NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
palok

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από palok »

aδερφέ dream όπως είχα γράψει φέτος ήμουνα με τους πράσινους λόγω basket 100% (η ομάδα μου είναι το phoenix και όχι το chicago, detroit, san antonio, houston, miami, la, boston λόγω τίτλων). και φυσικά λόγω κάποιων παικτών: KG (o αγαπημένος μου μετά τον barkley), allen (καλός ηθοποιός :mrgreen: ), pierce (μου θυμίζει έναν φίλο μου που τα βάζει όλα), rondo (μου θυμίζει εμένα που έχανα όλα αλλά έβαζα το κρίσιμο ;) ). κατά τα άλλα θέμε δε θέμε τα πρωταθλήματα μετά το 80 είναι 10-4 υπερ των lakers (τρομάρα τους που λέγονται ακόμα λιμνάνθρωποι). εμείς αυτά ζήσαμε-ζούμε. εκτός αν έχουμε κοινό άνω των 45 εδώ μέσα... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κι όταν θα πάω στον τρελογιατρόοοοοοοοοο

[youtube]h0IwOvlL3FQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Έσβησε" ο Μανούτ Μπολ

Ο Μανούτ Μπολ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ο Αφρικανός γίγαντας έπασχε από το σύνδρομο Στίβενς-Τζόνσον, μια ασθένεια του δέρματος που είχε εισχωρήσει στον οργανισμό του (τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσε καν να φάει και με δυσκολία μιλούσε).

Μέχρι την εμφάνιση του Μουρεσάν, ο Σουδανός Μπολ ήταν ο ψηλότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, με ύψος 2.31μ. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έπαιξε από το 1985 έως το 1994, με τους Ουάσινγκτον Μπούλετς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Φιλαντέλφια Σίξερς και Μαϊάμι Χιτ.

Τέλειωσε την καριέρα του μετρώντας 1599 πόντους, 2647 ριμπάουντ και 2086 κοψίματα, όντας ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε περισσότερα κοψίματα από πόντους. Με 3,34 τάπες ανά αγώνα είχε τον δεύτερο καλύτερο μέσο όρο, πίσω μόνο από τον Μαρκ Ίτον.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αφοσιώθηκε στον ακτιβισμό και επιτέλεσε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, βοηθώντας την πολύπαθη πατρίδα του.

Καλό ταξίδι Μανούτ...
http://basketnet.gr/main/2/nba/articles ... -mpol.html

:shock: R.I.P.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Παιδιά υπάρχει κανένας οπάδος των Seattle Supersonics της δεκαετίας του 90?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Σον κεμπ και δε συμμαζεύετε αδερφέ;;;;;;
Ίσως ο περισσότερο αδικημένος slam dunker όλων των εποχών στο τσίρκο του εν-μπι-εϊ ......................
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Συγχαρητηρια στον εχθρό, για το πρωτάθλημα που πήρε (και φέτος).

Μόλις σήμερα είδα τον 7 Τελικό. Καλά στο τέταρτο 12λεπτο η διαιτησία έδωσε ρέστα!
Ο Κόμπυ ανύπαρκτος. Αλλά τα πολλά χαμένα ριμπάουντ μας σκότωσαν ρε παιδί μου. Χωρίς τον μετριότατο Πέρκινς, η ρακέτα των Celtics ηταν παιδική χαρα!

Δεσμεύομαι να μεταφέρω κλίμα απο το "καυτο" free agent summer market και απο το Ντραφτ εντός εβδομάδας.
Άβαταρ μέλους
karlat85

dreamwarrior έγραψε:Σον κεμπ και δε συμμαζεύετε αδερφέ;;;;;;
Ίσως ο περισσότερο αδικημένος slam dunker όλων των εποχών στο τσίρκο του εν-μπι-εϊ ......................
Ναι φιλε ετσι ακριβως,πολύ αδικημένος πηγα και τον ειδα στο event που εκάνε h reebok στο σεφ και το θηρίο εσπασε το ταμπλο χαλαρα,και οι sonics του 96-97 μια φοβερη ομάδα που της έτυχε η γκαντεμιά να πέσει πάνω στους μεγάλους bulls,μεχρι το 98 εβλεπα συνεχεια αγωνες,μετα σταμάτησα,μου την σπαν οι ευρωπαιοι παικτες "ουσίας" που μου βγένουν κατω απτο καλαθι και μου κανουν σουτάκι με ταμπλο(πχ Νοβιτσκι) που γεμίσαν τα παρκέ,κάθησα να δω τον τελικο προχθες και πέθανα απο την βαρεμαρα,αμυνες ζωνης περιπλοκα συστηματα,ξενερωσα.Τότε θυμάθε πηγαινε ο Σρεμπφ στην γωνία,Πεητον την μπαλα ενα απλό πικ εν ρολ με τον Σον και στο τελος η αλεη ουπ απο κεμπ η τριποντακι απο τον Ντεντλεφ,απλά πραγματα με πολυ φαντασια και θεαμα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πο ρε σεις τι μου θυμίζετε....την πήγαινα πολύ εκεινη την πεντάδα των σιατλ....με πειτον ασσο, χοκινς μπομπερ, 3αρι τον ντέτλεφ, 4αρι τον κεμπ και 5αρι τον ξανθο τον μακιλβειν....
εκεινη η εποχή ηταν απίστευτη σε κάθε ομάδα υπήρχε ενας ασσος και ενα τεσσαρι που έκαναν τη διαφορα...

