Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών "Πανελλήνιος"
Δηλαδή συγγνώμη, η διοίκηση μέχρι τώρα δεν κρινόταν; Απλά κρινόταν καλοπροαίρετα, δηλ. κανείς δεν αμφέβαλε για την τιμιότητά της ακόμα και όταν έκανε λάθη. Τι θα αλλάξει τώρα; Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω καμία όρεξη για "διαμάχη", όσο διαμάχη μπορεί να είναι μέσα από το ψυχρό πράγμα... Απλά θέλω να καταλάβω. Άλλωστε στους ΠΑΟΚτσήδες δεν απευθύνεται η ανακοίνωση;
ΑΝ είναι αυθεντική, να το ξαναγράψω...
ΑΝ είναι αυθεντική, να το ξαναγράψω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Πέμ 17 Ιουν 2010, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κατ'αρχήν να πω πως δεν υπήρξα ποτέ μέλος κανενός συνδέσμου.Δεν νομίζω όμως αυτό να με κάνει λιγότερο Παοκτσή από τους συνδεσμίτες.Δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν οι σύνδεσμοι ,αλλά νομίζω πως , ως σύλλογοι τρόπον τινά, έχουν εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο. Ο οποιοσδήποτε σύλλογος λοιπόν , σε κάθε έγγραφό του κάτω -κάτω, έχει θέση για δύο υπογραφές. Ο πρόεδρος - ο γραμματέας. Οποιοδήποτε έγγραφο , οποιουδήποτε συλλόγου δεν έχει τις δύο υπογραφές , στερείται νομιμότητας. Δεν εκπροσωπεί με λίγα λόγια τον σύνδεσμο , γιατί πολύ απλά δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθήνη των γραφωμένων. Έτσι λοιπόν αυτά τα :μου το έστειλαν με μέιλ, το διακινούν δυο τρία άτομα κ.λ.π τα ακούω βερεσέ.
Να πω επίσης πως η πρώτη μου φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν στον αγώνα με την Παρί σαιν Ζερμαίν.Εκεί όπου οι θεματοφύλακες της ΠΑΟΚοφροσύνης έκαναν ντου στο γήπεδο , επειδή τόλμησε κάποιος μαυρούκος (Ζωρζ Γουεά νομίζω τον λέγανε τον άμπαλο)να μας βάλει γκολ!Ως που να βγώ απ'την τέσσερα έφαγα και έγώ δεν ξέρω πόσες γκλομπιές...
Όχι στο σπάσιμο του μαγαζιού του Παντελάκη δεν ήμουν παρών...
Να πω επίσης πως η πρώτη μου φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν στον αγώνα με την Παρί σαιν Ζερμαίν.Εκεί όπου οι θεματοφύλακες της ΠΑΟΚοφροσύνης έκαναν ντου στο γήπεδο , επειδή τόλμησε κάποιος μαυρούκος (Ζωρζ Γουεά νομίζω τον λέγανε τον άμπαλο)να μας βάλει γκολ!Ως που να βγώ απ'την τέσσερα έφαγα και έγώ δεν ξέρω πόσες γκλομπιές...
Όχι στο σπάσιμο του μαγαζιού του Παντελάκη δεν ήμουν παρών...
- sidpanos
το τελευταίο ποστ στο θέμα απο μένα...
[youtube]BxiHQ-l1AEk[/youtube]
δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται πλέον με αυτήν την κίνηση της την εν λευκώ αμέριστη υποστήριξή μας και κατανόηση
για αυτά δηλώνω....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ...Από την στιγμή που η παε επελεξε να μην είναι πια "δικη μας" και εμείς «οι δικοί της» (δείχνοντας δείγματά της με την άστοχη και άτοπη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της, αποκαλώντας αγωνιστές του Π.Α.Ο.Κ. ως «50-100 «ανεγκέφαλους»), θα κρινεται αυστηρα για καθε ενεργεια, αποτελεσμα ή πράξη της.
