Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
mpafos4

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν πειραζει ΚΑΘΟΛΟΥ η αντιθετη αποψη!Αυτο ειναι υγεια!Αυτο που πειραζει,πολλες φορες,ειναι το υφος!Ειδικα,οταν ξερουμε καλα οτι τη μανουρα την εχουμε στο αιμα μας!Αλλωστε,οπως εχω ξαναπει ενα πραγμα μπορει καποιος να το πει με χιλιους διαφορετικους τροπους.

Εμενα,προσωπικα,με πειραξε το υφος...και με πειραξε περισσοτερο γιατι προερχεται απο ανθρωπους που ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

bob έγραψε:Γιάννη άλλο είναι να έχει αντίθετη άποψη για το θέμα της ανακοίνωσης και να κάνει κριτική και άλλο να τα καταστρέφει όλα όπως κάτι σχόλια εδώ μέσα που λένε ''100 πρεζάκια είναι'' και ''ποιος είναι ο πανελλήνιος'' και και και...

Υ.Γ.Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την πνίξατε την ανακοίνωση!
ναι και μένα αυτά για "πρεζάκια" και μαλακίες με ενοχλούν πάρα πόλυ όταν λέγονται.
κάνε την κριτική σου, όμορφα και ωραία, αλλά μην ισοπεδώνεις την προσπάθεια αυτών των παιδιών του Πανελληνίου.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

H δράση προκαλεί αντίδραση. Είναι και αυτό που λέει ο mpafos, την μανούρα την έχουμε όχι στο αίμα μας, στο dna μας...

Βγαίνει ένας, λέει α ου τα πρεζάκια, απαντάει ο άλλος α ου οι βλαχόμαγκες του πληκτρολογίου και πάει λέγοντας, και διαιωνίζεται η κατάσταση, και πέφτουν τα καντήλια και οι πολυέλαιοι..

Εγώ θα συνεχίζω να έχω πολύ περισσότερες απαιτήσεις, θα περιμένω πολλή περισσότερη σοφία και σπιρτάδα από τους σύνδεσμους και τους οργανωμένους, και θα τους κρίνω περισσότερο αυστηρά απ'ότι τους υπόλοιπους, ακριβώς επειδή έχουν αυτήν την ιδιότητα.

Τώρα, για το ζουμί της ανακοίνωσης, επαναλαμβάνω το δικό μου σκεπτικό:

-άλλο το να είσαι αδιάλλακτος και να μη συγχωρείς
-άλλο το να δίνεις δεύτερη ευκαιρία έχοντας γνώση της κατάστασης, και
-άλλο το να γλύφεις εκεί που έφτυνες και να έχεις μνήμη χρυσόψαρου

Το πρώτο είναι στο ένα άκρο, το δεύτερο στη μέση, και το τρίτο στο άλλο άκρο. Δε λέω ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος, ο καθένας ας κρίνει με τα δικά του κριτήρια.

Και συνεχίζω το repeat, αν οι οργανωμένοι-σύνδεσμοι-πέταλο κάνανε μια φορά λάθος κράζοντας τον Σαλπιγγίδη, τότε οι υπόλοιποι που τον αποθεώνανε/-ουν κάνανε/-ουν 1000 φορές μεγαλύτερο λάθος.

Πάντα έτσι όμως ήταν ο ΠΑΟΚτσής, ή του ύψους, ή του βάθους! Σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

