2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 2. Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι πως η ζέστη δεν υποφέρεται...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Διαβαζω καποιες αποψεις,οι οποιες αφορουν τον Αραμπατζη-στο τοπικ των μεταγραφων-και θα ηθελα να πω και γω την αποψη μου...

Αυτο που με χαλαει περισσοτερο στον Αραμπατζη ειναι το γεγονος πως ειναι παικτης ψυχολογιας.Εαν ξεκινησει με δυο-τρεις καλες προσπαθειες τοτε το πιθανοτερο ειναι να ειναι εκ των κορυφαιων.Ομως,αυτες οι περιπτωσεις ειναι ελαχιστες....Βεβαια,σε αυτο εχουμε βαλει και μεις το χερακι μας,με τη μουρμουρα που ακουει με το πρωτο λαθος....

Παντως,καλο θα ηταν να μην ξεχναμε πως στην αγωνιστικη ανακαμψη της ομαδας,με τραυματια τον Σναουτσερ,τον Αραμπατζη ειχαμε στο δεξι ακρο της αμυνας...
kos

Δημοσίευση από kos »

λενε απο την ομαδα οτι

- η ομαδα θελει δεξι μπακ
- οτι για να ερθει καποιος πρεπει να φυγει καποιος
- γραφουν οτι ο αραμπατζης κανει νερα.

τι περιμενουν ορισμενοι απο τον μεσο οπαδο?

να πει "δεν πειραζει ρε μαγκες, αφου δεν θελει να φυγει ο νικολακης συνεχιζουμε οπως ειμαστε"?

και εγω δεν συμφωνω με το υφος του αρθρου στην κεντρικη αλλα η ουσια ειναι μια.
οποιος δεν θελει να φυγει κραταει πισω την ομαδα.

απλα το αρθρο της κεντρικης δεν ειχε το σωστο ταιμινγκ. απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε τα χρονοδιαγραμματα και τις προεργασιες που εχει κανει η διοικηση δεν ειναι σωστο να πεταγομαστε στα @ουτσες. υπομονη.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Για να φυγει ο αραμπατζης θα πρεπει να βρουμε ενα καλυτερο του (κατα προτημηση Ελληνα λογο ουεφα) στα ιδια πανω κατω φραγγα και να ελευθερο ...
Το που θα τον βρεις και το κατα ποσο θα προσαρμοστει στην ομαδα ειναι το προβλημα και οχι το αν δεχετε να φυγει
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Δυστυχως θα αναγκαστω να συμφωνησω με τη συντριπτικη πλειοψηφια που λενε οτι φιλοτιμος-ξεφιλοτιμος...δεν κανει!
Μετριος εως κακος στην αμυνα, πολυ-πολυ μετριος επιθετικα...
δεν ξερω αν ηταν ταλεντο αλλα σιγουρα μετα τον τραυματισμο του δεν εχει δειξει τιποτα απολυτως. και ενα γκολ μεσα στον εργοτελη και μια κοντρα στην Τουμπα με ξανθη δεν αλλαζουν τιποτα σ'αυτο.