[youtube]BxiHQ-l1AEk[/youtube]
Αδερφέ πρώτον μην χρησιμοποιείες το "λέτε".anger4a έγραψε:Τοσο καιρο μας λετε οτι ηθελε ο δημητρακης να γυρισει και χεζει τα € και τωρα το λετε κλεψιμο απο το ΠΟΚ?gika έγραψε: γιατί τέτοιο τρύπημα στο ΠΟΚ, και κλέψιμο του καλύτερου Έλληνα παίκτη τους πρώτη φορά βλέπω.
ΠΑΟΚ.
Δεν είμαστε εμείς και εσείς.
Στο θέμα τώρα.
Ο Δημητράκης γράφει στα @@ του 500.000€... Δεν σου λέω ότι είναι ΠΑΟΚτσής. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο εξ' άλλου. Απλά αν αυτό είναι το τίμημα για να μπορεί να ζει στη Θεσσαλονίκη, θα το πληρώσει. Αυτό πιστεύω.
Αλλά αν σκεφτείς ότι για χ,ψ λόγους χέζει 500.000€ και την σιγουριά των ομίλων του Τσου Λου και της προβολής, για να έρθει στον ΠΑΟΚ (που οικονομικά και αγωνιστικά είναι πιο κάτω από το βάζελο), εγώ γουστάρω...
Κύριοι συνδεσμιτες και λοιποί. Πριν κριτικαρετε οποιοδήποτε οπαδο παίχτη κτλ δείτε το σπίτι σας που εχει μαζέψει κάθε λογής μπερδεμενο. 1300000€ bye Bye στη Λαμία. 2 μετεγραφαρες και παλευες για πρωτάθλημα. Η μιζέρια και η δήθεν ιδεολογία μας έχει καταστρεψει σαν πόλη όχι απλά σαν ομάδα
Μιζερια. Σημερα η ανακοινωση του Πανελληνιου μας θυμιζει οτι ο παραδεισος απο την κολαση απεχουν πολυ λιγο. Σκεφτειτε ρε παιδια μονο ενα, πριν βγαζετε αυτες τις απιθανες ανακοινωσεις: Ποιος μας εφερε σημερα εδω; Οι ΖΖ κ ο Σαντος, ναι ρε ο Σαντος που πολλοι δεν θελατε κ γκρινιαζατε, μεσα στο γηπεδο η απο τον καναπε σας. Ο ΠΑΟΚ σημερα κοιταζει στα ματια ολους τους αντιπαλους, εχει ξανακερδισει τον σεβασμο ολης της Ελλαδας, χαρη στη σωστη διοικηση, που ομοια της δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Κανεις αλαθητος - σθμφωνω. Αλλα να σταυρωνετε τη διοικηση για τη μεγαλυτερη φετινη μεταγραφη στην Ελλαδα (εδω ειμαστε, κ θα τα πουμε) ενος επαγγελματια ποδοσφαιριστη που βρεθηκε στα 25 του σε πολυ δυσκολες καταστασεις κ που στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια του γυριζει στο σπιτι του; Τι αλλο θελετε κυριοι του Πανελληνιου; Να πεσει στα γονατα κ να ζητησει συγνωμη σα γυναικουλα; Ο Μητσαρας ειναι γνησιος αντρας κ θα σας δωσει αποστομωτικη απαντηση στο γηπεδο φετος με τις εμφανισεις του. Και οποιος δε θελει να τον βλεπει, ας μην πατησει στο γηπεδο, η ας αλλαξει καναλι οταν παιζει η ομαδα μας. Οσο για το Ζηση κ τον Τεο, να σκεφτομαστε ολοι δυο φορες πριν τους απευθυνουμε οποιαδηποτε κατηγορια: αυτοι μας εφεραν εδω κ μας δινουν ελπιδα καθημερινα, γιατι ειναι δυα απο εμας.
