Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από ronaldo »

προσωπικα για τον αραμπατζη παντα τον ειχα μια συμπαθεια γιατι τον θυμομουν πριν τραυματιστει οτι ηταν ενα αρκετα καλο μπακ που ποτε δεν θαγινοταν τοροσιδης η σειταριδης αλλα ηταν ενας παιχτης του 7.5 ας πουμε για το ελληνικο πρωταθλημα αν πουμε οτι ο τοροσιδης ειναι του 10 για το ελληνικο πρωταθλημα και ο σναουτσερ του 6.5-7 ας πουμε.

τωρα πλεον ειναι ενας μπακ του 6 αν και εγω τον περιμενω παντα να ανεβει και να βρει τον καλο του εαυτο αλλα δεν το εχει καταφερει
αν φυγει δεν θα με χαλασει αρκει ομως να ερθει κατι καλυτερο στην θεση του
δεν ξερουμε αν ο γκουσταβο που θελουμε ειναι καλυτερος του αραμπατζη

τα νουμερα που βαζω ειναι σχετικα, απλα για να κανω μια συγκριση τα εβαλα οπως τα εχω εγω στο μυαλο μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 21 Ιουν 2010, 19:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Πραγματικα μου φαινεται τραγικο να μιλατε ετσι για εναν παικτη που εχει δωσει τοσα στον ΠΑΟΚ.Λογικο να μην τον πιστευετε πια αλλα τραγικο να μιλατε τοσο ασχημα και απαξιωτικα.

Τωρα ομως που θα κλεισει στο αεκακι και θα τον βλεπουμε με τον αλλο δικεφαλο στο στηθος θα αυτομουτζωνομαστε(υπαρχει τετοια λεξη?)!

υγ: Αν μας πεταει γκολακια (και με το δικιο του) θα τον αποκαλουμε αραγε προδοτη ???
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

πάντως πολύ γουστάρω που δεν ξέρει κανείς τι παίκτη θα πάρουμε, όπως γίνετε τελευταία 2+ χρόνια..
Στεγανά για βραβείο!!
Μπράβο στο επιτελείο μας!!
εγώ δεν 8α μπορούσα να κάνα τουμπέκα.. όλο και κάπου θα το μοίραζα από την χαρά μου..
όσον αφορά τον αραμπατζή, παρότι τον θεωρούσα ανερχόμενο παικταρά.. αν εξαιρέσεις 2-3 εκλάμψεις στο πρωτάθλημα, που περισσότερο ήταν υποφερτός παρά καλός, δεν πρόσφερε κάτι αξιόλογο, προσωπικά δεν θα τον ήθελα ούτε για δεύτερο μπακ.
Για τον "Κερκυραίο" θα τον γούσταρα σαν δεύτερο, χωρίς να ξέρω και πολλά για αυτόν, μόνο και μόνο επειδή, είναι στην Β΄ χρόνια.

+θα πάει στην Κούλα? βασικά δεν είναι κακό μέτριες ομάδες, να παίρνουν μέτριους παίκτες, για μας τουλάχιστον.
δεν απαξιώνουμε τον Κώστα, απλά αυτός αδικεί τον εαυτό του ή έχει πιάσει ταβάνι, και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νικο τον λενε ρε τρελε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αδερφε κανεις δεν απαξιει τον παιχτη παιχτικα μιλαμε για αυτον απλα...αν οπως λες παει στο αεκακι μακαρι θα κανουν φοβερο διδυμο με καραμπελα... 8-) 8-) παντως οντως τα στεγανα ειναι κλειστα φετος απο την παε ορθως κατα τη γνωμη μου...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

lol
τον μπέρδεψα με ένα φιλαράκι που τον λένε Αραμπατζή Κώστα...
χαχαχαχαχα τελικά τον απαξίωσα.....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

πάρλα με έπιασε...
ο Θεός να έχει καλά τον Μουσλίμοβιτς με υγεία να τον δούμε επιτέλους με γεμάτα τα άκρα (Βιερίνια-Σαλπιγκίδη) να δούμε πόσα γκολ μπορεί να κάνει.. άρε να είχα και ένα Σικαμπάλα και από πίσω Vitolo-Garcia.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Καλη η παρλα αδερφε.Ετσι κι αλλιως ουτε φυλλο δεν κουνιεται εδω μεσα.Και εγω εχω φαει τα νυχια μου μεχρι τη ριζα.Καλα τα στεγανα δε λεω, αλλα και κανα δυο ψιχουλα θα ηταν καλα για την ψυχικη μας ισορροπια.Αχ τρασφερμανιακ που να σαι...

