Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- paok_athens_g4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
οχι στην ιδια μοιρα ρε παιδια το ΠΑΟΚτσακι ο αραμπατζης με τον μισθοφορο τον αργεντινο.......κ εγω δεν θεωρω πως πρεπει να παιζει στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι ο αραμπατζης,αλλα για το φιλοτιμο κ τον χαρακτηρα του τοσα χρονια στην ομαδα μας δεν εχω να πω τιποτα.Μακαρι οταν φυγει να φυγει σαν φιλος.
για τον βερον τα πραγματα αλλαζουν.....εδω μιλαμε για στυγνο εκβιασμο επι 2 χρονια στην ομαδα μας.Δυστηχως η ουεφα κοιταει μονο να προστατευει τα δικαιωματα των παιχτων,αδιαφορωντας για τα δικαιωματα των ομαδων
για τον βερον τα πραγματα αλλαζουν.....εδω μιλαμε για στυγνο εκβιασμο επι 2 χρονια στην ομαδα μας.Δυστηχως η ουεφα κοιταει μονο να προστατευει τα δικαιωματα των παιχτων,αδιαφορωντας για τα δικαιωματα των ομαδων
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε φευγει ο βιερινια κ 500000000000000000000000 να δωσουν...ειναι παιχτης κλειδι δε τον δινουν δεν ειναι χαζοι ασε που θα εκτοξευσουν κ αλλο την ρητρα του στο μελλον
Πάντως ο Αραμπατζής έβαλε και δύο γκολάρες ποίημα φέτος στον ΠΑΟΚ (τρία έβαλε ο Μανιάτης που τον πουλάνε 1 εκατομμύριο)...Πήρε και 23 συμμετοχές (που να τον ήθελες κιόλας...
). Και από μέσα του θα λέει τώρα ο Νικολάκης...δηλαδή τι διαφορά έχω εγώ από τον Μανιάτη...Έτσι είναι κάθε παίχτης πιστεύει ότι είναι παιχταράς...Και έχει συμβόλαιο εξασφαλισμένο ως το 2012 στον ΠΑΟΚ (άλλα 300 χιλιάρικα)!
Ο Βερόν που δεν τον θες ,το 2008/2009 βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα (πάνω και από τον Βιτόλο) και είχε και 6 ασίστς (βαθμούς)... Και αυτός θα πιστεύει από μέσα του ότι είναι ο καλύτερος και ότι τον αδικεί ο προπονητής... Και έχει συμβόλαιο εξασφαλισμένο ως το 2011 στον ΠΑΟΚ (άλλα 300 χιλιάρικα)!
Έτσι είναι ...εμείς κοιτάμε το συμφέρον μας και αυτοί το δικό τους...ας προσέχαμε...
Ο πατέρας όταν ήμουν μικρός μου είχε πει να προσέχω που βάζω τον λούτσο μου και την υπογραφή μου... ας προσέχαμε...

Ο Βερόν που δεν τον θες ,το 2008/2009 βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα (πάνω και από τον Βιτόλο) και είχε και 6 ασίστς (βαθμούς)... Και αυτός θα πιστεύει από μέσα του ότι είναι ο καλύτερος και ότι τον αδικεί ο προπονητής... Και έχει συμβόλαιο εξασφαλισμένο ως το 2011 στον ΠΑΟΚ (άλλα 300 χιλιάρικα)!

Έτσι είναι ...εμείς κοιτάμε το συμφέρον μας και αυτοί το δικό τους...ας προσέχαμε...
Ο πατέρας όταν ήμουν μικρός μου είχε πει να προσέχω που βάζω τον λούτσο μου και την υπογραφή μου... ας προσέχαμε...

-
καλα αν δωσει καποιος 15 εκ. τοτε τον δεινουν.Με 15 εκ. παιρνεις καλυτερο στην θεση του περνεις ακομα 1 παιχταρα και σου περισευουν και παρα πολλα ακομα.
- paok_athens_g4
φαντομα σωστο το στατιστικο για μανιατη κ αραμπατζη,αλλα δεν νομιζω οτι η αξια ενος πλαγιου μπακ υπολογιζεται απο τα γκολ που βαζει......εγω θεωρω πιο σημαντικα αλλα,π.χ σωστες μεταβιβασεις,καλη σεντρα,καλη αμυντικη λειτουργια κ.α....κ αντικειμενικα σε ολους αυτους τους τομεις ειναι 1 σκαλι πανω ο μανιατης
Δεν είπα κάτι τέτοιο paok_athens_g4.
διάβασε σε παρακαλώ προσεχτικά τι γράφω στο ποστ και μετά το συζητάμε.
Εγώ σου έγραψα τι θα πιστεύει ο Νικολάκης.
«Και από μέσα του θα λέει τώρα ο Νικολάκης...δηλαδή τι διαφορά έχω εγώ από τον Μανιάτη...Έτσι είναι κάθε παίχτης πιστεύει ότι είναι παιχταράς...»
σεντρα, σωστες μεταβιβασεις και καλη αμυντικη λειτουργια ο Μανιάτης
Ούτε ο Μανιάτης, ούτε ο Αραμπατζής....Τώρα τι συζητάμε αν είναι καλύτερος ο μονόφθαλμος από τον τυφλό... 
διάβασε σε παρακαλώ προσεχτικά τι γράφω στο ποστ και μετά το συζητάμε.
Εγώ σου έγραψα τι θα πιστεύει ο Νικολάκης.
«Και από μέσα του θα λέει τώρα ο Νικολάκης...δηλαδή τι διαφορά έχω εγώ από τον Μανιάτη...Έτσι είναι κάθε παίχτης πιστεύει ότι είναι παιχταράς...»
σεντρα, σωστες μεταβιβασεις και καλη αμυντικη λειτουργια ο Μανιάτης

- paok_athens_g4
σε αυτο το κομματι απαντησα αδερφε που νομισα οτι ειναι προσωπικη σου θεση,αν δεν ειναι ετσι πασο....Fantomas έγραψε:Πάντως ο Αραμπατζής έβαλε και δύο γκολάρες ποίημα φέτος στον ΠΑΟΚ (τρία έβαλε ο Μανιάτης που τον πουλάνε 1 εκατομμύριο)...Πήρε και 23 συμμετοχές (που να τον ήθελες κιόλας...)
Ο Βερόν που δεν τον θες ,το 2008/2009 βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα (πάνω και από τον Βιτόλο) και είχε και 6 ασίστς (βαθμούς)...
Δεν πειράζει αδερφέ μου...
Ε ναι ...λένε τα ΜΜΕ ότι δεν το θέλουμε αλλά πήρε 23 συμμετοχές φέτος (δηλαδή που να τον θέλαμε κιόλας)
...και είχε να συναγωνιστεί και τον Μουν...
Δηλαδή αν έπαιζε ο Μανιάτης στον ΠΑΟΚ και ο Αραμπατζής βασικός στον Νιονιο τώρα μπορεί να άκουγες ότι θέλουμε τον Αραμπατζή και ότι τον πουλάει και 1 χαρτί ο Τσακίρης...Σαν το Φιλομενό...μόλις ήρθε στον ΠΑΟΚ ξαφνικά όλοι λέγανε γιατί δεν πήραμε τον Σεζαρεκ...αν ερχόταν ο Σεζαρεκ θα λέγαμε γιατί δεν πήραμε τον Φιλομένο...
ότι να ναι ...τέλος πάντων...
Πάμε μάλλον για Γκουστάβο ...
Ποιος Οσόριο;
20 Ιουν 2010 22:47, Από Σταύρος Κόλκας
Ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» το τελευταίο 24ώρο για τον ΠΑΟΚ, ήταν και αυτό του Μεξικανού Οσόριο. Όπως φαίνεται όμως, κακώς «έπαιξαν»
Στο PAOK24 είμαστε αποφασισμένοι να αναφέρουμε κάθε πληροφορία που αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά, από εκεί και πέρα βέβαια, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλύουμε το κάθε ζήτημα και να του δίνουμε την σωστή διάσταση.
Έτσι και σήμερα όσον αφορά τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, αξίζει να αναφερθεί ότι από τον ΠΑΟΚ διαψεύδεται κάθε ενδιαφέρον και κάθε ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Με βάση τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου μάλιστα, γίνεται κατανοητό ότι ο Οσόριο μάλλον δεν απασχόλησε ποτέ τον επίσημο ΠΑΟΚ.
Αυτό ισχύει για τον Μεξικανό και διευκρινίζεται έτσι ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
ΠΑΟΚ24
Ε ναι ...λένε τα ΜΜΕ ότι δεν το θέλουμε αλλά πήρε 23 συμμετοχές φέτος (δηλαδή που να τον θέλαμε κιόλας)

