Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από ronaldo »

ronaldo έγραψε:καλά ο ρομενταλ ειναι τεραστιο εξτρεμ
απο τους πιο γρηγορους παιχτες στον κοσμο ηταν κάποτε
και τωρα 31 ειναι οποτε δεν νομιζω να εχει χασει ταχυτητα

αν ερθει ο συγκεκριμενος δεν χρειαζόμαστε τιποτε αλλο παιρνουμε πρωταθλημα ανετα πιστευω
δεν κρατιεται με τιποτα στο ελληνικο πρωταθλημα

εγω το εχω ξαναπει οτι θα ηθελα η ομαδα να παρει δεξι χαφ να παιξει ο βιειρινια δεκαρι και να παιξει ο κουτσιανικουλης αριστερα

δηλαδη κάπως έτσι

----------------βιτολο-----------------------
ρομενταλ----βιειρινια-----κουτσιανικουλης
-----------σαλπι----μουσλι-----------------

η και ετσι

------------βιτολο--γκαρσια---------------------
ρομενταλ----βιειρινια-----κουτσιανικουλης
-----------------σαλπι-----------------

και έχεις και εναλλακτικες να παιξει ο βιειρινια αριστερα και ο ρομενταλ δεξια

----------------βιτολο-----------------------
ρομενταλ------ιβιτς-------βιειρινια
-----------σαλπι----μουσλι-----------------

------------βιτολο--γκαρσια---------------------
ρομενταλ-------ιβιτς-----------βιειρινια
------------------σαλπι-----------------

[youtube]kXgxcpdEows&feature=related[/youtube]

[youtube]UfAwRbnuYqM&feature=related[/youtube]

[youtube]wEIcA8qz4F8&feature=related[/youtube]

αυτα έγραφα πριν λίγες μέρες και βγήκαν αρκετοι συνπαοκτσηδες εδω μέσα και μου βγάλαν τον κριστιάνο μοράες πολυ καλυτερο απο τον μετριότατο λέγαν ρομενταλ
δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντήσω εννοείται

ο ρομενταλ το ξαναλέω είναι εξτρεμ που μπορει να σε παρει απο το χερι και να σε περασει στους ομιλους του τσου λου και να σε φερει και πρωταθλημα

εγω αποκλειω να μπορουμε να παρουμε καλυτερο εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

ronaldo έγραψε:
εγω αποκλειω να μπορουμε να παρουμε καλυτερο εξτρεμ
Συμφωνω απολυτως!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το συγκεκριμενο βρε "Φαινομενο" να το φερουμε γινεται?καλυτερο οντως χλωμο να παρουμε αλλα κι αυτος το κατιτις του σε γκαφρα θα το θελει λογικα ......
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λεει πριν το μουντιαλ 600 χιλιαρικα κασε ειχε

τωρα εννοειται θα ανεβει το κασε του

απλα εκει που τρελαινεσαι ειναι που μολις εγραψα το συγκεκριμενο ποστ πρι 3-4 μερες σκασαν καμια 7-8 κοροιδευτικα μηνυματα ποιος ρομενταλ και ειναι μετριοτατος και παλτο κτλ

δηλαδη οχι οτι δεν μπορουμε να τον παρουμε αλλα ειναι παλτο κιολας
εδω ο αλλος μου εγραφε παιζει λεει μονο στον ασβεστη και δεν παταει περιοχη

για μενα με 600 χιλιαρικα να παρεις τετοιο εξτρεμ ειναι λαχειο
ο ανθρωπος ειναι απο τους πιο γρηγορους παιχτες στον κοσμο και ανα πασα στιγμη βγαινει φατσα καρτα με το γκολ

μια μεταγραφη αν μπορουμε να κανουμε μονο αυτον και ειμαστε τελεια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ας ευχηθουμε να ...... αποκλειστει το ταχυτερο η δανιμαρκια! :opaokara: :pano: :nairepaok: 8-)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

ρε συ roni όλα καλά...πήρες Σάλπι, θα πάρεις (λέμε τώρα) Ρόμενταλ και το πρωτάθλημα (λες ότι) είναι σίγουρο.
Με τον Κούτσια που έχεις βασικό(ξέρω είναι το πουλέν σου αλλά άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα) δε νομίζεις ότι θα είναι κάπως δύσκολο να γίνουν όλα αυτά??
ή θεωρείς ότι τώρα που έφυγε ο Σάντος ο μικρός θα απογειωθεί?? μακάρι αλλά πολύ χλωμό το κόβω...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

επισης ξερω οτι για εσενα ειναι ο κουτσιανικουλης οτι ειναι για μενα ο μπαλαφας

κοιτα εγω τον πιστευω τον κουτσιανικουλη και πιστευω οτι επαιζε με πιεση απο τον σαντος οσο επαιξε φετος για αυτο δεν εδειξε την αξια του

