Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
Παιδιά δεν νομίζω οτι είναι τόσο κακό το άρθρο του Κόλκα.. ας μην είμαστε άδικοι, όταν τα λένε όλα καλά οτυς κ΄ραζουμε οτι παίρνουν χαρτάκι και sms και όταν κράζουν , τους λέμε οτι είναι προβληματικοί και για εξορία. Νομίζω οτι έχει δίκιο σ αυτό που λέει για την επικοινωνιακή πολιτική. Αυτό που καίει κυρίως τώρα την ομάδα είναι οτι δεν έχει ρευστότητα. Και μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι αρνητικός ο ισολογισμός, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει φράγκα ΤΩΡΑ. Δηλαδή δεν έχει για προκαταβολές, έκτακτα έξοδα κλπ. Γι αυτό είναι αρκετά μεγάλη η ανάγκη να πουληθεί κάποιος.. Δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει πώληση (δεν θα με χαλούσε και τόσο), αλλά το θεωρώ σχετικά δύσκολο. Γενικά όμως με το άρθρο συμφωνώ, γιατί δεν μου λέει κάτι διαφορετικό απ αυτό που βλέπω και μόνος μου. Οτι ακουλουθείται μια τακτική, που τους φθείρει ψυχολογικά τους ίδιους τους υπεύθυνους της διοίκησης, και δεν κάνει απαραίτητα άμεσο κακό στο αγωνιστικό τμήμα. Νομίζω αυτή την ανοχή που δείχνει η διοίκηση, την βλέπουμε όλοι και προσωπικά τη θεωρώ χαζή. Το μέλλον θα δείξει..
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Τώρα τα λέμε αυτά...shark4 έγραψε:Πρωτα απο ολα και μονο η λεξη " ξεφορτωμα " για παικτες τυπου Κοντρερας αλλα -γιατι οχι- και για Μουσλιμοβιτς ειναι τουλαχιστον αστοχη .
Τον οικοδομο ξεφορτωνεσαι , τον Μελισση ξεφορτωνεσαι . Τον Κοντρερας -αν θελεις - τον πουλας ακριβα ως μεταγγραφη .
Αδερφέ θέλεις να σου θυμίσω τι λεγόταν τότες?? όταν πουλήθηκαν αυτοί οι παίχτες??
Για ξεπούλημα και περήφανες πωλήσεις??
ότι αν θέλουμε να κάνουμε σοβαρή ομάδα πρεπει να την στηρίξουμε επάνω σε τέτοιους παίχτες???
Εδώ μέσα είχε γίνει της π@@@νας το κάγκελο!!
Και ποιο το αποτέλεσμα?Εφυγαν και ο ΠΑΟΚ πήγε μπροστά με τα φράγκα που ήρθαν..
Και γω (καρα)γουστάρω τον Κοντρερας αλλά αν είναι να ρθει καλυτερος του και ανασανει η ομαδα οικονομικά στο καλο!
Και για να μην είμαι οφ τοπικ ένα σχόλιο και για τον κόλκα..
Κάποιοι μπορει να μην τον γουστάρετε για το στυλ του,την φάτσα του,τις απόψεις του ή ότι άλλο θέτε.. αλλλά ρε
παιδιά το να του καταλογίζετε όλα τα δεινα του ΠΑΟΚ δεν μπορώ να το καταλάβω!
Έχουμε πραγματικούς έχθρους τον τελευταιο καιρό απέναντι στην ομάδα και ούτε μύτη ανοίγει..
και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κάθε δημοσιογράφο!
Παιδιά ο Κόλκας πέρα από τη δημοσιογραφική του ιδιότητα γράφει ως οπαδός του ΠΑΟΚ κι όπως κρίνει αυτός τα γεγονότα που βιώνει καθημερινά μέσα στην ομάδα.
Καλώς ή κακώς είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που είναι τόσο "χωμένος" στην ΠΑΕ.
Καλώς ή κακώς γνωρίζει πολύ περισσότερα απ' ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα.
