιο καλη καριερα απο μενα ειμαι 27
ειναι ενας απο τους 3 πρωην ποδοσφαιριστες που πηγαν στο μουντιαλ
- navigator11
Demon4 έγραψε:Πείτε μου μου ποιος είναι ο μάνατζερ του πατσατζόγλου για να τον πάρω και εγώ. Μπορεί να ξαναξεκινήσω το ποδόσφαιρο στα 30 μου και να κάνω και καριέρα. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός. Κατάφερε να τον χώσει στην αποστολή της εθνικής για το μουντιάλ, και όχι μονό αυτό, ο άνθρωπος έπαιξε κιόλας σε σημεία που η εθνική καιγόταν. Και τώρα έκανε να παίζει το όνομα του σε εφημερίδες για ΠΑΟΚ και αεκ και έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι όντως μπορεί να προσφέρει. Λες και μιλάμε για κανέναν γερασμένο ευρωπαίο σούπερ σταρ. Έλεος.... Ποιος πατσατζόγου τώρα??? Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου? Ο άνθρωπος έπαιζε δεν έπαιζε στον γαύρο πριν πάει Κύπρο, όπου έκανε και μια μέτρια χρονιά. Μην ανασταίνουμε πεθαμένους τώρα!
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6mZXlH-M5T0&hl=el_GR&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6mZXlH-M5T0&hl=el_GR&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
απο τοτε που ο ΠΑΟΚ σταματησε να παιρνει τους ξεσουμισμενους του ποκ.rainmaker έγραψε:Συγγνωμη, απο πότε ο Πάτσα είναι αποτυχημένη επιλογή;; Μια χαρά παίκτης είναι χαβαλέ κάνουμε;; Δεν είναι σούπερ σταρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας τραβάει προς τα κάτω, όπως ο Αραμπατζής..Κι αν δεν υπάρχουν λεφτά για καλύτερες κινήσεις, τότε είναι μια χαρά επιλογή, + οτι είναι Έλληνας..
εκτος αυτου ο πατσατζογλου ειναι τοσο δεξι μπακ οσο ηταν και ο ζαγορακης.
ο ανθρωπος ειναι χαφ και μαλιστα χειροτερο απο ΟΛΑ τα χαφ που εχει η ομαδα αυτη τη στιγμη.
τωρα θα μου πεις γιατι μιλαμε για ενα θεμα που δεν υπαρχει? ελα ντε.
μια χαρα λυση ειναι ο πατσα...οτι ακριβος θελουμε..ελληνας εμπειρος φουλ μπακ με συμετοχες στο τσουλου...και πανω απο λα παιζει με παθος...ξερει να κανει και μια στεντρα ρε αδερφε! βριστε με οσο θελετε αλλα ετσ τα βλεπω εγω...
αλλα θα μου πειτε τον σαλπι δεν θελουν μερικοι στον πατσα θα κολλησουν..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ
Δεν συμφωνώ με τους φίλους.
Ο Πατσα πήρε μεταγραφή στον γαύρο μετά από 4 χρόνια καριέρας στην Ξάνθη ως δεξί μπακ.
Ο Πάτσα ήτανε 9 χρόνια στον γαύρο με πάρα πολλές συμμετοχές , όπου περίπου τα 3 μίση χρόνια ήτανε τραυματίας. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ως δεξί μπακ στο τσου λου και ήταν πάντα καλός παίχτης στο χορτάρι και εργαλείο. Στην Κύπρο έκανε μία μέτρια χρονιά γιατί μάλωσε με τον Λεμονή γιατί τον έβαζε σεντερ μπακ! (είπαμε μπορεί να παίξει σε 3 θέσεις αλλά όχι και σε τέσσερις).
Το να βγαίνουνε κάποιοι συνέχεια χωρίς ποδοσφαιρικά επιχειρήματα και να τους βγάζουν όλους παλτά και να μιλάνε ρατσιστικά για μία φυλή λέγοντας «Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου?» το θεωρώ απαράδεχτο. Πολύ Ραπτόπουλο ακούτε μερικοί.
