Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
god4

Δημοσίευση από god4 »

με ολους τους τροπους θα βαζει γολ ο τριποδας....
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pegasos650 »

Λοιπον να το παιξω και εγω λιγο τρελιτσα γιατι ακουμε για παικταραδες
ελευθερους παικτες απο την Λαρισα,(και να μην ξαναγραφτει οτι δεν τον ηθελε ο Δωνης προπονητης της Λαρισας ειναι ο Ουζουνιδης)αρα το ειδε και αυτος το υλικο της Λαρισας......
Τωρα εαν ο Ζησης διαλεγει επιθετικο μετα δικα του στανταρ τοτε εχουμε προβλημα¨
Χρονιές Σύλλογος Πρωτάθλημα Κύπελλο Ευρώπη
1991 ως 1996 Ξάνθη 122 αγ. - 31 γκολ 2 αγ. - 0 γκολ
1996 ως Δεκ. 2000 ΠΑΟΚ 118 αγ. - 19 γκολ 21 αγ. - 6 γκολ 11 αγ. - 1 γκολ
Ιαν. 2001 ως Δεκ. 2003 Περούτζια 108 αγ. - 25 γκολ 10 αγ. - 3 γκολ 11 αγ. - 0 γκολ
Ιαν. ως Δεκ. 2004 Φιορεντίνα 20 αγ. - 4 γκολ 2 αγ. - 0 γκολ
2004-05 (β΄) Θέλτα Βίγκο 32 αγ. - 7 γκολ 1 αγ. - 0 γκολ
2005-06 (α΄) Φιορεντίνα 1 αγ. - 0 γκολ
2005-06 (β΄) Τορίνο 11 αγ. - 2 γκολ
2006-07 Ξάνθη 16 αγ. - 1 γκολ 3 αγ. - 0 γκολ 1 αγ. - 0 γκολ
2007-08 (α΄) ΠΑΟΚ 13 αγ. - 0 γκολ 1 αγ. 0 γκολ
ΣΥΝΟΛΟ 438 αγ. - 89 γκολ 41 αγ. - 9 γκολ 23 αγ. - 1 γκολ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 502 αγ. - 99 γκολ

Απο εκει και μετα η καραμελα μετα λεφτα¨
ενα χαρτι απο Φερναντες
δυο χαρτια απο Χριστοδουλοπουλο
ενα χαρτι Σικαμπαλα
Μας κανουν 4 χαρτια βλεπετε εσεις να εχει ξοδευτει εστω και ΕΝΑ στις μεταγραφες...και δεν αναφερω χορηγιες (Βγενοπουλου) διαρκειας,αποδεσμευσεις(που ελαφρινουν τον προ'υπολογισμο),εαν δεν ξεχρεωσεις σε 2 χρονια ας ειναι και σε 4 χρονια τι εγεινε??
Ενταξει δεν παιρνεις τον παικταρα που στο κατω κατω τα λεφτα του θα τα βγαλει εστω και απο τις φανελες,παρε μεταφραφες ουσιας αλλα και με προοπτικη( Τσιγκας,Σκοπελιτης,Γεωργιαδης) πιο ποδοσφαιρικη ομαδα σκαουτερ δεν εχει κανενας στην Ευρωπη τι να το κανω ομως....
Οι επιθετικοι που ηρθαν ειναι πολυ καλοι αλλα για τον Πανθρακικο που ανεβηκε στην Α' οχι για τον ΠΑΟΚ την μιζερια την φερνετε εσεις ,δωστε οραμα και κατι να ξεκουραστουν τα ματια μας....
Δεν εχω τιποτα με τον Θοδωρο εχω παρει διαρκειας και 300 μετοχες
αλλα επιτελους καντε και λιγο κρητικη μπας και ξυπνισουν στο κατω κατω εμεις ειμαστε οι κυριοι χορηγοι
http://www.indianbet.blogspot.com
alexei

Δημοσίευση από alexei »

ερχεται να γεμισει γκολ τα δυχτια, επιθετικος με 67 τελευταιες συμμετοχες και 6 γκολ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ε βρε γκρινιαρι θα παρεις και αλον απηθετικο γκολτζι.
Ξερεις τη σωμα εχει ο μπακαγιοκο???δεν πεφτει με τιποτα το θυριο θα γαμαει στην τουμπα.
alexei

Δημοσίευση από alexei »

Falegkos έγραψε:Ε βρε γκρινιαρι θα παρεις και αλον απηθετικο γκολτζι.
Ξερεις τη σωμα εχει ο μπακαγιοκο???δεν πεφτει με τιποτα το θυριο θα γαμαει στην τουμπα.
:lol: :lol: :lol: αντε καλα να δουμε :x :shock:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ θα παιξει μπαλα θελει δεν θελει το ταγαρι :lol: :lol: ,

Καλος ειναι παιδια μην μασατε.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

πηγασε ολα καλα αλλα μαλλον ουτε εσυ ξερεις ποια ειναι μεταγραφη ουσιας..
τσιγκας..>παικτης του παο που πηγαινει απο εδω και εκει δανεικος και ηθελε να φυγει απο τον παοκ
γεψργιαδης...>ποσα λεφτα θελει ο περουκας ξερεις?τα εχουμε?
σκοπελιτης..>ενας φιλος μου ηρακληδεας μου ελεγε τι το πηραμε αυτο το παλτο..β γερμανιας σε ομαδα που επεσε 2 γκολ δυο χρονια 15 συμμετοχες..εσυ θα ησουν ο πρωτος που θα εκραζε αν τον περναμε.

