Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Fantomas »

Tolaros έγραψε:
ΥΓ. Ρε Φαντομά τα video τα έβαλες για επιχείρημα τώρα? Να βάλω κανά γκολ του Γιασεμή με Ρεν ή προτιμάς του Μπράτιτς στο 1-3? Επίσης η ΑΕΚ ζήτησε και το Νάτσο του σκουλικιού και πέρσι πήρε το Μάκο
sidpanos & Tolaros δεν τα έβαλα τα βίντεο για να τον βγάλω Μαικόν...

Αλλά αφού είναι παλτό όπως λένε κάποιοι, όταν η ΑΕΚ σου έδινε 900.000 χιλιάρικα γιατί δεν τον έδωσες?

Και ο Όσοριο τρία βίντεο έχει...(δεν τους συγκρίνω...) δεν λέει κάτι αυτό...δεν κρίνεις την αξία ενός παίκτη και ιδιαίτερα ενός δεξιού μπακ από τα πόσα βίντεο έχει ούτε από τα βίντεο γενικά.

Ο Αραμπατζής έχει δύο εγχειρήσεις ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο ... Αυτή την στιγμή παίζει ως αναπληρωματικός δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ.

Με τα 150.000 τον χρόνο που παίρνει για αναπληρωματικός δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι είναι και άσχημα. Νομίζω ότι τα λεφτά του τα τιμάει.

Όσο είναι όμως παίχτης του ΠΑΟΚ και φοράει την φανέλα με τον δικέφαλο αετό οφείλετε να τον σέβεστε.

Υ.Γ.: Τον Γιασεμάκι να τον σέβεσαι...είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην ευρώπη. ;) :lol:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

MANIAKOS έγραψε:πολυ μιζερια.......Δεν ξερω γιατι το κλιμα εχει χαλασει τοσο.......
α. Γιατι ειναι καλοκαιρι...και καθε καλοκαιρι τρωγονται καποιοι με τα ρουχα τους. (Αφου κανουν τη ζημια το γυριζουν...κατα Οκτωβρη καιρο)

β. Γιατι οσες φορες και να τους διαψευσουν καποιοι παντα θα νομιζουν οτι ξερουν καλυτερα απο τους ειδικους και αρμοδιους.

γ. Γιατι ολοι εχουν απο μια και πρεπει να μας την κοτσαρουν παροτι εχει βρωμησει.

δ. Γιατι ειναι θεμα χρονου η μετονομασια σε "Μιζερο-νικη" ή "συμπασταρδουπολη".

ε. Γιατι πλεον παιζουν και προσωπικοι εγωισμοι.

στ. Γιατι για αρκετους ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πανω απ'ολα.

(αυτα σκεφτηκα βιαστικα)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε παιδιά δεν εναντιωνόμαστε στον νικόλα...στον βερόν ναι...

αλλά οταν δεν υπάρχουν λεφτά,τα 450.000 και απο τους δύο...

είναι όαση...

στην τελική...φεύγει ένας και έρχεται ένας καλύτερος...που το πρόβλημα?

αν φύγει...προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα φύγει ή οχι...οι ΖΖ είναι διοικηση=υπευθυνοι....
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

καθένας λέει την γνώμη του, τι να κάνουνε δηλαδή?
ο Αραμπατζής είναι λίγος όχι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε απλά, αλλά και για τον περσινό και για τον προ περσινό
πάλι λίγος ήταν, ας φύγει και αν θέλει ας πλένει και πιάτα σε μπυραρία, όσο για τον Βερόν έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές... μπορεί να πεί κανείς τίποτα για τον Ινδιάνο? του είπαμε δεν μας κάνεις και έφυγε κύριος.
Αυτός είναι Επαγγελματίας με κάκκαλα. του Νικόλα του δώσαμε 2-3 ευκαιρίες τι άλλο να κάνουμε? να του μάθουμε μπάλα στα γεράματα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν θελουν ο αραμπατζης να φυγει ας φυγει αλλα ας φερουν κτ καλυτερο.......μονο αυτο απαιτουμε σαν οπαδοι.......
Αμυντικα οντως ειναι πηγη κινδυνων στα περισσοτερα παιχνιδια.....αλλα βοηθησε και εδειξε τυην αξια που εχει στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι πλαγιοι μπακ να ανεβαινουν ως την αντιπαλη περιοχη......

ΑΠο κει και περα το κλιμα εχει χαλασει και η συνενευξη τυπου ειναι πιο επιβεβλημενη απο ποτε....για τα οικονομικα θεματα κυριως και η εικονα που βγαινει προς τα εξω...και ειναι κριμα σε μια τετοια χρονια που θα προσπαθησουμε για κτ που χαμε ονειρο καποτε,,,,,,,,
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Πάρτε το χαμπάρι...δεν αποφασίζετε εσείς, ούτε οι κολοφυλλάδες και ούτε οι δημοσιογράφοι για το ποιοι παίχτες θα φύγουν και θα μείνουν...Και όσο κλίμα και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε μερικοί, η διοίκηση δεν καταλαβαίνει από τέτοια...

Δεν μπορεί το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να καθορίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Και εγώ πιστεύω ότι είναι λίγος ο Αραμπατζής αλλά και ο Μανιάτης ακόμα... για τον ΠΑΟΚ που εγώ ονειρεύομαι...αλλά δεν θα μπω μέσα στα φόρα για να διώξω τους μισούς παίχτες του ΠΑΟΚ γιατί εγώ ονειρεύομαι να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βαλβίδια και ο Τοροσίδης.

