19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
ελα ντε
Καλα στην πρωτη αν παω θα παω με ψαλιδι και θα τον κουρεψω γουλι....τον μπιλι.....
Καλα στην πρωτη αν παω θα παω με ψαλιδι και θα τον κουρεψω γουλι....τον μπιλι.....
Λέτε το πρόβλημα του να είναι το μαλί που τον εμποδίζει και δεν βλέπει και πάει και τρακάρει πάνω σε αντιπάλους??
Μακάρι να ήταν αυτό...
Μακάρι να ήταν αυτό...
Count me out please, δεν τον έχω αξιολογήσει ακόμα, είναι μακροχρόνια επένδυση.Bono έγραψε:Ο Κούτσια εκτός απ' το δυνάμωμα πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα, γιατί ξεκινάει η 2η του σεζόν στην ομάδα και απ' ότι φαίνεται κανείς δεν πιστεύει σ' αυτόν...
- paok kerkyra
Πόσο ακριβώς μακροχρόνια γιατί μπαίνει στον 2ο χρόνο και στον 3ο καίγεται...
Και με τα τόσα που δόθηκαν θα περίμενα κάτι σε πιό βραχυχρόνιο.
Κατα τ' άλλα όσο ζω ελπίζω, αλλά το joker δεν μου κάθεται το άτιμο....
Κατα τ' άλλα όσο ζω ελπίζω, αλλά το joker δεν μου κάθεται το άτιμο....
Εσένα πάντως ευχαρίστως να σε εξαιρέσω αν και γω μιλάω για αυτούς που αποφασίζουν οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο ψάχνονται έντονα για παίκτη ακριβώς στη θέση που παίζει,δε σου λέει κάτι αυτό??Pegasus έγραψε: Count me out please, δεν τον έχω αξιολογήσει ακόμα,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 20 Ιουν 2010, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Bono έγραψε:Λέτε το πρόβλημα του να είναι το μαλί που τον εμποδίζει και δεν βλέπει και πάει και τρακάρει πάνω σε αντιπάλους??
Μακάρι να ήταν αυτό...
ελα μου ντε??μετα απο μια τοσο μετρια σαιζον πρεπει να προσπαθησει πολυ παραπανω ο μικρος για να'χει τυχη στο ποδοσφαιρικο στερεωμα.ειτε το τοπικο=ΠΑΟΚ,ειτε το εν γενει ελληνικο,πολλω δε μαλλον το ξενικο ......
Αν φέτος δε δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης (να δυναμώσει χωρίς να χάσει σε έκρηξη, να γίνει πιο αποτελεσματικός), θα αρχίσει να μου κακοφαίνεται. Την τρίτη χρονιά δε ευελπιστώ να το δω ενδεκαδάτο. Μέχρι τότε βλέπουμε.Bono έγραψε:Πόσο ακριβώς μακροχρόνια γιατί μπαίνει στον 2ο χρόνο και στον 3ο καίγεται...
Κατα τ' άλλα όσο ζω ελπίζω, αλλά το joker δεν μου κάθεται το άτιμο....Εσένα πάντως ευχαρίστως να σε εξαιρέσω αν και γω μιλάω για αυτούς που αποφασίζουν οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο ψάχνονται έντονα για παίκτη ακριβώς στη θέση που παίζει,δε σου λέει κάτι αυτό??Pegasus έγραψε: Count me out please, δεν τον έχω αξιολογήσει ακόμα,
Εγώ ξέρω ότι ψαχνόμαστε έντονα για δεξί μπακ. Σε κάθε περίπτωση, οι ικανοί ακραίοι είναι πάντα ακριβοί. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να παίζουν στα άκρα Βιερίνια και Σαλπιγγίδης.
Πάντως 2-3 τελευταία ματς (όχι στα πλέι οφ) είχε παίξει πολύ καλά όσο αγωνίστηκε...
- ΑποστόληςΑ
τον ειδα παντως πριν κανα μηνα περιπου χαμενος μες σε ενα τεραστιο τζιπ (για αυτον) να περνα με κοκκινο...
αιντε λεω το αλανι αρχισε της τριπλες και κανεις δεν τον πιανει.....

αιντε λεω το αλανι αρχισε της τριπλες και κανεις δεν τον πιανει.....

Τον κυνηγούσε κανένας ή έχει συμβόλαιο και με τον νόμο;
Αυτές οι μαλ@κίες να μην υπήρχαν ... πάιζουμε στον ΠΑΟΚ, πήραμε και την τζιπούρα και στ'αρχίδι@ μας.
Νοοτροπίες.
Αυτές οι μαλ@κίες να μην υπήρχαν ... πάιζουμε στον ΠΑΟΚ, πήραμε και την τζιπούρα και στ'αρχίδι@ μας.
Νοοτροπίες.
φανταρο τον κοψανε.......κολησε στο πρωτο εμποδιο του στιβου μαχης δεν μπορουσε να το περασει..........ΑποστόληςΑ έγραψε:Πήγε φαντάρος;
και στην βολη το κληστρο του οπλου του εκανε ΤΣΑΦ.....

(ΥΠΟΨΙΝ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ)