World Cup 2010
- ΑποστόληςΑ
Re: World Cup 2010
Θα χάσουμε από την Αργεντινή;;;;;;;
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Καλό αστείο! Ξεχνάτε πως:
1. Η άμυνά δύσκολα δέχεται γκολ
2. Ο Σάλπι θα σκοράρει ξανά.
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Καλό αστείο! Ξεχνάτε πως:
2. Ο Σάλπι θα σκοράρει ξανά.
Μόνο να μην κερδίσουν φάουλ από το κέντρο και μπροστά...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξεχνάτε πως:

Ούτε αντεπίθεση μη βγάλουν, ούτε σουτ να κάνουν από μακριά...
Με σου πω ότι και ελεύθερο να εκτελεί ο τερματάς τους κινδυνεύουμε...
Μoican ... Να ξέρεις ... O ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "E I M E R"
Στον έχω δώρο έτοιμο, μεταλλικό και χρήσιμο για barbecue.
Όταν πετάξεις το δελτίο σου ... βάλε και κάρβουνο με κανα κοψιδι.

Ο Τζορβας τα δεχεται . Την αμυνα τι την ανακατευετε ???ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άμυνά δύσκολα δέχεται γκολ

gika από εσένα περιμένουμε, ... να πας βόλτα στο μεγαλύτερο και με την περισσότερη δουλειά Super Market.gika έγραψε:Ούτε αντεπίθεση μη βγάλουν, ούτε σουτ να κάνουν από μακριά...
ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ.
(Για να σε δελεάσουμε θα σε στείλουμε και μια γυναικάρα να σε τρίψει την πλάτη στο μπάνιο.)

Zorro4 έγραψε:Μoican ... Να ξέρεις ... O ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "E I M E R"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορυ παίδες , ενημερώστε λίγο.... Δινει 6 απόδοση να νικήσει η Σερβία ή κατάλαβα λάθος απο αυτά που γράψατε??
- ΑποστόληςΑ
Γιατί είστε ηττοπαθείς; Μου θυμίζετε τη νοοτροπία των παικτών μας όταν ανέλαβε ο Santos, την οποια έκανε 2,5 χρόνια για να την διώξει!
ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!
Σιγά τον δύσμοιρο Μέσι! Ο δικός μας είναι καλύτερος τελικά! Και αν δεν υπήρχε το αυτογκολ των Κορεατών και κάποια off-side goals το πολύ με ένα γκολ διαφορά να τους κέρδιζαν!
Έτσι και παίξει η Αργεντινή με οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα (Βραζιλία, Ουρουγουάη, Γερμανία, έστω και Βραζιλία) δεν θα έχει καμία τύχη.
Πολλώ δεν μάλλον κόντρα στην Ελλαδάρα του Αλέξη, του Σεϊταρίδη, του Καπετάνου, του Βύντρα, του Μόρα, του Χαριστέα και του Καραβούτα!
(Ακόμα και το poulain μου ο Σαμαράς ήταν χάλιας, εκτός από τα τελευταία πέντε λεπτά).
ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!
Σιγά τον δύσμοιρο Μέσι! Ο δικός μας είναι καλύτερος τελικά! Και αν δεν υπήρχε το αυτογκολ των Κορεατών και κάποια off-side goals το πολύ με ένα γκολ διαφορά να τους κέρδιζαν!
Έτσι και παίξει η Αργεντινή με οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα (Βραζιλία, Ουρουγουάη, Γερμανία, έστω και Βραζιλία) δεν θα έχει καμία τύχη.
Πολλώ δεν μάλλον κόντρα στην Ελλαδάρα του Αλέξη, του Σεϊταρίδη, του Καπετάνου, του Βύντρα, του Μόρα, του Χαριστέα και του Καραβούτα!
(Ακόμα και το poulain μου ο Σαμαράς ήταν χάλιας, εκτός από τα τελευταία πέντε λεπτά).
Zorro4 έγραψε:gika από εσένα περιμένουμε, ... να πας βόλτα στο μεγαλύτερο και με την περισσότερη δουλειά Super Market.gika έγραψε:Ούτε αντεπίθεση μη βγάλουν, ούτε σουτ να κάνουν από μακριά...
ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ.
(Για να σε δελεάσουμε θα σε στείλουμε και μια γυναικάρα να σε τρίψει την πλάτη στο μπάνιο.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε;;;

Αυτη την στιγμη δινει 7.!!giapas έγραψε:Zorro4 έγραψε:Μoican ... Να ξέρεις ... O ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "E I M E R"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορυ παίδες , ενημερώστε λίγο.... Δινει 6 απόδοση να νικήσει η Σερβία ή κατάλαβα λάθος απο αυτά που γράψατε??

ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ... Η !@#$ΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ... ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ?