Χάντμπολ 2009-2010

Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Re: Χάντμπολ 2009-2010

Δημοσίευση από hulk4teo »

++++1926 γκας μεκαλυψες απολυτα...Πιστευω πως αν γινει μια κινηση ειμαστε ολοι ετοιμοι να βοηθησουμε...Ας οργανωθει γρηγορα απο τους αρμοδιους της ομαδας χαντμπολ.Διαρκειας θα ειναι η βοηθεια,τραπεζικος λογαριασμος...Οτιδηποτε αλλα γρηγορα!!!Εχουμε διαρκειας ποδοσφαιρου,εκτος για ch.l και φυσικα ειναι και καλοκαιρακι και πρεπει να παμε και διακοπες πουθενα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σορρυ εχω αποριες... 8-) 8-) τελικα τη χορηγια τη χασαμε λογω του χαντμπολ ή οχι???δλδ πληρωνουμε συνολικα 1320000 για επεισοδια εκτος γηπεδου στη λαμια και 10 αγωνιστικες κεκλεισμενων και αποκλεισμο απο το κυπελλο???μωρε μπραβο αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες...και κατι αλλο μπορει καποιος να με ενημερωσει για την τιμωρια του γαυρου και αν βγηκε γιατι δεν ξερω....περιμενω ιδια και αυστηροτερη ποινη...αυτα...

νομιζω πλεον και ο καθε πικραμενος καταλαβε τι παιχτηκε με τη χορηγια...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gash04 έγραψε:Να στο κάνω και τάλιρα μπας και νοιώσουμε.

Καταρχην δεν εγραψα κάτι για να είσαι εκνευρισμένος...εγώ δε νοιώθω δηλαδή και πρέπει να μου εξηγούνται όλα; οκ πάμε παρακάτω...

Εμένα με απασχολεί πως θα προστατευτεί η ομάδα μου στο σύνολο της κατάστασης που ζει...αν είναι άδικη απαιτώ να αδικώ κι εγώ όπου με αδικούν....το πως θα σωθεί το τμήμα εκτός από το οικονομικό είμαι ο πλέον αναρμόδιος να σου απαντήσω...Ζητάω πολλά όμως;
Ζητάω να έχω την ίδια αντιμετώπιση...αν δεν μπορούν να το πουνε...δηλαδή είναι τόσο κακό αυτό που ζήτησα...Είπα εγώ ότι τα χρέη είναι δίκαια; αυτό λέω ότι όλα σε εμάς έχουν άσχημη αντιμετώπιση...απλός οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι και πέρα από το οικονομικό όσο μπορώ δε γίνεται να βοηθήσω αλλιώς να σωθεί...αλλά υπάρχουν κάποιοι πιο αρμόδιοπι να το σώσουν...τι να κάνω εγώ; να βρω όποιον έκανε ότι έκανε και δεν έκανε και να τον σταυρώσω; έγινε μαλακία..από εκεί και πέρα πως θα τη διορθώσουμε λέω...εγώ δεν έγραψα να πληρώσουμε μαζί με εισητήρια της ΚΑΕ και της ΠΑΕ το χάντμπωλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πάλι τα ίδια μάλλον άλλη γλώσσα μιλάμε.

ΟΚ ας το πάρουμε αλλιώς.
Μπορούμε να κάνουμε το άλλο και έχει φάση..

Κλείνουμε το τμήμα Χάντμπολ έτσι και αλλιώς κανένας δεν πατάει εκεί.

Διαλύουμε το βόλλευ γιατί ισχύουν τα ίδια με το χάντμπολ ποιος τρέχει εκεί.

Κλείνουμε το πόλο γιατί έτσι και αλλιώς στα τέτοια μας το πόλο.

Στίβο δεν χρειαζόμαστε άρση βαρών στα παπάρια μας και στίβος ποιος τα γαμάει όλα αυτά.

Το μπάσκετ το κλείνουμε και αυτό να μην έχουμε χρέη και μένουμε με την μπάλα μόνο και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον εκεί και πουθενά αλλού.

Τζετ!