Αν πει και μια κουβέντα παραπάνω δε χάλασε κι ο κόσμος...το ίδιο κάνουμε όλοι μας άλλωστε.
Κι αυτός ΠΑΟΚ είναι και την πονάει την ομάδα.
Καλώς ή κακώς είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που είναι τόσο "χωμένος" στην ΠΑΕ.
Καλώς ή κακώς γνωρίζει πολύ περισσότερα απ' ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα.
Αν πει και μια κουβέντα παραπάνω δε χάλασε κι ο κόσμος...το ίδιο κάνουμε όλοι μας άλλωστε.
Κι αυτός ΠΑΟΚ είναι και την πονάει την ομάδα.
Προσωπικα περι πωλησης Μελισση -οικοδομου ποσως με ειχε απασχολησει . Και μακαρι να ερθουν και αλλες τετοιες ευκαιριες ...Σιγα μην θεωρουσα" ξεπουλημα " τον οικοδομο που πηγε στον βαζελο και ο Τεν κατε τον εμαθε να βαραει κορνερ... Ο δε Μελισσης αστα να πανε ...
Και οι δημοσιογραφοι φιλε μου και ειδικα οι φιλα προσκειμενοι στον ΠΑΟΚ παιζουν και αυτοι τον ρολο τους.
Ελεγε ο αλλος ο φιλος περι επικοινωνιακης τακτικης . Τα πραγματα ειναι απλα / Εισαι γαυρος -βαζελος ??? ΟΧΙ . Μονο αυτοι εχουν μεσα -πανελληνιας εμβελειας - να προωθησουν την εικονα της ομαδας τους . Κακα τα ψεμματα .
Ποιος να βοηθησει στην επικοινωνιακη τακτικη ???? Οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ που καθε μερα αλλαζουν 3-4 γνωμες πανω στο ιδιο θεμα ???? Που ειναι η βοηθεια τους ?????
Αυτοι που με κατι αρθρακια της πλακας και κατι εκπομπες της π@υτσας , δεν δηλητηριαζουν τον κοσμο ??? Ο εχθρος και ο εχθρος .. Δηλαδη ολοι αυτοι ειναι φιλοι ?????
Δηλαδη ποσο καλο εχει κανει ο Κολκας και ο καθε Κολκας στον ΠΑΟΚ ???? Ποια ειναι η αρωγη του ????
Γραφει 2-3 απλα και ησυχα πραγματακια στην εφημεριδα του .( εκει δεν εχει αστεια ) και μετα παιρνει σβαρνα τα μπλογκ και τα ραδιοφωνα ( τα τοπικα , εχει σημασια ) και αναλογως λεει τα δικα του ...
Μιλαει για επικοινωνιακη πολιτικη , την στιγμη που δεν υπαρχει μια ...
Ημαρτον πια με τους ξερολες και τους αμορφωτους ... Τρια χρονια δεν αφησαν παικτες , προπονητη σε χλωρο κλαρι και τωρα μιλανε για" οικοδομημα ΠΑΟΚ " .
Μια και μιλατε για " χωσιματα" ..ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ???Γιατι σαν δημοσιογ.. μπαινει τζαμπα ..
Το μονο που ξερουν ειναι να φτιαχνουν διαδυκτυακες και ραδιοφωνικες αρενες και δωστου τηλεφωνα και δωστου μηνυματα ...
Αμα ειναι ετσι οι " φιλοι" τι να τους κανεις τους εχθρους !!!! Ολοι με το " δακτυλο υψωμενο" και ταχα -δηθεν υποδειξεις ...
Και οι δημοσιογραφοι φιλε μου και ειδικα οι φιλα προσκειμενοι στον ΠΑΟΚ παιζουν και αυτοι τον ρολο τους.
Ελεγε ο αλλος ο φιλος περι επικοινωνιακης τακτικης . Τα πραγματα ειναι απλα / Εισαι γαυρος -βαζελος ??? ΟΧΙ . Μονο αυτοι εχουν μεσα -πανελληνιας εμβελειας - να προωθησουν την εικονα της ομαδας τους . Κακα τα ψεμματα .
