Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρουν οι οργανωμενοι.πιστευω οτι απλα το τρεναρουν επιτηδες.για ενα διαστημα αρκετοι πηραν ψηλα τον αμανε της παοκοφροσυνης και εφτασαν στο σημειο να θεωρησουν τους συνδεσμους καταρα.μαλιστα καποιοι γραφικοι εφτασαν στο σημειο να λενε ας φυγουν μια για παντα αυτοι οι 800 κφαροι απο το γηπεδο και θα παρουμε εμεις τα διαρκειας τους.τελικα ισως αποδειχτει οτι δεν ηταν μονο 800.καποιοι εβαλαν τη νικη του ΠΑΟΚ πιο πανω απο το λαο ειτε αυτος ειναι οργανωμενος ειτε εχει απλα διαφορετικη γνωμη απο αυτους.ακομα και εγω που διαφωνω με την περιπτωση σαλπιγγιδη και το εγραφα ειχα εισπραξει πολλα υποτιμητικα σχολια του στυλ οτι δεν τον θελεις αρα δεν θελεις το καλο του ΠΑΟΚ αρα δεν εισαι ΠΑΟΚ.και μην πειτε οτι δεν υπηρξαν τετοια σχολια.δεν θελω να αναφερθω ξανα στο θεμα σαλπιγγιδη απλα αναφερω οτι οσο ο ΠΑΟΚ αλλαζει εποχες αναπτυσσονται και νοοτροπιες αντικρουομενες που θελουν προσοχη.ισως λοιπον αυτη η καθυστερηση αγορας διαρκειας απο τους συνδεσμους να αποδεικνυει οτι δεν ειναι μονο 800 αυτοι που διαφωνουσαν με καποια τεκταινομενα.ισως να ειναι απλα ενας τροπος διαμαρτυριας.ομαδα που δεν σεβεται το λαο της στο συνολο του ειναι ομαδα χωρις λαο.τους συνδεσμους μια φορα και εναν καιρο διελυσε ο βαρδινογιαννης στη βαζελα.αν θελετε μπορει να γινει και στον ΠΑΟΚ.οσοι πιστευουν οτι αυτο οφελησε τη βαζελα ας βγει να το πει να το πει.με το λαο που εχει η βαζελα αν δεν υπηρχαν λεφταδες απο πισω να σπρωχνουν δις δεν θα ηταν ουτε στα επιπεδα του πανιωνιου.νταμπλ εκαναν και ειναι σαν να μην εγινε ποτε.ο ΠΑΟΚ λοιπον που ποτε δεν ειχε λεφταδες παρεμεινε μεγαθηριο ακομα και σε εποχες που αγωνιστικα ηταν χαλια.ακριβως λογο του λαου.οργανωμενου και μη.τωρα που πηγαινει καλα αγωνιστικα μερικοι θυμηθηκαν οτι οι συνδεσμοι τους χαλανε την αισθητικη.
καταληγω οτι αν και δεν ειμαι οργανωμενος πιστευω οτι οι συνδεσμοι ποτε δεν αφησαν τον ΠΑΟΚ.ακομα και στα πιο δυσκολα.και το ιδιο θα κανουν και τωρα.τρεφω απεριοριστο σεβασμο στους συνδεσμους μας.εχουν απιστεφτη δυναμικη.ΠΑΟΚ πανω απο ολα χωρις στην εννοια του ΠΑΟΚ να περιλαμβανεται ο λαος στο συνολο του δεν γινεται.καποιοι αρχισαν να πιστευουν πως ο ΠΑΟΚ ειναι κατι ανεξαρτητο απο το λαο.η μαλλον κατι πανω απο το λαο(επαναλλαμβανω στο συνολο του).οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα στατιστικο τσουβαλι αποτελεσματων που πρεπει να γεμισει μονο με θετικα αποτελεσματα με καθε κοστος.ειτε γκαγκατσης λεγεται το κοστος,ειτε γλυψιμο εκει που φτυναμε,ειτε αλληλοσπαραγμος.το παν δεν ειναι η νικη.δεν φτασαμε ως εδω που ειμαστε με τα πρωταθληματα.
αυτα πιστευω.
καταληγω οτι αν και δεν ειμαι οργανωμενος πιστευω οτι οι συνδεσμοι ποτε δεν αφησαν τον ΠΑΟΚ.ακομα και στα πιο δυσκολα.και το ιδιο θα κανουν και τωρα.τρεφω απεριοριστο σεβασμο στους συνδεσμους μας.εχουν απιστεφτη δυναμικη.ΠΑΟΚ πανω απο ολα χωρις στην εννοια του ΠΑΟΚ να περιλαμβανεται ο λαος στο συνολο του δεν γινεται.καποιοι αρχισαν να πιστευουν πως ο ΠΑΟΚ ειναι κατι ανεξαρτητο απο το λαο.η μαλλον κατι πανω απο το λαο(επαναλλαμβανω στο συνολο του).οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα στατιστικο τσουβαλι αποτελεσματων που πρεπει να γεμισει μονο με θετικα αποτελεσματα με καθε κοστος.ειτε γκαγκατσης λεγεται το κοστος,ειτε γλυψιμο εκει που φτυναμε,ειτε αλληλοσπαραγμος.το παν δεν ειναι η νικη.δεν φτασαμε ως εδω που ειμαστε με τα πρωταθληματα.
