Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

:|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Δευ 04 Ιουν 2012, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Αν διαβαζεις, συλληπητηρια.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η παρουσίαση, το Μουντιάλ και η αφέλεια του ρεπορτάζ

Ο Μάριο Μπερέτα φτάνει στη Θεσσαλονίκη αύριο στις 12 το μεσημέρι, έτσι ώστε να γευτεί για πρώτη φορά τον ελληνικό καύσωνα. Στοιχείο που απ ότι φαίνεται θα τον ακολουθήσει και στο μεταγραφικό σκέλος της τρέχουσας περιόδου, αφού το χρήμα δεν ρέει άφθονο στους Θεσσαλονικείς.
Ο 51χρονός Ιταλός τεχνικός θα παρουσιαστεί λίγες ώρες μετά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 5μμ και τότε θα καταλάβουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό για το τι άνθρωπος είναι. Υπάρχει η εμπειρία άλλωστε στο θέμα αυτό. Τόσους προπονητές γνωρίσαμε.
Δύο μέρες μετά την παρουσίαση του Μάριο Μπερέτα, ο ΠΑΟΚ θα είναι στραμμένος στο Μουντιάλ. Κυρίως στον αγώνα της Χιλής.
Εκεί, ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται να είναι βασικός ως ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες των Χιλιανών. Σε κάθε κλέψιμό του, θα υπάρχουν αγκαλιές, σε κάθε ποιοτική κάθετη πάσα συγκίνηση, αν πετύχει κανά γκολ, προβλέπουμε και κλάματα.
Η ανάγκη του ΠΑΟΚ να πουλήσει παίκτη και μάλιστα άμεσα για να προχωρήσει στις μεταγραφές πρώτης γραμμής, είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
Ναι, οι δύο πρώτοι υποψήφιοι είναι οι Κοντρέρας – Μουσλίμοβιτς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι κακοί παίκτες. Απλά οι ανάγκες της ομάδας είναι άλλες τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Την ίδια στιγμή, ο Ζαγοράκης σε συνεργασία με τη διοίκησή του, καλείται να βρει ρευστό, πλην της πώλησης. Χορηγία φανέλας δεν υπάρχει, τα έργα της Τούμπας ήταν ένα εξτρά ηχηρό χαστούκι εκτός προγραμματισμού, η εφορία αυξάνεται, τα διαρκείας δεν τραβάνε και όλα πάνε στραβά κι ανάποδα. Εννοείται πως δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους εκατό επιχειρηματίες να … σιγοντάρει οικονομικά.
Όλα αυτά, αναγκάζουν τον Βρύζα να κρατάει τα καλά του χαρτιά «παγωμένα» και βέβαια όσο περνάει ο καιρός ένα – ένα να λιώνουν. Μάρκος Αντόνιο αντίο, Γέστε καλά θα ήταν αλλά δύσκολα, όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Ειδικά για δεξιά… υπάρχουν δύο «μωρά στη φωτιά».
Η Κέλυ Αραούζου στο κολύμπι μας, θα πεταχτεί μία βόλτα από Βουδαπέστη για το ευρωπαϊκό και από Κεμπέκ για το παγκόσμιο, αφού αυτό το γνήσιο τέκνο του συλλόγου έπιασε το όριο στα δέκα χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης.
Την ίδια στιγμή στο μπάσκετ κατάφεραν σε μία χρονιά εξυγίανσης να διατηρήσουν το ίδιο άνοιγμα. Που να ρίσκαραν κιόλας.
Εντωμεταξύ, σιγά μην είχαν πιάσει τον Μπατατούδη. Καλά που υπάρχει το ΠΑΟΚτσάκι ο Τέλλογλου και μαθαίνουμε τα κανονικά νέα.
Ο Μπάτμαν, πήγε να ανανεώσει το διαβατήριό του στο ελληνικό προξενείο στη Λιβύη και έφυγε σαν κύριος. Θα ήταν αστείο να πιστέψουμε πως πιάστηκε ο Μπατατούδης, ειδικά όλοι εμείς που ζήσαμε εκείνα τα Σαββατοκύριακα γεμάτα λαμόγια μέσα στην Ιντερσάτ, όπως και τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της συγκεκριμένης εταιρίας.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=440
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κρατιέμαι τόσο καιρό να μη κάνω καμία αναφορά σε μία υπόθεση που γνωρίζω πως είναι τελειωμένη. Αναφέρομαι στη περίπτωση της απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία ουσιαστικά έχει δρομολογηθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε, ο πρόεδρος το ίδιο, ο τεχνικός διευθυντής το ίδιο και πάει λέγοντας.