Οσο για το οτι δεν δεχεται να παει ως ανταλλαγμα η δανεικος; Υπο αλλες συνθηκες θα ελεγα καλα κανει, συμβολαιο εχει. τα ιδια ειπα για τον βερον, δικαιωμα του παιχτη ειναι να μενει πανω σ'ενα συμβολαιο. Ας μην του το εκανες.
Με την περιπτωση του Νικολακη ομως υπαρχει ενα ΜΕΓΑΛΟ "ΑΛΛΑ":
Γιατι οταν ηταν ενα σχεδον χρονο εκτος ομαδας λογω τραυματισμου, και την επομενη χρονια που ηταν μεταξυ παγκου και κερκιδας μεχρι να βρει τον εαυτο του και να επανελθει, η ΠΑΕ ηταν συνεπεστατη απεναντι του, τον στηριξε, τον πληρωσε μεχρι δεκαρας. 2 χρονια!! Για να καθεται. Αυτο θα πρεπε να το εκτιμησει ο παιχτης. Για μενα γι'αυτο και μονο ειναι φαουλ (και δευτερη κιτρινη, ξερει αυτος)!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τους περισσότερους. Ο Αραμπατζής μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, και αν έπαιζε αλλού θα κοιτούσαμε τώρα να τον αποκτήσουμε. Φουλ μπακ είναι, καλά κατεβάσματα έχει, σέντρες βγάζει , γκολ βάζει , καλούτσικος αμυντικά είναι(όχι χειρότερος απ'τον Λίνο πάντως), φθηνός είναι , δικός μας είναι. Αυτά.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Καλουτσικος αμυντικα; Ο κακος πως ειναι;
Αν μου βρεις μια σεντρα του που να βρισκει στοχο, η εστω μια που να μην ανεβαινει στα περιστερια και μεχρι να κατεβει να εχει προλαβει ο τερματζης να φτιαξει φραππε και μετα να βγει να την μπλοκαρει με το πασο του, εγω αλλαζω γνωμη χθες και τσονταρω και να τον κρατησουμε με χορηγια δικη μου!! :D
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Αραμπατζής δεν κάνει για ομαδα που έχει βλέψεις για να μπει σε ομίλους cl. Αμυντικά μέτριος επιθετικά σε πολλά ματσ που τον θυμάμαι ανύπαρκτος.Σιγουρα έχει προσφέρει αρκετά στην ομάδα αλλά πλέον γυρνάμε σελίδα πάμε για άλλα.Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στην ευρώπη θα πρέπει να έχουμε ένα μπακ που να ανεβαίνει περισσοτερο στην επίθεση με καλήτερη πασα και σέντρα από αυτή του Νικόλα.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Για να μην τα ισοπεδονουμε ολα να ρωτησω κατι....?
Το ταγαρι ο καραμπελας που εχει η ξαδερφη ειναι καλυτερος?
Ο αρανο το γατακι ειναι καλυτερος?
Ο λεοναρντο του γαυρου ειναι καλυτερος?
Ο βυντρα (ο λακαμας δεν στρειβει με τιποτα και μου αρεσει που οι φλοροι απεριψαν 1.2 που εδινε η σαλκε) του βαζελου ειναι καλυτερος???
Εμεις γιατι εχουμε μαμηθει τις τελαιυταιες ημερες και το μονο που δεν εχουμε πει ειναι νικο παρε τον μπουλο????

Μεγαλος παιχτης δεν ηταν και ποτε δεν θα γινει αν και στο παρελθον ειχα καποιες ελπιδες οτι θα γινει ( :roll: )
Αλλα στις περισσοτερες ομαδες απο την μεση της βαθμολογιας και πανω θα ειχε θεση...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Η αποψη μου ειναι οτι αυτο τον παιχτι τον κρινουμε για μια θεση που ναι μεν παιζει στον ΠΑΟΚ απο την αλλη ομως δεν ειναι αυτη η θεση του!!!
Ο παιχτης δεν ξερει να μαρκαρει! Ποσες φορες το εχουμε δει να κυνηγαει τον προσωπικο του αντιπαλο με τα χερια απλωμενα!!!

Η αληθεια ειναι οτι για δεξι μπακ στον ΠΑΟΚ δεν κανει, ειδικα αν θες να μπεις στους ομιλους! Ουτε για αναπληρωματικος!