Ο Πατσα πήρε μεταγραφή στον γαύρο μετά από 4 χρόνια καριέρας στην Ξάνθη ως δεξί μπακ.
Ο Πάτσα ήτανε 9 χρόνια στον γαύρο με πάρα πολλές συμμετοχές , όπου περίπου τα 3 μίση χρόνια ήτανε τραυματίας. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ως δεξί μπακ στο τσου λου και ήταν πάντα καλός παίχτης στο χορτάρι και εργαλείο. Στην Κύπρο έκανε μία μέτρια χρονιά γιατί μάλωσε με τον Λεμονή γιατί τον έβαζε σεντερ μπακ! (είπαμε μπορεί να παίξει σε 3 θέσεις αλλά όχι και σε τέσσερις).
Το να βγαίνουνε κάποιοι συνέχεια χωρίς ποδοσφαιρικά επιχειρήματα και να τους βγάζουν όλους παλτά και να μιλάνε ρατσιστικά για μία φυλή λέγοντας «Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου?» το θεωρώ απαράδεχτο. Πολύ Ραπτόπουλο ακούτε μερικοί.
Εμένα μ'αρέσει ο Πατσατζόγλου..
Ότι θέλει η διοήκηση..
Εξάλλου
Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ
Ότι θέλει η διοήκηση..
Εξάλλου
Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ
- krik the greek
Ας εξαντλήσει πρώτα η διοίκηση όλες τις άλλες περιπτώσεις π.χ. Μανιάτης και αμα δεν κάτσει τίποτε τότε καλός είναι και ο Πάτσα
- navigator11
εγω κραταω κατα νου τη δηλωση του γκαρσια:"στον ΠΑΟΚ ηρθα γερος και ξαναγεννηθηκα".οσο κι αν εμεις οι απ'εξω υποτιμουμε καποιους παιχτες για διαφορους λογους ο βρυζας τη δουλεια την ξερει και την κανει ιδιαιτερως καλα.τουλαχιστον τις επιλογες του με εχει ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ο ιδιος,ακομα κι αν εχω α πριορι ενστασεις,να περιμενω πρωτα να τις δω αγωνιζομενες και μετα να ξεφωνιζω.το δικαιωμα αυτο το'χει κερδισει επαξια.γιι'αυτο κρατη.generally speaking,οχι μονο ως προς το ενδεχομενο αποκτησης πατσατζογλου αλλα οποιουδηποτε παιχτη ειτε δε γνωρζουμε εκ των προτερων ειτε γνωριζουμε και τον θεωρουμε λιγο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 27 Ιουν 2010, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είχα ρατσιστικές υπόνοιες. Για αστείο το είπα.Fantomas έγραψε:Δεν συμφωνώ με τους φίλους.
να μιλάνε ρατσιστικά για μία φυλή λέγοντας «Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου?» το θεωρώ απαράδεχτο.
Πάντως και εμένα μου αρέσει, αν -και μόνο αν- έρθει για να παίξει μπάλα... Έμπειρος, με προσωπικότητα και τσαμπουκά. Και έλληνας. Και μετά από αυτόν έναν ποιοτικό αριστερό εξτρέμ και είμαστε κομπλέ. Για να δούμε!!
Ακριβούτσικος μου φαίνεται. Παιχτηκά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει πολύ αν τον κρίνω από τις εμφανίσεις του όσο ήταν Ελλάδα.
Αλλά: μίλησα με δύο Κύπριους συμφοιτητές μου και μου είπαν ότι είχε βαρύ τραυματισμό στην αρχή και δεν αγωνίστηκε πολύ στην Ομόνοια.
Αλλά: μίλησα με δύο Κύπριους συμφοιτητές μου και μου είπαν ότι είχε βαρύ τραυματισμό στην αρχή και δεν αγωνίστηκε πολύ στην Ομόνοια.