τι να πρωτοθυμηθω .... η βοστώνη με μπαρρος (1) και ράτζα(4)....
η ατλάντα με μουκι μπλειλοκ(1) ΚΑΙ μουτόμπο(5)
η μινεσσότα με τομ γκουγκλιοτα και παρκς διδυμους πυργους στο 4 και 5...
οι χιουστον με πραις(1), ντρεξλερ(2) , τσαρλς(4) και χακιμ(5)
οι μαιαμι με στουνταμαιρ ασσο και αλονζο μορνινγκ 5αρι....εδρα φοβητρο....
οι πεισερς με ρετζι μιλερ και ρικ σμιτς στο 5 (αυτος ηταν ολλανδος αν θυμαμαι καλα....)
ακομα και οι σακραμεντο με ταιους εντνι(1), μιτς ριτσμοντ(2) και ολντεν πολυνις(5...εδω να δεις τάπες παλοκ :opaokara: )
οι τζαζ με στοκτον χορνατσεκ ρασελ(3)(που ειχε ακουστε και για την αεκ παλια νομιζω), μαλοουν και οστερταγκ ή αρνολντ κιφ στο 5
ο κρις γουεμπερ αν θυμαμαι καλα επαιζε στους ραπτορς τοτε...???
και οι νικς με πατρικ βιουινγκ δεν πηγαιναν πίσω ειχαν και λαρι τζονσον στο 3
και οι γκολντεν στειτ με λατρελ σπριγουελ 2αρι μεγαλος μπομπερ...
για να μην πάμε στους αλησμονητους σαρλοτ, με γκλεν ραις στο 3 αντονι μεισον στο 4 και τον μεγαλο πλειμεικερ του ζωγραφιστου τον βλαντε ντιβατς.

τελειωσε το παραληρημα.
εχουμε λαλησει με την εξεταστικη λαιμαι :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Πω πω αδερφε Πολινις χορνασεκ,επισης

Σανσ σερ τσαρλσ τισνταηλ μαννινγ
Ιντιανα μιλλες σμιτσ Ντελ Ντεηβις
Λεικερς με τρομερη ρακετα Ντινατς Σεμπαλος Καμπελ και ο αγαπημενος μου ΝΙΚ ΒΑΝ ΕΞΕΛ
Ο μακλιβειν ηταν την επομενη χρονια,την χρονια των τελικως ηταν ο Σαμ περκινς με το βρομώχερο

Παιδιά κάρτες μαζεύατε,τις πλαστικοποιημένες,απο μπροστά ο παίκτες με τα στοιχεία του και από πίσω τα στατιστικά του,της έχω κάπου θα πάω να της βρω,μου ανοιξατε την όρεξη
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Aς το δούμε για μια τελευταία φορά τεχνικά

[youtube]YhoCBze7ReU[/youtube]

ας ευχαριστήσουμε την τρελογιατρίνα μας τη Σάντυ

http://www.nba.com/video/channels/playo ... index.html

και πάμε για παρέλαση

http://www.nba.com/video/channels/playo ... rade1.nba/
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o crazy ron παρέα με την μεγάλη helen mirren:

[youtube]WIQ5BEZaZKI&feature=player_embedded#![/youtube]

και εδώ παλαιότερα με τους active member (ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα ever):

[youtube]j3-sgQhNvhU[/youtube]
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μόλις ακουσα στο ραδιο οτι ο αμαρι στουνταμαιρ εκλεισε στη Νεα Υόρκη για 5 χρόνια :(
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

The New York Knicks finally got a return on their two years of self-induced misery on Monday, finishing up the final touches on a five-year contract for Phoenix Suns free agent forward Amar'e Stoudemire that is expected to be worth around $100 million.
http://www.nba.com/2010/news/07/05/stou ... ef:nbahpt1

δυστυχώς είναι οριστικό...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σιγά μην κάτσει στους φλώρους 5 χρόνια!
Μια ζωή στη σκιά των Λέικερς!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εχει κανονιστεί φιλικό στο οακα , ελλάδα-ΗΠΑ φέτος το καλοκαίρι? κατι τέτοιο πήρε το αυτί μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”