World Cup 2010
Re: World Cup 2010
Moican σοβαρά μιλάς??? Δινει 7 να νικήσει η Σερβία???
Γιατί τόσο πολύ??? Μια χαρά έπαιξαν στο πρώτο ματς.
Θα το τσεκάρω κ εγώ ( γιατί μου φαίνεται ΔΩΡΑΚΙ ) κ αν είναι έτσι θα σπρώξω το κατιτις μου.
Γιατί τόσο πολύ??? Μια χαρά έπαιξαν στο πρώτο ματς.
Θα το τσεκάρω κ εγώ ( γιατί μου φαίνεται ΔΩΡΑΚΙ ) κ αν είναι έτσι θα σπρώξω το κατιτις μου.
Ε-Ε-Ερχεται!!!!!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλε Giapas χθες το εριξα στο 6,2 και τωρα ξανα στο 7...Μιλαω για betfair...Επισης εχω παιξει over γερμανι/σερβια over Αγγλια /αλγερια..
ετσι για το ακουνε καποιοι καποιοι..!! 

Δηλαδή βάζεις ένα πενηντάρικο κ βγάζεις τα πήγαινε-έλα εισ των διακοπών σου....
Σοβαρά τώρα , είναι .... ΔΩΡΟ...
Αντε μωρή Σερβια
Σοβαρά τώρα , είναι .... ΔΩΡΟ...
Αντε μωρή Σερβια
EEEEEΤΣΙΙΙΙΙΙ Makis4444 ...Makis4444 έγραψε:Ε-Ε-Ερχεται!!!!!!!!!!!
Deutscher Fußball-Bund

http://www.dfb.de/
το μονο που με ανησυχει στην ομαδα ειναι το κεντρο οπου μετα τον σβαινι και τον κεντιρα δεν εχουμε εναλλακτικες στη θεση...δεν ξερω αν ο μποατεγκ μπορει να παιξει εκει με τον αογκο...τον μπαντστουμπερ επρεπε να τον βαζει στη θεση του φριντριχ(ελεος) και αριστερα επρεπε να παρει πιστευω τον σαφερ ή τον μπεκ και να μετατοπιζει τον λαμ αριστερα οπως πρεπει να δει και τον αογκο αριστερο μπακ...νομιζω ο λεβ παραπηρε πολλους σεντερ φορ αλλα θα δειξει στη συνεχεια...κατα τα αλλα ενταξει απο τη μεση και μπροστα φυσαμε απλα στα δυσκολα ματσακια φοβαμαι πισω...αυτα για τα παντσεροσκυλα σαν και εμενα...
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ

Γα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ...
ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ????

ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ????

Ο Χινκελ που παιζει τωρα??????????
Υ.Γ.Και εχει και 3 Γιουρο,μην ξεχνιομαστε..........Για τα γατακια τους Ιταλοφιλους,των οποιων η αγαπημενη ομαδα εχει οσα Γιουρο εχει κι η Ελλαδα το στοιχειο αυτο.........
Υ.Γ.Και εχει και 3 Γιουρο,μην ξεχνιομαστε..........Για τα γατακια τους Ιταλοφιλους,των οποιων η αγαπημενη ομαδα εχει οσα Γιουρο εχει κι η Ελλαδα το στοιχειο αυτο.........
χαχαχαχαχαχαZorro4 έγραψε:ΑΝ ΠΑΣ SUPER MARKET ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλύτερα να σου βγει το μάτι....

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Deutscher Fußball-Bund
Sera4
Zorro4
Makis4444
ΠΑΝΤΣΕΡΟΣΚΥΛΑ ...
... ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.

Sera4
Zorro4
Makis4444
ΠΑΝΤΣΕΡΟΣΚΥΛΑ ...

Δεν το έκανες καλά....
ΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Sera4
Zorro4
Makis4444
Gika
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.
ΥΓ: Να κάνουμε λίστα και για την επιστροφή Σικαμπάλα;;;;
Αυτή που είχαμε σβήστηκε με την αλλαγή σέρβερ...
ΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Sera4
Zorro4
Makis4444
Gika
ΥΓ: Να κάνουμε λίστα και για την επιστροφή Σικαμπάλα;;;;

στη σελτικ τον ειχα αφησει...νομιζω εκει παιζει ακομα...Makis4444 έγραψε:Ο Χινκελ που παιζει τωρα??????????

υγ τον χοβεντες της σαλκε γιατι δεν τον πηρε τραυματιας ειναι???πολυ καλος σεντερ μπακ ανωτερος απο ολους οσους εχουμε..
υγ2 αν δεν τραυματιζοταν και ο βεστερμαν τελευταια στιγμη και επαιζε αριστερα θα ημασταν και πισω πολυ καλοι αλλα μαμω την ατυχια μας φετος..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 18 Ιουν 2010, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
ΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Sera4
Zorro4
Makis4444
Gika
- PRAKTORINOS
Eμένα μη με υπολογίζετε.
Sera4
Zorro4
Makis4444
Gika
- PRAKTORINOS
Eμένα μη με υπολογίζετε.
ΩΧ ... gika ... δεν πας κανα super market μεσημεριάτικα?
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MOICAN... ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MOICAN... ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.