υγ:Αραμπατζαν απο οτι φαινεται ουτε το χορταρι της τουμπας δε σε πιστευει πια...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Tolaros έγραψε:Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα. Άμα είναι καλό και φιλότιμο παλικάρι κρατήστε τον για τις αδερφές και τις κόρες σας. Για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει,απλά και ωραία, όχι μόνο είναι άτεχνος και αργός αλλά δεν του κόβει κιόλας ποδοσφαιρικά, την έχει την κάρτα για πλάκα.
Τέρμα ο Νικολάκης κι ο Γιωργάκης κι ο Κωστάκης, είναι απλά το Νο 2 του ΠΑΟΚ και τίποτα παραπάνω. Κι αν η διοίκηση απωλέσει κάποια ενίσχυση σε αυτή την κρισιμότατη περίοδο επειδή ο κάθε Νικολάκης δε δέχεται να πάει αλλού ως ανταλλαγή ή δανεικός τότε είναι ο ίδιος εμπόδιο για την ομάδα μου.
Μόνο ΠΑΟΚ λέμε και δε πα να'ναι κι η μαμά Τερέζα.

ΥΓ Δηλαδή ο Νικολάκης να μη φύγει γιατί είναι φιλότιμος, Κοντρέρας-Μούσλι-Βιερίνια δε θέλουμε να πουληθούν, διαρκείας δεν αγοράζουμε, Τζόκερ το κόψαμε λόγω ΟΠΑΠ, από πού περιμένετε να βρει λεφτά η ΠΑΕ ρε παιδιά?
+ΑΠΕΙΡΟ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

«He attracted the interest of AEK Athens but the bid of 900.000 euros was rejected to the delight of PAOK fans.» :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nikos_Arabatzis

Κίνηση φουλ μπακ να συγκλίνει στην περιοχή και γκολ με το αριστερό
[youtube]6rCK1Y7-QQA[/youtube]
Μπούκα στην περιοχή και εκτέλεση
[youtube]JoNKPU_qQeQ[/youtube]
Ξερό σουτ
[youtube]MwrDHmLonwI[/youtube]

:opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε πλακα εχετε ολοι!
τι κολλημα και αυτο με τον αραμπατζακο?θα με πιασουν τα γελια!
δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα αυτος που εχει κατισκωθει για τα καλα και εχει και βαρυ συμβολαιο ειναι ο βερον!!!
Ο ΒΕΡΟΝ!ο καημενος ο αραμπατζης σε κανα δυο σεναρια μπλεχτηκε τις τελευταιες 10 μερες και αναφερεστε σε αυτον λες και θα καταστρεψει την ομαδα με τα 150 χιλιαρικα που παιρνει!
και τι να κανει δλδ δεν το ζητησε και καμια σοβαρη ομαδα.για το καλο του ΠΑΟΚ μηπως να τα βροντηξει και ολα και να γινει σερβιτορος στο μαγαζι του βιολιδη?και να πω οτι δεν παιζει οποτε χρειαζεται!τον βερον σε λιγο αντι για εργομετρικα θα τον ζυγιζουμε σε γεφυροπλαστιγγα που εδω και εναν χρονο μονο παχαινει.(και απο οτι φαινεται και για τον επομενο με τα καπριτσια που κανει,και μαλιστα με 3,5 κατοσταρικα)
ξεσπαστε εσεις στον αραμπατζη.πραγματικα εχουν προκυψει ενα καρο οικονομικης φυσης προβληματα και εσεις κολλησατε στο τελευταιο.ποιος αραμπατζης ρε????σοβαρευτειτε!
βρυζα βγαλε καμια βρωμα να ασχοληθει ο κοσμος γιατι σε λιγο θα τρωγομαστε επειδη τα καρεκλακια στο γηπεδο δεν ειναι θερμαινομενα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

προσπαθείτε να βγάλετε τον αραμπατζή μαικόν?
για να καταλάβω δηλαδή...