τωρα ομως ιταλε,αν γινει κατι αναλογο οπως στον αγωνα με το νιονιο,απο μερους των αντιδρωντων κατα του παιχτη του ΠΑΟΚ πλεον σαλπιγγιδη,που δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια οτι ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ποιος θα σφαλλει?δλδ οι υπολοιποι θα πρεπει να σφυριζουν αδιαφορα??ας κρατησουμε τις αποψεις μας για σαλπιγγιδη ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.υπαρχει διαθεση απο καποιους να γινει αυτο?δε γινεται μια μικροτερη μεριδα ΠΑΟΚτσηδων,γιατι αυτο δε νομιζω να αμφισβητειται,που σιχαινεται τον επαγγελματια δ.σ,να βαζει στην πριζα τους υπολοιπους σε καθε εντος εδρας αγωνα,εφοσον το ριξει στις ..... "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ".η τορπιλη στην περιβοητη ΕΝΟΤΗΤΑ των οπαδων της ομαδας μονο απο τις ενεργειες αυτης της μεριδας του κοσμου μπορει να μπει.το μπαλακι λοιπον στο χερι τους ......
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ποια ενοτητα ρε φιλε.με την πρωτη ευκαιρια τα ισοπεδωνετε ολα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΙσοπεδωΝΟΥΜΕ......εκτος και αν υποστηριζεις αλλη ομαδα-που δεν το νομιζω!
Άβαταρ μέλους
city_boy

οχι ισοπεδωνετε,νοιαστηκατε και για την ενοτητα.κατεβαζει ο αλλος ολοκληρα κειμενα(οχι ο απο πανω) που η πιο καλη λεξη ειναι πρεζακια και μετα τον νοιαζει και η ενοτητα.
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Αντε παλι τα ιδια........ρε παιδια, σαλπιγγιδικοι η μη........μας τα χετε ζαλισει και συγνωμη για την εκφραση κιολας αλλα δεν παει αλλο... Μπαινουμε να διαβασουμε για την καψουρα μας και 3 μερες τωρα ολο σου πα μου πες, εμεις εσεις, βαρεθηκαμε δεν το καταλαβαινετε..... Καντε καμια πλακα να συνεχιστει και στο γηπεδο αυτο να δουμε ποσοι θα ξενερωσουν τρελα...ανθρωποι που δεν τους νοιαζει αμα παιζει ο μεσι η ο κολομπουρδας στον ΠΑΟΚ παρα μονο να παει καλα η ομαδα........Ξεκολληστε λοιπον πριν τα κανουμε ολα π@υτ@ν@ μονοι μας παλι...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του καναπε,φλωροι,λιγοι,του πληκτρολογιου και αλλοι πολλοι χαρακτηρισμοι που θελω να ξεχασω οσο το δυνατον συντομοτερα γινεται...Το εχω ξαναπει,για να μπερδευτει μια κατασταση χρειαζονται,τουλαχιστον δυο!Mπροστα σε καποια πληκτρολογια καθονται ανθρωποι που εχουν κανει αμετρητα χιλιομετρα και επειδη θελουν ή τουλαχιστον δεν τους πειραζει η επιστροφη του Σαλπιγγιδη,χαρακτηριστηκαν ως "καναπεδακηδες".Λογικο δεν ειναι να τρελαθουν?Ολοι μας,πανω στα νευρα μας, λεμε πολλες φορες πραγματα που δεν τα εννοουμε.

Φιλε paokassss,γι'αυτο συζηταμε εδω...για να μην γινει τιποτα στο γηπεδο.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

θα μπορουσε να γινει αυτο που λες ΑΝ απο την αρχη δεν μας αντιμετωπιζατε σαν πρεζακια ζομπι που μονο κακο κανουμε μονο την δολοφονια του κεννεντι δεν μας χρεωσατε......
τωρα που εγινε κατανοητο (ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ) γιατι αντιδρουμε μπορουμε να βαλουμε νερο στο κρασι εμεις τα πρεζακια τουλαχιστον προσωρινα
ΑΡΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΧ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΩΓΗΣ........
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Προφανως,τα λες σε μενα,θελωντας να τα διαβασουν καποιοι αλλοι.Δεν μου αρεσει να μου βαζουν λογια που δεν εχω πει!!Ανηκω στο τριτο "ρευμα"....και αυτο ειναι το χειροτερο γιατι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ και με τους "μεν" και με τους "δε"!Το ξαναλεω,ειμαι απο αυτους που καθομουν στο ματς με τον Πανιωνιο και δεν ηξερα ποιους να πρωτοβρισω......Τους μαλακες που το ξεκινησαν ή τους-ακομα πιο μαλακες- που φωναζαν το ονομα παικτη του βαζελου.....(Οι πρωτοι,την μαλακια,την εκαναν οσον αφορα το timing,το συνθημα δεν με ενοχλησε καθολου!)

