Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Bono »

Photis έγραψε:Ρε παιδιά το πιτσιρίκος πως το εννοείτε???Εγώ ξέρω πως πιτσιρίκος είσαι μέχρι τα 18,19 όχι τα 24!!!!
:pano:
εντάξει ρε συ,είπαμε ότι είναι ακαδημίες αλλά τους αφήνουμε λιγάκι παραπάνω,μέχρι να αδειάσει θέση στο ρόστερ της 1ης ομάδας.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

περίπτωση να πουληθεί ο Βιεϊρίνια φέτος δεν υπάρχει και ας χτυπάνε τον κώλο τους κάτω μερικοί μερικοί... αν ισχύει για Κάλβο που δεν το νομίζω τότε ο Κάλβο θα παίζει δεξιά και ο Βιεϊρίνια αριστερά όπως παίζει σε πολλα μάτς της Πορτογαλίας και όπως έπαιζε στην πόρτο... ο Σάλπι προορίζεται για φορ και μόνο ούτε δεξιά ούτε αριστερά... πάντως γουστάρω που έχουμε ξανά Ζήση για τεχνικό διευθυντή εμείς συζητάμε για Κάμπορα Κάλβο και αλλους και στο τέλος απο αλου θα μας ερθει... ειναι ωραίο να λειτουργεί μια ΠΑΕ με στεγανά και να κινήτε με απόλυτη μυστικότητα.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

paok kerkyra έγραψε:περίπτωση να πουληθεί ο Βιεϊρίνια φέτος δεν υπάρχει και ας χτυπάνε τον κώλο τους κάτω μερικοί μερικοί... .
ξερεις καποιον να θελει να πουληθει ο αντελινο;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ώρες ώρες δεν σας καταλαβαίνω.
Το σκουλήκι φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ κερδιμένων κόκκινων καρτών. Η 4η θέση που τερμάτισε είναι εντελώς πλασματική και κανόνικά θα έπρεπε να είναι από 7ος και κάτω.
Η ίδια ομάδα φέτος, χωρίς καμιά αλλαγή, θα παλέψει για την σωτηρία της εκτός και αν συνεχίσει να είναι υποκατάστημα του πατέρα.
Έρχεστε εσείς σήμερα και ορέγεστε παίκτες όπως τον κάμπορα, τον φερνάντεζ, τον κάλβο, τον νασούτη και δεν ξέρω ποιον άλλον. Με το συμπάθιο, αλλά όλοι αυτοί, για μένα, είναι παίκτες ομάδας που παλεύει για την σωτηρία της. Είναι για το σκουλήκι, για την γριά, άντε για κανένα γιάννενο και κέρκυρα.
Δεν ξέρω αν οι ΖΖ δουν κάτι σε αυτούς που δεν είδα εγώ. Αν δούνε και τους θέλουνε ας τους πάρουν. Αλλά μέχρι εκεί. Εδώ και 3-4 σελίδες διαβάζω αβάντες για σκουλήκια που σκόραραν εναντίων μου με τις πάσσες του σπάθα, που κλωτσούσαν τους παίκτες μου βρώμικα και αντιαθλητικα και που κλείνανε και ματάκι στην κάμερα πονηρά. Και μετά μας πειράζει το σσσσς.
Αράχτε λιγάκι.

Τέλος ... και το δικό μου ποστ και το παραπάνω άρθρο για το σκουλήκι (καθώς και κάποια άλλα ποστ), είναι off topic και καλά θα κάνουν οι mods να τα μεταφέρουν στα άρθρα για τις άλλες ομάδες. Εδώ μιλάμε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

sernikos έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:περίπτωση να πουληθεί ο Βιεϊρίνια φέτος δεν υπάρχει και ας χτυπάνε τον κώλο τους κάτω μερικοί μερικοί... .
οχι αλλα κάποιοι υποκινούν θέμα για δικούς τους σκοπούς όπως υποκινούν και αλλα θέματα...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Κοίτα αδερφέ και πέρυσι το σκουλήκι δια τον πέουλα ήτανε(όπως και πρόπερσι που πάλι του πήρες παίκτες) και ο Βιτόλο δε σε χάλασε καθόλου.
Η αλήθεια είναι ότι 2-3 παίκτες καλούς τους έχει το ερπετό,αλλά σίγουρα δεν αξίζει μαζική μετακόμιση.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κερκυραίε, πρόσθεσε το όνομα που με είπες..
Βαλε και κάποιο βιντεάκι να πάρουμε μάτι περί τίνος πρόκειται!
Άβαταρ μέλους
sernikos

συμφωνοι για τους παικτες του σκωληκα αλλα μη ξεχναμε πηραμε χαλκια βιτολο ιβιτς

απο που πηραμε μηπως τους βερον γκαρσια κοντρερας τσιριλο κοκ; απο ομαδες που κανανε πρωταθλητισμο;

απο που ψωνισαμε κουτσια, αμπου, φιλομενο κτλ κτλ;

απο πανερι ψωνιζουμε μιας και δεν εχουμε παραδακι και περιμενουμε να μας βγει κανα λαχειο

κερκυραιος για πες φιλε γιατι δε σε πιανω, εγω ειμαι αντιθετος και με πωληση κοντρερας ποσο μαλλον με βιτολο βιερινια

ακομη και να μην ημουν ομως δε σημαινει οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι βαλτος η ποντικι η οτιδηποτε αλλο, αρκει να ειναι τεκμηριωμενη σωστα...

