Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
paokathens

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"

Δημοσίευση από paokathens »

Μακράν η χειρότερη ανακοίνωση όλων των εποχών. Αβάσιμα και παιδικά επιχειρήματα που στοχοποιούν έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Αυτή η καραμέλα με τους μισθοφόρους και τους προδότες είναι πραγματικά αστεία, ειδικά αυτόν τον καιρό που γίνονται τόσα πράγματα γύρω μας και μας κόβουν τις ζωές μας στη μέση και 'μεις το μόνο μαράζι που έχουμε είναι αν μας πρόδωσε ο Σαλπιγγίδης πριν 4 χρόνια σε μια σάπια εποχή. Ρε ξυπνάτε κ ασχοληθείτε με το καλό των προσωπικών σας ζωών και δείτε το επιτέλους σαν ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. Ήμαρτον με την ποδοσφαιρική ψευτοκουλτούρα που παράγουμε. 2 χρονιές κάνουμε βήματα μπροστά και τώρα πάλι γυρνάμε στα παλιά..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

κατά τη γνώμη μου, κάθε σύνδεσμος που φέρει το όνομα του ΠΑΟΚ, πρέπει 20 φορές να σκέφτεται και να ξανασκέφτεται αυτά που γράφει και λέει επίσημα.
άνθρωποι είμαστε, κυριευόμαστε από μίση και πάθη, αλλά όταν φέρνεις αυτό το βαρύ όνομα που λέγεται ΠΑΟΚ, δεν έχεις το δικαίωμα να παίρνεις αψήφιστα αποφάσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από εχθρούς που έχουν σκοπό να βλάψουν τον σύλλογο.
αυτός ο χαρτοπόλεμος με τις ανακοινώσεις κάπου παραέγινε. έχει κουράσει και δεν προσφέρει στην τελική τίποτα.
οι ανακοινώσεις πρέπει να βγαίνουν με φειδώ και μετά από ώριμη ακέψη και σε καμμιά περίπτωση "εν θερμώ".

Ο "Πανελλήνιος" είναι από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης. Η προσφορά του στο πέρασμα του χρόνου είναι τεράστια σε κάθε επίπεδο. Ποιος δεν θυμάται τον Παππού!
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Παντως κανουμε (σαν Λαος , ολοι αδερφια ειμαστε) μεγαλυτερο σαματα για τον Σαλπι παρα για τις ποινες στο χαντμπολ , το κοψιμο της χορηγιας , τν κατασταση στο μπασκετ και ακομα για τους ξεχασιαρηδες την κλοπη του πρωταθληματος 09-10 απο τον Σπαθα. Φαινεται την βρισκουμε πιο πολυ με τον αλληλοσπαραγμο παρα με τον αληθινο εχθρο μας , γουσταρουμε πιο πολυ εμφυλιο παρα επιθεση στη σαπιλα που μας εχει αγωνιστικα να φυτοζωουμε.Την μιση κινητοποιηση να ειχαμε για τα παραπανω θεματα , η οπως οι γριες που πηγαν στη βουλη , θα χαμε πετυχει περισσοτερα πιστευω...και τα κορακια εδω χαμω αλλο που δεν θελουν απτο να τρωγομαστε και αυτη απλα να ριχνουν λαδι στη φωτια...Τιμη κ δοξα στον Πανελληνιο για το εργο του αλλα η ανακοινωση ισως ηταν υπερβολικη , οχι ομως αχρειαστη γιατι αυτη η ελευθερια γνωμης και διαφοροποιησης σε θεματα που αφορουν το Σωματειο μας , μας κανει να διαφερουμε απο τα αλλα προβατα των αλλων ομαδων.. Ειρηνη αδερφια,ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα,και ενωμενοι θα μας κλασουν τα καμπανελια ολοι οσοι μας την εχουν στημενη....
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

hxc4life έγραψε:Παντως κανουμε (σαν Λαος , ολοι αδερφια ειμαστε) μεγαλυτερο σαματα για τον Σαλπι παρα για τις ποινες στο χαντμπολ , το κοψιμο της χορηγιας , τν κατασταση στο μπασκετ και ακομα για τους ξεχασιαρηδες την κλοπη του πρωταθληματος 09-10 απο τον Σπαθα. Φαινεται την βρισκουμε πιο πολυ με τον αλληλοσπαραγμο παρα με τον αληθινο εχθρο μας , γουσταρουμε πιο πολυ εμφυλιο παρα επιθεση στη σαπιλα που μας εχει αγωνιστικα να φυτοζωουμε.Την μιση κινητοποιηση να ειχαμε για τα παραπανω θεματα , η οπως οι γριες που πηγαν στη βουλη , θα χαμε πετυχει περισσοτερα πιστευω...και τα κορακια εδω χαμω αλλο που δεν θελουν απτο να τρωγομαστε και αυτη απλα να ριχνουν λαδι στη φωτια...Τιμη κ δοξα στον Πανελληνιο για το εργο του αλλα η ανακοινωση ισως ηταν υπερβολικη , οχι ομως αχρειαστη γιατι αυτη η ελευθερια γνωμης και διαφοροποιησης σε θεματα που αφορουν το Σωματειο μας , μας κανει να διαφερουμε απο τα αλλα προβατα των αλλων ομαδων.. Ειρηνη αδερφια,ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα,και ενωμενοι θα μας κλασουν τα καμπανελια ολοι οσοι μας την εχουν στημενη....
+++++ Άψογος μεγάλε!!!!

:nairepaok:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αν εγώ ήμουν κάποιος σφ, θα έλεγα ότι είχα να πω μπροστά στον Ζαγοράκη και στον Βρύζα, στις συναντήσεις που γίνονται, χωρίς να ξέρω αν ο Πανελλήνιος το έκανε/το κάνει ή όχι.

Οι ανακοινώσεις που βγαίνουν, βγαίνουν για τους "άλλους", για να μη μας πουν yesmen και κωλοτούμπες. Το ύφος και το λεξιλόγιο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό. Αυτό που καταλαβαίνω από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, είναι ότι ο Πανελλήνιος ή είναι έτοιμος για ρίξη στις σχέσεις με τη διοίκηση και με τα επακόλουθα, ή νομίζει ότι η ανακοίνωση θα περάσει ντούκου απ'όλους και θα ξεχαστεί σε μερικές μέρες.

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Όποιος προκαλέσει εμφύλιο στις κερκίδες, είναι για μένα επικυρηγμένος ζωντανός ή νεκρός, είτε είναι οργανωμένος, είτε ανοργάνωτος, είτε παίχτης, είτε παράγοντας, είτε αρδ, είτε φερέφωνο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

yiannisPAOKitalia έγραψε:,
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Όποιος προκαλέσει εμφύλιο στις κερκίδες, είναι για μένα επικυρηγμένος ζωντανός ή νεκρός, είτε είναι οργανωμένος, είτε ανοργάνωτος, είτε παίχτης, είτε παράγοντας, είτε αρδ, είτε φερέφωνο.
αυτό ακριβως είναι τι σκεφτικό μου αλλα μιας και αδεφός γιάννης σπούδασε στας ιταλιας τα λέει ποίο πολιτισμένα :? :? :lol: :lol: ενώ εγω ποιο λαχαναγορίτικα :| :| :|
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φυσικά και διαφωνώ απο άκρη σε άκρη αλλά σέβομαι το ότι έχουν μια άλλη άποψη απο την δική μου δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε ή να με εκφράζει την γνώμη τους είπαν δεκτό.

