9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ronaldo »

γύρισε στην ομάδα ο γεωργιάδης που είχε φύγει με προσφυγή και δεν έφερε μια δραχμή στην ομάδα και είχε κοιτάξει την πάρτι του και δεν είπε κανένας τίποτα

γύρισε στην ομάδα ο χριστοδουλόπουλος που είχε πει καλύτερα να γίνω οικοδόμος παρά να παίξω στον ΠΑΟΚ

γύρισε στην ομάδα ο κουδας που σηκώθηκε και έφυγε να πάει να παίξει στον γαύρο μόνος του χωρίς να τον πουλησει κανένας και τον γύρισαν αναγκαστικά πίσω χωρίς να το θέλει
και έγινε η σημαία του ΠΑΟΚ ο κουδας

αν γυρίσει κανένας σικαμπάλα θα κάνουμε κωλοτούμπες και θα χωροπηδάμε όλοι μας ενώ σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν γούσταρε

και έχουν πρόβλημα κάποιοι με έναν παίχτη που είναι παοκτσης και το δήλωνε ενώ ήταν παίχτης άλλης ομάδας,
που δεν έφυγε με προσφυγή αλλά έφερε λεφτά στην ομάδα,
που είχε ανανεώσει 2 φορές με τον ΠΑΟΚ ενώ ήταν ελεύθερος και είχε διπλάσιες προτάσεις,
που στην καλύτερη του ηλικία γυρνάει στον ΠΑΟΚ ενώ είχε πολύ καλύτερες προτάσεις,
που γυρνάει στην ομάδα ενώ ξέρει ότι κάποιοι θα τον βρίζουν όπως τον έβριζαν τόσα χρόνια μάνες κτλ,

για όλα αυτά εγώ τον θεωρώ από τους μεγαλύτερους παοκτσηδες παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και πιστεύω ακράδαντα πως αν τις επόμενες χρονιές έρθουν πρωταθλήματα και διακρίσεις θα μείνει στην ιστορία ως μια απο τις σημαίες τις ομάδας

για τους συνδέσμους που έχουν κολήσει σε πράγματα ενώ είναι ξεκάθαρα τα θέματα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλημα
όλος ο κόσμος είναι υπέρ του σαλπιγγίδη και έχουν μείνει οι σύνδεσμοι που εναντιώνονται

αν διαβάσει κανένας αυτά που είπε χτες στην συνέντευξή του ο σαλπιγγίδης(αυτή που έβγαλε ο gash) νομιζω απαντάει σε όλα.
εμένα μου φαίνεται ότι κάποιοι απλά δεν θέλουν να δούνε τα πράγματα αντικειμενικά τυφλωμένοι από ένα μίσος που μεταφέρει ο ένας στον άλλον εκεί στους συνδέσμους

η αλήθεια είναι οτι ο σαλπιγγίδης είναι παοκτσής και αυτό δεν αλλάζει όσο και να προσπαθούνε ορισμένοι
ο κόσμος βλέπει και κρίνει δεν είναι χαζός
το 90% του κόσμου γουστάρει σάλπι και δεν ειναι τυχαίο

αν ορισμένοι αναζητούν εναγωνίως εχθρούς και πλάθουν με τη φαντασία τους εχθρούς χωρίς να υπάρχουν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν τη γνώμη τους και στον υπόλοιπο λαό που δεν έχει καμία εμπάθεια και βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά

1.ο σαλπιγγίδης είναι παοκτσής
2.ο σαλπιγγίδης είναι παιχταράς και θα μας φέρει νίκες

τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

δεν γινεται ρε να δηλωνεις Π.Α.Ο.Κ.τσης και να εχεις τετοια συμπεριφορα απεναντι στον λαο του Π.Α.Ο.Κ. :redcard:
ο κυριος σαλπιγγιδης ηταν προκλητικοτατος και οχι μονο μια φορα!!!Τα χρονια περνανε και καλο ειναι να μην ξεχναμε απλα ας αφησουμε στην ακρη την πικρα και την οργη μας για το καλο και μονο της ομαδας μας.Οπως και να'χει με το καλο να ερθει το παιδι και το μονο πια που με ενδιαφερει ειναι να προσφερει στην ομαδα ουσιαστικα !Αν οντως εχει μετανιωσει καλως ,απο εκει και περα ομως στο χορταρι θα κριθει!για μενα ολοι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ειναι και εχουν τελειωσει εδω και χρονια οι παλιοι καλοι καιροι που ο παιχτης αγωνιζοταν για την φανελα !
πρεπει αν ειμαστε ενωμενοι και οχι διχασμενοι γιατι εμεις ημασταν ειμαστε και θα ειμαστε για μια ζωη Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ καλως ορισες δημητρη και παιξε καλα το τοπι !
giapas

Δημοσίευση από giapas »

+
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:
αν διαβάσει κανένας αυτά που είπε χτες στην συνέντευξή του ο σαλπιγγίδης(αυτή που έβγαλε ο gash) νομιζω απαντάει σε όλα.