Ούτε ο Κατσαρής ούτε ο Φυρφιρίς ούτε τίποτα.

Μπάλα ρε μόνο νο πρόμπλεμ.
Νιάμα προμπλέμα.

υγ

Sera4 ξέχασες να βάλεις μέσα τις μετακινήσεις οπαδών οι οποίες θα απαγορευτούν αν όχι για όλους σίγουρα για τους ΠΑΟΚτσήδες. ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teod είμαι εκνευρισμένος γιατί κάτι καταστράφηκε και φέρει το όνομα ΠΑΟΚ και συζητάμε για άσχετα πράγματα αντί να κοιτάξουμε να στρώσουμε την κατάσταση φυσικά και δεν είμαι με σένα εκνευρισμένος ούτε λέω ότι έχεις άδικο σε αυτά που λες.

Η ουσία αλλού είναι και την χάνουμε με την ανακύκλωση άλλων θεμάτων.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ωραία πείτε τι μπορώ να κάνω σαν απλός οπαδός του ΠΑΟΚ να το κάνω για το χαντμπωλ και το καθε χαντμπωλ......πες τι πιστεύεις να κάνουμε πέρα από το οικονομικό...είδα πόσο κόσμο σε καλή ώρα είχε και το γυναικείο ποδόσφαιρο που είμασταν εγώ και ο kolokotronis και οι φίλες των παικτριών...
Δε μπορώ να κριτικάρω κάποιους όταν κανείς δεν τιμωρείται πέρα από τον ΠΑΟΚ; αυτό είναι το άσχετο;
Τες πάντων ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για μενα,το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι να υπαρχει ανθρωπος του χαντμπολ στα γραφεια της ΠΑΕ με κουπονια των 10 ευρω.Απο τους 20 χιλιαδες που θα παρουν διαρκειας,ειμαι σιγουρος πως τουλαχιστον οι μισοι θα παρουν.Αλλα αυτο πρεπει να γινει ΤΩΡΑ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραία το ξαναλέω άλλη μια φορά.

Πόσοι πάμε στην Τούμπα?

30000 κόσμος.

Πόσους συνδέσμους έχουμε?

Εκατοντάδες.

Πόσο βάζουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά?

Όσο δεν φτάνει ο Θεός.

Πόσοι συνδεσμίτες μπαίνουν στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Αρκετοί.

Διαδώστε το στους συνδέσμους αρχικά να το οργανώσουν.

Ή ανοίγουμε λογαριασμό και βάζουμε μέχρι 10 Ευρώ ή έξω απο την Τούμπα μαζεύουμε κουπόνια.

10 Ευρώ όχι παραπάνω.

Και θα βοηθήσουν όλοι όσοι λένε την λέξη ΠΑΟΚ είναι ή δεν είναι συνδεσμίτες.

Δύσκολο να γίνει?

Ας πάρουμε διαρκείας και ας κάνει τριπλάσια τιμή αρκεί να βγει το πρόστιμο.

Δεν νομίζω Παγκοσμίως να έχει γίνει παρόμοια ποινή σε τμήμα Χαντμπολ κιόλας!
Θηλιά στον λαιμό το βάλανε και πνίγεται!

Κρίμα για τα ΠΑΟΚτσάκια που παίζουν για την φανέλα ρε σεις να πάνε έτσι χαμένα.

Ούτε εγώ είμαι κάτι για να οργανώσω κάτι τέτοιο.
Πρόταση και σκέψη έκανα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

...δεν πρέπει να πάει στη καλή θέληση κανενός...τα λεφτά πρέπει να πάνε εκεί από άλλο τρόπο και όχι ότι έχετε ευχαριστηση...έχουμε δει τέτοιες προσπάθειες εκτός ποδοσφαίρου πόσο καλά πάνε...
σε ένα φιλικό να πληρώσουμε εισητήριο για να δώσει η ΠΑΕ στον ΑΣ μέρος από τα χρήματα...
και στην ΚΑΕ το ίδιο..το ότι θέλετε ευχαρίστηση το έχω δει στην τούμπα...''φύγε από εδώ ρε θα μας φας τα λεφτά''
και παρόμοια άλλα τέτοια όπως ''δεν έχω ρε συ τίποτα'' τι στιγμή που φοράει ότι πιο ακριβό υπάρχει με ακριβό γυαλί και 8 πακέτα τσιγάρα πλάι του...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Λοιπόν ας αφήσουμε τη κλάψα.Απίστευτη η τιμωρία στον ΠΑΟΚ 1,5 εκ. ευρώ, ποιος φταίει κλπ.Το θέμα είναι τι κάνουμε.