Το ποστ σου φυσικά και θα σβηστεί.
Και εγώ την ηρεμία θέλω με κουράζει η ανακύκλωση με καυγάδες που δεν οδηγούν πουθενά και θολώνουν τα νερά.
Άσε που δεν μ αρέσουν κιόλας. ;)
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

"Αν εγώ ήμουν κάποιος σφ, θα έλεγα ότι είχα να πω μπροστά στον Ζαγοράκη και στον Βρύζα, στις συναντήσεις που γίνονται, χωρίς να ξέρω αν ο Πανελλήνιος το έκανε/το κάνει ή όχι.'"

Και γω αν ηθελα τον κοντο στον ΠΑΟΚ θα ελεγα οτι ειχα να πω στους συνδεσμους που τον καταδικαζουνε .. χωρις συναντησεις ομως ,δεν θελει καποιος ραντεβου να το κανει αυτο,αλλα εκει μπροστα τους !Πραγμα που δεν εγινε ακομα και δεν θα γινει..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+1926.
Eιδικα οταν βλεπουμε απιστευτα πραματα απο ατομα που μαλλον δεν εχουν πατησει ποτε σε συνδεσμο....
Αλλα είπαμε, γεμίσαμε μάγκες του νετ και των fm...
yiannisPAOKitalia

salonikiog4 έγραψε:"Αν εγώ ήμουν κάποιος σφ, θα έλεγα ότι είχα να πω μπροστά στον Ζαγοράκη και στον Βρύζα, στις συναντήσεις που γίνονται, χωρίς να ξέρω αν ο Πανελλήνιος το έκανε/το κάνει ή όχι.'"

Και γω αν ηθελα τον κοντο στον ΠΑΟΚ θα ελεγα οτι ειχα να πω στους συνδεσμους που τον καταδικαζουνε .. χωρις συναντησεις ομως ,δεν θελει καποιος ραντεβου να το κανει αυτο,αλλα εκει μπροστα τους !Πραγμα που δεν εγινε ακομα και δεν θα γινει..
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της πρότασής σου, ειλικρινά, δεν ειρωνεύομαι! Εννοείς από πλευρά διοίκησης?

Όσο για τον ΔΣ, φωτιά να πέσει να με κάψει αν τον ήθελα πίσω, μάρτυρας ο novito, novito?? Πoυ είσαι ρε χαμένο κορμί?
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

οχι φιλε δες τι εννοω ..εσυ ειχες κανει αναφορα για τους οργανωμενους οπαδους του ΠΑΟΚ και ειπες οτι πρεπον για σενα ειναι να πανε να βρουνε την διοικηση για το θεμα αυτο μιλωντας υποθετικα..
.Εγω σχολιασα την ακριβως αντιθετη πλευρα για αυτους που κραζουν τους συνδεσμους και κυριως τον Πανελληνιο μιας και ειμαστε στο τοπικ του πανελληνιου.Συμφωνω με εκεινο που ειπες νοουμενου οτι θα ισχυε σε περιπτωση που γινοταν ετσι και το αντιθετο , εξου και το σχολιο του φιλου novito για μαγκιες στα τσατ και τα ραδιοφωνα!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οταν είσαι διοίκηση δε μπορείς να ενημερώνεις πρώτα το σύνδεσμο για κάποια μεταγραφική κίνηση..

Ο φίλος hxc4life αλλά και ο yannisItalia τα είπαν ΠΟΛΥ σωστά και μετρημένα....

Ναι , να έχουν λόγο γιατί μια ζωή ήταν + θα είναι μπροστάρηδες. Παντού , σε όλα τα θέματα της ομάδας.
Απλά μετρημένα , σοβαρά , χωρίς έστω ψυγματα μομφών ή απειλών .

Οσον αφορά το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ , οι απαιτήσεις είναι ΠΟΛΥ πιο ΥΨΗΛΕΣ από το ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Οφείλει να εκσυγχρονιστεί , διατηρώντας τη μαχητικότητα που ανέκαθεν μας (σας) χαρακτήριζε , και να αποτελεί ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ όλου του υπόλοιπου λαού του ΠΑΟΚ.