Δεν ήθελα να γυρίσει κάποιος και να πει αυτή τη βλακεία του στυλ, «προετοιμάσατε το κλίμα, φέρατε τον παίκτη» κτλ, αφού παραδοσιακά για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ φταίνε οι δημοσιογράφοι του. Ακόμη και για τα καλά, που παρουσιάζονται σα δεινά από μερίδα οπαδών.

Είναι αστείο, να πιστεύει ο κόσμος πως οι δημοσιογράφοι μπορούν να επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό μία καθαρά ποδοσφαιρική διοίκηση σα τη δική μας. Δηλαδή τι να πεις στον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα; Πως αυτός είναι καλός παίκτης και πως αν διαφωνούν δεν βλέπουν μπροστά τους; Γελοιότητες.

Ο Σαλπιγγίδης κατηγορείται για χίλια δύο, από ανθρώπους που πιθανότατα γνωρίζουν τη μισή αλήθεια και δεν είναι διατεθειμένοι να την μάθουν ολόκληρη.

Όπως όμως αυτοί έχουν δικαίωμα να μην τον θέλουν, έχω και εγώ δικαίωμα να τον θέλω. Και επειδή σε κάποιες ανακοινώσεις έγινε αναφορά σε παπαγαλάκια δημοσιογράφους, θα πρέπει να κατανοήσουν οι συντάκτες τους πως το έργο είναι λίγο πιο απλό απ όσο νομίζουν.

Όπως εσύ δεν τον γουστάρεις, εγώ τον γουστάρω. Όπως εσύ θεωρείς ότι σε πούλησε, εγώ θεωρώ πως με πούλησε ο τότε μεγαλομέτοχος. Πιο απλά δε γίνεται και απορώ με τη διάθεση κόντρας που υπάρχει μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Διακρίνω ένα ακόμη μέτωπο έντασης στις τάξεις του συλλόγου. Αυτή τη φορά μέσα από μία διάθεση του Α.Σ. να κάνει διαχειριστικό έλεγχο στη ΠΑΕ.

Το να γίνει απλά ένας οικονομικός έλεγχος, είναι κάτι που το θέλει και η ΠΑΕ και για αυτόν τον λόγο όταν έγινε κουβέντα με τους οργανωμένους, ο Ζαγοράκης τους είπε η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Ο διαχειριστικός έλεγχος είναι κάτι διαφορετικό. Έναν βλάκα να βάλεις να συμμετέχει σε αυτόν, μπορεί να σε κάνει μπουρδέλο. Και γιατί δώσαμε τόσα λεφτά εδώ και γιατί τόσα εκεί και πάει λέγοντας. Όλα αυτά χωρίς να ξεχνάμε πως η ΠΑΕ ελέγχεται όποτε πρέπει από ορκωτούς λογιστές.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει έναν εκνευρισμό στη ΠΑΕ, η οποία πλην των υπολοίπων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει, βλέπει και τον Κατσαρή να σηκώνει μία αναίτια σημαία επανάστασης.

Αρχίζω να πιστεύω με αυτά που βλέπω, πως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε βήματα προόδου, πως είναι υπό διάλυση και πως στις 27 ή 28 Ιουλίου θα παίξει για το ιντερτότο.

Γεμίσαμε σωτήρες, προβληματισμένους, κριτές των πάντων και βέβαια ανώριμους για να διαχειριστούν την εξέλιξη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα μειωμένα έσοδα, αλλά και τις εκ των έσω τρικλοποδιές.