ΠΑΟΚ πανω απ'ολα
Ηρακλειο Κρητης
ΠΑΟΚ πανω απ'ολα
Ηρακλειο Κρητης
GIKA δεν ειναι ομως κλεψιμο όπως το αποκάλεσες!
Ο ιδιος θέλησε να γυρίσει με την συγκαταθεση της ΠΑΕ!Μην λεμε οτι θέλουμε.
Αδερφέ, δεν είμαι συνδεσμίτης, καταδίκασα τα γεγονότα της Λαμίας, αλλά και τίποτα να μην κάναμε τη χορηγία δεν θα την πέρναμε....jimilas έγραψε:Κύριοι συνδεσμιτες και λοιποί. Πριν κριτικαρετε οποιοδήποτε οπαδο παίχτη κτλ δείτε το σπίτι σας που εχει μαζέψει κάθε λογής μπερδεμενο. 1300000€ bye Bye στη Λαμία. 2 μετεγραφαρες και παλευες για πρωτάθλημα. Η μιζέρια και η δήθεν ιδεολογία μας έχει καταστρεψει σαν πόλη όχι απλά σαν ομάδα

Εδώ παίζουμε με τις λέξεις.anger4a έγραψε:GIKA δεν ειναι ομως κλεψιμο όπως το αποκάλεσες!
Πρωτοκλασάτος παίκτης του νταμπλούχου βάζελου, χέζει τα λεφτά τους, ζητάει ΠΑΟΚ και ο Ζαγόρ τον δέχεται.
Μου ακούγεται σαν κλέψιμο -ή έστω τρύπημα- και μου αρκεί....

Και για να μην ξεκινήσει νέα διαμάχη να τονίσω ότι όπως αποδείχτηκε -ήμουν λάθος- και τα γεγονότα της Λαμίας δεν είχαν την έκταση με την οποία τα παρουσίαζαν. Και αν και το ξεκινήσαμε πρώτοι (που το καταδικάζω 10000000%) μέσα στο γήπεδο ήμασταν κύριοι...gika έγραψε:Αδερφέ, δεν είμαι συνδεσμίτης, καταδίκασα τα γεγονότα της Λαμίας, αλλά και τίποτα να μην κάναμε τη χορηγία δεν θα την πέρναμε....jimilas έγραψε:Κύριοι συνδεσμιτες και λοιποί. Πριν κριτικαρετε οποιοδήποτε οπαδο παίχτη κτλ δείτε το σπίτι σας που εχει μαζέψει κάθε λογής μπερδεμενο. 1300000€ bye Bye στη Λαμία. 2 μετεγραφαρες και παλευες για πρωτάθλημα. Η μιζέρια και η δήθεν ιδεολογία μας έχει καταστρεψει σαν πόλη όχι απλά σαν ομάδα
Η θύρα 4 και η Νεάπολη έχουν βγάλει ανακοίνωση επί του θέματος; Γιατί δεν αναρωτιέται κανείς;
-Όλοι οι Έλληνες που ασχολούνται με ποδόσφαιρο ξέρουν τί σημαίνουν θύρα 4 και Νεάπολη- όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ , αλλά για το Ευρωπαικό οπαδικό κίνημα
-Όλοι οι Έλληνες που ασχολούνται με ποδόσφαιρο ξέρουν τί σημαίνουν θύρα 4 και Νεάπολη- όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ , αλλά για το Ευρωπαικό οπαδικό κίνημα
Ελεος πια μ ΄αυτες τις ανακοινώσεις αφήστε τους ανθρώπους της ΠΑΕ να δουλέψουνε με καθαρό μυαλό για το καλό του ΠΑΟΚ
Η ζέστη με φαίνεται σας έχει κάψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα έτσι?
Μαλώνουμε μεταξυ μας σαν τους μ@λ@κες όπως κάνουμε κάθε φορά στην Τούμπα..
Γινόμαστε μια ζωή οι ηλίθιοι, τη στιγμή που έχουμε δώσει τρία χρόνια τώρα την εν λευκώ διαχείριση των χρημάτων μας..