αυτα πιστευω.
παρα πολυ σωστη επισημανση για τις βαζελες....barlow4 έγραψε:τους συνδεσμους μια φορα και εναν καιρο διελυσε ο βαρδινογιαννης στη βαζελα.αν θελετε μπορει να γινει και στον ΠΑΟΚ.οσοι πιστευουν οτι αυτο οφελησε τη βαζελα ας βγει να το πει να το πει.με το λαο που εχει η βαζελα αν δεν υπηρχαν λεφταδες απο πισω να σπρωχνουν δις δεν θα ηταν ουτε στα επιπεδα του πανιωνιου.νταμπλ εκαναν και ειναι σαν να μην εγινε ποτε.ο ΠΑΟΚ λοιπον που ποτε δεν ειχε λεφταδες παρεμεινε μεγαθηριο ακομα και σε εποχες που αγωνιστικα ηταν χαλια.ακριβως λογο του λαου.οργανωμενου και μη.τωρα που πηγαινει καλα αγωνιστικα μερικοι θυμηθηκαν οτι οι συνδεσμοι τους χαλανε την αισθητικη.
- lostparadise
αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ τους χρειαζεται ολους.νεους,γερους,οργανωμένους και μη.ας βρεθει αλλος τροπος διαμαρτυρίας στην τελική εαν το θέλουν τόσο πολύ.ας μη γκρεμίσουμε οτι εμείς οι ιδιοι με κόπο χτίσαμε.
εγω τουλάχιστον τη δευτέρα ανανεώνω το διαρκείας στη 4.για να μη ξεφεύγουμε και απο το τόπικ
εγω τουλάχιστον τη δευτέρα ανανεώνω το διαρκείας στη 4.για να μη ξεφεύγουμε και απο το τόπικ
Το να μη παρει καποιος διαρκειας εξαιτιας της μεταγραφης του Σαλπιγγιδη το θεωρω τουλαχιστον γελοιο. Αν και κουμαντο στη τσεπη και στο μυαλο του κανει ο καθενας μονος του.
Παντως δε βλεπω να πετυχουμε το περσινο νουμερο. Δυσκολοι καιροι για ολους...
Μακαρι να βγω λαθος στην εκτιμηση μου.
Παντως δε βλεπω να πετυχουμε το περσινο νουμερο. Δυσκολοι καιροι για ολους...
- lostparadise
θα το πετυχουμε.μη ξεχνας οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πολυ περισσότερος απο 21.000 ατομα...νομιζω??!!
no need to wory my friend

no need to wory my friend
και εγω ειμαι πεπεισμενος οτι θα το πετυχουμε...αλλα αν δεν το πετυχουμε δεν εχουμε δικαιωμα να ζηταμε τπτ...αν μετα απο μια εντελως αποτυχημενη αμκ (και μιλαω για συμμετοχη οχι ποσα) δεν εξαντλησουμε τα διαρκειας δεν εχουμε δικαιωμα για τπτ...απλα τα πραγματα...αλλα τουλαχιστον εγω δεν ανησυχω..
υγ το μονο που θα ζητησω φετος να εφαρμοστει πολυ πολυ αυστηρα και να δωσουν βαση στην παε ειναι το θεμα της σωστης λειτουργιας των τουρνικε δηλαδη ο εκμηδενισμος των τζαμπατζηδων γιατι καποιοι ζουν με την εντυπωση οτι μια ζωη θα βλεπουν τζαμπα ΠΑΟΚ στις πλατες ολων μας...διπλες και τριπλες ζωνες ελεγχου κεκλειδωματα για να γινονται σωστες ουρες εξω απο τα τουρνικε κλπ...
υγ το μονο που θα ζητησω φετος να εφαρμοστει πολυ πολυ αυστηρα και να δωσουν βαση στην παε ειναι το θεμα της σωστης λειτουργιας των τουρνικε δηλαδη ο εκμηδενισμος των τζαμπατζηδων γιατι καποιοι ζουν με την εντυπωση οτι μια ζωη θα βλεπουν τζαμπα ΠΑΟΚ στις πλατες ολων μας...διπλες και τριπλες ζωνες ελεγχου κεκλειδωματα για να γινονται σωστες ουρες εξω απο τα τουρνικε κλπ...
Πολύ σωστή η άποψη σου Sera...μάλλον έχεις διάυγεια στο μυαλό σου και δεν είσαι από τα μπερδεμένα...
Ανοίγει ο δρόμος της πλειοψηφίας (
)για να πάρει διαρκείας...ανανεώνεται και ο κόσμος...για να δούμε...

Γιατί ρε αρχηγέ;Platon έγραψε:Το να μη παρει καποιος διαρκειας εξαιτιας της μεταγραφης του Σαλπιγγιδη το θεωρω τουλαχιστον γελοιο.