Αναφέρομαι σε όλα αυτά, γιατί βλέπω την ένταση να έρχεται. Ήδη κινήσεις έχουν γίνει, ενώ υπάρχει ζυμώσεις ενόψει της συνέντευξης Τύπου που θα παραθέσει η διοίκηση.

Μέχρι τα τέλη του μηνός πρέπει να έχει καθαρίσει η μπουγάδα. Όσο ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του δεν μιλούν, τόσο αυξάνεται η πρόκληση από τους παρατρεχάμενους. Και επειδή η εποχή είναι πολύ δύσκολη, το κλίμα που θα πρέπει να υπάρχει όταν θα πάμε να παίξουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, δεν θα πρέπει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που υπήρχε πέρυσι την ίδια εποχή.

Τα λεφτά των ομίλων, είτε του ένα, είτε του άλλου, δεν είναι απλάσημαντικά, είναι σωτήρια.
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... F%85%CE%BD

υγ
Καιρός ήταν να γράψει κάτι σωστό.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Από τα καλά άρθρα του.
Κι εγώ ανυπομονώ γι αυτή τη ρημάδα την συνέντευξη τύπου. Θέλω πραγματικά να δω τι νιώθει ο σκύλος.
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Κρατιέμαι τόσο καιρό να μη κάνω καμία αναφορά σε μία υπόθεση που γνωρίζω πως είναι τελειωμένη. Αναφέρομαι στη περίπτωση της απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία ουσιαστικά έχει δρομολογηθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε, ο πρόεδρος το ίδιο, ο τεχνικός διευθυντής το ίδιο και πάει λέγοντας.

Δεν ήθελα να γυρίσει κάποιος και να πει αυτή τη βλακεία του στυλ, «προετοιμάσατε το κλίμα, φέρατε τον παίκτη» κτλ, αφού παραδοσιακά για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ φταίνε οι δημοσιογράφοι του. Ακόμη και για τα καλά, που παρουσιάζονται σα δεινά από μερίδα οπαδών.

Είναι αστείο, να πιστεύει ο κόσμος πως οι δημοσιογράφοι μπορούν να επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό μία καθαρά ποδοσφαιρική διοίκηση σα τη δική μας. Δηλαδή τι να πεις στον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα; Πως αυτός είναι καλός παίκτης και πως αν διαφωνούν δεν βλέπουν μπροστά τους; Γελοιότητες.
εχω μπερδευτει. δεν εχω καταλαβει εαν ο κολκας κανει τον βλακα ή εαν μας περναει για βλακες.
οσοι κατηγορουν τους δημοσιογραφους οτι προετοιμασαν το κλιμα, περα απο το οτι εχουν δικαιο, δεν τους κατηγορουν οτι πιεσαν ή προτιναν τον ζαγορακη και τον βρυζα να φερουν τον σαλπι.
αλλα οτι ενημερωθηκαν ή αντιληφθηκαν οτι θα ερθει ο σαλπι και αρχισαν ξαφνικα να επιχειρηματολογουν υπερ της επιστροφης τους.
gash04 έγραψε: Διακρίνω ένα ακόμη μέτωπο έντασης στις τάξεις του συλλόγου. Αυτή τη φορά μέσα από μία διάθεση του Α.Σ. να κάνει διαχειριστικό έλεγχο στη ΠΑΕ.

Το να γίνει απλά ένας οικονομικός έλεγχος, είναι κάτι που το θέλει και η ΠΑΕ και για αυτόν τον λόγο όταν έγινε κουβέντα με τους οργανωμένους, ο Ζαγοράκης τους είπε η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Ο διαχειριστικός έλεγχος είναι κάτι διαφορετικό. Έναν βλάκα να βάλεις να συμμετέχει σε αυτόν, μπορεί να σε κάνει μπουρδέλο. Και γιατί δώσαμε τόσα λεφτά εδώ και γιατί τόσα εκεί και πάει λέγοντας. Όλα αυτά χωρίς να ξεχνάμε πως η ΠΑΕ ελέγχεται όποτε πρέπει από ορκωτούς λογιστές.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει έναν εκνευρισμό στη ΠΑΕ, η οποία πλην των υπολοίπων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει, βλέπει και τον Κατσαρή να σηκώνει μία αναίτια σημαία επανάστασης.
εδω υπαρχει σοβαρο προβλημα και το προβλημα δεν ειναι το εαν ο ελεγχος θα ειναι οικονομικος ή διαχειριστικος.
το προβλημα ειναι οτι ο ερασιτεχνης δεν ξεκαθαριζει τους λογους για τους οποιους θελει να γινει ελεχγος.
το οτι ο ελεγχος δεν βλαπτει και οτι βοηθαει στο να υπαρχει διαφανεια δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα.
εαν αυτος ειναι ο λογος ας μας εξηγησουν γιατι 3 χρονια δεν ζητησαν κατι αναλογο.
δεν ηθελαν διαφανεια εδω και 3 χρονια?
εαν παλι δεν εχουν εμπιστοσυνη στην διοικηση να το που δημοσια και να κανουν ελεγχο. το κρυφτουλι ομως και οι μισες αληθειες δεν βοηθουν την κατασταση.

ΥΓ. εαν η διοικηση του ΑΣ εχει χασει την εμπιστοσυνη της στην διοικηση της ΠΑΕ την οποια η ιδια εχει ορισει ας το πει και αυτο δημοσια, ας δωσει οτι στοιχεια εχει και στην τελικη ας την αντικαταστησει. το να παρακαλανε ανθρωπους να αναλαβουν την διοικηση της παε και ξαφνικα να ζητανε ελεγχο χωρις να εξηγουν τους λογους ειναι ακομψο. εχουν καθε δικαιωμα οι της παε να θεωρουν τους εαυτους τους θιγμενους. προσωπικα βεβαια πιστευω οτι ο κατσαρης ζηταει με αυτο τον τροπο την καλυψη του ζαγορ για της μανουρες που κανει ο παπαδοπουλος.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Επικοινωνία και αντανακλαστικά, βασικές αδυναμίες της ΠΑΕ

Είναι αστείο να πιστεύουμε πως η ΠΑΕ δεν έκανε λάθη για να φτάσουμε εδώ. Όμως πολλά εξ αυτών έχουν να κάνουν με τη φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν, η οποία κάποιες φορές έχει θετικό αντίκτυπο και κάποιες αρνητικό.

Για παράδειγμα, αντιμετωπίσαμε την υπόθεση Βερόν, με τον Αργεντίνο να κλοτσάει στο ενδεχόμενο να λύσει την συνεργασία του. Σύμμαχος σε αυτή την υπόθεση ήταν και ο ατζέντης του ο οποίος έχει μία γενναία προμήθεια στο συμβόλαιο του παίκτη. Που να τη βρει αλλού;

Σε μία άλλη εποχή, ο Βερόν θα είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα, μετά από ένα στρίμωγμα αγανακτισμένων οπαδών, ενώ ήδη ο ατζέντης του θα είχε μετρήσει αρκετές σφαλιάρες. Όμως στον σημερινό ΠΑΟΚ, δεν συμβαίνουν αυτά γιατί απλά οι επιτελείς του θεωρούν πως αν λειτουργήσουν κατ αυτόν τον τρόπο, θα κλονιστεί ολόκληρο το γκρουπ. Δηλαδή το αγωνιστικό τμήμα.

Ίδιες περιπτώσεις πάνω κάτω είναι και αυτές των Μουσλίμοβιτς – Κοντρέρας, όσο κι αν δεν θέλουν πολλοί οπαδοί της ομάδας να πεισθούν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τους ξεφορτωθεί.

Ιδιαίτερα η περίπτωση του Βόσνιου, οδηγείται ακριβώς στον δρόμο που χάραξε ο Βερόν.

Ο Μούσλι δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, περνάει καλά και μάλλον αν του γίνει πρόταση μείωσης με επέκταση συνεργασίας θα τη δεχτεί. Αλλά η μείωση από μόνη της δεν μπορεί να απελευθερώσει από τον ΠΑΟΚ σοβαρά κεφάλαια για να κινηθεί στην αγορά.

