Αντε τελος παμε διακοπες!!!

Κανουν καλο σε ολους!

tad έγραψε:Η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας σε αξία παίχτη στα μούτρα του ΠΟΚ ....
Είναι βέβαια σαν να κλέβαμε εκκλησία ... Παοκτσάκι άρρωστο και μάλιστα από Δυτικέ Συνοικίε ...
Μάλωνα για αυτόν όταν ήταν 21 με τους άμπαλους που λέγανε τι είναι αυτός ο κοντοπούτανος !!! Άλλο δεν μαλώνω για αυτόν ... Βαρέθηκα ... Έχουν χυθεί τόνοι "μελάνι" για το θέμα ...
Εδώ έχουν μπει μέσα στο site στρατοί σκουληκιών οι οποίοι κάνουν προπαγάνδα και υπάρχουν κάποιοι που τσιμπάνε ... Τι να λέμε τώρα ??? Μετά βγαίνουν κάποιοι άλλοι και βρίζουν αυτούς κάνοντας την καψούρα μας μπάχαλο ... Παπαριές ασύστολες ... (είναι αλήθεια ή ψέματα ότι κάθε φορά που δημιουργήθηκε θέμα Σάλπι δηλαδή καμιά 7-8 φορές εμφανίζονται νέα μέλη με ονομάτα paulos4, kostas4, teos4, petros4, aleo4, thira4, κλπ κλπ και κράζουν βρίζοντας Σάλπι ή άλλα μέλη ? Είναι τυχαίο ευραιοσκούληκα ????)
Από την άλλη υπάρχουν κάποια αδέρφια (δυτικοί) που έχουν ενστάσεις και καλά κάνουν και ο Σάλπι ο οποίος μιλάει και κανένας δεν τον ακούει ... Μιλάει σαν να μιλάει σε ντουβάρια. Δεν ακούει κανείς τι λέει ... Υπάρχει ένας θόρυβος που σκεπάζει την αλήθεια και δημιουργεί εσκεμμένα κλίμα ..
Για μένα είναι λήξαν το θέμα και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ...
Η επιστροφή Σαλπιγγίδη είναι για εμένα σημειολογικό μέγιστο θέμα αφού θεωρώ ότι κλείνει η μαύρη εικοσαετία του ΠΑΟΚ. Ποτέ ξανά παιχταράς μας στο ΠΟΚ με ξεπούλημα ή με τρύπημα. Αν θέλω έναν παιχταρά τους ή θέλουν έναν παιχταρά μας καλώς να τους αλλάξουμε ... Όχι άλλο τρύπημα. Βαρεθήκαμε ...
Το άλλο θέμα που μένει είναι τα χρέη των μπάστα@@@ ΜπατατοΓούμενοπαγωνηδων. Όταν λήξουμε και αυτό βάζουμε τέλος στο παρελθόν ... !!!
gash04 έγραψε:Που σαι εσύ μας έλειψες![]()
Πλάκα κάνω.
Μπρο δεν σου έχω ρίξει μπάν και δεν θα είχα πρόβλημα να στο πω κιόλας.![]()
Μπρε μπας και είσαι προκατειλημμένος?
Γιατί αν είσαι θα σε ρίξω μετά