Ενα παράδειγμα ... προσωπικά ένιωσα ντροπή για τη Λαμία...κ ας μην έγιναν έτσι , αλλά περίπου έτσι.
Αλλα ένιωσα ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ όταν διάβασα οτι η 4 αν δε κάνω λάθος έδωσε αίμα σε μια οργάνωση κ αυτοί μας ευχαριστησαν δημόσια. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
yiannisPAOKitalia

salonikiog4 έγραψε:οχι φιλε δες τι εννοω ..εσυ ειχες κανει αναφορα για τους οργανωμενους οπαδους του ΠΑΟΚ και ειπες οτι πρεπον για σενα ειναι να πανε να βρουνε την διοικηση για το θεμα αυτο μιλωντας υποθετικα..
.Εγω σχολιασα την ακριβως αντιθετη πλευρα για αυτους που κραζουν τους συνδεσμους και κυριως τον Πανελληνιο μιας και ειμαστε στο τοπικ του πανελληνιου.Συμφωνω με εκεινο που ειπες νοουμενου οτι θα ισχυε σε περιπτωση που γινοταν ετσι και το αντιθετο , εξου και το σχολιο του φιλου novito για μαγκιες στα τσατ και τα ραδιοφωνα!!
Η διαφορά ξέρεις ποια είναι?

Ότι οι σύνδεσμοι έχουν ένα θεσμικό πρόσωπο, εκπροσωπούν -είτε το θέλουν είτε όχι- τους οργανωμένους, και πολλούς από τους οπαδούς.

Εγώ, και ο κάθε εγώ κι εσύ και ο άλλος, μπορούμε να πούμε οτιδήποτε γιατί εκπροσωπούμε τον εαυτό μας. Αν εγώ πω μια παπαριά, θα γίνω ρόμπα, και τελειώνει εκεί. Αν ένας σύνδεσμος πει κάτι, αυτόματα αυτό το κάτι το λένε όλα τα μέλη του, όσοι κάνουν κερκίδα μαζί του, όσοι κάνουν εκδρομές μαζί του κλπ κλπ.

Όπως μπαίνουν εδώ άτομα και λένε μπράβο στον σφ ΠΑΟΚ Γουαδελούπης για την ανακοίνωση στο θέμα του ψηλού, έτσι μπαίνουν και λένε σκατά στον σφ ΠΑΟΚ Γκουανταλαχάρας για την ανακοίνωση στο θέμα του κοντού.

Με το ίδιο σκεπτικό, όποιος λέει μια καλή κουβέντα, θα πρέπει να του απαντάμε στο ίδιο μοτίβο, εσύ δεν ξέρεις, δεν έχεις πατήσει σε σύνδεσμο, δε μπορείς να πεις καλή κουβέντα.

Με πιάνεις?

Εννοείται ότι κάφροι υπάρχουν παντού, και στους οργανωμένους, και στους ανοργάνωτους. Το θέμα είναι να μη γίνεται τσουβάλιασμα! Όπως για 50-100 κάφρους τσουβαλιάστηκε το οπαδικό κίνημα και οι συνδεσμίτες, έτσι για 50-100 κάφρους του internet τσουβαλιάζονται όσοι ασχολούνται -για χ,ψ λόγους- με τον ΠΑΟΚ μέσω του Internet.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Γιάννη άλλο είναι να έχει αντίθετη άποψη για το θέμα της ανακοίνωσης και να κάνει κριτική και άλλο να τα καταστρέφει όλα όπως κάτι σχόλια εδώ μέσα που λένε ''100 πρεζάκια είναι'' και ''ποιος είναι ο πανελλήνιος'' και και και...

Υ.Γ.Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την πνίξατε την ανακοίνωση!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bob σβήστηκαν τέτοια ενοχλητικά σχόλια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λοιπής Ελλάδος”