τεσπα, απαισιοδοξη προβλεψη εκανα, δεν ειπα οτι θελω να φυγει
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

free4 έγραψε:Κερκυραίε, πρόσθεσε το όνομα που με είπες..
Βαλε και κάποιο βιντεάκι να πάρουμε μάτι περί τίνος πρόκειται!
δυο σελίδες ποιο πίσω έχουμε γράψει για τον πιτσιρίκο περισότερα μόλις το επιβεβαιώσω...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

paok kerkyra έγραψε:
sernikos έγραψε:
οχι αλλα κάποιοι υποκινούν θέμα για δικούς τους σκοπούς όπως υποκινούν και αλλα θέματα...
Κανείς δεν υποκινεί τίποτα, ας μην βλέπουμε παντού μάγισσες. Η ίδια η διοίκηση, το ‘χει κάνει λιανό ότι δεν βγαίνει η χρονιά χωρίς πώληση. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η πολυτέλεια της επιλογής. Αν βρεθεί πρόταση για τον Πορτογάλο(από τέσσερα μύρια και πάνω, ψιλοδύσκολα…) θα πουληθεί μην σας πω και με τυμπανοκρουσίες, καθώς τον Μούσλι δύσκολα να τον ξεφορτωθούμε ,εκτός αν τον αφήσουμε ελεύθερο και γλυτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του, ενώ για τον Κοντρέρας από ότι αντιλαμβάνομαι, δεν μπορούν να βρουν ικανοποιητική πρόταση(κανά ενάμισι μύριο) και το μουντιάλ δεν μας έκατσε και καλά. Είναι ξεκάθαρο ότι η φετινή χρονιά θα είναι συντήρησης και διαχείρισης χωρίς μεγάλες προσδοκίες (η Ευρώπη για παράδειγμα, σχεδόν δεν υφίσταται στις σκέψεις μας), ενώ στο πρωτάθλημα τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ενίσχυση των τριών των Αθηνών.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

sernikos έγραψε:συμφωνοι για τους παικτες του σκωληκα αλλα μη ξεχναμε πηραμε χαλκια βιτολο ιβιτς

απο που πηραμε μηπως τους βερον γκαρσια κοντρερας τσιριλο κοκ; απο ομαδες που κανανε πρωταθλητισμο;

απο που ψωνισαμε κουτσια, αμπου, φιλομενο κτλ κτλ;

απο πανερι ψωνιζουμε μιας και δεν εχουμε παραδακι και περιμενουμε να μας βγει κανα λαχειο

κερκυραιος για πες φιλε γιατι δε σε πιανω, εγω ειμαι αντιθετος και με πωληση κοντρερας ποσο μαλλον με βιτολο βιερινια

ακομη και να μην ημουν ομως δε σημαινει οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι βαλτος η ποντικι η οτιδηποτε αλλο, αρκει να ειναι τεκμηριωμενη σωστα...

τεσπα, απαισιοδοξη προβλεψη εκανα, δεν ειπα οτι θελω να φυγει
δεν το έγραψα σε καμία περίπτωση για σένα αδερφέ οτι θέλεις να φύγει απλά με αφορμή αυτό που είπες έχει δημιουργηθεί μια ''κλίκα'' που προσπαθεί μέσα απο μμε και μπλόγκς να δημιουργήσει κλίμα και να στρέψει τον κόσμο ενάντια στον Ζαγόρ ονόματα μην ρωτήσεις γιατί ακόμα δεν ξέρω και δεν ξέρω ποιος ο λόγος και σε τι αποσκοπούν αλλα μόλις μάθω ποιός και τι να είσαι σίγουρος πως θα γράψω με λεπτομέριες και ονόματα... για να σου δώσω μια ιδέα ποιοι είναι μέσα ειναι αρδ που εργάζονται σε τοπικά ραδιόφωνα και ρίχνουν πολύ λάσπη τελευταία και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα... όπως ύποπτη είναι και η στάση παπαδόπουλου τον τελευταίο καιρό...
Άβαταρ μέλους
sernikos

ισως εχεις δικιο σε αυτο που λες, σερρες μενω και δεν ακουω συχνα ραδιο απο σαλονικη,
αυτο παντα γινοτανε με τον ΠΑΟΚ, το προβλημα ειναι οτι με ζζ εχει γινει εντονοτερο απο ποτε,
η διοικηση ειναι αγνη και δεν εμπνεει φοβο στους αρδ και αυτο τους οπλιζει με μεγαλυτερη λυσσα να γραφουν μλκς για να ριξουν τη διοικηση που τους εκοψε τη μιζα
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

αδερφέ δεν στο παίζω ούτε παντογνώστης ούτε ειδήμονας αλλα επειδή έκανα την μαλακία να σπουδάσω αλήτικη δημοσιογραφία ξέρω κάποιες καταστάσεις τέσπα επειδή βγαίνουμε οφ τόπικ μόλις μάθω περισσότερα θα τα συγκεντρώσω και θα τα ποστάρω στο τόπικ του Ζαγόρ για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
sernikos

τι οφ τοπικ με λες

ολο το καλοκαιρι οφ τοπικ θα ειμαστε

μπεζ παρι νεμα νιστο

δεν υπαρχει φετος μεταγραφες καλοκαιριου!!

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Σχετικά με τον γρίφο του PAOK24 εμένα μου έρχεται στο μυαλό ένας που έπαιζε σε ομάδα του ποκ και τώρα παίζει έξω, ήταν πολύ μισητός και πολύ τσογλάνι, είναι τριθεσίτης, αν ερχόταν θα ήταν όντως μεταγραφάρα αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι θα φορούσε την φανέλα μας με ανατριχιάζει, και τον αντιπαθώ τόσο που δε θέλω καν να γράψω το όνομα του, για να μη λερώσω τις σελίδες του φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”