Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- lostparadise
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Το ότι θέλουν οι ΖΖ να πουλήσουν τον Κοντρέρας είναι μια πολυ σωστη κίνηση.
1ον Ειναι μία ευκερία να πάρεις ένα καλό χρηματικό ποσό από έναν ποιοτικό μουντιαλικό παίχτη.
2ον Γλιτώνεις από ένα βαρύ συμβόλαιο και μαλιστα από αμυντικό παίχτη.
3ον Ο Πάμπλο μετά το μουντιάλ θα κάνει αρκετό καιρό να ξαναβρεί τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο λόγω μουντιάλ και γιατί έιναι ήδη 32 χρονών και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να περιμένει ποτέ θα βρει ρυθμό ο Κοντρέρας.
και 4ον Νομίζω ότι οι πολύ καλές εμφανίσει του Πάμπλο τα δύο τελευταία χρόνια είχαν και ένα πολύ μεγάλο κινητρο (όνειρο ζωής) να παίξει στο μουντιάλ όπου και πραγματοποιήθηκε και δεν νομίζω ότι στη συνέχεια θα παίζει με το ίδιο πάθος για την ομάδα. Και μην πει κάποιος ότι τρελένεται με τους φιλαθλους κλπ γιατί εγώ τα ακούω βερεσε. Στο κάτω κάτω νωπό είναι το παράδειγμα του τρελού για τον ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο. Μόλις τελείωσαν τα φράγκα τελέιωσε και η αγάπη για την ομάδα. Στο κάτω κάτω ο μόνος που έμπρακτα έδειξε ότι αγαπάει την ομάδα είναι ο Γκαρσία που δέχτεικε να συνεχίσει στην ομάδα με τις μισες αποδοχές από ότι είχε πριν.
1ον Ειναι μία ευκερία να πάρεις ένα καλό χρηματικό ποσό από έναν ποιοτικό μουντιαλικό παίχτη.
3ον Ο Πάμπλο μετά το μουντιάλ θα κάνει αρκετό καιρό να ξαναβρεί τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο λόγω μουντιάλ και γιατί έιναι ήδη 32 χρονών και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να περιμένει ποτέ θα βρει ρυθμό ο Κοντρέρας.
και 4ον Νομίζω ότι οι πολύ καλές εμφανίσει του Πάμπλο τα δύο τελευταία χρόνια είχαν και ένα πολύ μεγάλο κινητρο (όνειρο ζωής) να παίξει στο μουντιάλ όπου και πραγματοποιήθηκε και δεν νομίζω ότι στη συνέχεια θα παίζει με το ίδιο πάθος για την ομάδα. Και μην πει κάποιος ότι τρελένεται με τους φιλαθλους κλπ γιατί εγώ τα ακούω βερεσε. Στο κάτω κάτω νωπό είναι το παράδειγμα του τρελού για τον ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο. Μόλις τελείωσαν τα φράγκα τελέιωσε και η αγάπη για την ομάδα. Στο κάτω κάτω ο μόνος που έμπρακτα έδειξε ότι αγαπάει την ομάδα είναι ο Γκαρσία που δέχτεικε να συνεχίσει στην ομάδα με τις μισες αποδοχές από ότι είχε πριν.
koskir ενα ειναι το ερωτημα με κοντρερας...μπορεις με τα λεφτα που θα παρεις να παρεις εναν ισαξιο και να εχεις και κερδος??αν μπορεις κανεις δεν εχει προβλημα...αν δε μπορεις εκει υπαρχει θεμα...
Νομίζω (το είπαν και άλλοι) για Μεριέμ μιλάει..Demon4 έγραψε:Σχετικά με τον γρίφο του PAOK24 εμένα μου έρχεται στο μυαλό ένας που έπαιζε σε ομάδα του ποκ και τώρα παίζει έξω, ήταν πολύ μισητός και πολύ τσογλάνι, είναι τριθεσίτης, αν ερχόταν θα ήταν όντως μεταγραφάρα αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι θα φορούσε την φανέλα μας με ανατριχιάζει, και τον αντιπαθώ τόσο που δε θέλω καν να γράψω το όνομα του, για να μη λερώσω τις σελίδες του φόρουμ.
Μπορεις αδερφε,μην υπολογίζεις μόνο τα λεφτα της μεταγραφης,βαλε μεσα και το συμβόλαιο του παίκτη,αρα ειναι κοστος μεταγραφής + συμβολαιο,αρα ανετα βρισκεις ελευθερο τοσο καλό παικτη
Για μένα το ερώτημα είναι ότι εαν μπορει ο Κοντρέρας να είναι το ίδιο ποιοτικός με τα προηγούμενα χρόνια για τα λεφτά που θα πάρει;Sera4 έγραψε:koskir ενα ειναι το ερωτημα με κοντρερας...μπορεις με τα λεφτα που θα παρεις να παρεις εναν ισαξιο και να εχεις και κερδος??αν μπορεις κανεις δεν εχει προβλημα...αν δε μπορεις εκει υπαρχει θεμα...