δεν θέλω να κρίνω τον παίχτη...ποιος είμαι εγώ άλλωστε...

τρία βιδεο είναι όλα κι'ολα...
σε 5 χρόνια... :?
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Ρε...να μεινουν ολοι λεεεεμεε! και ο Νικολακης ο φιλοτιμος και ο Κωστακης, και ο Σεμπαστιανακης ο αναγεννημενος, και ο Ζλατανακης ο τρελος και ο Παμπλακης ο κεντροδεξιος......

να κανουμε και 3-4 μεταγραφες λεεεμε....γιατι παμε για Τσου-λου και ομιλους. θελω σεντονι λεεεεμε. Και οχι οτι κι οτι, θελω μεταγραφες αεροδρομιου λεεεμε!! Να πεσουν τα τσιμεντα.
Απο τη Νοτιο Αφρικη με απευθειας πτηση μετα τον τελικο θελω να τους φερουνε λεεεμεε! Με τη βουβουζελα στο χερι απο τα πανηγυρια!

Αλλα ρε συ...βαλε και καναν πιτσιρικα εκτος απο τα "Μπαμ". Τι γινεται με τον Παπαζογλου και τον Ανακογλου των Σερρων; Γιατι δεν μας τους δινει ο Περουκας; Πιεστε ρε σεις λεεμε! Πιασε και εναν Μανιατη απο δεξια για 4ο μπακ.

Νταξει ρε συ...να μην φερω και εναν-δυο απο το Φυτωριο της παπαναστασιου για το καλο; Δε χαλα η παραδοση λεεμε...εχει και πραμα φετος μπολικο, εστω και σκαρτο!

Και θελω και να γυρισουν οι και οι δανεικοι λεεεεμε. Ο Κλαους, ο Γεωργιου,ο Σωτηρης, ο Αμπου, ο Τσουκαλας, ο Γλυκος....ολοι λεεεμε! Δικα μας παιδια ειναι...τι τους εχουμε να βολοδερνουν αριστερα-δεξια;

Αααα...ναι: και θελω λεεμε και να ανεβασουμε απο την ομαδα των μικρων 3-4 παιχτακια που ειναι ταλεντακια. Ανεβαστε ρε σεις Μιλιεβιτς και δε συμμαζευεται, λεεμε.....

Και νταξει μωρε, θα βρεθουν τα λεφτα για ολα αυτα. κανουμε 9-10 εκατομυρια χρεη, μονο μην κακοκαρδισουμε κανεναν!

Ενα μονο με αγχωνει: θα προλαβει να ναι ετοιμο το προπονητικο μεχρι το Σεπτεμβρη; Γιατι η ομαδα που ονειρευομαστε δεν χωραει σε ενα γηπεδο για να κανει προπονηση. Πρεπει να ειναι ετοιμα και τα 7 γηπεδα αμεσα..............τελειωνετε με τα εργα στη Μεσημβρια ρε σεις εκει στην ΠΑΕ, λεεεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολυ μιζερια.......Δεν ξερω γιατι το κλιμα εχει χαλασει τοσο.......
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε παιδιά δεν τα βάλαμε με κανένα Αραμπατζή,θα λέγαμε τα ίδια για οποιοδήποτε στη θέση του. Εσείς οι ίδιοι είστε που τον απαξιώνετε λέγοντας τον Νικολάκη και Αραμπατζάκο και ο καημένος ο Αραμπατζής λες και πρόκειται για λουστράκο το παιδί,επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι και υπό αυτό το πρίσμα κοιτάμε το θέμα. Δεν είμαστε εχθροί του ούτε μάνατζερ του κάθε Γκουστάβο. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. (Πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ)

ΥΓ. Ρε Φαντομά τα video τα έβαλες για επιχείρημα τώρα? Να βάλω κανά γκολ του Γιασεμή με Ρεν ή προτιμάς του Μπράτιτς στο 1-3? Επίσης η ΑΕΚ ζήτησε και το Νάτσο του σκουλικιού και πέρσι πήρε το Μάκο
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

MANIAKOS έγραψε:πολυ μιζερια.......Δεν ξερω γιατι το κλιμα εχει χαλασει τοσο.......
γιατί δεν κουνιέται φύλλο μεταγραφικά....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”