Kαι για να το ελαφρυνουμε λιγο.....απ'οτι καταλαβες ειμαι απο αυτους που θα φανε,ΣΙΓΟΥΡΑ,ξυλο στην 4!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

city_boy έγραψε:οχι ισοπεδωνετε,νοιαστηκατε και για την ενοτητα.κατεβαζει ο αλλος ολοκληρα κειμενα(οχι ο απο πανω) που η πιο καλη λεξη ειναι πρεζακια και μετα τον νοιαζει και η ενοτητα.

προσωπικα η γνωμη μου για καποια θεματα και ορισμενες συμπεριφορες,που με ενοχλουν και τις αντιμετωπιζω υποπτα,πρεπει να σε "φορτωνει",εφοσον νοιωθεις οτι θιγεσαι.δυστυχως,εχω την ικανοτητα να διαχωριζω ποτε καποιοι,που βρισκονται και βρισκονταν εγγυτερα στην ομαδα απο μενα ολα αυτα τα χρονια και προσφεραν περισσοτερα,εχουν βοηθησει πραγματικα και ποτε εχουν βλαψει την ομαδα.δλδ τωρα που θεωρω οτι καποιες κινησεις ορισμενων ειναι προς μια ακρως εγωιστικη κατευθυνση θα πρεπει καθε φορα πριν καυτηριασω τις συμπεριφορες αυτες να λιβανιζω τον προτερο εντιμο βιο τους?και στο φιναλε-φιναλε,κανενας στο ονομα της οποιας προσφορας του στο συλλογο δε νομιμοποιειται να προσπαθει ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ να κουμανταρει το καραβι του ΠΑΟΚ,χαρασσοντας κατα τροπο ..... σκιωδη την πολτικη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!πιο απλο και κατανοητο δε γινεται νομιζω.καποιοι πολλες φορες στα χρονια αυτα εχουν κραξει οσους στηριξαν καθε επιλογη του προεδρου,καλωντας τους φυτα,προβατα κοκ,υπεραμυνομενοι του δικαιωματος τους να στηριζουν μεν το ζαγορακη,να του ασκουν δε κριτικη.για τους ιδιους τελικα ισχυει το ιδιο ή μηπως τωρα η θεση τους στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ειναι μονοδρομος,διαφορετικα προκειται για ισοπεδωση και αχαριστια?
Άβαταρ μέλους
city_boy

στο τριτο ρευμα ανηκεις ρε μπαφε καμμια κατοσταρια σχολια τα εχεις κανει ομως

ρε ναβιγκειτορ απλα τα πραγματα.δεν μπορει να σε νοιαζει η ενοτητα μονο στο θεμα σαλπι και σε ολα τα αλλα θεματα να κραζεις με τον χειροτερο τροπο και το χειροτερο να μην εχεις ιδεα για το τι λες(οχι προσωπικα εσυ)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΜΠΑΦΕ δεν το ειπα σε εσενα στο παιδι απο πανω που εχει απολυτο δικιο απο την μερια του γιατι βαρεθηκε.....
δεν καταλαβαινω γιατι θα φας ξυλο.............
και εγω στην αρχη με τον πανιονιο δεν εβριζα μετα μου την εδωσε οταν σηκωθηκαν τα επισημα να φωναξουν
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ? ... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.
Σε 40 ημέρες, καλούμαστε να παίξουμε ένα απο τα κρισιμότερα παιχνίδια της ιστορίας μας.
Σε 40 μόλις ημέρες... Σας λέει κάτι αυτό?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λοιπής Ελλάδος”