Τέλος πάντων αυτά...Νεμα μεταγραφές...Νέμα προσφορά για Μούσλι και Κοντρέρας...ξεραΐλα λέει...Περιμένουμε να έρθει ο Γκουστάβο από τις διακοπές του στην Βραζιλία και να αρχίσει η προετοιμασία...Μπορεί να παίξει και κανένας δανικός...Θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

όταν φτάνεις σε σημείο να πουλάς παίκτη Κλάσης και ανεκτίμητης προσφοράς (Κοντρέρας), που από το πρώτο παιχνίδι λέγαμε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ, επειδή θες να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, και βλέπεις παίκτες να κάθονται στα συμβόλαια αντί να πάρουν πούλο από μόνοι τους, τότε δυστυχώς χάνετε και η ελάχιστη συμπάθεια που απέμεινε στα πρόσωπα τους, γιατί και τα 400-500 που γλυτώνεις είναι σημαντικά, που ίσως σε προϋποθέσεις να απέτρεπαν ακόμα και πώληση πρωτοκλασάτου..
είναι τελικά τόσο τραγικά τα πράγματα? να χάνουμε Αντόνιο για 40-50 χιλιάρικα διαφορά? ένα παίκτη που γουστάραμε αλλά είχε μεγάλη ρήτρα, και τον έπαιρνες free και δεν τον πήρες? τι να πώ?
Φαντομ την άποψη μας λέμε φίλε, δεν δίνουμε εντολές στην διοίκηση... ΑΥΤΟ έλειπε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Πάρτε το χαμπάρι...δεν αποφασίζετε εσείς
όταν φτάνεις σε σημείο να πουλάς παίκτη Κλάσης και ανεκτίμητης προσφοράς (Κοντρέρας),επειδή θες να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ
το πρώτο είναι απορροια του δεύτερου..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

οχι απαραίτητα...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

zoomgr έγραψε: Φαντομ την άποψη μας λέμε φίλε, δεν δίνουμε εντολές στην διοίκηση... ΑΥΤΟ έλειπε... :opaokara:

Ναι ρε φίλε μου δεν τρέχει τίποτα...και εγώ τα έχω κάνει αυτά στο παρελθόν αρκετές φορές...ουου...μία και δύο μόνο, πολλές φορές...αλλά τώρα άλλαξα...έμαθα να έχω περισσότερη υπομονή και σύνεση και να προσαρμόζομαι στις καταστάσεις και να σέβομαι τον εαυτό μου και την ομάδα μου και τους παίχτες της ομάδας μου και να εμπιστεύομαι την διοίκηση και τον προπονητή και να μην είμαι συνέχεια καχύποπτος και ξερόλας στην ζωή. Το να κρίνεις από το αποτέλεσμα έξω από τον χορό είναι εύκολο και να λες αν και αν...

Όλοι θέλουμε μεταγραφές, αλλά μέχρι σήμερα θα έπρεπε να είχες πουλήσει τουλάχιστον 10.000 διαρκείας....Δεν θες Μαρινάκιδες αλλά δεν κινείστε...Και μη μου πεις πάλι κρίση και κρίση...δεν το πιστεύω ... τουλάχιστον για 300 και 400 ευρώ ...απλά αυτός που κάθε χρόνο έκανε τις διακοπές του Χαλκιδική το πολύ πολύ να αποφάσισε φέτος να πάει Μύκονο και να μην πάρει διαρκείας...αλλά πάλι αργά ή γρήγορα θα πουληθούν όλα τα διαρκείας ακόμα και άμα δεν πάρουν τα ίδια πρόσωπα θα πάρουνε διαφορετικά....
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

με δανεικά αγόρασα μετοχές...
ακόμα τα χρωστάω... :?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δεν χρειάζεται να χρωστάς...δώστου τις μετοχές του ΠΑΟΚ! ;)

Όπως έκανε ο Μπατατούδης στους παίχτες που χρωστούσε λεφτά, τους έδινε μετοχές της INTERSAT! :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου δεν ειναι αυτος ο φαντομας με τιποτα, καποιος εχει κλεψει τον κωδικο του εκτος και αν ειναι ο αλλος εαυτος του που δεν μας ειχε δειξει μεχρι τωρα ο λογικος ο συνετος ο πονετικος και αλλα τοσα σε ος :lol: :lol: :lol: :lol: :o
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

:shock: αυτό δεν το σκέφτηκα.... :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

soflodoras έγραψε:Πραγματικα μου φαινεται τραγικο να μιλατε ετσι για εναν παικτη που εχει δωσει τοσα στον ΠΑΟΚ.Λογικο να μην τον πιστευετε πια αλλα τραγικο να μιλατε τοσο ασχημα και απαξιωτικα.

Τωρα ομως που θα κλεισει στο αεκακι και θα τον βλεπουμε με τον αλλο δικεφαλο στο στηθος θα αυτομουτζωνομαστε(υπαρχει τετοια λεξη?)!

υγ: Αν μας πεταει γκολακια (και με το δικιο του) θα τον αποκαλουμε αραγε προδοτη ???

Ε βεβαια!! Και θα βγει και ανακοινωση αμα ακουστει πιθανη επιστροφη του!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”