Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- Mario Jardel
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Φιλε μου δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για Βιερινια...Γιατι δυσκολα να δωσουν οσα ζηταμε και μη σου πω οτι αν τα δωσουν ακομη καλυτερα!Με τοσα λεφτα ο Ζησης θα κανει παπαδες και θα απαλλαγουμε απο πολλους βραχναδες(οικονομικους) οποτε...Ουδεν κακο αμιγες καλου και καθε εμποδιο για καλο και εμπιστοσυνη στη διοικηση κτλ κτλ!
και οπως εχουμε πει ολα πουλιουνται ολα αγοραζονται... με 15 μιρια , δλδ στα ταμεια του ΠΑΟΚ 10 περιπου, ο ζησης θα κανει θαυματα, συν οτι θα μειωθουν και αρκετα τα χρεη!
Αλλα ουτε εγω θελω να σκεφτομαι οτι θα φυγει ο καλυτερος μας παικτης ,ο μβπ της χρονιας !
Αλλα ουτε εγω θελω να σκεφτομαι οτι θα φυγει ο καλυτερος μας παικτης ,ο μβπ της χρονιας !
αμα αδερφε εχουν τα γκαφρα και μας δωσουν την ρητρα η κατι λιγοτερο απο αυτην τοτε τον δινεις!απο τους κουτσια και τον σακη φετος περιμενω να δω πολλα ηδη στο βικελιδης ειχαν θετικη εμφανιση.για τον αραμπατζη εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου απολυτα επισης αυτο ο παιχτης κατι προσφερε στην ομαδα φετος και απο τον γκουσταβο και σε καλυτερη ηληκια ειναι πιστευω και πιο εμπειρος παροτι πιο νεος.μην μας επηρεαζει οτι τον εναν τον λενε γκουσταβο!
Πραγματικά το κεντρικό άρθρο είναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ.Caballo Viejo έγραψε:...
Καταλήγοντας θα ήθελα να εκφράσω μια διαφωνία για το κύριο άρθρο του PAOKMANIA αυτή την ώρα. Αδέρφια, δεν νομίζω ότι ο σαπιοκοιλιάς είναι ίδια περίπτωση με τον αραμπατζίνιο. Εντάξει, οπωσδήποτε η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και έχουμε δικαιολογημένα μεγάλες απαιτήσεις αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Κατ εμέ είναι ντροπή να μιλάει έτσι για τον Αραμπατζή.

Έκανε μια αρκετά καλή χρονιά κατα τη γνώμη μου και τη πονάει τη φανέλα, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την περίπτωση Βερόν.
Κατεβάστε το άρθρο.
+1926
...σοκ επαθα οταν τ ειδα.... πως ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για τον νικολα χωρις να εχει κανει τπτ?

- PAOKfanAthens
+οσα θελετε!
Ο Αραμπατζης δεν αξιζει τετοια αντιμετωπιση,και σιγουρα αν τα οικονομικα μας ηταν καλυτερα δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει.Αν ειναι δυνατον.
Ο Αραμπατζης δεν αξιζει τετοια αντιμετωπιση,και σιγουρα αν τα οικονομικα μας ηταν καλυτερα δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει.Αν ειναι δυνατον.

- sidpanos
παίδες μείνετε στο θέμα...
μεταγραφές καλοκαιριού 2010
μεταγραφές καλοκαιριού 2010
Εγω προσωπικά δεν βλέπω κάποια κακή αντιμετώπιση,ο παικτης δεν μπορει να προσφέρει στην ομάδα,και πρέπει να αποχωρίσει,
Πιστεύω πως θα πρεπει να σταματήσουμε να βλεπουμε Αραμπατζη Σαλπι Γκαρσι κτλ,αλλα τον παικτη Του ΠΑΟΚ με το Νο 8 Νο 9 Νο 10 κτλΤ
Την εχουμε πατήσει πολλες φορές με προσωπολατρείες ο ΠΑΟΚ πανω απ ΟΛΑ και Ααπ ΟΛΟΥΣ
Πιστεύω πως θα πρεπει να σταματήσουμε να βλεπουμε Αραμπατζη Σαλπι Γκαρσι κτλ,αλλα τον παικτη Του ΠΑΟΚ με το Νο 8 Νο 9 Νο 10 κτλΤ
Την εχουμε πατήσει πολλες φορές με προσωπολατρείες ο ΠΑΟΚ πανω απ ΟΛΑ και Ααπ ΟΛΟΥΣ