Διόρθωση.
Το Αθλητικό Μετρόπολις πήρε την συνέντευξη και ουσιαστικά τα ερωτήματα που έθεσε στον Σαλπιγγίδη ήταν όλα σχετικά με την Ανακοίνωση των Δυτικών west side.

Κόπι πέιστ έκανα γιατί νομίζω πως σε αυτά πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και όχι σε κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ronaldo έγραψε:για όλα αυτά εγώ τον θεωρώ από τους μεγαλύτερους παοκτσηδες παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και πιστεύω ακράδαντα πως αν τις επόμενες χρονιές έρθουν πρωταθλήματα και διακρίσεις θα μείνει στην ιστορία ως μια απο τις σημαίες τις ομάδας
μεγαλος λεβεντης ο σαλπι
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gash04 έγραψε:
ronaldo έγραψε:

Διόρθωση.
Το Αθλητικό Μετρόπολις πήρε την συνέντευξη και ουσιαστικά τα ερωτήματα που έθεσε στον Σαλπιγγίδη ήταν όλα σχετικά με την Ανακοίνωση των Δυτικών west side.

Κόπι πέιστ έκανα γιατί νομίζω πως σε αυτά πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και όχι σε κάτι άλλο.

ναι το ξέρω ότι ήταν στο μετρόπολις η συνέντευξη απλά λέω ότι την παρέθεσες εσυ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Νιγηριανοι καντε το θαυμα σας αποψε.... αντε να πιασουν τα βουντου.... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πολλά + σε ronaldo με την επισήμανση ότι ξέχασες αδερφέ
Π.Κων/νίδη
Ορφανό
Κωστίκο
Γούναρη
Αγγελο
Τερζανίδη
και τον μαλάκα τον Κροάτη στο μπάσκετ