Η πώληση είναι το ζητούμενο, αλλά ο ενημερωμένος ατζέντης του Βόσνιου για το γεγονός αυτό, σφυρίζει αδιάφορα.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κράτησε μία «ευρωπαϊκή» στάση απέναντι στους παίκτες, για να μπορέσει να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα και να καλύψει τις αδυναμίες οικονομικής φύσεως, αλλά από την άλλη, «παραγνωρίστηκε» με κάποια στελέχη της ομάδας και τους παρατρεχάμενούς τους.

Το μεγάλο λάθος της διοίκησης, αφορά την αδυναμία της να αντιδράσει άμεσα σε καυτά θέματα.

Για παράδειγμα, είναι αδιανόητο να περιμένει τη συμφωνία με τη ΔΕΠΑ και να μην κινεί καμία άλλη διαδικασία για την διαφήμιση της φανέλας. Το ότι η ΔΕΠΑ θα φύγει, έχει γίνει κατανοητό σε όλους μας μήνες τώρα και βέβαια έχει καταγραφεί και στον Τύπο.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως ακόμη και σήμερα στον ΠΑΟΚ έχουν την ελπίδα πως μπορεί η κρατική εταιρία να ρίξει κεφάλαια στην ομάδα, κάτι το οποίο μακάρι να γίνει αλλά εγώ προσωπικά το βιώνω ως ανέκδοτο.

Ο ΠΑΟΚ έχει αργά αντανακλαστικά και αυτό αφορά σε μεγάλο βαθμό τον συγκεντρωτισμό του Θοδωρή Ζαγοράκη. Κάνει ακριβώς το ίδιο λάθος που έκαναν και οι προηγούμενοι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟΚ, απλά αυτόν τον σώζει το ότι είναι καθαρός όσο κανένας άλλος που πέρασε από τον σύλλογο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Επίσης, ο Ζαγοράκης φέρει μεγάλη ευθύνη για το επικοινωνιακό. Η τακτική του να περιμένει να μαζευτεί όλη η άρνηση έτσι ώστε να απαντήσει όταν ο ίδιος κρίνει, αποδείχτηκε καταστροφική για την ομάδα πέρυσι όταν φτάσαμε να αγωνιζόμαστε σε πολύ κρίσιμους αγώνες έχοντας μεγάλη άρνηση στα πέριξ της.

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόσωπα να βγάλει προς τα έξω, που θα μιλήσουν και θα ακουστούν. Για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Μπερέτα και ο Βρύζας που καθόταν δίπλα του με το ζόρι ξεστόμισε τέσσερις ατάκες για την επιλογή του. Ποιος ο λόγος να κρυφτεί επικοινωνιακά ολόκληρος Βρύζας; Ποιοι άλλοι έχουν Βρύζα;

Το κόστος αυτής της πολιτικής το πληρώνει σε μεγαλύτερο βαθμό ο Ηλίας Βιολίδης, ο μοναδικός άνθρωπος του σημερινού ΠΑΟΚ που έχει βάλει το χέρι στη τσέπη.

Θύμα κι αυτός της οικονομικής κρίσης, περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές στις επιχειρήσεις του και βρέθηκαν άμεσα αυτοί που θα κινήσουν διαδικασίες προσπαθώντας να τον φωτογραφίσουν ως «προβληματικό». Ήδη οι κινήσεις που γίνονται από την πλευρά του Α.Σ. δημιουργούν ένα αίσθημα άρνησης γύρω από το πρόσωπο ενός παράγοντας που δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της επικοινωνιακής πολιτικής της ΠΑΕ. Και όσο πέφτει λάσπη, τόσο μένει στη διάρκεια.

Λάθη έγιναν και στην υποδομή και βρίσκεται κατηγορούμενος ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, άνθρωπος που μπήκε στο σύστημα της ομάδας αφού το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί.

