Αδερφέ, για μένα η Εθνική Ελλαδος και ο ΠΑΟΚ είναι ισες αξιες στην καρδια μου... Δεν μπορω να βλεπω αυτες τις δυο ομαδες με διαφορετικό μάτι... Οσο αντιΠΑΟΚτσηδικο και αν ακουγεται αυτό για μερικους... Δεν λεω ότι είμαι περισσοτερο Ελληνας απο εσας, αλλά αν ειναι σε θεση να κράξω το ένα, θα εχω και την αντικειμενικοτητα να κραξω και το αλλο!Tolaros έγραψε:Γιατί ρε Μάξιμε δεν κατάλαβα, άδικο είχαμε όσοι κράξαμε? (εγώ προσωπικά δεν έγραψα τίποτα αλλά τον μπινελίκιασα άσχημα το Γερμανό)
Δεν έκανε χοντρομ@λ@κίες?? Δεν έβαλε μέσα Γιούρκα και τον μπουζουκοπαίχτη δεξιά στη γραμμή? Ίσα ίσα τώρα είναι που θα τον ξεσκίσω ακόμα περισσότερο στο βρίσιμο το βαψομαλλιά σε περίπτωση που δεν προκριθούμε. Η ομάδα έχει δυνατότητες (καλά, όχι και να το πάρει) και είχε πολύ καλή κλήρωση. Αλλά αυτός ο @@#$#%@ με πήγε κι έκανε δημόσιες σχέσεις με την ΕΠΟ στο πρώτο ματς. Έπρεπε να παίξουν τα φιλαράκια τα καλά. Με σοβαρό στήσιμο ομάδας ένα Χ να έπαιρνε από την κωλο-Κορέα θα ήμαστε τώρα φαβορί για πρόκριση
Για μένα ο Γερμανός θα είναι ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για τυχούσα απώλεια μιας ιστορικής ευκαίριας-πρόκρισης στη φάση των 16. Τον ευχαριστόυμε για ότι έκανε πριν 6 χρόνια αλλά έπρεπε να φύγει μετά το φιάσκο του 2008

Σου τονισα τα μαυρα για να καταλαβεις τις ομοιοτητες με αυτα που γραφαμε για τον Σαντος και με αυτα που εγραψες και εσυ... Αμα το καλοσκεφτεις ιδια περιπτωση ειναι... Παρε τα μαυρα γραμματα και βαλτα στο παιχνιδι με την Χερενφεν... Μετα από αυτη την αποτυχία -και ενω το πλάνο του ΠΑΟΚ ηταν σε εξελιξη- εγώ δεν είχα το δικαιωμα να κράξω, οπως λες και εσυ τωρα για το Ρεχαγκελ; Και μαλιστα εναν προπονητη που σε πηγαινει απο επιτυχια σε επιτυχια και οπως αποδειχθηκε η ομαδα εκανε δυναμικο come back και μπορει να προκριθει κιολας!
Αλλα βλεπουμε οτι οι πιο πολλοι φιλαθλοι δυσκολευονται να κραξουν τον ΠΑΟΚ τοσο ελαφρα τη καρδια οπως γινεται με την Εθνικη, επειδη προφανως δεν εχουν την ιδια οπτικη για τις δυο αυτες ομαδες... Για μενα κακως... Μερικα πραγματα πρεπει να τα βλέπουμε ψυχρά και αντικειμενικα...