αλλα σου λεω στις ενδεκαδες που εχω οτι αν δεν σου βγει ο κουτσιανικουλης οπως νομιζω εγω βαζεις ρομενταλ δεξια βιειρινια αριστερα και εισαι σουπερ παλι
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Aν δεν δείξει και φέτος ο Κούτσια την μπάλα που ξέρει τότε κλάφτα αλλα εγω ξαναλέω επειδή τον κάνανε οι αρδ Μέσσι δεν σημαίνει οτι θα πάρει τον ΠΑΟΚ απο το χέρι και θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα φέτος πιστεύω ηταν μια μεταβατική χρονιά απο τον εργοτέλη και το επίπεδο της πεδικής χαράς, στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού φέτος περιμένω να δω αλλον Κουτσιανικούλη...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Και γω νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει έναν πολύ καλό ακραίο αλλά που να παίζει και άξονα γιατί ο Ιβιτς θα είναι δύσκολο να ξανακάνει τέτοια χρονιά.
Κια δεν πείθομαι από Βιέρι δεκάρι επειδή με το λήκι έκανε ένα καλό παιχνίδι...αυτά είναι να χαμε να λέγαμε.
Αλλά νομίζω ότι αυτός ο ακραίος θα πρέπει να είναι αριστερός και όχι δεξιός.

υ.γ. εντάξει Μπαλάφας μπορεί να μην είναι αλλά τον Αρτινό τον πήραμε τζάμπα και όχι με 1,5 εκ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δηλαδη τον ρομενταλ αν μπορουσες να τον παρεις με 600 χιλιαρικα δεν θα τον επαιρνες?

εγω λεω οτι θα τον επαιρνα με κλειστα τα ματια και θα μετακινουσα βιειρινια αριστερα που την ξερει αλλωστε την θεση
και αν τυχον μου εβγαινε και ο κουτσιανικουλης θα πηγαινε δεκαρι ο βιειρινια
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Jordi_ 04 έγραψε:Αυριο βλεπω...
Ολυμπιακος για Ντένις Ρόμενταλ... :D :D
Ε καλά... Χθές ότι έχει 2 πόδια και παίζει μπάλα ήταν στόχος του γαύρου. Ο Ρόμενταλ θα τους ξεφύγει??
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Σενάρια για Οσόριο

20 Ιουν 2010 02:26, Από Νίκος Μοσχοβίτης

Το όνομα του Ρικάρντο Οσόριο κυκλοφορεί ως φήμη για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Μεξικάνος φαίνεται να είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Οσόριο είναι βασικός με την εθνική ομάδα του Μεξικού, στο Μουντιάλ και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο 30χρονος αμυντικός, αγωνιζόταν από το 2006 στη Στουτγάρδη, αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και οι Γερμανοί δεν προτίθενται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Εννοείται ότι η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς το κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλό, ενώ με τις εμφανίσεις που κάνει στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής αναμένεται να ανέβει και άλλο. Ο Οσόριο έχει αγωνιστεί και στους δύο αγώνες του Μεξικού και μάλιστα στη νίκης επί της Γαλλίας, τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Φρανκ Ριμπερί.

Από την ΠΑΕ, δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο, αλλά είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν ακόμα δεξιό μπακ, πέρα από τον Γκουστάβο, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.

Ο Οσόριο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Κρουζ Αζούλ το 2001, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος, μέχρι το 2006, όταν η Στουτγάρδη δαπάνησε το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στη Γερμανία. Ο Μεξικανός τις δύο πρώτες σεζόν του ήταν βασικός στη Bundesliga, έχοντας 31 και 27 συμμετοχές αντίστοιχα, αλλά από το 2008 άρχισε να χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, καθώς τη σεζόν 2008-2009 σημείωσε 20 συμμετοχές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε 10 φορές. Μάλιστα την πρώτη του χρονιά στη Στουτγάρδη ήταν από τους βασικούς συντελεστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος έχει επίσης, 77 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ενώ από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι ότι με την ίδια ευκολία που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

πολυ ΠΑΟΚμάνια διαβάζουν εκεί στο ΠΑΟΚ24 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

MANIAKOS έγραψε: Μπορει ο γκουσταβο να βγει παικταρας αν ερθει δεν ξερω αλλα ειναι ασχημο για το πρεστιζ και μονο που λες παω για το δεξ μπακ της κερκυρας β εθνικης ενω προσπαθω να μπω τσου λου.......
Γιατί ρε φίλε; Εδώ ο γάβρος ανακοίνωσε επιθετικό της γριάς της Δ' Εθνικής. :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μη μπερδεύεσαι DC.
Εμείς παίζουμε ΤσουΛου και ο γάβρος Ουεφάκι και εν μέσω καλοκαιριού μάλιστα, οπότε τέτοιες μεταγραφές γι' αυτόν είναι προβλεπόμενες(με την στρατιωτική έννοια πάντα)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Gash άκουσες τίποτα συγκεκριμένο για παραχώρηση?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”