Είναι αντιλαϊκό και αντιεργατικό αυτό που λέτε admin team...και δεν θα θέλατε να σας το κάνουν τα αφεντικά στην δουλειά σας...
Εντάξη μια άποψη εκφράζει το άρθρο που είναι λίγο σχετική θα έλεγα και μονόπλευρη και αντιλαϊκή,απλά με χαλάει λίγο ότι είναι ανυπόγραφο και γράφει «admin team».
Και εγώ δεν συμφωνώ με κάποια σημεία του άρθρου ενώ σε κάποια άλλα σημεία συμφωνώ,αλλά εντάξει όχι και να το κατεβάσουν κιόλας,έχουν γραφτεί τραγικότερα άρθρα και δεν έχουν κατέβει,σε αυτό θα κολλήσουμε τώρα.

Μια ανυπόγραφη, γενική αντιλαϊκή και αντιεργατική και μονόπλευρη άποψη είναι μόνο που κοιτάει περισσότερο το οικονομικό συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι το ηθικό κομμάτι των συμβολαίων των παιχτών. Γιατί όταν υπογράφεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο έχεις νομικό δικαίωμα να το τηρείς και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές και δεν υπάρχει μία όψη του νομίσματος, έτσι δεν υπάρχει η έννοια «πατάω πάνω στο συμβόλαιο»,γιατί είναι σαν λέει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ πατάει πάνω στο συμβόλαιο του Βιερίνια και τον πουλάει 15 εκατομμύρια και όχι 3 για παράδειγμα. Δεν υπάρχει αυτό... δεν υπάρχει γενικά η έννοια «πατάω πάνω στο συμβόλαιο».

Δεν θες το Αραμπατζή και τον Βερόν...και αυτοί θέλουν να μείνουν...ωραία αποζημίωσε τους με τα υπόλοιπα λεφτά του συμβόλαιο τους και τέλος...Δεν έχεις λεφτά...ας πρόσεχες όταν τους έκανες συμβόλαιο.

- Mario Jardel
Οσον αφορα τη μεταγραφολογια στη μεγαλη και παντα μεσα στα πραγματα ΓΑΤΑ
ειδα οτι κοιταμε για δεκαρι στο μουντιαλ!!!!!
Αυτο σημαινει οτι θα παρουμε κατι σε στυλ Γκονζαλεζ(Ουρουγουαη) ή κατι σε Κακά?

Αυτο σημαινει οτι θα παρουμε κατι σε στυλ Γκονζαλεζ(Ουρουγουαη) ή κατι σε Κακά?

Πολύ σωστος,δεν φταίει ο Βερον αν εχει τετοιο συμβόλαιο εσυ του τόκανεςFantomas έγραψε::
Δεν θες το Αραμπατζή και τον Βερόν...και αυτοί θέλουν να μείνουν...ωραία αποζημίωσε τους με τα υπόλοιπα λεφτά του συμβόλαιο τους και τέλος...Δεν έχεις λεφτά...ας πρόσεχες όταν τους έκανες συμβόλαιο.
-
+φωνω απολυτα αν ειναι δυνατον να λεμε να φυγετε να πατε αλλου στον αραμπα.Δηλαδη μερικοι ανθρωποι σκευτωνται να πριν μιλισουν??? jardel το ειδα σε ονειρο μαλλον κακα ενωει η γατα

- Mario Jardel
Δε ξερω εχω αμφιβολιες...Δεν ειχε καλη χρονια...
Το συμβόλαιο του Βερόν που λήγει το 2011 είναι το αρχικό του ή του έγινε ανανέωση κάποια στιγμή;
ειναι το αρχικό του μετά τον 6μηνο δανεισμό του