Ποιος να βοηθησει στην επικοινωνιακη τακτικη ???? Οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ που καθε μερα αλλαζουν 3-4 γνωμες πανω στο ιδιο θεμα ???? Που ειναι η βοηθεια τους ?????
Αυτοι που με κατι αρθρακια της πλακας και κατι εκπομπες της π@υτσας , δεν δηλητηριαζουν τον κοσμο ??? Ο εχθρος και ο εχθρος .. Δηλαδη ολοι αυτοι ειναι φιλοι ?????
Δηλαδη ποσο καλο εχει κανει ο Κολκας και ο καθε Κολκας στον ΠΑΟΚ ???? Ποια ειναι η αρωγη του ????
Γραφει 2-3 απλα και ησυχα πραγματακια στην εφημεριδα του .( εκει δεν εχει αστεια ) και μετα παιρνει σβαρνα τα μπλογκ και τα ραδιοφωνα ( τα τοπικα , εχει σημασια ) και αναλογως λεει τα δικα του ...
Μιλαει για επικοινωνιακη πολιτικη , την στιγμη που δεν υπαρχει μια ...
Ημαρτον πια με τους ξερολες και τους αμορφωτους ... Τρια χρονια δεν αφησαν παικτες , προπονητη σε χλωρο κλαρι και τωρα μιλανε για" οικοδομημα ΠΑΟΚ " .
Μια και μιλατε για " χωσιματα" ..ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ???Γιατι σαν δημοσιογ.. μπαινει τζαμπα ..
Το μονο που ξερουν ειναι να φτιαχνουν διαδυκτυακες και ραδιοφωνικες αρενες και δωστου τηλεφωνα και δωστου μηνυματα ...
Αμα ειναι ετσι οι " φιλοι" τι να τους κανεις τους εχθρους !!!! Ολοι με το " δακτυλο υψωμενο" και ταχα -δηθεν υποδειξεις ...
Μετά την ύπουλη αναφορά του στον Κοντρέρας για το ματς στο Χαριλάου, έχουμε και το πέσιμο σε Βερόν και Μούσλι με τρόπο να στρέψει όλους τους οπαδούς ενάντια στους παίκτες.
Καλώς ή κακώς προσπαθεί να διαμορφώσει απόψη για διάφορα θέματα αδερφε...και όταν συμπεριφέρεται από τη μία σαν εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ και από την άλλη ως ΠΑΟΚάρχης που ξέρει και τα των συνδέσμων και όσα συμβαίνουν γενικά στον ΠΑΟΚ, γράφοντας αυτά που γράφει είναι τραγικό....ένας κόλκας να δίνει συμβουλές στον ΤΕΟ και να φαίνεται ''βασιλικότερος του Βασιλέως''...
Αλλά όχι όλο τον καιρό ήταν καλός ο Κόλκας για τις απόψεις τους και μιλούσε σωστά, ε; Επειδή έγραφε ωραία λογάκια για τα αυτάκια μας, ε;
Λες και δε μαθαίνεται στο χωριό μας ο ρόλος του μαζί με τον Βασιλόπουλο και ότι πάνε να καπελώσουν όλο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Αλλά όχι είμαστε κακοί και βάζουμε εμπόδια όσοι λέγαμε αντίθετα με τον Κόλκα...
Αποστάσεις λαίμαι από όλους τους ΑΡΔ...είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που δε πρέπει ούτε την πόρτα των γραφείων του ΠΑΟΚ να κοιτάνε...Σιγά τον Κόλκα ρε...κλώτησε μία φορά τη μπάλα κι έγινε μάγκας

υγ Respect στον shark και στον kos για τις απαντήσεις που δίναν από πάντα στα κείμενά του..
