World Cup 2010
- PAOKfanAthens
Re: World Cup 2010
ρε σεις οι σερβοι τα στηνουν τα ματς τους?ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ???
εντιτ:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΟΙΚΟΒΙΤΣ!!!
εντιτ:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΟΙΚΟΒΙΤΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Παρ 18 Ιουν 2010, 14:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paok kerkyra
- paok kerkyra
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- paok kerkyra
TEΛOOOOOOOOOOOΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! έτσι μπράβο ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΡΒΙΑ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Παρ 18 Ιουν 2010, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Έληξε με νίκη των Σερβων! Τελικα κανείς δεν έχει σπουδαία ομάδα. Περίπατο θα κάνει η Εθνική μας!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μπράβο ρε Σερβιάραααααααα
άντε να δούμε τους άχρηστους αναλυτές της τιβι τώρα! χαχαχαχαχα
άντε να δούμε τους άχρηστους αναλυτές της τιβι τώρα! χαχαχαχαχα
Ειναι κανεις εδω.?
30e Χ 6,2 + 20e Χ 7=..2 φορες πονταρα Σερβια ...Το ειχα πει και μην με πει κανεις τιποτα...
Την Γερμανια δεν την πιστευα απο την αρχη...ΑΠλα ετυχε η βραδια και ο αντιπαλος....
Ε, ψιτ Ζορρο.?

Yγ μου χαλασε το παρολι με τα 2 over που ειχα...Αισχος...2 δοκαρια βρε ταγαρια Σερβοι βαλτε ενα ακομα να εχω το οβερ πιο κοντα...Ντροπη σας...

Την Γερμανια δεν την πιστευα απο την αρχη...ΑΠλα ετυχε η βραδια και ο αντιπαλος....
Ε, ψιτ Ζορρο.?

Yγ μου χαλασε το παρολι με τα 2 over που ειχα...Αισχος...2 δοκαρια βρε ταγαρια Σερβοι βαλτε ενα ακομα να εχω το οβερ πιο κοντα...Ντροπη σας...

Μπραβο στην Σερβια...
Αλλα η Γερμανια ειναι η καλυτερη ομαδα στο μουντιαλ...
Ειναι ομαδα...
Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ GERMAN
Αλλα η Γερμανια ειναι η καλυτερη ομαδα στο μουντιαλ...
Ειναι ομαδα...
Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ GERMAN
ολοι ειδαμε σημερα τη σφαγη της γερμανιας...ρε ισπανε μονο για ισπανικα εισαι αγορι μου ισπανε σπαθα να πουμε ευχομαι να μη μπορεσεις να ξαναβαλεις σφυριχτρα στο στομα σου ποτε...και αντε γ@μησε το το σημερινο ματς που βγαζεις ανεκδιηγητες 2 κιτρινες στον κλοζε και πνιγεις το πεναλτυ στο τελος αλλα με τα κολπα σου γεμισες με καρτες ολο το ροστερ...και η καταγωγη σου με το πως επαιξες καθολου τυχαιο ηξερες τι εκανες...παρολα αυτα και παλι η γεμανια με 10 εδειξε οτι ειναι για πολλα πραγματα αλλα ρε ποντολσκι δεν πιστευα οτι θα ξαναδω πεναλτυ αλα ιβιτς τι χανεις βρε αγορι μου 7 σουτ τα 4 σιγουρα γκολ ελεος...και εσυ ρε λεβ τι με βγαζεις το μιλερ και τον κρατας μεσα αφου ηταν γαμημενη η ψυχολογια του...τεσπα ραντεβου στον επομενο γυρο
υγ ρε συ γκικα ξεκωλοθηκες αγορι μου

υγ μπραβο στα αδερφια μας τους σερβους

υγ ρε συ γκικα ξεκωλοθηκες αγορι μου

υγ μπραβο στα αδερφια μας τους σερβους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 18 Ιουν 2010, 15:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άσχετα με την ήττα ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ...
με φοβερά ψυχικά και σωματικά αποθέματα και πολύ άτυχη θα έλεγα.
Με 10 παίκτες έκανε τις φάσεις της, πίεσε, έχασε πέναλτυ.
ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΠΟΝΤΟΛΣΚΥ... με χαμένες ευκαιρίες και πέναλτυ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ.
Ανεκδιήγητος ο διατητής που σκότωσε το παιχνίδι με τις κάρτες.
Μπράβο στα αδέλφια μας τους Σέρβους, που προσωπικά περίμενα να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν οι δικοί μας χθες, εναντίον 10 ... (έδειχναν πιο κουρασμένοι απο τους Γερμανούς.)
ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΟΜΑ Ο Moican
και όποιος έπαιξε το ανέλπιστο διπλό.
(με 6 και 7 απόδοση).
ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ... ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΣΙΤΟΝ 3-4 GOAL ΑΚΟΜΑ)
ΥΓ
GIKAAAAAA ...

με φοβερά ψυχικά και σωματικά αποθέματα και πολύ άτυχη θα έλεγα.

Με 10 παίκτες έκανε τις φάσεις της, πίεσε, έχασε πέναλτυ.
ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΠΟΝΤΟΛΣΚΥ... με χαμένες ευκαιρίες και πέναλτυ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ.
Ανεκδιήγητος ο διατητής που σκότωσε το παιχνίδι με τις κάρτες.

Μπράβο στα αδέλφια μας τους Σέρβους, που προσωπικά περίμενα να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν οι δικοί μας χθες, εναντίον 10 ... (έδειχναν πιο κουρασμένοι απο τους Γερμανούς.)
ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΟΜΑ Ο Moican

ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ... ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΣΙΤΟΝ 3-4 GOAL ΑΚΟΜΑ)
ΥΓ
GIKAAAAAA ...

γιατι σημερα η γερμανια δε σε εδειξε οτι ειναι στις 3 καλυτερες του μουντιαλ???moican4 έγραψε:Ειναι κανεις εδω.?30e Χ 6,2 + 20e Χ 7=..2 φορες πονταρα Σερβια ...Το ειχα πει και μην με πει κανεις τιποτα...
![]()
![]()
Ε, ψιτ Ζορρο.?![]()
![]()
Yγ μου χαλασε το παρολι με τα 2 over που ειχα...Αισχος...2 δοκαρια βρε ταγαρια Σερβοι βαλτε ενα ακομα να εχω το οβερ πιο κοντα...Ντροπη σας...![]()
Καλη ομαδα η Γερμανια ,θα περασει αλλα μεχρι εκει...Αυτο πιστευω...Zorro4 έγραψε:
ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΟΜΑ Ο Moicanκαι όποιος έπαιξε το ανέλπιστο διπλό.
(με 6 και 7 απόδοση).
Ζορρο ,ερχομαι Ροδο για τα κερασμενα...

ΥΓ. Ξεχασες 2 δοκαρια των Σερβων..!!

ΥΓ.2 Συνεχιζω με 2 σκορακια για Αγγλια , 2-0 ,3-0 . .