Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από gash04 »

Για να τον πάρει η Ραπίντ το λέμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

OXI Καμπορα!

Έχουμε μία ελεύθερη θέση αλλού όμως!

Τον εκτιμώ τον παίχτη και πιστεύω ότι έχει την ποιότητα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα Μεριεμ και τέλος. Κανείς άλλος.

http://www.metropolisradio.gr/lithike-t ... tou-meriem
http://en.wikipedia.org/wiki/Camel_Meriem

Μαζί με Σορλεν...είναι χάρμα οφθαλμών!

Θέλω δεξί μπακ Κοντρέρας! Και να δουλέψουν τον Μπαλάφα στην προετοιμασία για αναπληρωματική λύση σέντερ μπακ. ;)

Μείωση αποδοχών σε Μούσλι και Κοντρερας.

Και εκτός του Αραμπατζή αν κάτσει ...όχι σε άλλη πώληση.

Πιστεύω και στην ποιότητα Βερόν. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Φαντομα σορρυ αδερφε αλλο το μαμησες τη μανα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ο Μεριεμ ακουσες τι ειπε;Μεγαλες ομαδες λεει στην Ελλαδα ειναι μονο αυτες του ΠΟΚ!
Αντε και ρε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτον τον μεριεμ?? :evil: :evil:

Μεριέμ:"Μεγάλες ομάδες μόνο ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ"!

"Ο Άρης δεν είναι ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ", δήλωσε στην Γαλλία ο Μεριέμ! Φήμες για ενδιαφέρον των πράσινων

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, όμως ο Καμέλ Μεριέμ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη, αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην L' Equipe αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Είμαι 30 ετών και έχω την φιλοδοξία να δείξω πολλά πράγματα σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Στην Ελλάδα μόνο τρεις ομάδες είναι μεγάλες. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Μετά από αυτές, είναι δύσκολο να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να συναντηθώ με την διοίκηση του Άρη και να τερματίσω την συνεργασία μας. Με κατάλαβαν αμέσως. Σήμερα αισθάνομαι ελεύθερος ποδοσφαιριστής, κάτι που με έχει κάνει χαρούμενο".

Στη συνέχεια ο Γάλλος άσος αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ομάδες στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον μάνατζερ του να τον έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό.

"Κάποιοι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο πριν φύγω από την Ελλάδα. Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά η αγορά φέτος φαίνεται πολύ ήρεμη".

σπορτ.γρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 24 Ιουν 2010, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Fantomas for TEAM mANAGER
NOW!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Εγώ την άποψη μου την είπα...από την στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές ...κάνε μία και ποιοτική.Και τέλος!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o salpi πως γλιτωσε απο τη ραπιντ απορω..... εχει υπογραψει σιγουρα.....???

Τι κινητρα τους δινουν οι ρουμανοι και πανε ολοι εκει??? :mrgreen:

Και μενα η γνωμη μου ειναι μονο καλες μεταγγραφες οχι μετριοτητες και καλουτσικους-αν δεν εχεις λεφτα παμε οπως ειμαστε.......δε μ αρεσει αυτο που ακουγεται αν δε βγουμε ευρωπη χαθηκαμε κλπ....πρεπει να ναι ανεξαρτητο αυτο.......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Fantomas έγραψε:Και να δουλέψουν τον Μπαλάφα στην προετοιμασία για αναπληρωματική λύση σέντερ μπακ. ;) :
Μπαλάφας center back;;; Μ' αρέσεις.
Εγώ θέλω 10άρι τον Βιεϊρίνια αλλά με την λένε ορισμένοι. :lol:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Ο Μπαλάφας μία ζώη σέντερ μπακ έπαιζε . Στον ΠΑΟΚ ο Κωστίκος τον έκανε αμυντικό χαφ και λίγες φορές τον έβαλε ο Παράσχος στην φυσική του θέση ως σεντερ μπακ. Άμα την δουλέψει την θέση σαν τον Μάλαζα ...έχει τα προσόντα. ;)

Θέμα Κάμπορα δεν νομίζω να υπάρχει...είναι περισσότερο επικοινωνιακό για να καλύψουν την κλοπή Γκουστάβο... ;)

Α και κάτι άλλο ... Ο Γκουστάβο είναι ο τέταρτος παίχτης που μας κλέβει η Rapid! Όχι ο δεύτερος! ο πρώτος ήταν ο Joao Paulo Andrade (πρόπερσι δανικός), ο δεύτερος ο Σαπουνάρου (πέρσι δανικός) και μετά ο Αντόνιο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως οπως ειπε και ενας φιλος μας εχουν παρει και τον Βρυζα :D .Θεμα καμπορα δεν νομιζω να υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα ηταν δειγμα μεγαλης προχειροτητας στον οποιο σχεδιασμο, καθως εχουμε σαφη προταιρεοτητα σε αλλες θεσεις, και μονος τροπος θα ηταν η φυγη μουσλι, που και παλυ δεν θα μπορουσε να αντικατασταθει με εναν παικτη στο στυλ καμπορα.Μην επαναλαβουμε τα περσινα λαθη στον σχεδιασμο που οδηγησαν στο να εχουμε 8 αμυντικα χαφ και να ψαχνουμε τροπο να ξεφορτοθουμε 2-3,3 δεξια μπακ και να εχουμε διωξει ηδη 1 και να παλευουμε για δευτερο,5 κεντρικους αμυντικους αφου ο Σαβινι τετοιος αποδειχτηκε.Ακομα και στην επιθεση τρεξαμε να παρουμε παπαζογλου και με την επιστροφη κλαους ακομα και εκει ενω θεωρητικα εχουμε αναγκη δεν εχουμε θεση.Γενικα δεν ειναι λυση να καταφευγουμε σε οποιον παικτη μενει ελευθερος ασχετως αν εξηπηρετει τα πλανα μας.Περσι στην 25δα μας δεν υπηρχε παικτης που να μην προερχεται απο μεταγραφη.Τουλαχιστον υπερβολικο για τα οικονομικα δεδομενα του ΠΑΟΚ.
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

Κοιταξτε στο wikipedia το current club
του gustavo
Current club FC Rapid Bucharest
Senior career1
Years Club App (Gls)*
1999–2002 Botafogo 0?0(?)
2002–2003 Vasco da Gama 0?0(?)
2003–2004 Juventus SP 0?0(?)
2004–2006 Akratitos F.C. 49(5)
2006–2010 Kerkyra F.C. 128(10)
2010- FC Rapid Bucharest 0(0)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Wikipedia είναι αδερφέ, γράφει όποιος θέλει. Ας περιμένουμε ανακοίνωση, αν και για εκεί πάει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρε σεις πότε(δεν πάει σε εσένα προσωπικά αδερφέ) πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι το wikipedia είναι πλέον αναξιόπιστη πηγή..
Έλεος πια..
Όποιος θέλει μπαίνει και γράφει ότι να ναι.. :evil:
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

MANIAKOS έγραψε:o salpi πως γλιτωσε απο τη ραπιντ απορω..... εχει υπογραψει σιγουρα.....???

Τι κινητρα τους δινουν οι ρουμανοι και πανε ολοι εκει??? :mrgreen:
Τις ρουμανες θες κι'αλλο? :P :P :lol: :P :lol:

Και ενα μικρο παραδειγμα χααχαχα

Εικόνα

Τελος οφ τοπικ

Δεν μου γεμιζε το ματι ο γκουσταβο παντως...καλητερα που εγινε ετσι θελω να πιστευω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”