Ρε παιδια .......δεν υπαρχει χρημα για μεταγραφες ΛΑΙΜΑΙ!!!!!
Πέρισυ που του κάναν αναπροσαρμογή συμβολαίου δε το σκέφτηκαν τι μπορεί να προσφέρει τα επόμενα χρόνια;
Ή του κάναν αναπροσαρμογή με σκοπό να έχουν λόγο στην πώλησή του;
Αν ισχύει το πρώτο, διαφωνώ με τις αναπροσαρμογές, αν γίνονται υπό πίεση κόσμου και χρόνου
Αν ισχύει το δεύτερο, τότε έγινε στη λογική όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.
Center Back στο στυλ Contreras δε βρίσκεις κάθε μέρα ελέυθερο και είναι έτσι το σκαρί του και ο τρόπος παιχνιδιού του, που άποψή μου είναι ότι μπορεί να προσφέρει άλλα 2 χρόνια, ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Τρόποι να μειώσεις τον προϋπολογισμό σου υπάρχουν, δεν είναι ανάγκη να πουλήσεις τον καλύτερο παίκτη σου μίας από τις 3 γραμμές του γηπέδου και με Ευρωπαϊκή εμπειρία.
Ωστόσο όλα εξαρτώνται από την τιμή μεταγραφής.
Τιμή πώλησης, γνώμη μου, θεωρούνται τα 2,5 μύρια, για ένα εγκεφαλικό, μουντιαλικό, με πολλές συμμετοχές στην ομάδα του (ΠΑΟΚ) και τεράστια Ευρωπαϊκή εμπειρία.
Ή του κάναν αναπροσαρμογή με σκοπό να έχουν λόγο στην πώλησή του;
Αν ισχύει το πρώτο, διαφωνώ με τις αναπροσαρμογές, αν γίνονται υπό πίεση κόσμου και χρόνου
Αν ισχύει το δεύτερο, τότε έγινε στη λογική όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.
Center Back στο στυλ Contreras δε βρίσκεις κάθε μέρα ελέυθερο και είναι έτσι το σκαρί του και ο τρόπος παιχνιδιού του, που άποψή μου είναι ότι μπορεί να προσφέρει άλλα 2 χρόνια, ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Τρόποι να μειώσεις τον προϋπολογισμό σου υπάρχουν, δεν είναι ανάγκη να πουλήσεις τον καλύτερο παίκτη σου μίας από τις 3 γραμμές του γηπέδου και με Ευρωπαϊκή εμπειρία.
Ωστόσο όλα εξαρτώνται από την τιμή μεταγραφής.
Τιμή πώλησης, γνώμη μου, θεωρούνται τα 2,5 μύρια, για ένα εγκεφαλικό, μουντιαλικό, με πολλές συμμετοχές στην ομάδα του (ΠΑΟΚ) και τεράστια Ευρωπαϊκή εμπειρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 26 Ιουν 2010, 09:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Λες γλιτωνεις απο ενα αμυντικο παιχτη βαρυ συμβολαιο.Δηλαδη αυτον που θα παρεις ποσα θα του δωσεις???koskir έγραψε:Το ότι θέλουν οι ΖΖ να πουλήσουν τον Κοντρέρας είναι μια πολυ σωστη κίνηση.
Γιατι να κανει καιρο να βρει τα πατηματα του???Επαιξε πολλα παιχνιδια και θα ειναι ντεφορμε????Ισα ισα που κανει προπονησεις και παραμενει σε φορμα..Η ηλικια 32 για τους αμυντικους δεν νομιζω οτι ειναι κατι το απαγορευτικο..Να μου ελεγες για επιθετικο να το δεχθω.Και κατι τελευταιο.Λες οτι το κινητρο του οταν επαιζε ηταν το μουντιαλ..Το τσαμιονς λιγκ δεν ειναι προκληση δηλαδη???Εχει δειξει οτι ειναι ενας επαγγελματιας με την ακριβη σημασια της λεξεως.Ουτε πουλησε παοκτσηδιλικη ουτε τιποτα.Τη δουλεια του και τιποτα παραπανω.