Τωρα αν θα ειναι ικανος να παιξει δεξι χαφ δεν μπορω να το κρινω και ουτε ειναι καιρος για πειραματα!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

αυτό με τα χέρια, πιάνω παίκτη που μου φεύγει και φορτώνομαι κίτρινη στο πρώτο 10λεπτο και είναι 50-50 να φάω κόκκινη μετά, το ζήσαμε 20 φορές με τον Νικόλα είναι η αλήθεια,
πάντα βέβαια υπάρχει και η πισινή... και τον Ivic ΠΕΡΣΙ τέτοιο καιρό τον έκραζα... και μετά μου το βούλωσε...
ας μου το βουλώνουν αν γαμάει ο ΠΑΟΚ, εμένα αυτό με ενδιαφέρει στην τελική.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Απο οτι θυμαμαι το συμβολαιο του αραμπατζη το ανανεωσε ο Τεο αφου ηταν ακομα τραυματιας ή μολις είχε αναρρωσει δειχνωντας οτι τον στειριζει και τον εμπιστευεται. Αν μετα 2 χρονια που δεν εκανε την τοση βελτιωση που αναμενοταν και με τα οικονομικα της ΠΑΕ δεν παει ουτε καν δανεικος αν του ζητηθει για να ελαφρινει το μπατζετ τοτε καλα κανουν και τον κραζουν και θα τον κραξω και εγω.

Αλλα παλι πως ειμαστε συγουροι οτι η ΠΑΕ θελει να τον δωσει και ο νικολας δεν το δεχεται?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Besuch έγραψε:Καλουτσικος αμυντικα; Ο κακος πως ειναι;
Αν μου βρεις μια σεντρα του που να βρισκει στοχο, η εστω μια που να μην ανεβαινει στα περιστερια και μεχρι να κατεβει να εχει προλαβει ο τερματζης να φτιαξει φραππε και μετα να βγει να την μπλοκαρει με το πασο του, εγω αλλαζω γνωμη χθες και τσονταρω και να τον κρατησουμε με χορηγια δικη μου!! :D

ε ναι ρε φιλε,πες τα την τρελλα μου.με το φιλοτιμο μονο στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!ακριβως οπως τα περιγραφεις ειναι τα πραγματα.κι οντως δικιο απολυτο εχεις και στο θεμα της στηριξης προς το προσωπο του,οταν ηταν τραυματιας.αν επιμενει τωρα να κατσει στο συμβολαιο του κι αυτος,τοτε ΝΑΙ,θα τον χαρακτηρισω,περαν των οποιων ενστασεων μου και για την αγωνιστικη του αξια,ΑΧΑΡΙΣΤΟ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά,ότι αποφασίσει η διοίκηση είμαστε μαζί της.Αυτό που κάνουμε να κρίνουμε τον παίκτη καλό σε κανένα δεν κάνει.Το έκανα και γω αλλά κακό είναι.Ο παίκτης είναι φανερό πως τελεί υπό παραχώρηση.'Αστε να δούμε τι θα γίνει.Όταν τελειώσουν όλα θα μιλήσουμε.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Κλωτσάει ο Αραμπατζής

Από Σταύρος Κόλκας

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει κάνει ραντεβού με τον ίδιο, όμως ο Νίκος Αραμπατζής φαίνεται να μην έχει διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα ή τουλάχιστον να μην αποχωρήσει με τους όρους που αυτή του έχει θέσει.
Σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος άκουσε τις θέσεις του ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε για τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονού δεξιού αμυντικού και κατέληξε σε … ασυμφωνία.
Το πρόβλημα της πλευράς Αραμπατζή φέρεται να είναι το ότι ο παίκτης θα κληθεί να πέσει αγωνιστικό επίπεδο, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να το επιβάλλει και είναι καθαρά στο χέρι του ατζέντη του να καταφέρει να του βρει μία ομάδα υψηλού επιπέδου.
Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να διατηρήσουν τον εκνευρισμό τους σε χαμηλά επίπεδα, αφού θεωρούν πως η πλευρά Αραμπατζή θα έπρεπε να εκτιμήσει πως υπεγράφη συμβόλαιο τεσσάρων ετών μετά την δεύτερη εγχείριση του παίκτη στους χιαστούς, όμως αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα μάλλον θα τον εκδηλώσουν.

:roll: :roll: :roll: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”