Καλώς ή κακώς προσπαθεί να διαμορφώσει απόψη για διάφορα θέματα αδερφε...και όταν συμπεριφέρεται από τη μία σαν εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ και από την άλλη ως ΠΑΟΚάρχης που ξέρει και τα των συνδέσμων και όσα συμβαίνουν γενικά στον ΠΑΟΚ, γράφοντας αυτά που γράφει είναι τραγικό....ένας κόλκας να δίνει συμβουλές στον ΤΕΟ και να φαίνεται ''βασιλικότερος του Βασιλέως''...
Αλλά όχι όλο τον καιρό ήταν καλός ο Κόλκας για τις απόψεις τους και μιλούσε σωστά, ε; Επειδή έγραφε ωραία λογάκια για τα αυτάκια μας, ε;
Λες και δε μαθαίνεται στο χωριό μας ο ρόλος του μαζί με τον Βασιλόπουλο και ότι πάνε να καπελώσουν όλο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Αλλά όχι είμαστε κακοί και βάζουμε εμπόδια όσοι λέγαμε αντίθετα με τον Κόλκα...
Αποστάσεις λαίμαι από όλους τους ΑΡΔ...είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που δε πρέπει ούτε την πόρτα των γραφείων του ΠΑΟΚ να κοιτάνε...Σιγά τον Κόλκα ρε...κλώτησε μία φορά τη μπάλα κι έγινε μάγκας

υγ Respect στον shark και στον kos για τις απαντήσεις που δίναν από πάντα στα κείμενά του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 22 Ιουν 2010, 19:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
gash04 έγραψε:Το πρόβλημα μήπως είναι ότι δεν είναι χωμένος στην ΠΑΕ Πλάτων?
Ίσως... Εννοούσα πολύ περισσότερο ότι αυτός είναι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που μαθαίνει κάτι νέο, πριν το μάθουμε οι υπόλοιποι.
rainmaker έγραψε:Παιδιά δεν νομίζω οτι είναι τόσο κακό το άρθρο του Κόλκα.. ας μην είμαστε άδικοι, όταν τα λένε όλα καλά οτυς κ΄ραζουμε οτι παίρνουν χαρτάκι και sms και όταν κράζουν , τους λέμε οτι είναι προβληματικοί και για εξορία. Νομίζω οτι έχει δίκιο σ αυτό που λέει για την επικοινωνιακή πολιτική. Αυτό που καίει κυρίως τώρα την ομάδα είναι οτι δεν έχει ρευστότητα. Και μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι αρνητικός ο ισολογισμός, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει φράγκα ΤΩΡΑ. Δηλαδή δεν έχει για προκαταβολές, έκτακτα έξοδα κλπ. Γι αυτό είναι αρκετά μεγάλη η ανάγκη να πουληθεί κάποιος.. Δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει πώληση (δεν θα με χαλούσε και τόσο), αλλά το θεωρώ σχετικά δύσκολο. Γενικά όμως με το άρθρο συμφωνώ, γιατί δεν μου λέει κάτι διαφορετικό απ αυτό που βλέπω και μόνος μου. Οτι ακουλουθείται μια τακτική, που τους φθείρει ψυχολογικά τους ίδιους τους υπεύθυνους της διοίκησης, και δεν κάνει απαραίτητα άμεσο κακό στο αγωνιστικό τμήμα. Νομίζω αυτή την ανοχή που δείχνει η διοίκηση, την βλέπουμε όλοι και προσωπικά τη θεωρώ χαζή. Το μέλλον θα δείξει..
+1 και επισης για το κατα ποσο υπηρχε ελλειπης επικοινωνιακη διαχειριση του Σαλπι συμφωνω οσο δεν παει...επειδη καποιοι καλως η κακως δεν γουσταραν (κατι που ξεραμε κανα μηνα τωρα) εγινε η μεταγραφη σχεδον στα κρυφα ενω θα μπορουσαμε να ειχαμε πολλα επικοινωνιακα οφελη
1.Την αποκτηση πρωτοκλασατου παικτη απτον περσινο πρωταθλητη ελλαδος , τον οποιον παρακαλαγαν να κατσει
2.ετσι οπως εγινε η μεταγραφη φανηκε σαν να το κανε ο μητσος απο φιλοτιμο (ασχετως αν ειναι ετσι ) και ηρθε απο την πρωτευουσα στο χωριο του (επικοινωνιακο φαουλ)
3.ο Κολκας λεει για τις νεες γενιες , επισης πολυ σωστο , να δουν τα πιτσιρικια και πανω αλλα και στην αθηνα οτι ''κοιτα ο ΠΑΟΚ πηρε τον σαλπιγγιδη'' μεγαλη ομαδα κτλ κτλ (υστερουμε απιστευτα εκει , ρωτηστε νοτιους αν εχουν μικρα παιδια η αδερφια ποσο ΠΑΟΚ ''βλεπουν'' σε tv και μμε γενικα και θα καταλαβετε)
4.και τελος , προς επενδυτες αυτο το φαουλ , φανηκε οτι ειμαστε , καλως η κακως παλι , ενα σωματειο οπου οι οργανωμενοι , ακομα και μπροστα στην αντικειμενικη προοδο (αγωνιστικα δλδ) του συλλογου αμα δεν γουσταρουν βγαζουν και μια ανακοινωση οτι θα γινει τανασπου αμα ερθει ο κοντος.
εν τελει μη κραζουμε τον κολκα τουλαχιστον σε αυτο με το κατα ποσο η επικοινωνιακη διαχειριση της μεταγραφης σαλπι ηταν κακη, και βεβεα συμφωνω και με τα αλλα που λεει κ ο κολκας και ο αδελφπς πανω..
Στην απεξω τον εχουν και εχει στραβωσει τιποτα δεν μαθαινει πρωτος,αυτο ομως οπως εχω ξαναπει δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει την ομαδα.Platon έγραψε:gash04 έγραψε:Το πρόβλημα μήπως είναι ότι δεν είναι χωμένος στην ΠΑΕ Πλάτων?
Ίσως... Εννοούσα πολύ περισσότερο ότι αυτός είναι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που μαθαίνει κάτι νέο, πριν το μάθουμε οι υπόλοιποι.
Θα επαναλαβω οτι η αφελεια του τον οδηγει σε καποια τελειως αστοχα δημοσιευματα.
Αλλα θα συμφωνησω οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτος το προβλημα.
hxc4life έγραψε:rainmaker έγραψε:Παιδιά δεν νομίζω οτι είναι τόσο κακό το άρθρο του Κόλκα.. ας μην είμαστε άδικοι, όταν τα λένε όλα καλά οτυς κ΄ραζουμε οτι παίρνουν χαρτάκι και sms και όταν κράζουν , τους λέμε οτι είναι προβληματικοί και για εξορία. Νομίζω οτι έχει δίκιο σ αυτό που λέει για την επικοινωνιακή πολιτική. Αυτό που καίει κυρίως τώρα την ομάδα είναι οτι δεν έχει ρευστότητα. Και μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι αρνητικός ο ισολογισμός, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει φράγκα ΤΩΡΑ. Δηλαδή δεν έχει για προκαταβολές, έκτακτα έξοδα κλπ. Γι αυτό είναι αρκετά μεγάλη η ανάγκη να πουληθεί κάποιος.. Δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει πώληση (δεν θα με χαλούσε και τόσο), αλλά το θεωρώ σχετικά δύσκολο. Γενικά όμως με το άρθρο συμφωνώ, γιατί δεν μου λέει κάτι διαφορετικό απ αυτό που βλέπω και μόνος μου. Οτι ακουλουθείται μια τακτική, που τους φθείρει ψυχολογικά τους ίδιους τους υπεύθυνους της διοίκησης, και δεν κάνει απαραίτητα άμεσο κακό στο αγωνιστικό τμήμα. Νομίζω αυτή την ανοχή που δείχνει η διοίκηση, την βλέπουμε όλοι και προσωπικά τη θεωρώ χαζή. Το μέλλον θα δείξει..