νομιζω οτι μεσα μας ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι δυσκολα θα ερθει παικτης επιπεδου κοντρερας. απλα να παρακαλαμε να ειναι καλα τα χαντακι. να ειναι γεροι και δυνατοι ο παυλαρας με τον βικτωρα για να μην εχει δουλεια η αμυνα.Sera4 έγραψε:koskir ενα ειναι το ερωτημα με κοντρερας...μπορεις με τα λεφτα που θα παρεις να παρεις εναν ισαξιο και να εχεις και κερδος??αν μπορεις κανεις δεν εχει προβλημα...αν δε μπορεις εκει υπαρχει θεμα...
παντως τα ερωτηματα ειναι περισσοτερο οικονομικου περιεχομενου:
- τι θα γινει εαν δεν πουλησεις?
- τι θα γινει εαν δεν παρει τα χρηματα που υπολογιζεις για να καλυψεις το περσυνο ανοιγμα και να βγαλεις την χρονια?
- τι θα γινει εαν δεν μπεις σε ομιλο?
- θα εχουμε παλι σκηνικα οπως αυτο πριν τα γιαννενα? θα εχουμε γκρινια στα αποδυτηρια?
- εαν μεγαλωσει ή εστω παραμεινει ιδιο το περσυνο ανοιγμα θα παρεις αδεια να παιξει του χρονου ευρωπη?
δεν ειναι απλα τα πραγματα. το αντιθετο θα ελεγα.
Τότε αδερφέ δεν κάνουμε καμία μεταγραφή και απλά ξεφορτωνόμαστε ότι υπάρχει και δεν χρησιμοποιείται στον ΠΑΟΚ.
Και κυρίως δε δίνεις γη και ύδωρ σε κανένα ποδοσφαιριστή αν υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορείς να καλύψεις το άνοιγμα...
γιατί ομίλους δύσκολο είναι να είμαστε ρεαλιστές....
Οι ίδοι που κράζαν τον Τσιρίλο για τις γιόμες και την αστάθεια, οι ίδιοι λένε τώρα ότι είναι σωστό να πουληθεί ο Κοντρέρας έτσι απλά...θα τρελαθούμε λαίμαι...
Και κυρίως δε δίνεις γη και ύδωρ σε κανένα ποδοσφαιριστή αν υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορείς να καλύψεις το άνοιγμα...
γιατί ομίλους δύσκολο είναι να είμαστε ρεαλιστές....
Οι ίδοι που κράζαν τον Τσιρίλο για τις γιόμες και την αστάθεια, οι ίδιοι λένε τώρα ότι είναι σωστό να πουληθεί ο Κοντρέρας έτσι απλά...θα τρελαθούμε λαίμαι...
γιατι τι νομιζεις οτι κανει? νομιζεις οτι του ειναι ευχαριστο να διωχνει τους προπονητες απο τις ακαδημιες?
να κοβει 10% απο τους μισθους του προσωπικου?
το προβλημα ειναι οτι οσο οικονομια και εαν κανει δεν μαζευει το ανοιγμα. πρεπει να πουλησει αλλα οχι μονο να πουλησει. πρεπει και να αγορασει.
θα προσπαθησει να πουλησει 10, θα σπρωξει στην αγορα 5 και θα παρακαλαει να μπει τουλαχιστον στους ομιλους ουεφα. δεν βλεπω να εχει αλλο δρομο.
να κοβει 10% απο τους μισθους του προσωπικου?
το προβλημα ειναι οτι οσο οικονομια και εαν κανει δεν μαζευει το ανοιγμα. πρεπει να πουλησει αλλα οχι μονο να πουλησει. πρεπει και να αγορασει.
θα προσπαθησει να πουλησει 10, θα σπρωξει στην αγορα 5 και θα παρακαλαει να μπει τουλαχιστον στους ομιλους ουεφα. δεν βλεπω να εχει αλλο δρομο.
Όντως δεν έχει άλλο δρόμο...απλά να το συνειδητοποιήσουν όλοι ότι και οικονομία και πρωταθλητισμός θα είναι δύσκολος φέτος...kos έγραψε: το προβλημα ειναι οτι οσο οικονομια και εαν κανει δεν μαζευει το ανοιγμα. πρεπει να πουλησει αλλα οχι μονο να πουλησει. πρεπει και να αγορασει.
όλοι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Γιατί το βλέπω το θέμα να υπάρχει γκρίνια όλη τη σεζόν...
Άλλο αυτό που λέμε όμως και άλλο να λέμε ότι και να πουληθεί ο Κοντρέρας θα είναι εύκολο να τον αντικαταστήσουμε.
Άλλο πουλάω γιατί κάνω οικονομία και άλλο πουλάω γιατί δεν τον χρειάζομαι αφού μπορώ να τον αντικαταστήσω....