Το γεγονός ότι πολλοί δεν γύρισαν σαν ποδοσφαιριστές αλλά σε διάφορα άλλα πόστα στον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει κάτι.
ronaldo έγραψε: αν γυρίσει κανένας σικαμπάλα θα κάνουμε κωλοτούμπες και θα χωροπηδάμε όλοι μας ενώ σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν γούσταρε
Αυτό ξαναπέστο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Πέμ 17 Ιουν 2010, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΚΑΜΜΙΑ από αυτές τις προαναφερθείσες περιπτώσεις δεν είναι ίδια με του Δ.Σ., ΚΑΜΜΙΑ
Μην κάνετε ατυχείς συγκρίσεις
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Τα μυαλα μου πονανε ρεεεεεεε. Ειναι δυνατον ακομα να υπαρχουν ανθρωποι που δε τον θελουν? Γιατι? Γιατι ειναι προδοτης λενε. Ωραια ποιοι το λενε? Οι συνδεσμιτες λεει. Μαλιστα. Ετσι απλα και αοριστα. Ποιοι ειναι ρε μαγκες αυτοι που τον κατηγορουν οτι πηρε τα λεφτα του λαου? Οι συνδεσμιτες. Μαλιστα. Ποιοι πηγαν στο σπιτι του και εδωσαν τα λεφτα στη μανα του κλπ? Οι δυτικες συνοικιες? Η θυρα 4? Η Νεαπολη? Οι ΒΕΜ? Μαλιστα.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? Ο Σαλπι βγαινει τα λεει φατσα καρτα λεει οτι δεν πηρε τιποτα, οτι ειναι ψεματα ολα αυτα. Οποιος εχει κακαλα βγαινει και τον κανει ρομπα. ΕΠΩΝΥΜΑ ομως, οχι πισω απο γενικοτητες και συνδεσμους. Να βγει να πει λεγομαι ταδε και μαζι με τον δεινα, τον ετσι και τον αλλιως, πηγαμε την ταδε μερα στο σπιτι του Σαλπι και του δωσαμε τα λεφτα. ΕΠΩΝΥΜΑ μαγκες οχι αεριτζιδικες κουβεντες. Καθαρες αντρικιες και Παοκτσιδικες, οχι αδερφιστικες. Δε μπορει να λεγονται 4 χρονια τοσα και τοσα και απο την πλευρα των συνδεσμων να μη βγαινει ουτε ενας να πει το ονομα του. Μονο καχυποψια μου δημιουργει αυτο εμενα. Και θα επρεπε να δημιουργει και σε οποιον δεν ηταν μπροστα και τωρα φωναζει για τον προδοτη επειδη ακουσε να του λενε οτι πηρε τα λεφτα του λαου...
Απο τη μια ειναι ενας ανθρωπος που μιλαει και απο την αλλη ειναι 10-50-100-500? που απλα κραζουν, εγω επιλεγω να ακουσω αυτον που μιλαει, αν θελουν να ακουστουν στα αυτια μου και οι αλλοι ας βγουν να μιλησουν, κραυγες, φωνες και αλαλαγμους μονο τα ζωα βγαζουν
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Νομίζω ότι το μίσος κάποιων προς τον Σαλπιγγίδη θα πρέπει να μελετηθεί από την επιστήμη. Είναι άκρως υπερβολικό και αγγίζει τα όρια της εμμονής. Ουδέποτε στο παρελθόν έχει υπάρξει τέτοιο φαινόμενο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική κάποιων. Τη σέβομαι απόλυτα, αλλά δεν μπορώ να την καταλάβω...
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πείσει τον άλλο για το δίκαιον του πράγματος. Αλλά δεύτερη ευκαιρία δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι. Το να την αρνείσαι σε κάποιον δεν είναι λογικό. Απορρίπτεις κάτι πριν δεις, πριν ακούσεις, πριν...πριν...πριν.....Γιατί;
Το καλό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν ολοένα και λιγότερο ποσοστό του λαού του ΠΑΟΚ. Και είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός, θα γίνονται ακόμα λιγότεροι...
Σε κάθε περίπτωση, δεν περισσεύει κανένας μας. Είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και πρέπει να πορευθούμε μαζί, με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας...
Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!
ΟΛΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

novito έγραψε:Νιγηριανοι καντε το θαυμα σας αποψε.... αντε να πιασουν τα βουντου.... :twisted: :twisted:
Σε τι να αναφερεσαι αραγε???????????
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Kolokotronis_4 έγραψε:ΚΑΜΜΙΑ από αυτές τις προαναφερθείσες περιπτώσεις δεν είναι ίδια με του Δ.Σ., ΚΑΜΜΙΑ
Μην κάνετε ατυχείς συγκρίσεις
Εχεις δίκιο οπλαρχηγέ.
Αυτό που γίνεται στην περίπτωση Σάλπι,αρχίζει και αποκτά ψυχοπαθολογικές προεκτάσεις...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εγώ μέχρι να πάρω μια απάντηση θα ρωτάω το ίδιο πράγμα. Τι θέλετε να κάνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δημήτρης σαλπιγγίδης ή Δ.Σ. έτσι ώστε να επανέλθει το ήρεμο κλίμα και η ένωση που είχαμε κόσμος - διοίκηση - παίχτες - προπονητής και κάναμε τα τελευταία χρόνια 2-3 βήματα παραπάνω??? περιμένω......
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpafos4 έγραψε:Και για να τελειωνουμε καποια στιγμη με το αστειο επιχειρημα της κωλοτουμπας......Τον Σαλπιγγιδη,τον εβριζα-και καλα του εκανα-και δεν θα το μετανοιωσω ποτε γιατι οτι ακουγε ΤΟ ΑΞΙΖΕ!!!Συμπεριφερθηκε ΛΑΘΟΣ!!!Και,επειδη ηταν-ειναι και θα ειναι- ΠΑΟΚΤΣΗΣ,με πονεσε ακομα περισσοτερο......Οταν,ομως,βλεπω πως εχει μετανοιωσει και γυριζει πισω με πολυ λιγοτερα χρηματα,κανοντας κατι που δεν εχει κανει ΠΟΤΕ κανεις-να φυγει απο ομαδα του ΠΟΚ,σε τετοια ηλικια και να γυρισει-και γνωριζοντας τι μπορει να αντιμετωπισει.....δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο απο το να τον δεχθω και να περιμενω τα γκολ του....Ετσι,απλα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”