Το μπάτζετ των ακαδημιών, λόγω καλής καρδιάς κυρίως, έφτασε σε επίπεδα τέτοια που η ΠΑΕ δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Το γιατί έφτασε εκεί είναι πολύ απλό. Πολλές προσλήψεις προπονητών, κυρίως βετεράνων της ομάδας και πολλά έξοδα για μεταγραφές, προετοιμασίες, τουρνουά κτλ. Έπρεπε το πράγμα να συμμαζευτεί και ο Πουρλιοτόπουλος που έκανε τον κακό ενημερώνοντας όσους είναι να απολυθούν για το γεγονός αυτό, αποτελεί απλά ένα εκτελεστικό όργανο της ΠΑΕ. Μίας ΠΑΕ που αντιλήφθηκε το ότι το πράγμα ξέφευγε και έστω καθυστερημένα έκανε αυτό που όφειλε.

Επικοινωνιακά στερηθήκαμε και το όφελος της απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, κυρίως στις γενιές ΠΑΟΚτσήδων που έρχονται και όχι αυτές που έχουν διαμορφωθεί συνειδησιακά ήδη. Σας έχω ξαναγράψει, πως δεν με απασχολεί το τι σκέφτεται ο καθένας, γιατί έχω την τύχη λόγω ιδιότητας να μπορώ να γνωρίζω καλύτερα από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ το τι πραγματικά συνέβη. Αυτό που με καίει εμένα επικοινωνιακά, είναι οι γενιές που έρχονται και όχι αυτές που γαλουχήθηκαν με σωστό ή λάθος τρόπο μέχρι το σήμερα. Και έτσι όπως λειτούργησε ο ΠΑΟΚ, πιστεύω πως δεν εισέπραξε επικοινωνιακά τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη στις γενιές που έρχονται.

Για όλα τα παραπάνω, μπορώ να παραθέσω και πεντακόσια θετικά που έγιναν την τελευταία τριετία από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Απλά καταγράφω αυτά που θεωρώ λάθη, σε μία περίοδο που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι το πόσο δύσκολο «μαγαζί» είναι ο ΠΑΟΚ αλλά και το πόσο είμαστε υποχρεωμένοι όλοι, όταν σκεφτόμαστε για το πώς λειτουργεί μία διοίκηση, να βάζουμε πρώτα τον εαυτό μας στη θέση αυτού που κρίνουμε.

Εγώ, έχοντας βάλει τον εαυτό μου πολλές φορές στη θέση τους, θεωρώ πως αν λειτουργούσαν σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό, θα είχαν αποτύχει παταγωδώς.

Και αυτό είναι κάτι που το έχω πολύ βαθιά μέσα στο μυαλό μου.

http://blog.paok24.com/?p=186

Tο νέο άρθρο του Κόλκα είναι επιεικώς κατάπτυστο. Ανεξάρτητα εάν λέει μερικές αλήθειες είναι τουλάχιστον ύποπτο που σε μια άσχημη συγκυρία αποφασίζει να γράψει τόσο αρνητικά μαζεμένα για τον Ζαγοράκη υπονοώντας μάλιστα ότι ο Βρίζας και ο Bιολιδις είναι έρμαια της πολιτικής που μονος του χαράζει. Και όλα αυτά για να έχει το άλλοθι (ο Κόλκας) εάν κάτι στραβώσει να πει ότι "εγώ σας τα έλεγα".

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα πρέπει η ΠΑΕ να αρχίσει να τραβάει μερικά αυτάκια. Έχω την αίσθηση ότι αν κάτι τέτοιο δεν γίνει σύντομα σύντομα ξεχάστε και ZZ TOP, ξεχάστε και ChL και ότι άλλο συναφές.

Η μιζέρια επιστρέφει και είναι άκρως επικίνδυνη. Εάν και αυτή τη φορα κάτι στραβώσει θα είναι η τρανή απόδειξη ότι δεν είμαστε για κάτι καλύτερο εκτος από "τεταρτοπεμπτοι".

