Θα σου απαντησω εγω γιατι καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....Στην 4,κυκλοφορουν ομαδες ανθρωπων που ουδεμια σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ.Θα μπορουσαν να ειναι σκουλικια ή γριες αλλα,βλεπεις,ο ΠΑΟΚ εχει την δυναμικη που θελουν για να "βγαζουν γουστα".Ειναι αυτοι που θα ερθουν 20-30 μαζι και θεωρουν μαγκια να πηδηξουν πανω απο τα τουρνικε,ειναι αυτοι που θεωρουν μαγκια το να μπουν με τη ρετσινα στο γηπεδο και να την πεταξουν μολις την πιουν......ειναι αυτοι που δεν εχουν κανενα προβλημα,για ενα πανο,να πανε 10 και να πλακωσουν στο ξυλο εναν-"συνοπαδο"-!!!!shark4 έγραψε:Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι μια καμερα -που τοποθετειται με εισηγιση της διοργανωτριας αρχης - και με σκοπο καθαρα την τηλεοπτικη καλυψη του αγωνα , πρεπει να φαει μπουκαλια ?????
Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι αυτο το ανευ λογου νταηλικι για ενα θεμα καθαρα εμπορικης χρησης ????
Μιλαμε με πιθανοτητες , βεβαια..
Αλλα γιατι υπαρχει αυτος ο φοβος ????
Mπαινουν και σε ενα συνδεσμο για να το παιζουν και συνδεσμιτες και εδεσε το γλυκο....
O "Πανελληνιος" τετοια ατομα,φυσικα δεν εχει γιατι οι αντιστοιχοι Αθηναιοι ψευτομαγκες,γινονται gayροι,βαζελοι και λιγοι Αεκτσηδες.Τωρα.....πως αυτα τα γνησια-ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΑ απο μας εδω πανω-εβγαλαν τετοια ανακοινωση....τι να πω....εγω,προσωπικα,δεν το περιμενα!!!