Δηλαδή αν έπαιζε ο Μανιάτης στον ΠΑΟΚ και ο Αραμπατζής βασικός στον Νιονιο τώρα μπορεί να άκουγες ότι θέλουμε τον Αραμπατζή και ότι τον πουλάει και 1 χαρτί ο Τσακίρης...Σαν το Φιλομενό...μόλις ήρθε στον ΠΑΟΚ ξαφνικά όλοι λέγανε γιατί δεν πήραμε τον Σεζαρεκ...αν ερχόταν ο Σεζαρεκ θα λέγαμε γιατί δεν πήραμε τον Φιλομένο...

Πάμε μάλλον για Γκουστάβο ...
Ποιος Οσόριο;
20 Ιουν 2010 22:47, Από Σταύρος Κόλκας

Ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» το τελευταίο 24ώρο για τον ΠΑΟΚ, ήταν και αυτό του Μεξικανού Οσόριο. Όπως φαίνεται όμως, κακώς «έπαιξαν»
Στο PAOK24 είμαστε αποφασισμένοι να αναφέρουμε κάθε πληροφορία που αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά, από εκεί και πέρα βέβαια, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλύουμε το κάθε ζήτημα και να του δίνουμε την σωστή διάσταση.
Έτσι και σήμερα όσον αφορά τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, αξίζει να αναφερθεί ότι από τον ΠΑΟΚ διαψεύδεται κάθε ενδιαφέρον και κάθε ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Με βάση τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου μάλιστα, γίνεται κατανοητό ότι ο Οσόριο μάλλον δεν απασχόλησε ποτέ τον επίσημο ΠΑΟΚ.
Αυτό ισχύει για τον Μεξικανό και διευκρινίζεται έτσι ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
ΠΑΟΚ24
- georgedoulk
Ντροπή να λέγονται άσχημα λόγια για ένα παιδί σαν τον Αραμπατζή. Ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Πριν τον τραυματισμό του ήταν μεγάλο πουλέν. (Αν και να ξέρετε Παοκτσής ΕΓΙΝΕ δεν ήταν. Το παιδικό του όνειρο ήταν να παίξει σε άλλο λιμάνι).
Πιστεύω οτι επειδή είναι ελληνας και αρκετά καλος, οταν δεν είναι τραυματίας, θα έπρεπε να μείνει στην ομάδα. Πλακα στην πλάκα δεν τον θεωρώ χειρότερο απο κατι Παντους, Γεωργέϊδες, Γκαλίτσιους και Καράμπελες. Για μένα μεταξύ των δύο ίσως θα έπρεπε να αποδεσμεύσουμε τον Σναουτσερ που και μεγάλος είναι σε ηλικία και ξένος και περιορισμένων δυνατοτητων. Αλλωστε τα ίδια λεφτά παιρνουν και απ'οτι θυμάμαι ουτε ο Σναουτσερ έχει βγαλει ολοκληρη χρονια χωρίς τραυματισμό.
ΥΓ μην πέσετε να με φάτε οτι πουλάω παίκτες και έτσι. Μια άποψη λέω food for thought.
Πιστεύω οτι επειδή είναι ελληνας και αρκετά καλος, οταν δεν είναι τραυματίας, θα έπρεπε να μείνει στην ομάδα. Πλακα στην πλάκα δεν τον θεωρώ χειρότερο απο κατι Παντους, Γεωργέϊδες, Γκαλίτσιους και Καράμπελες. Για μένα μεταξύ των δύο ίσως θα έπρεπε να αποδεσμεύσουμε τον Σναουτσερ που και μεγάλος είναι σε ηλικία και ξένος και περιορισμένων δυνατοτητων. Αλλωστε τα ίδια λεφτά παιρνουν και απ'οτι θυμάμαι ουτε ο Σναουτσερ έχει βγαλει ολοκληρη χρονια χωρίς τραυματισμό.
ΥΓ μην πέσετε να με φάτε οτι πουλάω παίκτες και έτσι. Μια άποψη λέω food for thought.
Είδαμε και του ΠΑΟΚτσήδες...Μπαλίτσα να παίζει και όλα θα γίνουν...τώρα εδώ, εκεί, αλλού ας αποφασίσουν άλλοι...όχι οι οπαδοί...όπως και για Σνάουτσνερ...georgedoulk έγραψε: (Αν και να ξέρετε Παοκτσής ΕΓΙΝΕ δεν ήταν. Το παιδικό του όνειρο ήταν να παίξει σε άλλο λιμάνι).
Έχει πλάκα να ψάχνει ομάδα στην Ελλάδα δεξί μπακ και να μην βρίσκει. Αφού όλα τα ταγάρια οι προπονητές στις μικρές ομάδες (το 90%) την πρώτη θέση που μαθαίνουν στα Ελληνόπουλα είναι δεξί μπακ...Πλάκα πλάκα έναν έμπειρο σα το Λίνο να βρίσκαμε, ακόμα και στην ηλικία που είχε έρθει ο Λίνο.Τη χρονιά να βγάλουμε που είναι και κρίσιμη....
- andreas.0511
Με το φιλοτιμο παιζεις στον Οδυσσεα Κορδελιου...Για να παιξεις σε επιπεδο πρωταθλητισμου εκτος απο φιλοτιμο πρεπει να εχεις και ποδοσφαιρικη ευφηια...Δυστυχως ο Αραμπατζης δεν εχει...Εκτος απο αυτο η θεση του ειναι κατι αναμεσα σε μπακ,και χαφ...Δεν εχει ουτε την αμυντικη αποτελεσματικοτητα του σναουτσνερ,αλλα ουτε την τριπλα και την σεντρα του λινο(δυο διαφορετικα ως προς το στυλ μπακ)...Αυτος ειναι ο λογος που κοιτανε προς τον Γκουσταβο...
Θα επαναλαβω κατι που εγραψα σε προηγουμενο ποσταρισμα...Θελω να μου πει καποιος οταν η αντιπαλη ομαδα εβγαινε στην επιθεση απο τ'αριστερα στη μερια του Φιλοτιμου αν παρακολουθουσε ανεμελος?Η εξελιξη της φασης ηταν κατα 40% σεντρα ή περασμα του αντιπαλου,κατα 25% φαουλ με καρτα,κατα 25% φαουλ χωρις καρτα(με υποψια παντα),και κατα 10% κοψιμο(τις περισσοτερες φορες με τη βοηθεια του Βιτολο)...Στην επιθεση,αστα να πανε σεντρα με το δεξι που ειναι και το καλο του δεν εβγαζε σχεδον ποτε,εβγαζε μονο μετα απο κοφτη τριπλα με το αριστερο τοσο αδυναμη ψιλοκρεμαστη και αφαλτσαριστη που ακομη και τερματοφυλακας τυπου Κουλης Τοχουρογλου(1,70 πανω σε σκαμπω) την ειχε για πρωινο...Τριπλα,δε το συζηταω,ο Τσιριλο ειναι Κακα μπροστα του...Μπορει να φαινομαι εμπαθης,αλλα ΕΙΜΑΙ...Εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου με αυτο τον παιχτη...

Θα επαναλαβω κατι που εγραψα σε προηγουμενο ποσταρισμα...Θελω να μου πει καποιος οταν η αντιπαλη ομαδα εβγαινε στην επιθεση απο τ'αριστερα στη μερια του Φιλοτιμου αν παρακολουθουσε ανεμελος?Η εξελιξη της φασης ηταν κατα 40% σεντρα ή περασμα του αντιπαλου,κατα 25% φαουλ με καρτα,κατα 25% φαουλ χωρις καρτα(με υποψια παντα),και κατα 10% κοψιμο(τις περισσοτερες φορες με τη βοηθεια του Βιτολο)...Στην επιθεση,αστα να πανε σεντρα με το δεξι που ειναι και το καλο του δεν εβγαζε σχεδον ποτε,εβγαζε μονο μετα απο κοφτη τριπλα με το αριστερο τοσο αδυναμη ψιλοκρεμαστη και αφαλτσαριστη που ακομη και τερματοφυλακας τυπου Κουλης Τοχουρογλου(1,70 πανω σε σκαμπω) την ειχε για πρωινο...Τριπλα,δε το συζηταω,ο Τσιριλο ειναι Κακα μπροστα του...Μπορει να φαινομαι εμπαθης,αλλα ΕΙΜΑΙ...Εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου με αυτο τον παιχτη...

συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο με τον αδερφο πολυ σωστα τα λεει παιχτικα για το νικο...και συμπληρωνωνω οτι δεν εχει καθολου ποδοσφαιρικο τσαμπουκα και προσωπικοτητα και τακτικα ειναι πολυ πιο πισω απο τον σναουτσερ...πολυ καλος χαρακτηρας ο νικος ποτε μεχρι στιγμης δεν δημιουργησε προβλημα αλλα δεν ειναι για ΠΑΟΚ...
- sidpanos
χάθηκε το πουλέν ο νουνο ασιστ....κριμα...
δεν πειράζει...
ε ρε και να περάσουμε στους ομίλους του τσου λου...
θέλω να δω τι παίχτη θα φέρουν...
να συμπληρώσω ασχέτως ονομάτων...
δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα και ούτε κανα πρόγραμμα στη φυλακή για δεύτερη ευκαιρία σε επανένταξη...
υγ.και γω φιλότιμος είμαι...που υπογράφω?
δεν πειράζει...
ε ρε και να περάσουμε στους ομίλους του τσου λου...
θέλω να δω τι παίχτη θα φέρουν...

να συμπληρώσω ασχέτως ονομάτων...
δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα και ούτε κανα πρόγραμμα στη φυλακή για δεύτερη ευκαιρία σε επανένταξη...
υγ.και γω φιλότιμος είμαι...που υπογράφω?
- sidpanos
η αεκ44 θέλει να διώξει τζιμπούρ και κατεβάζει τις απαιτήσεις της...
βρε λες?
βρε λες?

- sarkofagoktinos
σαν να μιλαω εγω!!!!andreas.0511 έγραψε:Με το φιλοτιμο παιζεις στον Οδυσσεα Κορδελιου...Για να παιξεις σε επιπεδο πρωταθλητισμου εκτος απο φιλοτιμο πρεπει να εχεις και ποδοσφαιρικη ευφηια...Δυστυχως ο Αραμπατζης δεν εχει...Εκτος απο αυτο η θεση του ειναι κατι αναμεσα σε μπακ,και χαφ...Δεν εχει ουτε την αμυντικη αποτελεσματικοτητα του σναουτσνερ,αλλα ουτε την τριπλα και την σεντρα του λινο(δυο διαφορετικα ως προς το στυλ μπακ)...Αυτος ειναι ο λογος που κοιτανε προς τον Γκουσταβο...
Θα επαναλαβω κατι που εγραψα σε προηγουμενο ποσταρισμα...Θελω να μου πει καποιος οταν η αντιπαλη ομαδα εβγαινε στην επιθεση απο τ'αριστερα στη μερια του Φιλοτιμου αν παρακολουθουσε ανεμελος?Η εξελιξη της φασης ηταν κατα 40% σεντρα ή περασμα του αντιπαλου,κατα 25% φαουλ με καρτα,κατα 25% φαουλ χωρις καρτα(με υποψια παντα),και κατα 10% κοψιμο(τις περισσοτερες φορες με τη βοηθεια του Βιτολο)...Στην επιθεση,αστα να πανε σεντρα με το δεξι που ειναι και το καλο του δεν εβγαζε σχεδον ποτε,εβγαζε μονο μετα απο κοφτη τριπλα με το αριστερο τοσο αδυναμη ψιλοκρεμαστη και αφαλτσαριστη που ακομη και τερματοφυλακας τυπου Κουλης Τοχουρογλου(1,70 πανω σε σκαμπω) την ειχε για πρωινο...Τριπλα,δε το συζηταω,ο Τσιριλο ειναι Κακα μπροστα του...Μπορει να φαινομαι εμπαθης,αλλα ΕΙΜΑΙ...Εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου με αυτο τον παιχτη...![]()
![]()