Zorro4 έγραψε:Λοιπόν εγώ λέω πως η Γερμανία θα φτάσει τελικό.
ΌΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
![]()
![]()
![]()
εγω λεω το πολυ μεχρι τους 8....Μπορει να αποκλειστει και στους 16....
Zorro4 έγραψε:Λοιπόν εγώ λέω πως η Γερμανία θα φτάσει τελικό.
ΌΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
![]()
![]()
![]()
Zorro4 έγραψε:paok kerkyra έγραψε:συμφωνώ με Ζόρρο τα ίδια και στην Κέρκυρα 21 χρόνια τους τρώω στην μάπα του βρωμιάριδες
Αδελφέ μου απο το 1984 που ήταν μέσα στην πόλη παίζαμε σούτια με αυτούς κάθε βράδυ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
Μετά είδαν και αποείδαν που χαλόυσε ο τουρισμός και τους μαντρώσαν στο Φαληράκι που έγινε στην κυριολεξία Γκέτο τους. Εδω και 3-4 χρόνια τους σκόρπισαν και απο εκεί... ΚΑΙ ΨΙΛΟΗΣΥΧΑΣΑΜΕ.
ΟΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Moican η ΓΕΡΜΑΝΙΑ?![]()
Χωρικός έγραψε:το'χω δηλώσει πριν αρχίσει το μουντιάλ. Κύπελλο οι Ολανδοί. Θα με θυμηθείτε...
Makis4444 έγραψε:Προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε η Αλγερια στον ματς με την Αγγλια..........Οι χαμενοι βαθμοι αφηνουν την Αλγερια πιο μακρια απο τη διεκδικηση της προκρισης........Οι Αγγλοι φαινεται οτι τελικα θα πετυχουν το στοχο τους,που ειναι η αξιοπρεπης παρουσια στους ομιλους του Μουντιαλ.....Δεν ειναι κι ευκολο να περασεις απο εναν ομιλο που εχεις αντιπαλους μεγαθηρια οπως η Σλοβενια,οι ΗΠΑ και η Αλγερια.......
nikos55 έγραψε:Αυτα τα αγγλακια δεν βαρεθηκαν καθε φορα πριν αρχισει ενα Moundial ή ενα Euro να ειναι απο τα μεγαλα φαβορι? Μεχρι να περασουν τον ομιλο κραταει αυτο, γιατι οταν αρχιζουν τα νοκ-αουτ παιχνιδια μαλωνουν οι αλλοι ποιος θα πρωτοπαιξει μαζι τους. Συνεχεια η ιδια και η ιδια ιστορια δεκαετιες τωρα, τους βαρεθηκα. Το πιο εκνευριστικο ειναι οτι ειναι τοσο ξιπασμενοι,χαζοχαρουμενοι και εκτος πραγματικοτητας που πραγματικα θεωρουν την εθνικη τους ομαδα σημαντικη οντοτητα στο διεθνες ποδοσφαιρο. Μια χωρα που σε ολη την ιστορια της εχει φτασει ολο κι ολο σε 2 ημιτελικους Euro (ο ενας στην εδρα της) και σε εναν τελικο Moundial τον οποιο κερδισε με καλπικο γκολ. Πιο γραφικοι και απο το Στοουνχετζ εχουν καταντησει, και μαζι με αυτους και καποιοι ελληνες δημοσιογραφοι.
"Φετος ηρθε επιτελους η στιγμη να κανουμε την υπερβαση γιατι εχουμε τον Καπελο στον παγκο". Δικιο εχουν, όντως θα κανουν την υπερβαση γιατι σε αντιθεση με ο,τι συνεβαινε σε αλλες διοργανωσεις θα αποκλειστουν απο τον ομιλο!