Παιδιά ξυπνήστε!!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω με τον Κιθαρωδο !!! Τους περναει ολους " γενεες δεκατεσσερις " . Κανει λογο μεχρι και για ελλειψη επικοινωνιακου χαρακτηρα στην μεταγγραφη Σαλπιγγιδη , για το οτι ο Βρυζας ειπε μολις 3-4 κουβεντες στην προσληψη Μπερετα και αλλα πολλα.
Το " κλου" της υποθεσης ειναι καποιος τυπος που κανει σχολιο οτι η μεταγγραφη Σαλπιγγιδη θα μπορουσε να παιξει επικοινωνιακα ολο το καλοκαιρι .
Εδω οι βαζελοι εχουν λυσσαξει να φερουν Γκοβου , οι γαυροι ετοιμαζονται να χωσουν τα τρελα φραγκα και καθε μερα παιζουν ολα τα ονοματα της Ευρωπης και ο αλλος ρωταει γιατι δεν επαιξε " επικοινωνιακα " με τον Σαλπι ...
Και η κλασσικη εμετικη ατακα " εγω λογω ιδιοτητας ξερω περισσοτερα απο τους απλους οπαδους ".
Λογω ιδιοτητας εχεις χωσει κανα φραγκο στις ΑΜΚ ???? Γιατι λογω ιδιοτητας τζαμπα μπαινεις στο γηπεδο ... :evil: :evil:
Αλλα και λογω ιδιοτητας ,αναλογα με τον εργοδοτη γραφεις και τα αναλογα . Ηρθε το καλοκαιρι και ξεκινησε η αφ'υψηλου κριτικη και μαλιστα απο τυπους που σε 3 blog και σε 1 φυλλαδα , γραφουν 4 διαφορετικες γνωμες ...

Συνελοντι ειπειν : Αλλο ενα κειμενο απο τον γνωστο δημοσιογραφο-οπαδο-ξερολα -πρωην οπαδο της Θυρας 4 - πρωην εκδρομικο τυπο -πρωην ποδοσφαιριστη αλλα και επιδοξο εκπροσωπο τυπου της ΠΑΕ, που βριθει απο ανακριβειες πασπαλισμενο με δοσεις " τζαμπαμαγκικης " κριτικης.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ακριβως ετσι....Συμφωνω σε ολα με τους προλαλησαντες..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Και συμπληρώνει στο τέλος...

"Εγώ, έχοντας βάλει τον εαυτό μου πολλές φορές στη θέση τους, θεωρώ πως αν λειτουργούσαν σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό, θα είχαν αποτύχει παταγωδώς."

Αν ρε μπαγλαμά θα είχες αποτύχει παταγωδώς τότε τι κατακρίνεις με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τις κινήσεις του Ζαγοράκη???
kos

Δημοσίευση από kos »

Guitarman έγραψε: Για παράδειγμα, αντιμετωπίσαμε την υπόθεση Βερόν, με τον Αργεντίνο να κλοτσάει στο ενδεχόμενο να λύσει την συνεργασία του. Σύμμαχος σε αυτή την υπόθεση ήταν και ο ατζέντης του ο οποίος έχει μία γενναία προμήθεια στο συμβόλαιο του παίκτη. Που να τη βρει αλλού;
το συγκεκριμενο θεμα το εχει αναφερει 30 φορες μεχρι τωρα χωρις ομως να επεκταθει οπως θα επρεπε.
τι θελει να πει δηλαδη? οτι επι ζαγορακη-βρυζα οι μανατζερ κανουν χρυσες δουλειες? ας το πει καθαρα, να το μαθουμε και εμεις.

το αναφερω γιατι δεν μπορει απο την μια να ρωταει εαν εχουν οι αλλοι βρυζα και απο την αλλη να πεταει και τη σποντα του. δεν στεκει.

επισης οσες φορες διαβασα σχολιο για την προμηθεια του μανατζερ του βερον μου ηρθε στο μυαλο ο ιλια ιβιτς, που οσο ηταν τεχνικος διευθυντης στον γαβρο ολοι ελεγαν τα καλυτερα λογια για τους παικταραδες που εφερνε και οταν εφυγε βγηκαν προς τα εξω κατι τρελα ποσα για προμηθειες μανατζερ (μεταγραφη ραουλ μπραβο κτλ).
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Guitarman έγραψε:Επικοινωνία και αντανακλαστικά, βασικές αδυναμίες της ΠΑΕ

Ίδιες περιπτώσεις πάνω κάτω είναι και αυτές των Μουσλίμοβιτς – Κοντρέρας, όσο κι αν δεν θέλουν πολλοί οπαδοί της ομάδας να πεισθούν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τους ξεφορτωθεί.