Σε αυτό συμφωνώ...το θέμα είναι σε δύσκολη περίοδο ποιος θα το τιμήσει το διαρκείας και όχι μόνο ποιος θα το πάρει...πολλοί στην διάρκεια το ξεχνάνε στο πορτοφόλι τους το εισητηριάκι όταν περάσει η μόδα...Platon έγραψε:Αν και κουμαντο στη τσεπη και στο μυαλο του κανει ο καθενας μονος του.
Έχεις δίκιο για την εποχή, άδικο ότι δε θα διατεθούν..Platon έγραψε: Παντως δε βλεπω να πετυχουμε το περσινο νουμερο. Δυσκολοι καιροι για ολους...
Παντως,εγω,απο ολους οσους ξερω,οι οποιοι ειχαν διαρκειας και θα ανανεωσουν 100%,κανενας δεν το εχει κανει ακομα...Αυτο μου δινει την ελπιδα πως,την τελευταια στιγμη,οπως παντα θα τα εξαντλησουμε!Οσο δυσκολοι και αν ειναι οι καιροι,δεν νομιζω πως καποιοι θα διακινδυνευσουν την παρουσια τους στην φιεστα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!
O Mαρινάκης δίνει με τη μία 50 μμύρια,έχει 50 δεξαμενόπλοια,το 25% του ΣΚΑΙ, κουμπαριές με Ντόρα και μεις εξαρτώμαστε απ τα...μπάνια του λαού.Αι στο διάολο πια.Αν δεν μπούμε σε όμιλο να τελειώνουμε με τα χρέη πάλι με το κυάλι θα τους βλέπουμε.
Μια χαρά πάνε τα διαρκείας,μέσα Ιούνη έχουμε όλοι υπολογίζουν το...μπάτζετ του καλοκαιριού και πολλοί δε θέλουν να πάρουν στην ίδια θέση διαρκείας.
Μια χαρά πάνε τα διαρκείας,μέσα Ιούνη έχουμε όλοι υπολογίζουν το...μπάτζετ του καλοκαιριού και πολλοί δε θέλουν να πάρουν στην ίδια θέση διαρκείας.
δεν κανουμε καμια δημοσκοπηση σε σχεση με αυτους που ειχαν διαρκειας και θα παρουν κτλ?
59 δεξαμενοπλοια .Του εφαγες 9 !!!brigate4 έγραψε:O Mαρινάκης δίνει με τη μία 50 μμύρια,έχει 50 δεξαμενόπλοια,το 25% του ΣΚΑΙ, κουμπαριές με Ντόρα και μεις εξαρτώμαστε απ τα...μπάνια του λαού.

Εδω ο γαυρος ετοιμαζεται για το κολπο γκροσο , ο βαζελος κοιταει πως θα ξαναενωθει και εμεις ακομα πλακωνομαστε μεσα απο χαρτοπολεμο ανακοινωσεων και διαδυκτιακους διαξιφισμους για τον κοντο κ.ο.κ
Νομιζουμε οτι θα ειναι καθε μερα του Αι-Γιαννιου . Οι γαυρο -βαζελοι για λιγο μονο ξαποσταινουν και οσονουπω ετοιμαζουν την επιθεση τους.
Αυτοι πολεμουν με πυρηνικα και εμεις με λιανοντουφεκα. Το μονα οπλα που εχουμε ειναι μια στρωμενη ομαδα -απο αγωνιστικης πλευρας-και η συσπειρωση και οπως αυτη μεταφραζεται σε εισιτηρια διαρκειας και ΑΜΚ .
Αν δεν το καταλαβουμε θα ειναι πια αργα..
- sarkofagoktinos
ξερει κανεις που ακριβως γινονται οι ανανεωσεις ?γιατι ακουσα κατι μπερδεμενα για παλατακι κ ιστοριες
Τι λε ρε shark να ουμ....
Και η περηφάνια??
ο πληγωμένος εγωισμός??
Είπαμε άλλωστε ΠΑΟΚ δε γίναμε για τα πρωταθλήματα.
Καμιά μανούρα,κανα μπινελίκι,καμιά ανακοίνωση αρκούν.....
Και η περηφάνια??
ο πληγωμένος εγωισμός??
Είπαμε άλλωστε ΠΑΟΚ δε γίναμε για τα πρωταθλήματα.
Καμιά μανούρα,κανα μπινελίκι,καμιά ανακοίνωση αρκούν.....
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΤΑΓΟΣ...ΝΑΙ ΠΑΤΑΓΟΣ...
ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Ολα καλα θα πανε...Μην τρελαινεστε...Αισιοδοξια...
ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Ολα καλα θα πανε...Μην τρελαινεστε...Αισιοδοξια...
γραφεια της παε αδερφε απο οσο ξερω...sarkofagoktinos έγραψε:ξερει κανεις που ακριβως γινονται οι ανανεωσεις ?γιατι ακουσα κατι μπερδεμενα για παλατακι κ ιστοριες