Εκ της Χουντικής μπατσαρίας του φόρουμ
+++++
Όντως μεγάλο παιχνίδι από τον κοντό...έδειξε ότι στη δεξιά πτέρυγα μπορεί να κρατήσει μπάλα σκυλιασμένα και να δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στα αντίπαλα μπακ...Κομπλεξικός όποιος δεν το βλέπει...Έτερον εκατέρον όσον αφορά την προηγούμενη συζήτησή μας όμως αδέρφια
Εγώ σταματάω από το συγκεκριμένο τόπικ...Περιμένω ανακοινώσεις συνδέσμων, αν και δεν είμαι συνδεσμίτης...Περιμένω γενικά το οτιδήποτε που θα χρειαστεί να τα ξαναπούμε για το συγκεκριμένο...Αυτή τη στιγμή έχει κορεστεί...Για τελευταία φορά θα πω ότι το μεγάλο μου πρόβλημα υπήρξε η συμπεριφορά ορισμένων εδώ μέσα περισσότερο από την ίδια μεταγραφή. Να απομονώσουμε τους θιασώτες του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Εμείς και να νπορούσαμε δε θα χρησιμοποιούσαμε Σπανάθες...
Φιλιά σε όλους
+++++ στον αδελφό ezln-gate4 (much better

)
Tι γουστα εχουμε να βγαλουμε,φετος!......Ειναι πολυ μεγαλος παικτης!Λετε να βοηθησει και αυτος ωστε του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ????!!!!!!
Δεδομένο bro
Όχι όσο το Ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει βρώμικο.
Θεωρώ την Ευρώπη ώς το μόνο κανάλι καταξίωσης. Και ο κοντός θα βοηθήσει τα μάλα.
αγαπητέ αδελφέ DC....και CL κούπα και σούφρα ληγκ GR

...και κύπελλο GR online
Αν και δεν θελω να φοραει την ασπρομαυρη φανελα ας κανει τετοια παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ στη χρονια που ερχεται καθως ειτε τον θελει ο καθενας ειτε δεν τον θελει στην Τουμπα θα παιζει
+++++ στον αδελφό gate4mitso (much better

)
καλα ρε τρελοι,ακομα δεν ηρθε και εσεις τον πουλατε με 5-6 μυρια??αφηστε το ΠΑΟΚτσακη να σηκωσει το πρωταθλημα με την ομαδα της καρδιας του και βλεπουμε μετα..
+++++ στον αδελφό scorpio4
Γιατί το σταματάς, συνέχισέ το. Π.χ. Μπορούμε επειδή ο Δημητράκης είναι κοντός και και γρήγορος να συζητήσουμε για τις νέες στάσεις, με τις οποίες θα γ@μήσουμε τα ερπετά εντός της σκουληκοφωλιάς προσεχώς.
+++++ στον αδελφό Caballo Viejo με το πιο σικάτο nickname
και στον marley (ν+1) +++++
ηθικόν δίδαγμα
Η Ενότητα και ο αλληλοσεβασμός παρά τις διαφορετικές αποψάρες εκάστου ημών
χτίζoνται μέσα από την Διανοητική ΠΑΛΗ

...του πληκτρολογίου
Καλημέρα σε όλες και όλους