Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
giapas έγραψε:Εγώ πάντως δε νιώθω ότι με ξεφτιλίζει ως οπαδό.novito έγραψε:Σεβόμαστε απόλυτα την απόφασή της ΠΑΕ, αλλα δε μπορούμε να μην την σχολιάσουμε όταν μας ξεφτυλίζει σαν οπαδούς. Δε γίνεται να κάνουμε τουμπεκί ....
Αυτο ακριβως ειναι και το θεμα αλλος αισθανεται να καταπατονται οι ιδεες του με την επιστροφη και υποβαθμιζει την αγωνιστικη υπερβαση , και αλλος στεκεται πιο πολυ στην αγωνιστικη προοδο , οπου παικτες πλεον σε καλη ηλικια φευγουν απτο ΠΟΚ και ερχονται στον ΠΑΟΚ , και ισως να λεει ''νταξ μ@λακια του Μητσου , ειπε συγγνωμη , εδωσε εξηγησεις για ολα οσα εγιναν τοτε , γυρισε , το μετανιωσε κτλ κτλ κτλ..
υπαρχουν βεβαια και ατομα , που ισως πιστευουν οτι οντως δεν επρεπε να ερθει αλλα σεβονται την προσπαθεια που γινεται στην διοικηση και δεν θελουν να προκαλεσουν η οτιδηπωτε αλλο , δεν ειναι αυτοφιμωση ουτε αυτολογοκρινονται οσοι το κανουν , απλα εχουν δει δυσκολα χρονια στον ΠΑΟΚ και αυτα που ζουμε τωρα ειναι κουφετο οποτε ειναι κριμα να γυρισουμε πισω σ'αυτα ειτε να καθυστερησουμε αυτα (τα ωραια) που ερχονται...
Εν τελει οτι και να πιστευει ο καθενα ειναι κριμα να τρωγομαστε μεταξυ μας για τετοια...
τι εννοεις αδερφε?mpafos4 έγραψε:Το τι θεωρει ξεφτιλα ο καθενας ειναι εντελως προσωπικο,γι'αυτο καλα θα ηταν να αποφευγεται ο πληθυντικος.Οπως,εχω ξαναπει,την μεγαλυτερη ξεφτιλα σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ,την ενοιωσα οταν συνεβει ενα περιστατικο,το οποιο,απο τοτε που εγινα μελος,εδω μεσα,δεν το εχει αναφερει κανεις!

Πολύ σωστή ανακοίνωση και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες,και δυστυχώς όπως έχει τώρα η κατάσταση θα φτάσουν πλέον και σε πράξεις οι οργανωμένοι!
Υ.Γ.Για αυτούς που κράζουν τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθηνών ότι δεν έχει άτομα κτλπ όταν θέλετε προστασία όμως για να πάτε σε εκτός τότε πηγαίνετε ε?
Υ.Γ2 Το "δεν ζηταω συγγνωμη, δεν εκανα κατι" όλοι το κάναν μια τεραστια "συγγνωμη" στον κεντρικο τους τιτλο.
Υ.Γ.Για αυτούς που κράζουν τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθηνών ότι δεν έχει άτομα κτλπ όταν θέλετε προστασία όμως για να πάτε σε εκτός τότε πηγαίνετε ε?
Υ.Γ2 Το "δεν ζηταω συγγνωμη, δεν εκανα κατι" όλοι το κάναν μια τεραστια "συγγνωμη" στον κεντρικο τους τιτλο.

τι εννοεις πραξεις??bob έγραψε:Πολύ σωστή ανακοίνωση και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες,και δυστυχώς όπως έχει τώρα η κατάσταση θα φτάσουν πλέον και σε πράξεις οι οργανωμένοι!
Ε αν χαρακτηρίσω γελοιότητες το παραπάνω θα φταίω;;;;bob έγραψε:Πολύ σωστή ανακοίνωση και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες,και δυστυχώς όπως έχει τώρα η κατάσταση θα φτάσουν πλέον και σε πράξεις οι οργανωμένοι!
Πριν 1 μήνα, λέγατε εμείς δεν τον θέλουμε, είναι προδότης αλλά άμα έρθει δεν θα τον χειροκροτάμε κτλ....
Και τώρα έτσι όπως έχει η κατάσταση θα ακολουθήσουν και πράξεις από τους οργανωμένους....
Δηλαδή τι άλλαξε ρε στην κατάσταση;
Επειδή ανακοινώθηκε; Δεν το ξέρατε;
Ή επειδή και επίσημα πλέον δεν περνάνε γραμή οι έχοντες τα μέσα;;
Γίδια οι μεν, πρόβατα οι δε...
ΟΚ.... Βριστείτε ελεύθερα...
Εγώ πάω σε άλλο τοπικ... Έλεος...
ΟΚ.... Βριστείτε ελεύθερα...
Εγώ πάω σε άλλο τοπικ... Έλεος...
- cristiano4

+απειρο
Ας σταματησουμε να σφαζομαστε για ενα ποδοσφαιριστη ρε παιδια...

bob έγραψε:αν δεν κάνουν περιφρούρηση
Αδικεις τον εαυτο σου με αυτα. Δηλαδη φιλε μου θα επιτρεψεις εσυ ( τυχαιο το εσυ ) η' οι αλλοι να δειτε τον ταδε να πεταει μπουκαλια-κερματα-κινητα στο γηπεδο ??? Θα επιτρεψεις στον αλλο να μπουκαρει μεσα ??? Θα επιτρεψεις ολα αυτα παρα τον κινδυνο να τιμωρηθει η ομαδα ?? Παρα τον κινδυνο να της επιβληθει καποιο μεγαλο προστιμο ??bob έγραψε:αν δεν προστατέψουν την ομάδα
Και ολα αυτα, γιατι ???? Για την παρουσια ενος ποδοσφαιριστη που δεν αρεσει η παρουσια του σε καποιους ???
Και να σου κανω αλλη μια ερωτηση . Και εγω μαζι με αλλους 150 δεν γουσταραμε π.χ. τον Ακιελ , που στο κατω-κατω της γραφης μπαινει και ενα θεμα ιστορικων καταβολων της ομαδας και περηφανειας , τι επρεπε να κανουμε ????
Πως θα μπορουσαμε και εμεις ,με πραξεις οπως λες ,να αντιδρασουμε ?????
αλλα ντ αλλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 17 Ιουν 2010, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.