Θέλει η ΠΑΕ να ξεφορτωθεί τον Κοντρέρας????? Έναν από τους 2-3 καλύτερους παίκτες της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια?? Ρε Κόλκα θέλεις να μας πείσεις ότι με την φυγή του Κοντρέρας πάμε να κάνουμε οικονομική πολιτική..????Καλύτερα να μην κάνουμε άλλες μεταγγραφες, να δώσουμε καμια 6-7 παίκτες δανεικούς ( αραμπατζή, μπαλαφα, αμπου, παπαζογλου, βερόν, κλπ) και να ανεβάσουμε πιτσιρικάδες απο τν β ομαδα παρά να φύγει ο Κοντρέρας.
Άλλο να σου έχει πει η ΠΑΕ ότι θα τον δώσει αν έρθει μεγάλη πρόταση ή αλλιώς θα του προτείνει μείωση και άλλο να λες ότι προσπαθούμε να τον ξεφορτωθούμε..Αν αποδεσμευτεί ο Κοντρέρας λόγω συμβολαίου και μείνουν στην ομάδα κάτι Σαβίνιδες και Βερόνιδες επείδη δεν μπορούν να τους δώσουν μπούλους θα είναι μεγάλο έγκλημα!!
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

kos έγραψε:
Guitarman έγραψε: Για παράδειγμα, αντιμετωπίσαμε την υπόθεση Βερόν, με τον Αργεντίνο να κλοτσάει στο ενδεχόμενο να λύσει την συνεργασία του. Σύμμαχος σε αυτή την υπόθεση ήταν και ο ατζέντης του ο οποίος έχει μία γενναία προμήθεια στο συμβόλαιο του παίκτη. Που να τη βρει αλλού;
το συγκεκριμενο θεμα το εχει αναφερει 30 φορες μεχρι τωρα χωρις ομως να επεκταθει οπως θα επρεπε.
τι θελει να πει δηλαδη? οτι επι ζαγορακη-βρυζα οι μανατζερ κανουν χρυσες δουλειες? ας το πει καθαρα, να το μαθουμε και εμεις.

το αναφερω γιατι δεν μπορει απο την μια να ρωταει εαν εχουν οι αλλοι βρυζα και απο την αλλη να πεταει και τη σποντα του. δεν στεκει.

επισης οσες φορες διαβασα σχολιο για την προμηθεια του μανατζερ του βερον μου ηρθε στο μυαλο ο ιλια ιβιτς, που οσο ηταν τεχνικος διευθυντης στον γαβρο ολοι ελεγαν τα καλυτερα λογια για τους παικταραδες που εφερνε και οταν εφυγε βγηκαν προς τα εξω κατι τρελα ποσα για προμηθειες μανατζερ (μεταγραφη ραουλ μπραβο κτλ).
Και γιατί αδερφούλι θα πρέπει να μας νοιάζει εμάς τι ποσοστό από το συμβόλαιο του δίνει ο Βερόν στον μάνατζερ του???
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πρωτα απο ολα και μονο η λεξη " ξεφορτωμα " για παικτες τυπου Κοντρερας αλλα -γιατι οχι- και για Μουσλιμοβιτς ειναι τουλαχιστον αστοχη .
Τον οικοδομο ξεφορτωνεσαι , τον Μελισση ξεφορτωνεσαι . Τον Κοντρερας -αν θελεις - τον πουλας ακριβα ως μεταγγραφη .
Αλλα ποιος να τα ξερει αυτα ???? Οι τυχαρπαστοι των τοπικων ραδιοφωνων και των 3-4 blog ????
kos

Δημοσίευση από kos »

λες το που να την βρει αλλου να παει στον βερον :lol:
γιατι το φτωχο μου το μυαλο καταλαβε οτι οταν ο μανατζερ του βερον, συμφωνα με τον κολκα, λεει που να βρω αλλους @αλακες που να δινουν τετοια προμηθεια το λεει για τον ΠΑΟΚ και οχι για τον βερον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”