tigon4 έγραψε:προτινω καποιες ιδεες για να βοηθησουμε την ομαδα.

1.εχουμε 40 συνδεσμους στον νομο θεσσαλονικης (ο αριθμος ειναι πραγματικος), να μοιραστουν σε αυτους 10.000 κουπονια των 10 € αρα 250 στο καθε συνδεσμο...αλλα σαφως αναλογα με την δυναμικη του συνδεσμου θα δινονται και πιο πολλα δλδ. δεν μπορει να παρει τα ιδια η θυρα 4 και τα ιδια π.χ. ο σ.φ. παοκ βασιλικων (τυχαιο παραδειγμα) αλλα συνολικα να αγγιξουμε τα 10.000 κουπονια.

2.συναυλια ή χορο ή κατι σαν εκδηλωση απο συνδεσμους οπως εγινε για σαλπιγγιδη απο θυρα 4-east side-δυτικες συνοικιες. (τιμες εισοδου και λοιπα ας τα αποφασισουν οι ιδιοι)

3.να βγουν διαρκειας σε τιμες χαμηλες, π.χ. 20€ οσοι ειναι η χωρητικοτητα του γηπεδου στο μικρα 3 δλδ περιπου 1500.

4.στο συνεδριο στις 26 ιουνιου στην κατερινη να παρουν και οι επαρχιακοι συνδεσμοι και του εξωτερικου καποιες αποφασεις οσο αφορα διαρκειας, κουπονια ή οτι αλλο μπορουν να βρουν.

ειναι κριμα να χαθει το τμημα.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΟΚ teod άλλο αυτό το καταλαβαίνω.
Συνεπώς θα πρέπει να προταθεί απο κάποιον σε κάποιον που τρέφουμε εμπιστοσύνη για να γίνει επίσημα.

Σόρι για το ύφος μου.
Απόγνωσης είναι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Tελευταία προειδοποίηση!
Κατσαρή ξύπνααααααααααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
g4marin

Δημοσίευση από g4marin »

shark4 έγραψε:
g4marin έγραψε:Κατσαρή ανύπαρκτε ξύπνα επιτέλους!!!!

Ενταξει . Τα λυσαμε ολα τα προβληματα και η αιτια του κακου ειναι ο Κατσαρης . Και εγω να το δεχτω οτι μπορει να ειναι και ανυπαρκτος . Η λυση ποια ειναι ????
Περα απο κραυγες . Υπαρχει η δυνατοτητα να συγκεντρωθει ενα ποσο για αυτα τα παιδια στο τμημα του Χαντμπολ.?????
Ειπαμε καλη η κριτικη . Μαζι και εγω .
Στο δια ταυτα , θα κανουμε τιποτα ????

