εισαι μεγαλο @ρχιδι τελικα...
Παράπονα για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Πάλι ύβρεις; Πάλι εμπάθειες; Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σ' ένα άλλο, επιμορφωτικό, πλουραλιστικό, ανθρωπιστικό, κολτουριάρικο (αλλά όχι ψευδοκουλτουριάρικο) επίπεδο;
Όπως εγώ;
Όπως εγώ;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καταφέραμε να κλείσουμε το τόπικ του Σάλπι, μόλις μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση.
Αυτό δείχνει δύο πράγματα:
1. Την ανωριμότητά μας να κάνουμε συζήτηση
2. Την αδυναμία μας να αποδεχτούμε την πραγματικότητα.
Κάθε λεπτό που περνάει με κλειδωμένο το τόπικ του Σάλπι, είναι ένα ράπισμα στην αξιοπρέπειά μας.
Αντί να κλειδώνουν τα τόπικ, θα ήταν καλύτερα να μπανάρονται όσοι βρίζουν. Η συζήτηση θα μπορούσε να συνεχιστεί με τους υγιώς σκεπτόμενους. Για τους άλλους, το παοκμάνια δεν κάνει....
Αυτό δείχνει δύο πράγματα:
1. Την ανωριμότητά μας να κάνουμε συζήτηση
2. Την αδυναμία μας να αποδεχτούμε την πραγματικότητα.
Κάθε λεπτό που περνάει με κλειδωμένο το τόπικ του Σάλπι, είναι ένα ράπισμα στην αξιοπρέπειά μας.
Αντί να κλειδώνουν τα τόπικ, θα ήταν καλύτερα να μπανάρονται όσοι βρίζουν. Η συζήτηση θα μπορούσε να συνεχιστεί με τους υγιώς σκεπτόμενους. Για τους άλλους, το παοκμάνια δεν κάνει....
- paok kerkyra
+1926 Ελεος ρε μάγκες με τα κλειδώματα δυο τρείς ειναι αυτοί που τα κάνουν τατάνα στείλτε του για μπανάκια
Να ρωτήσω κάτι; (ναι λέει)
Άμα τα τόπικς είναι κλειδωμένα, πως θα μπούνε να σβήσουνε να μπινελίκια τους, όσοι το θέλουν;
Άμα τα τόπικς είναι κλειδωμένα, πως θα μπούνε να σβήσουνε να μπινελίκια τους, όσοι το θέλουν;
-
yiannisPAOKitalia
Aρκεί η πρόθεση, για όλα τ'άλλα υπάρχουν οι mods.
Όποιος θέλει να σβήσει κάτι από αυτά που έγραψε, αρκεί να πατήσει το κόκκινο κουμπάκι με το θαυμαστικό. Μετά αναλαμβάνουμε εμείς.
Όποιος θέλει να σβήσει κάτι από αυτά που έγραψε, αρκεί να πατήσει το κόκκινο κουμπάκι με το θαυμαστικό. Μετά αναλαμβάνουμε εμείς.
Εγώ δεν θέλω να σβήσω κάτι γιατί μπινελίκιαζα από μέσα μου.
Όμως μήπως πρέπει να κάνετε αυτήν την διευκρίνηση και στα τόπικς, για να μην μπαναριστούν άδικα οι μετανοούντες;
PS: Ο sidpanos έκλεψε.
Όμως μήπως πρέπει να κάνετε αυτήν την διευκρίνηση και στα τόπικς, για να μην μπαναριστούν άδικα οι μετανοούντες;
PS: Ο sidpanos έκλεψε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 17 Ιουν 2010, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kαι εγώDC έγραψε:Εγώ δεν θέλω να σβήσω κάτι γιατί μπινελίκιαζα από μέσα μου.
όταν γίνει η μειοψηφία....μειονότητα τότε έχουμε πρόβλημα...
σκεφτείτε το...
σκεφτείτε το...
-
yiannisPAOKitalia
Σωστή η παρατήρηση, και διορθώθηκε! Thanx DCDC έγραψε:Όμως μήπως πρέπει να κάνετε αυτήν την διευκρίνηση και στα τόπικς, για να μην μπαναριστούν άδικα οι μετανοούντες;
+1.000.000.0000.00000000000DimisK έγραψε: Αντί να κλειδώνουν τα τόπικ, θα ήταν καλύτερα να μπανάρονται όσοι βρίζουν. Η συζήτηση θα μπορούσε να συνεχιστεί με τους υγιώς σκεπτόμενους. Για τους άλλους, το παοκμάνια δεν κάνει....
Γιατί ξεκινάς με την ιδέα ότι δεν θα διαβάσεις τα τόπικ αυτά, μετά απο λίγο ξεχνιέσαι, απαντάς ήρεμα ελπίζοντας σε συζήτηση και ξαφνικά ο άλλος σε μπινελικώνει. Ε κάπως θα αντιδράσεις και θα μπλεχτείς και εσύ... Αν οι μοντ τα σβήνανε αυτά με την μία... και μπανάρανε αυτούς που προκαλούσαν...!!
- DaFFy_NaSH
Δεν το καταλαβαίνω αυτο το δεν θελω αν βρίζω αλλα θα βρίσω επειδη με εβρισε... Αν σε βρίσει κάποιος, ή πατα το θαυμαστικό η στείλτου πμ και κραξ'τον.. Αν θέλεις να παραμείνεις σε κόσμια επίπεδα είναι ευκολο... 
Δεν έπεσα και στο επίπεδο του να αρχίσω τα μπινελικια... Ποτέ δεν θα το έκανα.. Αλλά δεν πιστεύω ότι πρώτον είναι καλό να ζητάς την βοήθεια των αρχών και δεύτερον να του τα λες από πίσω...
Απλά όταν σε κράζει και σου κάνει τα νεύρα τσατάλια θα την πετάξεις και την ειρωνία, θα αντιδράσεις, θα κοροιδέψεις και ας μη βρίσεις...
Γενικά ξεφεύγεις...
Απλά όταν σε κράζει και σου κάνει τα νεύρα τσατάλια θα την πετάξεις και την ειρωνία, θα αντιδράσεις, θα κοροιδέψεις και ας μη βρίσεις...
Γενικά ξεφεύγεις...
- ΑποστόληςΑ
Ε γιατί ενώ είμαι στο παοκμάνια, στο διαδικτυακό σπίτι μου, να με αναγκάζουν κάποιοι να απέχω; Κάποιος δεν πρέπει να διορθώσει την κατάσταση αυτή;