επισης η οικονομικη προσεγγιση σου πολυ μπακαλιστικη βρε αδερφε..ουτε ο πανελουδης δεν τα υπολογιζει ετσι..ακομα τα λεφτα απο τις μεταγραφες δεν ηρθαν.αν εσυ θελεις να τα ριξουν σε μεταγραφες..εγω προτιμαω να τα δωσουν ολα σε χρεη για να τελειωνουμε μια κ καλη..λες δηλαδη να τα βαζουν στην τσεπη τους κ οχι στις μεταγραφες?η θα κανουμε το αλλο που λες..?θα παμε πισω δυο χρονια τα χρεη..ειναι χρεη σε τριτους.να κινδυνευεις αναπασα στιγμη με προσφυγη στη φιφα..να σε βριζουν οι παικτες κ οι μανατζερ κ η αφερεγγυοτητα να συνεχιζετε...κ να μην ερχονται παικτες γνωστοι..κ ποσα αλλα..αυτα ειναι τα λιγοτερο σημαντικα..!!
σκεφτειτε λιγο πιο σφαιρικα..καλο θα σας κανει..
Άβαταρ μέλους
paok or death

Δημοσίευση από paok or death »

plakos4 έγραψε:υπομονηηηηηη για να τον πηραν κατι θα ξερουν
nai opos ikseran kai gia ton salmon...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

σωστοοοοοοοςςςς
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

σωστοοοοοος..
αυτος ειναι ο παοκ!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

λαλαλλαλαλαλαλ
λαλαλαλλαλαλαλα ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ
ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ :)
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

gagas έγραψε:πηγασε ολα καλα αλλα μαλλον ουτε εσυ ξερεις ποια ειναι μεταγραφη ουσιας..
τσιγκας..>παικτης του παο που πηγαινει απο εδω και εκει δανεικος και ηθελε να φυγει απο τον παοκ
γεψργιαδης...>ποσα λεφτα θελει ο περουκας ξερεις?τα εχουμε?
σκοπελιτης..>ενας φιλος μου ηρακληδεας μου ελεγε τι το πηραμε αυτο το παλτο..β γερμανιας σε ομαδα που επεσε 2 γκολ δυο χρονια 15 συμμετοχες..εσυ θα ησουν ο πρωτος που θα εκραζε αν τον περναμε.

επισης η οικονομικη προσεγγιση σου πολυ μπακαλιστικη βρε αδερφε..ουτε ο πανελουδης δεν τα υπολογιζει ετσι..ακομα τα λεφτα απο τις μεταγραφες δεν ηρθαν.αν εσυ θελεις να τα ριξουν σε μεταγραφες..εγω προτιμαω να τα δωσουν ολα σε χρεη για να τελειωνουμε μια κ καλη..λες δηλαδη να τα βαζουν στην τσεπη τους κ οχι στις μεταγραφες?η θα κανουμε το αλλο που λες..?θα παμε πισω δυο χρονια τα χρεη..ειναι χρεη σε τριτους.να κινδυνευεις αναπασα στιγμη με προσφυγη στη φιφα..να σε βριζουν οι παικτες κ οι μανατζερ κ η αφερεγγυοτητα να συνεχιζετε...κ να μην ερχονται παικτες γνωστοι..κ ποσα αλλα..αυτα ειναι τα λιγοτερο σημαντικα..!!
σκεφτειτε λιγο πιο σφαιρικα..καλο θα σας κανει..
ΟΤσιγκας ειναι (ηταν παικτης του ατρομητου)το εαν ειναι καλος ή οχι το λενε προπονητες οχι μονο εγω
Γεωργιαδης ολη αυτη την σαρα και τη μαρα που εχεις μπορεις να την δωσεις στον Πανσερα'ικο αλλωστε Αραμπατζη Μελισση πωσ πηρες δεν ηταν ο περουκας.
Σκοπελιτης μαλον μπερδεβεσε ειναι αμυντικο χαφ πεσ στον φιλο σου
Οσο για το αλλο δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα εαν εχεις ενα δανειο το κανεις σε 10 χρονια για να μπορεις να ζησεις...ετσι θα κανει και οΠΑΟΚ
για να μπορει να παιζει μπαλλα οχι κλωτσοσκουφι....
Στο κατω κατω ας μας στα χαρισουν σε 3χρονια πως καναν σε ολλους??????
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Lazarako σαν να βλεπω στην σφαιρα μου να ερχεσε πισω για τα ανταλαγματα του Αθανασιαδη....μην κλαις ομως ενταξει!!!!
ΑΝΤΕ τρεχατε για μεταγραφες τωρα γιατι μας βλεπω με τον Μπαλαφα και το Ηλιαδη στο κεντρο παλι (πολυ αργει του Βερον)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

πηγασε ουτε ο βερον θα ερθει..θα παρουμε δανεικο τον αγριτη..(αμυντικο χαφ ε??κοιτα τι μαθαινει κανεις..καλοκαιριατικα)
βλεπω ως περηφανος παοκτσης γουσταρεις να παρακαλας κατι οικοδομους κ κατι τσιγκες που δεν γουσταρουν να φορανε τη φανελα σου..ο τσιγκας τοσο παικταρας πυ ειναι γιατι δεν τον κραταει ο βαζελος κ προτιμαει να δωσει 4 για τον λαζαρο και 2 για τον κλειτον(μην τρελαθουμε,αλλη πατατα για λογους ενθουσιασμου,2 εκ.ευρω)??
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ουτε τη διαρκεια του συμβολαιου δεν βρηκανε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”