Μην απομονώνεις μόνο μία έκφρασή μου. Δεν είναι δυνατόν να είσαι η μεγαλύτερη ομάδα και να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε μου δεν απομονωνω μια φραση γιατι θελω να σου την πω η' για να σε πικαρω . Με αυτο θελω να δωσω την εξης εικονα .
Ειναι σαν να εχει παθει καποιος καρκινο στον πνευμονα , να ξερουν ολοι οτι αυτο αν δεν αντιμετωπιστει αμεσα θα επιφερει τον θανατο και οι συγγενεις να τσακωνονται για το αν καπνιζε 10 η' 20 τσιγαρα και αν ηταν παθητικος καπνιστης η' για το αν θα επρεπε να τρωει καλυτερα η' να αεριζει πιο τακτικα το σπιτι.
Το να ασχολουμαστε γιατι δεν εγινε κατι -που σε μια σοβαρη χωρα τυπου Μπαγκλαντες η' Υεμενη - σε παρομοια περιστατικα ενω ο " ανθρωπος μας " πνεει τα λοισθια , ειναι ανευ σημασιας . Και θα συνεχισω στο ιδιο παραδειγμα .
Ειναι σαν να καταριομαστε και να μεμψιμοιρουμε γιατι ο γειτονας που εχει φραγκα πηγε στο Μεμοριαλ των ΗΠΑ και εμεις που ειμαστε φτωχοι δεν μπορουμε να παμε .
Ο " ανθρωπος " μας εχει αναγκη και δεν μπορουμε να στεκομαστε γιατι ο διπλα -που δεν τα παμε και καλα μαζι του - με σοβαροτερο προβλημα , την σκαπουλαρει.
Εμεις τι θα κανουμε ... ( αυτο περι τιμωριων γαυρου κ.ο.κ)
Οσο δε για τον Κατσαρη . Ειναι σαν μια οικογενεια να αντιμετωπιζει το παραπανω προβλημα που ανεφερα , να χρειαζεται "αιμα " και εμεις να περιμενουμε τον θειο απο την Αμερικη να μας βοηθησει.
Εγω αυτο που ελεγα ειναι το εξης .
Ας κανουμε εμεις το πρωτο βημα , να κρατησουμε τον " ασθενη ", τον " δικο μας ανθρωπο " στην ζωη και μετα μπορουμε να επικαλεστουμε τους παντες.
Η ποινη αυτη ειναι εξοντωτικη . Ειναι σαν καρδιακη ανακοπη . Πρωτα θα δωσεις το " φιλι της ζωης " , για να κρατηθει ζωντανος και μετα θα σκεφτουμε τι πρεπει να φαει ο ασθενης .
Δεν μιλαμε για ΥΓΕΙΑ πλεον αλλα για ΕΠΙΒΙΩΣΗ . ;)

Υ.Γ.Εχω δει πολλες φορες αναφορες για την γνωστη υποθεση της επιχορηγης του ΟΠΑΠ για τα εργα της Τουμπας . Να σας δωσω και μια αλλη διασταση . Εδω και καποιους μηνες -λογω του περιφημου μνημονιου- εχει εγκατασταθει ενα κλιμακιο της τροικας σε ενα διαμερισμα στο Συνταγμα για περιπου 2 χρονια . Ελεγχουν απο τις επιχορηγησεις , τους μισθους , τις συνταξεις μεχρι και τις καρφιτσες και τους συνδετηρες που " βγαινουν" απο το Ελληνικο Δημοσιο.
Πιστευετε εσεις -την στιγμη που εισηγουνται δραματικες μειωσεις και περικοπες - οτι θα εδιναν την συγκαταθεση τους για εκταμιευση ενος ποσου 1.3 εκ. για εργα στην Τουμπα ???
Την στιγμη μαλιστα που το γηπεδο ειναι ιδιοκτητο ???? Την στιγμη μαλιστα που τετοια εργα - και ακομα πιο μεγαλα - γινονται στο εξωτερικο με εξοδα των ΙΔΙΩΝ των ομαδαων ????
Αφορμη εψαχναν και καπως ετσι το ξεφουρνισαν .
Δειτε και αυτη την προσεγγιση . Χεστηκαν οι ελεγκτες της τροικας και του ΔΝΤ για τα εργα υποδομης και ασφαλειας στην Τουμπα . Πηγαινε και φτιαξτα μονος σου , σου λενε . Δικο σου ειναι το γηπεδο , δικα σου και τα εργα.
Ας μην ειμαστε αφελεις οτι λογω των επεισοδιων στην Λαμια δεν δοθηκε η επιχορηγηση.
Αν θελετε δειτε και αλλες υποθεσεις πως εχουν παγωσει ( γηπεδο στο Βοτανικο , γηπεδο στα λιοσια η' στον ΟΔΔΥ)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ ο ΟΠΑΠ είναι Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο χρηματηστήριο, καμμία σχέση με αυτό πού λές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”