+1 και επισης για το κατα ποσο υπηρχε ελλειπης επικοινωνιακη διαχειριση του Σαλπι συμφωνω οσο δεν παει...επειδη καποιοι καλως η κακως δεν γουσταραν (κατι που ξεραμε κανα μηνα τωρα) εγινε η μεταγραφη σχεδον στα κρυφα ενω θα μπορουσαμε να ειχαμε πολλα επικοινωνιακα οφελη
1.Την αποκτηση πρωτοκλασατου παικτη απτον περσινο πρωταθλητη ελλαδος , τον οποιον παρακαλαγαν να κατσει
2.ετσι οπως εγινε η μεταγραφη φανηκε σαν να το κανε ο μητσος απο φιλοτιμο (ασχετως αν ειναι ετσι ) και ηρθε απο την πρωτευουσα στο χωριο του (επικοινωνιακο φαουλ)
3.ο Κολκας λεει για τις νεες γενιες , επισης πολυ σωστο , να δουν τα πιτσιρικια και πανω αλλα και στην αθηνα οτι ''κοιτα ο ΠΑΟΚ πηρε τον σαλπιγγιδη'' μεγαλη ομαδα κτλ κτλ (υστερουμε απιστευτα εκει , ρωτηστε νοτιους αν εχουν μικρα παιδια η αδερφια ποσο ΠΑΟΚ ''βλεπουν'' σε tv και μμε γενικα και θα καταλαβετε)
4.και τελος , προς επενδυτες αυτο το φαουλ , φανηκε οτι ειμαστε , καλως η κακως παλι , ενα σωματειο οπου οι οργανωμενοι , ακομα και μπροστα στην αντικειμενικη προοδο (αγωνιστικα δλδ) του συλλογου αμα δεν γουσταρουν βγαζουν και μια ανακοινωση οτι θα γινει τανασπου αμα ερθει ο κοντος.
εν τελει μη κραζουμε τον κολκα τουλαχιστον σε αυτο με το κατα ποσο η επικοινωνιακη διαχειριση της μεταγραφης σαλπι ηταν κακη, και βεβεα συμφωνω και με τα αλλα που λεει κ ο κολκας και ο αδελφπς πανω..
Έστω να συμφωνήσω ότι ο Κόλκας είναι καλο παιδί, αγαπάει τον ΠΑΟΚ, δεν γραφει υστερόβουλα και ότι το PAOK24 είναι σχεδόν ότι είναι το PAOKMANIA (δεν το εννοώ...κάνω έναν χοντροκομμένο "παραληρισμο" απλώς).
Εάν όμως αυτός σε "μαχαιρώνει" κατ' αυτόν τον τρόπο σήμερα, οι υπόλοιποι που δεν είναι φίλοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει πυρηνικές βόμβες κατά της διοίκησης και μόλις γίνει μια στραβή θα ξαμοληθούν...
Και τώρα που σκέφτηκα όλους αυτούς που περιμένουν στη γωνια είπα να φάω και κάτι μπισκότα ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ που όλο και συναντάω μπροστά μου.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τρί 22 Ιουν 2010, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ γκίκα οι τελευταίες παράγραφοι είναι σαν να σε σφυρίζει ο σπάθας και μετά από 90 λεπτά σκίσιμο να σου λέει...συγγνώμηgika έγραψε:Μήπως δεν διαβάσατε τις τελευταίες 2-3 παραγράφους;
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Αν δεν τα έλεγε τον λέτε γραφείο τύπου της ΠΑΕ.
Αν τα λέει τον λέτε εχθρό...
Αποφασίστε...
Αν τα λέει τον λέτε εχθρό...
Αποφασίστε...
Κάτσε ρε φιλε.. με έχεις δει ποτε να σχολιάζω τον Κόλκα??
Καταρχήν είναι η πρώτη φορα που σχολιάζω άρθρο του...
Μη τσουβαλιάζεις έτσι...χαλάρωσε
Καταρχήν είναι η πρώτη φορα που σχολιάζω άρθρο του...
Μη τσουβαλιάζεις έτσι...χαλάρωσε