Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στο σάιτ της Gremio http://www.gremio.net/home/ που φοράει puma δίνουν στο κόσμο την επιλογή της τρίτης φανέλας ανάμεσα σε 5 πολύ ωραίες
Ωραία ανάλυση και αναφορά man.odynet έγραψε: Αυτά και συγχωρήστε μου το ποστ-σεντόνι,καθότι...νεοσύλλεκτος στο φόρουμ!
Καλώς όρισες odynet
Ωραία ανάλυση με τις απόψεις σου.
Περιμένουμε περισσότερα γύρω απο το θέμα.
Ωραία ανάλυση με τις απόψεις σου.
Περιμένουμε περισσότερα γύρω απο το θέμα.
Καλώς ήρθες αδερφέ και σε ευχαριστούμε για την ωραία ανάλυση σου..
Αν και πάλι βλέπω φέτος να πονάνε τα μυαλά μας με τα σχέδια της Πούμα..
Αν και πάλι βλέπω φέτος να πονάνε τα μυαλά μας με τα σχέδια της Πούμα..

ρε παιδιά..έχετε βρει πουθενά καινούρια (2010-11) template της puma..??δεν έχω βρει τίποτα..και μιας και δε βρίσκω
ας δώσω και γω τον παπά μου μιας και από του χρόνου μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό..(adidas ή umbro)

Uploaded with ImageShack.us
ας δώσω και γω τον παπά μου μιας και από του χρόνου μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό..(adidas ή umbro)

Uploaded with ImageShack.us
- pagotatzis
lamosas έγραψε:
Αυτό ονειρεύομαι κάποια στιγμή για τον ΠΑΟΚ.
Eίσαι πραγματικά μεγάλος! Τι καλύτερο........

Η πρόταση της εταιρίας για τη γειτονική μας Σλάβια,σε άσπρο-μαύρο κι ένα από τα τρία πιθανά σχέδια για τις μονόχρωμές μας.Στην "αγκράφα ζώνης" που υπάρχει στο shorts,κανονικά μπορεί να μπει και το σηματάκι του συλλόγου αλλά εδώ φαίνεται να λείπει.Αν επιλεγεί,το καλό είναι ότι θα πρέπει να μικρύνει λίγο το λογότυπο του χορηγού,στο μανίκι,για να χωρέσει!
- PAOKfanAthens
Μου φαινεται οτι εχουν στερεψει απο σχεδια σ'αυτη την κωλοεταιρια.Καμια απο τις φανελες του μουντιαλ δεν εντυπωισαζει...Ολες με προχειριες μοιαζουν...
Μονο η πορτοκαλι της Ακτης δειχνει καπως,λογω του χρωματος...

Μονο η πορτοκαλι της Ακτης δειχνει καπως,λογω του χρωματος...

Γενικα αυτες οι φανελες που τις φορανε οι Αφρικανικες χωρες της Πουμα ειναι ωραιες εμφανισιακα τουλαχιστον και εφαρμοστες.
-
odynet έγραψε:
Η πρόταση της εταιρίας για τη γειτονική μας Σλάβια,σε άσπρο-μαύρο κι ένα από τα τρία πιθανά σχέδια για τις μονόχρωμές μας.Στην "αγκράφα ζώνης" που υπάρχει στο shorts,κανονικά μπορεί να μπει και το σηματάκι του συλλόγου αλλά εδώ φαίνεται να λείπει.Αν επιλεγεί,το καλό είναι ότι θα πρέπει να μικρύνει λίγο το λογότυπο του χορηγού,στο μανίκι,για να χωρέσει!
τραγικη εμενα μου φαινεται παντως...Που πηγαν οι εποχες που ειχαμε adidas οεο ?