Προσπαθούμε και δημιουργούμε καταστάσεις εις βάρος της ομάδας μας, ξεχνώντας την ιδιότητα μας..
Το έχουμε ξαναπεί, ζούμε σε μία ευνομούμενη και άκρως δημοκρατική χώρα (θέλω να πιστεύω)..
Ο καθένας έχει την ελευθερία της άποψης του και το να πιστεύει ότι θέλει..
Οποιος θέλει να την πει στη διοίκηση, καλώς να την πει..
Οποιος θέλει, ας παραδώσει κι έμβασμα στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δε νοείται σε καμία περίπτωση να πλακωνόμαστε επειδή οι μισοί υπερασπίζονται την απόφαση της διοίκησης και οι άλλοι μισοί καταφέρονται ενός προσώπου που επέλεξε η διοίκηση (που επιλέξαμε εμείς) με τρόπους που ξέρουμε ότι δε θα κερδίσουμε τίποτα και δε θα αλλάξουμε το αποτέλεσμα..
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία γιατί τα μυαλά μας πονάνε!
Κι όποιος πει κάτι για τους συνδεσμίτες να ξέρει ότι αν δεν υπήρχαν οι σύνδεσμοι, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα περιφέρονταν σε κάτι χωριά στην Δ'! Ετσι για να μην ξεχνάμε και μερικά πράγματα!
Το σύνολο των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ έχει βγάλει ανακοινώσεις κατά του κοντού...
Αυτό δεν αναιρεί τίποτα!
Μαλώνουμε μεταξυ μας σαν τους μ@λ@κες όπως κάνουμε κάθε φορά στην Τούμπα..
Γινόμαστε μια ζωή οι ηλίθιοι, τη στιγμή που έχουμε δώσει τρία χρόνια τώρα την εν λευκώ διαχείριση των χρημάτων μας..
Προσπαθούμε και δημιουργούμε καταστάσεις εις βάρος της ομάδας μας, ξεχνώντας την ιδιότητα μας..
Το έχουμε ξαναπεί, ζούμε σε μία ευνομούμενη και άκρως δημοκρατική χώρα (θέλω να πιστεύω)..
Ο καθένας έχει την ελευθερία της άποψης του και το να πιστεύει ότι θέλει..
Οποιος θέλει να την πει στη διοίκηση, καλώς να την πει..
Οποιος θέλει, ας παραδώσει κι έμβασμα στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δε νοείται σε καμία περίπτωση να πλακωνόμαστε επειδή οι μισοί υπερασπίζονται την απόφαση της διοίκησης και οι άλλοι μισοί καταφέρονται ενός προσώπου που επέλεξε η διοίκηση (που επιλέξαμε εμείς) με τρόπους που ξέρουμε ότι δε θα κερδίσουμε τίποτα και δε θα αλλάξουμε το αποτέλεσμα..
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία γιατί τα μυαλά μας πονάνε!
Κι όποιος πει κάτι για τους συνδεσμίτες να ξέρει ότι αν δεν υπήρχαν οι σύνδεσμοι, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα περιφέρονταν σε κάτι χωριά στην Δ'! Ετσι για να μην ξεχνάμε και μερικά πράγματα!
Το σύνολο των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ έχει βγάλει ανακοινώσεις κατά του κοντού...
Αυτό δεν αναιρεί τίποτα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι ειναι ρε γαμω την τρελα μου......Δεν ειναι κακο να διαφωνουμε-αλλωστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειμαστε-αλλα οταν αρχιζουμε να λεμε οι μισοι στη διοικηση "τελος τα συγχωροχαρτια",οι αλλοι μισοι "μην τολμησετε"....τοτε ξεκινανε τα προβληματα και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το ΓΙΑΤΙ?anger4a έγραψε:ΟΚ, αφου το πιστευεις δε μπορώ να σε αλλάξω γνώμη